#1 - Anonym

Harmlöst skämt och youtubern tog inte illa upp sluta ta upp sån här skit

#2 - Anonym

Var väl inget farligt? Den som lämnat in tips om detta är bara ute efter att göra en höna av en fjäder

#3 - Andy

Osmakligt om man totalt saknar humor.

#4 - Anonym

Osmakligt? Nej. Detta inlägget patetiskt? Ja.

#5 - Anonym

Fast Wtf? Vad vet vi? de kanske har ett internskämt + hon tog det bra, så? Herregud.

#6 - Anonym

"Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers" Något många människor verkar glömma! :)

#7 - Andrea

Vad skojig han är :D

#8 - W

Till #6 Jo. Men det är en helvetes stor skillnad på att skriva "Vlad lämnar OSMAKLIG kommentar på mindre youtubers video" eller skriva "Vlad lämnar en SKÄMTSAM kommentar på mindre youtubers video"
Tjejen verkade inte ta illa upp och gav Vlad med samma mått tillbaka, så att skriva att det var en opassande kommentar ger en bild av att Vlad har gjort fel och betett sig illa.

#9 - Anonym

Tycker snarare att det som är mest förvånande var att tjejen inte blev kränkt och kontaktade Nyheter24. Skönt att vissa människor fortfarande kan ta ett skämt.

#10 - Anonym

Ett skämt? Ja.
Ett trött och jävligt tråkigt skämt? Ja.

#11 - Anonym

Riktigt vidrigt alltså. Denna typ av skämt har man ju hört en miljard gånger, så sjukt gammalt. Tur att tjejen i fråga inte verkade ta illa vid sig.

#12 - ebba

från mitt perspektiv: osmakligt! men nu verkar det mer vara ett raggningsförsök från vlads håll och no shame on henne om det funkar liksom! t

#13 - ebba

från mitt perspektiv: osmakligt! men nu verkar det mer vara ett raggningsförsök från vlads håll och no shame on henne om det funkar liksom! t

#14 - Kattis

Det VAR ett osmakligt skämt. Jag hoppas att dom känner varandra och det var därför han kände att han kunde skriva sådär, är dom helt okända för varandra så..... ja, nej, fy. Och jo, jag kan ta ett skämt blablabla.

#15 - Isabelle

#8, fast vem är du att bedöma vad en osmaklig kommentar är? Det är väl upp till bloggägaren själv att välja vilka ord hon tycker passar in? Sen finns det ju delade meningar om vad som är osmakligt och inte, så det kommer man inte undan.

#16 - E

Isabelle, håller med W. Att använda ord som "osmaklig" i en situation där både Vlad och Sara tagit det som ett skämt är att förstora saken i onödan och att göra en höna av en fjäder-emot Vlad. Alla skämt med sexig underton är inte osmakliga och det är upp till mottagaren att bedöma hur hen vill tolka det. Om Sara hade blivit ledsen eller svarat annorlunda hade jag också tyckt att det varit osmakligt av Vlad, men nu tog hon det med en nypa salt och svarade precis med samma mått. SKÖNT att det fortfarande finns personer som kan ta ett skämt och ge tillbaka med samma mynt utan att bli feministnatzikukkuuu...

Vem är du själv att döma att det är osmakligt? ;)

#17 - W

Isabelle, då är det ju lika osmakligt om en tjej kommenterar liknande åt en kille, eller hur? Men hur ofta sitter man och stör sig på det?
Anser att endast Sara i detta fallet har rätt att tycka om kommentaren var osmaklig eller inte, då den var riktad åt henne.
Vad jag tycker är fel är att bloggägaren, genom sin rubrik, dömer Vlad genom att säga att kommentaren var osmaklig. Alla skämt passar inte alla, någon annan hade förmodligen gått i taket och anmält Vlad efter den där kommentaren, men hon som fick den verkade inte bry sig, så varför förstora saken då?

#18 - Anonym

Har inte Vlad en flickvän? Eller har de gjort slut?

#19 - mums

Dom känner varandra, Vlad gjorde en musical.ly video med henne förut på sin youtube när de härmade andra

#20 - Jen

Äckligt. Tycker män kan hålla tyst, sluta skriv. Gå, dra , hejdå osv.

#21 - Jag älskar Vlad Reiser

Ställer gärna upp på att få Vladsperma i ansiktet, munnen, var fan som helst.

#22 - Anonymi

O du såg inte att hon skojade tillbaks?!!!!! Sök hjälp!!!!

#23 - ANONYM 2.0

Detta kan se ut som att det är lite sensuellt och sånt men det är bara på skämt, dom kanske inte känner varandra (eller så gör dom det jag vet inte) eller nåt men jag är nästan helt 100 på att Vlad inte menade på det sättet utan att det bara var på skämt.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com