Ännu en manlig youtuber skickar oönskade bilder till tjejer

Efter inläggen om Manfred har flera tjejer kontaktat mig och berättat att de fått oönskade bilder av manliga youtubers, men jag har valt att inte peka ut youtubers utan att ha några bevis. 
 
En tjej berättar att hon för några dagar sedan fick en bild på Fejzo (från kanalen Raggningspartiet) könsorgan. 
 
I samband med bilden skriver Fejzo också andra olämpliga grejer och konversationen fortsätter sedan på sms när hon blockar honom på snapchat. 
 
När tjejen säger ifrån blir hon blockad från alla hans sociala medier. 
 
Nu skriver Fejzo på instagram att han blev hackad på snapchat och att en person ska ha skickat olämpliga bilder, vilket inte stämmer.
 
 
 
 
#1 - Unicorn

Att han fortsätter på sms visar ju bara att han antagligen inte ens blev hackad?

#2 - Förvånad

Skulle inte bli förvånad om Raed också råka läcka sina nakenbilder;//

#3 - Jisses

Vadå "vilket inte stämmer" påriktigt Ida du e fan sjuk i huvudet gå till en psykolog.

#4 - E

#3 Aggressionsproblem?

#5 - Anonym

Snart kommer la en kommentar "LOVAR ATT JOCKE HAR SKICKAT MASSOR K*KBILDER"

#6 - Anonym

Snart kommer la en kommentar "LOVAR ATT JOCKE HAR SKICKAT MASSOR K*KBILDER"

#7 - Anonym

Han ljuger ju? Han fortsatte ju på sms? Hans nummer har väl inte blivit hackat?
Och dessutom tycker jag att tummen på bilden liknar Fejzos.

#8 - Anonym

Han ljuger ju? Han fortsatte ju på sms? Hans nummer har väl inte blivit hackat?
Och dessutom tycker jag att tummen på bilden liknar Fejzos.

#9 - Anonym

#8 haha du känner igen hans tumme??? Omg är du serr??
Om han gjort detta utan att tjejen i fråga bett om bilder då är de såklart fel och vidrigt av han.
Men kom igen tummen haha

#10 - Anonym

Hur dum tror han att folk är? Drar den absolut sämsta ursäkten i världshistorien ..."Har blivit hackad"??? Han fortsätter ju trackassera på sms sen.
Alla med IQ högre än 90 (dvs typ majoriteten av världsbefolkningen) fattar att han ljuger. Haha dumma jävla snubbe

#11 - ANONYM

Hur vet ni ens om det stämmer? Står youtube killen....

#12 - Anonym

#9
Kollade först väldigt noga på denna bilden och sedan letade jag upp en video man kunde se händerna i.

#13 - 1

Tror inte han hade skickat något sånt om inte tjejen bad om det. Hon vill säkert bara sätta dit honom, om killen inte blev hackad kan tjejen likaväl smsat med sin bästis sen sagt att det är han

#14 - Julia

Nu detta är riktigt skvaller!

#15 - Anonym

Jag vet att victor höglund också skickat nakenbilder.

#16 - Anonym

Jag är tjejen som har fått bilderna, Fejzo har velat va kk länge nu och jag har sagt nej flera gånger. Ni kan få videobevis på när jag pratar med han i telefon. Han heter youtube killen för han gav mig sitt nummer via ett prank han gjorde och det kom aldrig med på kanalen för jag pekade på kameran och sa att de var raggningspartiet.

#17 - Anonym

anklaga ingen person när du inte har tillräckligt med bevis när en person blockerar dig på instagram står det "inga inlägg ännu" varför står det inte på hennes och hur fick han tag på hennes nummer hon har gett sitt nummer till honom . Så gumman sitt inte och lek "good girl" människor är smart och tänker efter :)

#18 - Anonym

anklaga ingen person när du inte har tillräckligt med bevis när en person blockerar dig på instagram står det "inga inlägg ännu" varför står det inte på hennes och hur fick han tag på hennes nummer hon har gett sitt nummer till honom . Så gumman sitt inte och lek "good girl" människor är smart och tänker efter :)

#19 - ANONYM

Håller med där. Du ville säkert ha den bilden du

#20 - Anonym

Alltså jag vet helt ärligt inte vad jag ska tycka. Jag var nästan helt inställd på tanken "inget upphör att förvåna mig" innan incidenten med "Viktor-dramat". Numera förväntar jag mig allt möjligt från alla olika håll eftersom jag verkligen inte förväntade mig något sådant av Viktor. Jag har aldrig följt Viktor men jag har alltid haft en bild av att han skulle vara den snälla och omtänksamma typen. Sen det med Manfred... Jag säger samma sak där. Efter att ha läst kommentarer som lyder "hade det varit Raed så hade alla hatat" och "ni försvarar bara det för att det är Manfred" så kan jag själv säga att för MIN del så stämde det i början. Hade det varit Raed det hade handlat om hade jag som säkert alla andra bara himlat med ögonen som om det vore något vanligt, men just att det är Manfred, killen som tydligen ska vara feminist, männikoälskare och som inte vill någon något ont, så är jag osäker på det hela. Jag försökte i början försvara det med att han är för ung, inte utvecklad och att han inte var tillräckligt gammal för att kunna bära ett ansvar, men nu när jag plötsligt från en av kommentarerna fick veta att han är ARTON ÅR blev jag chockad. Jo, jag vet att han är 99:a men har aldrig reflekterat över det. Har alltid haft en bild av att han skulle vara typ 13 år av hans barnsliga personlighet att dömma. Men alltså fan, när man är 18 ska man ändå kunna fatta vilka konsekvenser det man gör medför, speciellt när man har en så hög profil så ska man framförallt vara medveten om att allt man säger kan användas mot en. Jag vet inte vad jag ville försöka säga med allt detta, men jag ville bara få det tillsagt att jag verkligen är beredd på att höra vad som helst från vem som helst från alla youtubers som leker änglar bakom kamerorna.

#21 - Anonym

fast har fejzo verkligen just den Bitmojin?

#22 - Anonym

#21 Ja det har han

#23 - Jockiboi

Kan vi snacka im jockes runkblogg? Där han la upp helt osencurerade bilder nör han hade sperma överallt å kuken i luften 24/7

#24 - Anonym


Det låter inte pålitligt alls

#25 - Asha.com

FAKE

#26 - Anonym

#23 kan vi snacka om att det var för flera år sedan?!

#27 - Anonym

nått känns konstigt, hon kunde ju ba fejkat allt och varför skulle detta hända Precis efter manfred grejen? det är ganska weird

#28 - Anonym

Det är fejk? Du ser att någon är inne i chatten när den där lilla snapchat gubben kommer längst ner i hörnet. Som ni ser är det en tjej gubbe, varför skulle fejzo ha en tjej bitmoji? Hon har säkert döpt sin kompis till fejzo och bett henne skriva men misslyckades antagligen.

#29 - Anonym

Det är alltså synd om Manfred när hans bilder läckt, men verkar inte va någon som tycker synd om denna snubben? Logiken i det tack?
Tycker själv inte att det är synd om någon av dom, båda har gjort fel och borde stå för det!

#30 - Anonym

Haha fast ärligt? Ni kan inte skylla allting på killen när ni uppenbarligen inte fått höra hela sanningen av tjejen som skickat bilderna. Tror ni på fullaste allvar en framgångsrik kille med eget företag och en youtube kanal som dessutom har många ögon på sig skulle skicka såna bilder till en tjej om hon inte är med på det? Känner inte killen personligen men snälla börja tänka vad som faktiskt är logiskt på riktigt. Jebem vam logik

#31 - Anonym

Hahaha "hackats" den absolut sämsta ursäkten man kan dra. Vad är det för fel på dessa män egentligen.

#32 - Clara

Denna tjejen utnyttjade säkert sitationen, vilket är fult.
Bara för att han killen är känd och har YouTube kanal behöver man inte exposa honom på de sättet..
Han kanske ljög om att han blev hackad, men det betyder inte att det tjejen gör är rätt. Enligt lag kan hon bli anklagad för förtal, när mna sprider såna grejer...
Jag vill inte skydda honom men inte henne heller. För ifall hon gick med på det har hon ingen rätt att göra sådär!

#33 - Anonym

^ alltså haha, folk har börjat kasta runt "förtal" och "grovt förtal" som aldrig förr (Jocke, Victor Höglund & hälften av all som kommenterar här). Läs på vad det betyder och vad som krävs för att bli dömd för det; en tjej som screenar en dickpic och mejlar till en skvallerblogg är inte förtal.

#34 - MR FUCK YOU

Däremot ifall tjejen sprider vidare bilden till andra människor är det förtal.

När det gäller förtal och grovt förtal kan sådana särskilda skäl bland annat vara att det varit fråga om:

spridning av bilder eller filmer av sexuell och integritetskränkande art på en utpekad person
stor spridning av särskilt integritetskränkande uppgifter av sexuell art om en utpekad person eller
stor spridning av uppgifter om att en person ska ha begått mycket allvarliga brott.

#35 - Anonym

#30 Hört talas om Göran Lindberg? Högt uppsatt man inom polisen. Han hade bra lön, familj, fru och allt det där. Han uppgav även att han kämpade för kvinnors rättigheter. Men det visade ju sig själv att han var en äcklig våldtäktsman som bidrog till trafficking. Jag säger inte att denna kille gjort sig skyldig till sånt. Men bara för att man har en karriär och är framgångsrik så behöver man inte vara oskyldig när man anklagas för sånt här. Det är oftast de personer man tror bäst om som visar sig vara dem värsta.

#36 - Anonym

Och hur fan kunde hon få tag i Fejzos nummer det finns inte på hitta/Eniro

#37 - Anonym

Han har ju tagit bort bilden där han skrev att han blev hackad

#38 - Anonym

Vad menar du med så peta den i ditt öga
Och vad ska fejzos fans få reda på

#39 - L

Asså den här killen är vidrig? Det är klart detta är sant hahahah han är fuckboy 100%, gjort videos hur den perfekta kvinnan ska vara osv. De är jävligt kvinnoförnedrande, både han och hans vän som han har en kanal med. Att ens folk är förvånade över detta och försvarar honom? Slår vad om att det är han som skriver alla kommentarer som försvarar honom alt. att han ber sina vänner göra det loooool

#40 - Anonym

"Vilket inte stämmer" HAHAHWHHW OKEJ jag antar att du har säkra källor på det