Youtuber bannad från Tubecon

Clueless Swede berättar att han inte längre är välkommen till Tubecon eftersom han roastar andra youtubers.
 
Dessutom känner inte youtubers sig trygga med honom backstage och gillar inte att han har en koppling till Hydra. 
 
Han berättar att han kommer gå dit ändå men som gäst. 
 
 
 
 
 
#1 - Madelené

Så jävla sjukt, mobbning!

#2 - Anonym

Som jag förstår det så är Clueless inte välkommen på grund av att han hackar på andra och inte har tubecons värderingar, jag menar tubecon är ju privatägt och de tar väl in de youtubers som de tycker passar, helt sjukt att folk kallar det mobbing, om ett företag inte vill samarbeta med någon så är de inte tvingade till det

#3 - Anonym

Tubecon har vissa värderingar som alla deltagande youtubers måste följa vilket jag personligen tycker är bra Det är ju i slutändan också dom som får ta smällen om de har med Youtubers som inte lever upp till det. Tubecon jobbar ju mycket mot mobbing och liknande och har flera panel om ämnet mobbing bland annat. Det skulle vara totalt otrovärdigt om dom då samtidigt har med youtubers som använder sin kanal för att mobba andra.

#4 - Lintu

Till #3. Lär dig skillnaden mellan att mobba och att roasta snälla...

#5 - Bxfbhgc

Tycker de är skit orättvist, men men tubecon vad ska man göra

#6 - Anonym

Det är skillnad på att vara bannad och att inte vara YouTuber? Står ju t.o.m att han får komma som gäst.

#7 - Anonym

Det är skillnad på att vara bannad och att inte vara YouTuber? Står ju t.o.m att han får komma som gäst.

#8 - Anonym

Ben och My är tsm igen

#9 - Anonym

Svinbra att de står upp mot trakasserier och visar att det inte är accepterat! Sänder ut ett bra budskap till de unga besökarna/tittarna. Grymt att de faktiskt gör något konkret och inte bara pratar om att "mobbing aldrig är okej" men sedan tillåter vad som helst liksom. Bra jobbat Tubecon.

#10 - Anonym

#4 Tycker du verkligen, att det är ok om man bara använder ett annat ord för samma sak? Fan vad smart, nästa gång jag känner för att vara taskig mot någon, då har personen inte rätt att bli ledsen, sårad eller arg. Jag mobbar ju inte. Jag roastar bara...........

#11 - Anonym

Tycker det är komiskt att dem inte tar med Clueless för att han "roastar" andra youtubers och det klassas som opassande då det klassas som "mobbning"
Men dem tar t.ex med Thomas Sekelius och Felicia Bergström som gör fyllevloggar.
Borde inte sånt beteende uteslutas från tubecon också i sådannafall ?

#12 - Anonym

Intressant att t.ex. Bente kastar ur sig rasistiska, funkofobiska och elaka kommentarer-blir inte bannad från Tubecon. Felicia, Thomas etc gör fyllevloggar-blir inte bannade från Tubecon. Felicia gör en video om att hon varit en tjuv och berättar om sitt snattande-fortfarande välkommen på Tubecon. Emma och Konrad beter sig som små barnrumpor på bland annat Twitter och hotar Hydra-blir inte bannade från Tubecon.
Clueless är inte elakare än vad många andra youtubers är, oberoende av hur snälla de försöker framställa sig som. Helt idiotiskt att Clueless blev bannad för att han har koppling till någon.