#1 - Anonym

Gråt

#2 - -

Hur länge var dom tillsammans? 3veckor?

#3 - Anonym

Jag är allt annat än förvånad

#4 - Anonym

Tips: Skriv om Victor Höglund, han blev anklagad för våldtäkt osv

#5 - Anonym

Nu förväntar hon säkert att alla ska rösta på henne på guldtuben föratt "det är så synd om henne". Hah, aldrig i livet.

#6 - Anonym

nää så tråkigt stackars bente schramm .-.

#7 - J

Men usch på er i komentarerna, det är alltid svårt med ett break up. Låt henne va.

#8 - Felicia

Och det första man gör är att skriva det på snapchat? Förlåt, men dagens "vuxna" människor alltså. Visst, skittråkigt, men hon får han att se ut som det svarta fåret i det hela. Vilket han också får skit för... Det finns säkert en logisk anledningen till varför det tog slut. Men lägg inte ut allt på sociala medier, eftersom många tror direkt att det är han som är boven i det hela.

#9 - Anonym

#4 Det blev inget åtal men tro mig oskyldig är han fan inte.

#10 - Anonym

#5 Hahhaha sant precis som Therese gjorde med Anders göra slut video :')

#11 - Anonym

Ni som skriver att Victor Höglund är anklagad för våldtäckt, vart har ni läst de? Vad grundar faktan på?

#12 - Anonym

#11 Det står lite om det överallt blandt annat flashback. Jag vet att han har gjort det jag känner tjejen och jag var på det hotellet den helgen det hände. Han har även skickat nakenbilder på sig själv till många.

#13 - E

#12
Och flashback som är så otroligt säker källa..

#14 - E

#12
Och flashback som är så otroligt säker källa..

#15 - Felicia

Det har stått som nyhet på en nyhetssida, men det har diskuterats på Flashback. Sen erkänner han ju nu själv att han varit misstänkt, men vi andra vet inte vad som är sant. Tänker varken tro på den ena eller andra, inte i ett samhälle där man kommer så lätt undan en våldtäkt. Själv har jag otroligt svårt att tro att någon skulle ljuga om en våldtäkt.

#16 - Anonym

KLART SOM FAN att hon nämner att hon gjort slut med sin pojkvän,
hon har ju pratat om honom konstant på sin snapchat så NO SHIT att
hon berättar att dom gjort slut herrefuckinggud

#17 - Anonym

gå in på victors instagram, han har själv skrivit om att han varit anklagad för våldtäkt osv. han ska tydligen göra en video om det hela också.

#18 - Anonym


''Hon är vuxen hon borde inte gråta ut över sånt på snapchat''
Omfg, hon gråter inte ut, hon bara nämnde att dom gjorde slut
KLART SOM FAN, ett breakup gör ont

#19 - Sarah

Alltså, en del kommentarer är verkligen så taskiga och onödiga. En sån här grej kan vara superjobbig för vem som helst. Håller med #7 "J", låt henne va. Det är säkert tillräckligt jobbigt som det är.

#20 - Anonym

Trovärdig källa: Hans ig. På pappret stod det att han var ett vittne btw..

#21 - Anonym

#20 Är du helt IQ-befriad? Det står att "vittne" under målsägande. Eller vet du inte vad "målsägande" betyder? Gå om sjuan, snälla.

#22 - Felicia

Jag sa aldrig att hon inte fick gråta ut på snapchat? Jag vet att breakups gör ont. Men det första man gör är kanske inte att skriva ut det på sociala medier. Varför? Jo för att det skapar hets och fördomar om att det är HAN som gjort slut. HAN blir kallad ett as osv osv. Jag personligen tycker man kan vänta med att säga sånna saker tills man lugnat ner sig, särskilt i respekt mot sin fd partner. För nu tycker alla synd om henne, och sedan slänger skit på honom när de inte har en aning om vad som hänt. Som en människa med många följare, borde man tänka två gånger över vad man lägger ut.

#23 - Anonym

#22 bra skrivet håller med :)

#24 - Anonym

Hahaha assp Jocke klagar på att splay riggar galan men vill samtidigt vinna asså what

#25 - Anonym

Varför säger Jocke och Jonna: "VI ska bli gravida"

#26 - Anonym

Varför säger Jocke och Jonna: "VI ska bli gravida"

#27 - Anonym

#25 För att man är två om att skaffa barn..

#28 - Anonym

Herregud! Låt henne va. Hon berättat ju för sina följare för att slippa frågor om de senare.

#29 - Maria

Tycker synd om henne :( ♡

#30 - Anonym

Jag skulle också gjort slut om min partner tryckte upp en kamera i trynet varje gång man träffas. Inte konstigt alls att dom gjorde slut, hon borde inte ha någon kille.

#31 - Anonym

Ingen kan väl vara speciellt förvånad över detta? Måste vara sjukt påfrestande att vara tillsammans med någon som Bente. Förstår inte varför hon inte tar tag i sitt liv och sitt mående, då kanske detta inte behövt hända.

#32 - Anonym

Ingen kan väl vara speciellt förvånad över detta? Måste vara sjukt påfrestande att vara tillsammans med någon som Bente. Förstår inte varför hon inte tar tag i sitt liv och sitt mående, då kanske detta inte behövt hända.

#33 - -

Varför ljuger bente om att hon inte äter och att hon är så himla smal när hon sätter ut bilder på sin kropp var hennes revben inte alls putar och hennes rumpa är rund? Fattar inte varför hon ska hålla på och säga att hon är så sjukt smal fast hon är typ normal

#34 - Anonym

Älskar att Bente snackar om musica.ly som "cringeappen" men samtidigt så är 75% av hennes story videos när hon mimar till låtar hahahaha

#35 - Anonym

#33 Bara för att man inte ser hennes revben och att hon har en putande rumpa betyder det inte att hon är ''normal''. Hon är längre än många andra tjejer i hennes ålder vad jag har förstått, och då ska man väga lite mer för att det inte ska klassas som undervikt. Jag är tjej, 168 lång, och väger 52 kg. Redan där är det svag undervikt.

#36 - Moa

Helt sjukt hur vidriga vissa utav er är? Hur fan orkar ni ens? Sparkar på en människa som uppenbarligen redan ligger ner! Ja, Bente har valt att vara en offentlig person, och hon är en väldigt rå och brutal öerson när det gäller humor och uttalanden, men ni får det att låta som att hon är den enda människan någonsin som är på det här viset? Då kan jag berätta för er, HÖR OCH HÄPNA, det är inte så! Blir ni förvånade?
Om ni tycker Bente är lame och otrevlig eller whatever, så kan ni faktislt välja att skita i henne? Har ni aldrig tänkt på det? Eller mår ni så jävla dåligt att ni måste slänga massa skit på folk som redan mår skitdåligt för att själva må lite lite
bättre? Då kan jag tala om för er att ni är fan helt jävla dumma i huvudet.
Hon och hennes pojkvän har gjort slut, och alla som varit i ett förhållande vet att i 9 fall av 10 är ett break up jävligt jobbigt att ta sig igenom. Bente har aspberger och ADHD, vilket i sin tur orsakar känslor på ett helt annat sätt än hos en person utan detta. Hon känner allt mycket mycket mer och tänker på ett helt annat sätt.

Men folk verkar verkligen älska att klaga och trycka ner människor som redan mår skit.

Och du som skriver om Bentes vikt?? Är du medveten lm hur lång Bente är? Har du träffat Bente och sett henne i verkligheten? Förmodligen inte.

Hade önskat er som håller på såhär, att det varit ni istället, så skulle ni nog inte skratta åt det mer. Man blor ju för fan mörkrädd.

#37 - sanna

hatar bente lol

#38 - Anonym

Kan du snälla acceptera att Bente inte vill vara med på din jävla blogg?

#39 - Anonym

Jaså... är hon ledsen? Trodde hon var glad för det ser man ju på bilderna!

Tur att det finns bloggar, med bilder på en ledsen människa så man vet!

Du gör ett grymt jobb...

#40 - Lisa

Break up e alltid svårt bara för att hon enligt många här irriterande så ska hon väl inte få gråta.

Om ni har något dåligt att säga om en person gör det face2face. Du kan inte trampa ner på någon som öppnar upp sig totalt och du typ heter "anonym123".Stå för dina åsikter, ni e ba löjliga hahaha