#1 - Anonym

Förlåt för att jag skrattar, men, HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH *HOST*karma*HOST* HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH

#2 - Anonym

Förlåt för att jag skrattar, men, HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH *HOST*karma*HOST* HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH

#3 - Anonym 1

Rätt åt henne ändå hahahahahha

#4 - Anonym

Bortskämd är vad hon är. Föräldrarna kanske borde stänga plånboken så hon inser att hon inte kan leva som hon gör. Att ha så dålig känsla för ekonomi när man är 23 år gammal är bara pinsamt. Väx upp Bente

#5 - Anonym

Tror ni att någon skulle anställa henne ens hahahahahah

#6 - Anonym

Rätt åt henne HAHHAHA

#7 - K

Ligger en artikel om Therese på aftonbladet. Länk: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/py2dw/therese-lindgren-som-nagon-slags-terror

#8 - anonym

Alltså hon har ett enklare jobb. Behöver hon stiga upp tidigt på morgonen och slita ut kroppen? Nej hon kan bara sitta på sin säng, sätta på en kamera och filma en video, sitta några timmar lika bekvämt och redigera. Youtubers får ibland löjligt mycket pengar, hon tar bara inte jobbet seriöst.

#9 - Jassådu

Hahahahhahahahahahha

#10 - Malin

Hon kan ju börja med att sluta fixa naglarna?🙃

#11 - Herregud

Inget illa menat men jag tycker hon borde hålla på med ett annat jobb än yt om hon nu inte ens kan betala hyra och mat. Yt funkar helt enkelt inte för henne.

#12 - Anonym

Hon har råd att fixa naglarna men inte råd att handla mat??

#13 - sandra

alltså fan vad hon whinar helaaaa tiden. liksom hur kul är det som fattig student som pluggar röven av sig att kolla kolla på hennes snaps när hon klagar över jobbigt det är att vara youtube och att hon har 0 kr på kontot. Och hur hon jämt är "trött" och "sover", medan man själv får 5 timmars sömn om dagen och önskade man hellre hade ett youtubekonto med 100k följare att vaska pengar på.

Ångrar inte att jag inte röstade på henne till guldtuben som årets snap iaf :)

#14 - Anonym

#10 hennes naglar är ju sponsrade av nails4you ;) hon måste ja sponsor för o överleva. sorglig människa

#15 - J

Fy fan va otroligt elaka och hemska folk är här i komentarsfältet

#16 - Anonym

#15 HAHAHAHAHAHHAHA DETTA ÄR SÅ JÄVLA MILT SKILLNAD MOT HUR BENTE ÄR

#17 - Madebleh

En del i Aspergers syndrom, som hon ju sägs ha, är oförmåga till att sköta sin ekonomi. Om detta är fallet för Bente tycker jag att man i kommentarsfältet är orimligt hårda emot henne. Men å andra sidan kan ju hon ta sitt ansvar och skaffa hjälp med att sköta sin ekonomi istället för att klaga på Snapchat.

#18 - Anonym

#17 Ingen Asperger är den andra lik. Har 2 vänner med Aspberger och de har alltid skött sin ekonomi hela sitt liv. Visst det är säkert många med den diagnosen som ej kan hantera ekonomidelen, men det är dumt att dra alla över en kam.

#19 - Anonym

Men va? Vad lägger hon pengar på förutom räkningar och mat?
Hon får ju allt annat sponsrat....

#20 - Madebleh

#18 Jag vet också de som kan sköta sin ekonomi, och de som har svårt för det eller inte gör det för att man har problem med att vara motivationsstyrd och kanske tycker att just privatekonomi är tråkigt och därför inte sköter den korrekt. Men det var inte de jag skrev om, utan om Bente.

#21 - Anonym

#20 förstår att du menade Bente. Men kanske inte är Bentes diagnos som därmed gör att hon inte kan hantera sin ekonomi, utan snarare att hon inte fått lära sig värdet av pengar.

#22 - F

Jadu, vad ska man säga. 23 år och kan varken sköta ekonomi, hem eller bete sig moget. Jag förstår att hennes fd kille gjorde slut, hade aldrig orkat med henne själv.

Och nej jag tycker inte synd om henne för att hon verkar väldigt konstig och väldigt elak på något sätt. Det är alltid så synd om henne när det väl gäller, men andras problem kan man skämta om. Nej usch, rätt åt henne och det står jag för. :)

#23 - Anonym

Att lägga alla pengar på resor till (ex)pojkvännen och alkohol/krogen kanske inte är så smart. I första hand ska man väl betala för mat och hyra, och sen använda pengarna som man har över (om det finns några) till nöje eller vad man ska kalla det. Vet att vissa med Asberger har svårt med ekonomin, men då får hon väl skaffa sig en god man eller få hjälp från familjen??
Och vad förväntar hon sig egentligen? När hon hela tiden klagar på att hon är trött, mår dåligt osv och kan därför inte göra videos, men sen går ut och super sig full..? Om man inte tar sitt jobb på allvar och faktiskt JOBBAR som är grejen med ett jobb kommer inga pengar, sånt är livet

#24 - SashaFierce

Hoppas att hon kan få hjälp i form av boendestöd, de anpassar mängden hjälp man behöver efter ens egna behov och förutsättningar, hjälper en att ta tag i saker som kan vara svårt för en människa med psykisk ohälsa. Hjälper till att få en att skapa struktur i vardagen, göra upp en planering gällande ekonomi, betalning av räkningar, skötsel av hemmet, handla/laga mat, hygien, kontakt med myndigheter och annat som kan vara svårt när man har de besvären och behöver stöd & hjälp från någon med kunskap om vad ens svårigheter innebär.
OBS! Boendestöd är ABSOLUT ingen hemhjälp eller butler, man får fixa sakerna själv men boendestödet kommer på besök och hjälper en att komma igång led det som behöver göras. Vanligast är att de kommer på besök 1-2 ggr/vecka. Hoppas att Bentish får den hjälp hon behöver.

#25 - Anonym

Jag tror dock att bente kan få ut iallafall 15/20k efter skatt. Skulle vilja tippa på att hon inte riktigt förstår hur mycket hon kan ta för en video och tar därför "bara" 10k, det kanske låter mycket men vet mindre youtubers än henne som tar mer. Har nära vänner som har youtubekanaler. Sen tror jag att hennes reklamintäkter ligger på ca 5-6 tusen efter skatt. Hon gör kanske två sponsrade videos i månaden (minst) och eftersom hon inte har ett företag fakturerar hon via t.ex frilans finans och där skattar man ungefär hälften. Så typ 15k en månad med två sponsrade videos. Det är vad ganska många unga tjänar en vanlig månad efter skatt, hon är väl ändå "bara" 22? Då fattar jag inte hur pengarna drar ut på krogen? Hon pratar dock ofta om att hon ALDRIG lagar riktig mat, hon äter ju mycket pizza, pinchos och sånna där frysta kycklingvingar. Så absolut alkohol men också mat. Bente om du ser detta, börja laga egen mat! Kommer löna sig.

#26 - Leaf1998

#25 Ja du har redan skrivit de under ett annat inlägg.

Personligen tycker jag synd om henne men jag tycker att denna är ett bra sett för henne att lära sig att ta ansvar. Hon vet: "Okej jag har 0kr", vad har jag lagt pengarna på? Då ska jag inte lägga pengana på de så har jag över 0kr. I sånnafall jag hade tänkt.

#27 - Anonym

#26 Dock är det nog mer så att man kan HOPPAS att hon lär sig, det är inte alla som lär sig av sina misstag.

#28 - Anonym

#26 Dock är det nog mer så att man kan HOPPAS att hon lär sig, det är inte alla som lär sig av sina misstag.

#29 - Lol

måste ta ett lån hahahaha

#30 - anonym

Hahahah så dålig. Kan inte alla bara sluta kolla på hennes videor. Hade varit så kul haha.

#31 - Anonym

Rätt åt henne har aldrig tyckt om människan,så jävla elak som hon är och de är väl typ andra gången de här händer om inte mer?Börja ta ansvar och sluta lipa på snapchat wtf hur svårt ska de va,hon slipper gå upp 5-6 på morgonen för och dra till jobbet,allt hon behöver göra är att sätta på en jävla kamera.

#32 - Anonym

Jaa men herregud kan hon ge sig, om hon slutar supa typ varje dag som hon säger att hon sk sluta med, börjar göra SERIÖSA videos och inte videos där hon skriker och gapar och beter sig som en 5 åring i trots åldern så kanske hon skulle få in pengar.
Sedan gör hon 6 videos i månaden på 10 min i genomsnitt hon kanske ska sluta klaga på snap och börja göra flera videos då det ända hon gör är "sover,super,kollar Disney filmer och köper färdig mat....
jag får 1000 kr i månaden och klarar mig månaden ut
Och då kör jag bil,äter ute mat IBLAND, dricker alkohol IBLAND och shoppar kläder

#33 - Anonym

#26 - Fast hon har varit i den här situationen flera gånger förut och ändå slutar hon inte äta hämtmat eller festa. Hon kommer förmodligen aldrig lära sig för hon bryr sig inte ett jota. Hon borde skaffa sig ett riktigt jobb så att hon lär sig att arbete ger pengar, inte att ligga och sova hela dagarna. Hon gnäller jämt om att "jag borde göra videos men jag vill bara sova". Prova jobba på Ica och ha en mentaliteten och du kommer få noll kronor i lön. Hon har det så jävla enkelt men ändå gnäller hon _konstant_. Sjukt otacksam och lat människa.

#34 - Anonym

#33 håller med, Dock tror jag bente skulle ha väldigt svårt att bli anställd nånstans

#35 - Anonym

Kan ni svara på mail är ni snälla? Rätt akut

#36 - Anonym

Ingenting överraskar mig med Bente längre

#37 - Corina

Synd för henne

#38 - Ella

Detta har ingenting med inlägget ovan att göra, men jag har verkligen undrat det här jättelänge: vem är youtubern som står mittemellan Keyyo och Tova Helgesson i headern? Känner verkligen inte igen personen. Tacksam för svar så jag slipper få huvudbry varje gång jag besöker denna blogg.

#39 - Anonym

#38 Helen Torsgården - väldigt gml bild :)

#40 - j

#38 Helen Torsgården

#41 - Bella

#32 Hur fan klarar du dig på 1000kr i månaden? Betalar du inte försäkringar för bilen, typ bensin eller liknande, hyra, el och mat? Om du bor hemma så borde du inte säga ett ord om Bente i den här situationen.

Att pengarna hinner ta slut tre dagar före löning är ju inte jättekonstigt. Lär ju hända alla någon gång i livet. Framförallt om man inte tjänar jättemycket. Jag tror att de allra flesta föräldrar hade gjort samma sak som Bentes. Köpa lite bröd, pasta och grönsaker kostar liksom ingenting.

#42 - Anonym

Gud vad Bente går över gränsen nu. Hänger ut sitt ex, gnäller om allt och pratar endast om sitt/sina ligg. Man behöver inte dela med sig av ALLT till hundratusentals människor. Att hon dessutom prioriterar ett ligg framför att göra videos är ju ett bevis på hur hon inte förtjänar sina följare.

#43 - Anonym

ja vad ska man säga, om hon hellre åker hem till sin nya kk och ligger istället för att göra sitt jobb så blir det såhär

#44 - Tjat

Hon pippar ju för pengar fattar ni väl.

#45 - Anonym

Bente som inte hade några pengar häromdagen köper alltså onlinepizza som vanligt och är ute och super. Att hon ALDRIG lär sig?

#46 - Amanda

Enligt mig så har Bente inte gjort några större fel. Så elaka som vissa här är ska hon ej behöva ta. Vad har hon gjort er? Ska ej vara dubbelmoral och säga att ni ska fokusera på ert eget men att vara elak mot någon som inte gjort något mot dig personligen är enligt mig fel.

Om ni bara visste hur många ungdomar som är arbetslösa osv osv. Bara för att hon är en offentlig person ska hon inte behöva ta så jäkla mycket skit. Hon får fixa väl fixa naglarna om hon vill, det är hennes budget inte din.
mvh Amanda

#47 - Amanda

Enligt mig så har Bente inte gjort några större fel. Så elaka som vissa här är ska hon ej behöva ta. Vad har hon gjort er? Ska ej vara dubbelmoral och säga att ni ska fokusera på ert eget men att vara elak mot någon som inte gjort något mot dig personligen är enligt mig fel.

Om ni bara visste hur många ungdomar som är arbetslösa osv osv. Bara för att hon är en offentlig person ska hon inte behöva ta så jäkla mycket skit. Hon får fixa väl fixa naglarna om hon vill, det är hennes budget inte din.
mvh Amanda

#48 - Amanda

Enligt mig så har Bente inte gjort några större fel. Så elaka som vissa här är ska hon ej behöva ta. Vad har hon gjort er? Ska ej vara dubbelmoral och säga att ni ska fokusera på ert eget men att vara elak mot någon som inte gjort något mot dig personligen är enligt mig fel.

Om ni bara visste hur många ungdomar som är arbetslösa osv osv. Bara för att hon är en offentlig person ska hon inte behöva ta så jäkla mycket skit. Hon får fixa väl fixa naglarna om hon vill, det är hennes budget inte din.
mvh Amanda

#49 - A

Jaha, helt plötsligt har hon råd att köpa en ny dator och massa annan skit? Hur kunde hon ens gå från 0 kr till att kunna köpa dator osv.. Hon har verkligen ingen koll på pengars värde. Hoppas att hon lär sig, för sin egen skull.

#50 - hitler

lmao hälften av er kommer bo hemma då ni är 35

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com