#1 - Anonym

Det är ju inte bara okej utan även olagligt! Människan är 22-23 år och vet inte hur man ska bete sig! Patetiskt

#2 - Anonym

Otroligt elakt, saknar Bente helt sympati?

#3 - Anonym

Resektlöst och sorligt att en vuxen (vet inte hur gammal bente är) ska hålla på sådär. Hon kan vara barnslig men jag tror att hon förstår själv(eller detta bevisar ju att hon antagligen inte förstår det) att det inte är ok någonstans. Youtubers klagar då och då på att dem blir smygfottade, ja men vad är det här? Har mannen bett om att bli visad för antal personer? Nej antagligen inte. Väldigt tråkigt att vissa vuxna beter sig så här!

#4 - Anonym

Är man ens förvånad.. Älskar Bentes PRIOTERINGAR *ironisk*
Bentes liv går kort och gott ut på att ha massa Sex och att typ Supa skallen av sig.. Detta med att bry sig om youtube eller för den delen sina följare finns inte och att ens försöka en aningen agera som en bra förebild för barn/ungdomar finns ABSOLUT INTE i huvudtaget för bente och att United Screens bentes nätverk inte sätter stopp för alla dessa dumheter för bente ger ju inte United Screens bra rykte heller med alla sina dumheter. Men kanske är det så att United Screens dessvärre måste stå ut med bente för dom kan inte stoppa henne på något sätt juridiskt.

#5 - Anonym

O hon ska vinna guldtuben & visa sig som "förebild" för unga, barn om man säger så och beter sig såhär??

#6 - Anonym

Och hon tycker att hon är en självklar vinnare i årets snapchat?

#7 - Anonym

Först mobbning av Victors ansikte och sen detta. Nej vi är inte lätt kränkta- vi vet om när saker går för långt.

#8 - Anonym

Blä hatar henne

#9 - Anonym

usch.

#10 - Sara

Hon har helt enkelt gått för långt nu känner jag..
Tyvärr men nu avprenumererar jag på henne. För mycket gnäll, taskig attityd och mobbning.. Usch.

#11 - Anonym

Väntar fortfarande på splays svar, varför Bente får vara med i guldtuben men inte hydra. Tycker Bente ligger på samma nivå som honom så ser ej varför han inte skulle fått vara med

#12 - Anonym

Sjukaste är ju Bente kan ju göra vad hon vill och hon får folk som stöttar henne.. Får hon inte tillräckligt med sympati så gör hon en gråt ut snap där hon gråter och ber om ursäkt och woops så har extremt många som vänt åsikter om bente och tyckt illa om bente förlåtit henne för hennes dåliga beteende och så kan hon börja om på nytt igen och upprepa samma sak och vara ett svin mot folk.

#13 - Orospos

När man smygfotar en youtuber då e det världens undergång men när en youtuber smygfotar en icke youtuber då är allt helt ok , ehhh?!?!

#14 - Anonym

Det är ju inte direkt första gången en stor youtuber gör det.

#15 - Anonym

Kolla Manfreds twitter

#16 - Anonym

Tänk om folk använt samma metod mot Bente. Att folk snokar upp vem bentes "hemliga" KK är och publicerar bilder på honom. Undra hur Bente reagerat och känt då...

#17 - Lol

Hahahahhaha BENET. Kasta sten i glas

#18 - Anonym

Herreguuuuud vad denna människan är dum (:

#19 - Anonym

Bente har nog glömt av vad ordet ''lättkränkt'' betyder. Folk är inte lättkränkta så fort dom reagerar på någonting. En normal människa kan se vad som är rätt och fel. Att smygfota en främling och göra narr av personens utseende är FEL. Att supa hela tiden, ligga med sin nya kk, och sova istället för att göra videos, och sen klaga på att man är pank är FEL.
Jag tyckte om Bente förr men den tjejen har förlorat kontrollen totalt, hon har inga som helst gränser längre och det skrämmer ärligt mig. Vem vet vad som händer den dagen hon får ett riktigt utbrott som hon får ibland..?

#20 - Anonym

Bilden på bente blir ju allt än mer en sorlig och mörk bild. Bilden av bente är ju en brud som totalt tappat greppet om livet. en ensam youtuber med svåra sociala problem som tycks bli allt större och större en brud som antingen är tvungen att supa eller ha sex för dämpa sin ångest. Hennes övriga sysslor i livet är att ligga hela dagarna i sängen och sova eller spendera timmar ensam med snapchat som sin enda syssla. Nää det är en sorlig syn se bente hon är en extremt trasig människa som behöver proffissionel hjälp innan det slutar riktigt illa

#21 - Anonym

Vidrig människa,hur fan kan en sån som henne överhuvudtaget få vara med på guldtuben och en massa annan skit?Sen att hon skrev att folk smygfotar henne hela tiden så tyckte hon de var ok att smygfota en främling,wow bara wow.

#22 - Anonym

Tycker det är för jävligt att denna människa får delta i guldtubeb när hon är den största mobbaren av alla. Det är Linn Ahlborg, Kenza, Freja Lindberg, denna man och säkert många fler som hon uttalat sig om. Och så fort bloggen skriver om henne så säger Bente att det är bloggen som målar ut henne som dålig. Vet du vad Bente? Det ordnar du galant själv. Alla saker som står i denna blogg om dig är saker du faktiskt gjort. Ledsen men du kan inte undkomma det. Att du får vara nominerad men inte Hydra är helt sjukt. Du förtjänar inte dina prenumeranter.

Tycker samtidigt synd om denna tjej så hon verkar ha en del personliga problem. Hon borde lägga ner youtube och satsa på nåt annat då hon uppenbarligen BARA gör youtube för att slippa jobba på ett vanligt jobb. Sorgligt.

#23 - Gus

Tänk om mannen är en av Bentes fans pappa? Bror? Morfar? Gud Bente tänk innan du gör något

#24 - GusdMen

Tänk om mannen är en av Bentes fans pappa? Bror? Morfar? Gud Bente tänk innan du gör något

#25 - Anonym

Ang det bente säger på snap just nu: hon verkar ha sex med den där killen för pengar ?

#26 - Q

Nu bröt Bente ihop på Snapchat. Inte förvånad och jag har nästan väntat på detta.
Och det verkar som att hon har sex med den här nya killen för enbart pengar..?!
Och hon ska inte gå på Guldtuben, okej?

#27 - Realitycheck

Alltså hela den här bente grejen börjar gå överstyr, är man en vuxen människa så tycker jag att man borde kunna ta itu med sina problem istället för att sitta och grina och tycka synd om sig själv.

Jag vet att de inte så enkelt att fixa ett jobb som vissa tror, men kom igen?
Varför söker hon inte jobb till något äldreboende som sommarjobb/vikariat? Det är brist på personal i de jobbområdet och det är inget svårt jobb alls. Ett OK betalt jobb som faktiskt är ganska kul om man ger det en chans. Förstår inte hur man bara väljer att kolla i väggen och ta på sig offerkoftan hela tiden.

Och att vara pank men samtidigt köpa hämt mat, fest/supa går inte ihop hos mig? Använda sig av sex som en flykt?
Hoppas Bente läser kommentarerna och tar till sig. Min kommentar är meningen att vara elak utan mer rak på sak så att hon förstår.

Lycka till med livet, dags att göra lite ändringar!

#28 - Anonym

Hon har ju verkligen tappat det totalt nu? Förstår inte varför hon inte tog tag i sitt liv när hon var stabil nog att göra det. Hon har sagt i flera år att hon ska söka hjälp för sitt mående, varför gör hon aldrig det?

Jag tycker synd om henne för hon verkar verkligen inte må bra, men jag blir så jääääävla provocerad av att hon klagar på att hon är pank när hon haft alla möjligheter i världen att tjäna pengar men hon väljer att sova, ha sex och tramsa sig på snapchat och sedan äta snabbmat och supa upp de pengar hon får istället för att anstränga sig och göra sitt jobb. Jobb genererar pengar, det vet alla människor i världen - till och med BARN - men Bente verkar ha missat det. Och det här med att hon är fattig för att hennes dator är trasig är ju bullshit. Hennes dator har inte varit trasig tidigare månader och det är de pengarna hon i sådana fall skulle ha haft nu. En vuxen människa som har 0% i sparande känns ju också sådär.

Vet inte ens vad jag ska säga längre. Hon får bevis på bevis att hennes beteende inte är okej men ändå fortsätter hon? "Jag kan inte få ett vanligt jobb för att jag passar inte in" nä men då kanske man får göra något åt det. Jag känner att man inte har så mycket rätt att klaga på att ingen accepterar hur man är när man har approachen "take it or leave it" och tycker att det är alla andra det är fel på när man får upprepad kritik för att man är elak, rasistisk, homofobisk och funkofobisk titt som tätt.

Jag blir ledsen och rädd av att det finns barn som ser upp till den här människan.

#29 - Anonym

Och ja, det är rätt obvious att hon säljer sex. Om inte till killen hon bor hos/andra irl så över nätet, antingen bilder eller liveshower osv.

#30 - Anonym

Vad grät hon om på story?

#31 - Anonym

Kan hon inte bara lägga ner sin mystory? Hon bara gråter och är jobbig

#32 - Anonym

#31 att hon är pank och att hon har gjort vad som helst för att få pengar

#33 - issa

Så sjukt elakt utav henne!

#34 - issa

Så sjukt elakt utav henne!

#35 - USCH

Usch ogillar människan (:

#36 - Anonym

Kommenterade detta på inlägget ovan men.. Bente ser fan ut som en kille

#37 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=qMrX9Yt7sUs
Om jockiboi

#38 - Anonym

Asså ja herregud... Vad ska man säga? Men jag är
Riktigt trött på denna människa. Egentligen har jag väldigt mycket empati för människor som mår dåligt, men känner 0 empati för denna människa. Hade hon varit mer snäll och inte skrattat och gjort narr av alla människor som hon ser, så hade jag kanske haft en gnutta empati kvar i kroppen. Men nej.

23 år och kan varken sköta bostad, ekonomi eller förhållanden. Jag förstår att hon har all rätt att vara ledsen över Markus men believe me, det är en stor skillnad på att bli dumpad och dumpad. Markus verkade vara en riktigt fin kille, jordnära och lugn av de jag såg. Bente är ju helt tvärtom gäntemot honom, och de han kände var väl att han inte passa ihop med henne och därför gjorde slut. Ser egentligen ingen anledning att vara arg på honom eftersom han gjorde det rätta valet. Man kan inte styra över de man känner, och alla är kanske inte som den man trodde att hen va, antagligen därför han gjorde slut och jag förstår varför. Men nu använder bente sex för att komma ifrån sorgen. För det första, skylta inte med det på snapchat, det är vidrigt. För det andra så är det en egoistisk och tragisk utväg för att man själv ska må bättre för stunden. Dessutom verkar hon bara ligga med honom för att få mat på bordet eller kanske till och med pengar.

Jag hade tyckt synd om henne om hon inte var så elak, men hon ska veta att både jag och min pv skrattar åt hennes beteende på snapchat för att hon är pinsam. Inte så kul när folk skrattar åt dig bente, men själv kan du göra det? Nej usch.

#39 - Anonym

Vad ska man säga om Bente verkar vara en ensam själ hon verkar inte ha speciellt många kompisar om ens några "vilket är förståeligt" om hon behandlar dom på samma sätt som hon behandlar sina följare . Bente är ju motsvarigheten till "Hollywood frun" Gunilla Persson.. Bente har samma elaka attityd mot folk och hon vägrar ta emot kritik eller för den delen hjälp. Om folk försöker vara snälla hjälpa henne får dom ett vresigt svar tillbaka eller ett "i dont give a fuck" nää Bente med den attityden så tycker vi inte synd om dig "som man behandlar andra blir man själv behandlad" glöm inte det ..

#40 - Anonym

Har funderat ett tag om jag skulle avprenumerera på henne, men nu när hon kom till denna punkt och håller på som hon gör äcklas jag bara. Avprenumerarade direkt, avföljde och ångrar att jag röstade på henne till Guldtuben, funderade på om jag verkligen skulle göra det för hon gråter bara ut på snap och lägger ut massor av bullshit. Dåligt beteende!

#41 - Hejhej

Hydra är mycket mer värd att va med i guldtuben än henne, han gör väll nt narr elr smygfotar andra. Respektlöst asså

#42 - Anonym

Bente stod upp för ett av hennes fan som hade blivit mobbat i skolan. Riktigt fint gjort. Det sjuka är att du gör narr av andras utseenden vilket inte gör dig till en bättre person än personen som mobbade ditt fan. Varför är inte ditt fan "lätt kränkt" om de du gör narr av är "lätt kränkta" om de tar åt sig?
Du kan inte försvara nån men samtidigt göra samma sak som mobbaren till dig fan gjorde. Sån dubbelmoral.

#43 - Anonym

FYFAN vad jag spytt varje gång hon skrikit "bertyyyy"

#44 - Anonym

#42 Bara för att hon har gjort en bra grej behöver inte det betyda att hon är en snäll och bra människa för det. Hon har själv mobbat och gjort narr av folk, därför förtjänar hon att få samma skit tillbaka. Så sluta tyck synd om någon som är rent ut sagt elak av sig, och ja hon om någon är en mobbare och jag tycker inte synd om mobbare så därför kan de få smaka på sin egen medicin. :)

#45 - N

Att Guldtuben tycker det är okej att ha en youtuber som säger "ta livet av er innan ni fyller 20" alltså... INTE OK. Blir så provocerad av Bente just nu. Sjävklart är det en diagnos eller två som spökar här, men då får man ha lite satans självinsikt att ta uti med de problemen genom en läkare istället för att påverka unga negativt på en så stor plattform som hon har.

#46 - Anonym

Jag tycker Bente är fruktansvärt lik Gunilla persson från hollywoodfruarna haha

#47 - Anonym

#45 Snälla, associera inte hennes beteende med hennes diagnoser. Jag har själv Asperger och adhd, men skulle aldrig i hela mitt liv få för mig att lägga upp en video där jag uppmuntrar mina följare att ta livet av sig innan dom fyller 20, även fast det är ett "skämt". Hennes beteende har inget med några "diagnoser som spökar" att göra. Absolut att man ibland säger saker innan man tänker. Men inte på den där nivån. Jag blir lika provocerad av hennes beteende på senaste som många andra.

#48 - bajjzblöjor är ni<-

Vet att hon klantar sig ibland, men hon är bara människa. Dessutom tror jag inte att ni som kommenterar här är några änglar eller. Och så är ni väl typ.. 12 max.

#49 - Anonym

#48 klantar sig ibland? Nej, jag har aldrig klantat mig på dom sätten Bente klantar sig på faktiskt. Kan inte komma på nån jag känner eller vet om heller som gjort det, inte heller någon "offentlig person" har jag hört/sett bete sig på det där sättet som hon gör i princip varje dag. Eller son du säger "klantat sig".

#50 - still poop:)))

#49 Nähä okej! Tänker mer att det klantiga är att det hamnar på internet, inte skämten i sig. Eller så är jag och mina vänner hemska människor bara! Fast det spelar ju ingen roll om VI är det, ingen av oss är offentliga personer så vi kan skämta hur grovt vi vill. Yääää!!!

#51 - Anonym

har förlorat all respekt för henne. så himla elakt & dessutom 100% olagligt. jag har ingen sympati för denna människa.

#52 - Anonym

har förlorat all respekt för henne. så himla elakt & dessutom 100% olagligt. jag har ingen sympati för denna människa.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com