#1 - Anonym

Ja å bara för min kusin är en idiotisk, manipulerande tjuv så gör inte det mig till en olaglig idiot...

#2 - Anonym

Kan dy va lite mer tydlig fattar ingenting

#3 - Anonym

#2 menar du mig eller bloggägaren? Om du menar mig: bara för att Jockes vänner/kollegor är idioter och säger idiotiska grejer så betyder det inte per automatik att Jocke är en idiot eller står bakom sina vänners påståenden. Lika lite som det facto att min kusin är en idiot automatiskt betyder att jag är en idiot. Tycker att det är fel att använda Jockes namn i rubriken om inte han faktiskt hade med saken att göra, det drar hans namn i smutsen som han inte förtjänar i det här fallet.

#4 - Anonym

Nog det sjukaste påhoppet på Jocke hittills hahahahahahhahahahah

#5 - Anonym

Ska du inte skriva att Therese hälsade på nån på ICA som skrek åt en hund en gång också?

#6 - Anonym

Ska du inte skriva att Therese hälsade på nån på ICA som skrek åt en hund en gång också?

#7 - Anonym

Fattade typ inget av det du skrev (blogginlägget). Kan du vara lite tydligare. E ganska trög.

#8 - Okej

Inget med Jocke att göra direkt...

#9 - Ehh

Vad är mediastrateger för något?

#10 - Anonym

Förstår inte

#11 - Anonym

Vad försöker du komma fram till

#12 - #teamJocke&Jonna

Asså omfg kan du sluta skriva skit om Jocke elr??? Var du inget bättre för dig som o rövslicka Therese t.ex??? Sluta fkn smutskasta Jocke hela jävla tiden asså ja hatar din fkn blogg nu usch

#13 - W

Hej vet någon vad Felicia Bergströms instagram är`? Hittar den inte, går jag via googla som vägrar instagram hitta kontot. Är den borttagen?

#14 - Lol

Hur har det här med youtube eller jockiboi att göra wtf? Asså lägg ner bloggen

#15 - Anonym

Blir så ledsen när jag ser Therese Lindgrens senaste video (vlogg: ledsen), där folk skriver i kommentarerna att hon har förändrats och är tråkig. Jag har följt henne i typ 2 år och jag ser ingen skillnad på hennes videos nu och då, antar att det kommer in yngre människor och jag börjar bli äldre.

#16 - Palla

Kan man bara inte sluta med hatet hela jävla tiden.
Om rubriken är fel formulerat så kan man skriva "Ida rubriken är lite fel för att den har inte med Jockiboi att göra" istället för "din jävla rövslickare åt Therese"
Vart kom Therese in i bilden?
Ida har skrivit bra om Jocke innan så palla bry sig.

#17 - Anonym

Blir faktiskt irriterad på Therese, nedvärderar Jockes spökvideos? De är inte ens drama??

#18 - Anonym

Svar till #17 hon menade att hon gör inte sånna videos!! För det är inte vad hon vill ha på sin kanal :)

#19 - Petter

Sluta försvara Jockiboi. Blir så less på alla yngre som försvarar allt han gör, även fast det är så uppenbart att det han gör många gånger är fel? Alla människor gör självklart fel och det är inte okej att försvara NÅGON människas felsteg. Sedan beror det självklart också på VAD felsteget var, men när det är så uppenbart och "grovt" så förstår jag inte varför man försvarar denna person? Vare sig det är Jockiboi eller någon annan offentlig människa! Tänk på det och sluta blunda för det bara för att ni "älskar" denna person.

#20 - Anonym

#19 Kan du förklara vad Jocke skulle ha gjort för fel i detta inlägg?
Märks tydligt att bloggägaren enbart vill hänga ut Jocke med detta inlägg!

#21 - Kunnan

En mediastrateg hjälper en med hur man ska uttrycka sig och vad man kan lägga ut på sociala medier. Att Jockibois mediastrateger visar sig vara sexistiska svin är ju inte jättebra för jockiboi själv. Jag vet att jag hade sparkat dem direkt, för sådana människor vill man inte jobba med.

#22 - Anonym

faktiskt jävligt otippat att jockiboi hade sånna? snacka om onödig utgift för han lägger ju ut ALLT man inte ska lägga ut? så vad gör dom egentligen?

#23 - Anonym

Inte ett dugg förvånad... jockiboi umgås ju bara med idioter

#24 - Anonymi

Alla jockes vänner är likadana

#25 - din mamma

vart är dislike knappen

#26 - Skvallerbytta

Hej Axel Ejvegård

#27 - Skvallerbytta

Hej Axel Ejvegård

#28 - skvallerbytta junior

hej joel candler

#29 - Anonym

jag heter inte ens joel candler heter Hjelmer och jag är norsk

#30 - Anonym

jag heter inte ens joel candler heter Hjelmer och jag är norsk

#31 - skvallerbytta junior // din mamma // Laban Persson

Jag heter Laban persson

#32 - Anonym

i jockes och jonnas senaste video där jonna gör samarbete , asså hur kan hon spela in en video med håret sådär? kråkbo

#33 - Anonym

i jockes och jonnas senaste video där jonna gör samarbete , asså hur kan hon spela in en video med håret sådär? kråkbo

#34 - Anonym

Kanske sluta lägga upp saker ifrån facebook som är 100% Sant?

#35 - ANON-ETT

Tips: https://www.youtube.com/watch?v=bg52U9ZFJ5k
En till video ang Splay.

#36 - Anonym

Så om jag ber Therese Lindgren att sluta vlogg, kommer du skriva om det också haha?😂

#37 - Anonym

http://nyheter24.se/noje/878742-jockiboi-ben-mitkus-splay?utm_source=Nyheter24+Nyhetsbrev&utm_campaign=29529e308f-EMAIL_CAMPAIGN_2017_03_13&utm_medium=email&utm_term=0_9c331d433e-29529e308f-383888909

#38 - Anonym

Asså omg detta var sjukt lågt även fats det kommer från dig... Varför hoppar du på jocke om något som han inte ens har sagt? Så jävla löjligt!!!! Du vill bara få folk att tycka illa om honom. Jag tycker inte att du kan räkna dig som en nyhets sida... Vill du veta varför? Det du skriver är fan inga nyheter, du snackar en massa bullshit osv... Men det värsta är att du tar olika youtobers sida vilket man absolut inte ska göra om man har en nyhetsida!!!

#39 - Manna

Blir också ledsen när jag ser Therese senaste video. Jag tycker inte alls att hon är blivit tråkigare, däremot känns det som att hon på senaste tiden försöker vara en ny Blondinbella istället för en ny Therese, eller samma Therese för den delen. Hon försöker liksom vara så "som man ska vara" när man blir framgångsrik istället för att vara just.... Therese.

Älskar Therese, enligt mig är hon bäst på youtube, har följt henne i 2 år och har absolut inga planer på att sluta följa henne. Hon är en klok, stark och inspirerande kvinna <3

#40 - Anonym

Vad har detta med Jockiboi att göra? Och är det ens sant?

Och till alla som säger att det är en nyhetsblogg: Det är det inte. Det är en SKVALLERblogg.

#41 - Anonym

Lol

#42 - Anonym

Sjukt vad som ger visningar. Hur överdriven exponering av sig själv ger följare. Hur extrema blottningar tar över ungas intressen för tragiska händelser. Värsta bakgrund väcker mest tittare. Eller dela allt som borde tas bakom stängda dörrar alt hos en yrkeskunnig terapeut på trauma. Trodde underhållning var mer än så. Allt ska vara såååå extremt🤔. Youtube går sönder för personer som hade detta forum av andra skäl. Sorgligt hur de formats som plattform för extrema personligheter. Tycker Therese gör helt rätt i att inte vika ut sig och blotta familj och inte gör sig till. Du är perfekt som du är. ❤

#43 - ?

För det första är detta en SKVALLERblogg, inte en NYHETSblogg. Och för det andra, varför försvarar man Jocke i detta? Han anställer folk med en dålig kvinnosyn när han själv påstår sig vara kvinnoälskare och är emot kvinnoförtryck mm. Han kan inte ta ansvar för hur andra människor beter sig och vad dom tycker och säger, MEN han får ta ansvar för vad för slags människor han anställer. Om jag anställer en person som jag sedan hör uttrycker sig rasistisk, sexistiskt eller liknande får ju JAG ta ansvar för att jag har anställt idioten.

#44 - Anonym

Tror det är mest unga som gillar drama. De ser inte igenom vad som är spel för gallerian.

Therese hoppas du läser. Se det som du har mer stabila följare som hittat sig själv och inte gillar gotta sig i olyckliga videos. Som gillar se förebilder som tänker till och ger kvalité. Du är aå härlig och fin. Man ska inte behöva göra sig till då man är i 30 års ålder. De blir bara pinsamt. Du är en stor framgångsrik person som vet vad du står för. Du behöver inte radera eller ta bort uttalanden. Du är trygg och klok. Du vet bättre än så, man lämnat inte ut familjen, vänner, relationer i huvudet agent. De är att ta ansvar. Blir ledsen att se dig ledsen. Du har kämpat och byggt upp så mycket på Youtube. Och få inse att din med fler arbetsplats blivit en enda stor sandlåda där vuxna bråkar med varandra och levererar skandaler. Keeyo, bröderna norberg,DU,clara henry,rakartygarna, de vet du, är av en anledning inte inblandade i drama. Ni är på Youtube av helt andra anledningar. Och ni vet vad ni inte ska blotta. Ni är så bra. Och högst intressanta. Glöm inte de.

#45 - Anonym

Lovisa (lakidoris) går också ur splay nu

#46 - Lintu

Till #43
Är du dum i huvudet?
Va lite källkritisk för det första och tro inte på allt du läser! Tro speciellt inte på en person som ogillar Jockiboi för det som hen skriver är troligtvis överdrivet eller inte sant.

Och tror du man säger åt sin arbetsgivare på en arbetsintervju att man är tex homofob/rasist? Jockiboi har inte haft en chans att veta om en person ser nedvärderande på kvinnor utifrån en intervju eller en träff.
Gräv ner dig i en byrå och sluta skriva hat så ska du se att ditt liv blir mycket bättre.

#47 - a.

Börjar tvivla starkt på att affe är en pomeranian med stamtavla som dom sagt. han ser bra mycket större ut än vad rasstandarden ska vara. han är ju nästan i samma storleksklass som batman nu...någon som vet vad uppfödaren till affe heter?

#48 - Anonym

#43
så att om jag är anställd nånstans får jag säga vad fan jag vill för det är ändå inte jag som har ansvaret?
hahahah fuck logic

#49 - Anonym

Vem raderar Jockes inlägg på social medier? Många uttalanden han lagt ut plockas ner ganska snabbt. Finns det "förmyndare" för sånt? Nån som rättar upp felvisande text. 160.000 kr Splay sägs ha blåst hinom på hade han ändå fått om man ska tro Nyheter24. Snurrigt.

#50 - Anonym

#49 han kanske äntligen har blivit omyndigförklarad och fått en godman👍🏻👍🏻👍🏻

#51 - Anonym

Bara jag som tycker att Therese är grinig och söker empati för att hon inte är bäst på youtube längre?

#52 - triggerd

HAHAHAH ÄLSKAR ATT SVENSKA YOUTUBERS LEKER ANONYM CX MAN KAN JU SE ATT DET ÄR HON SOM KOMMENTERAR gud...

#53 - triggerd

HAHAHAH ÄLSKAR ATT SVENSKA YOUTUBERS LEKER ANONYM CX MAN KAN JU SE ATT DET ÄR HON SOM KOMMENTERAR gud...

#54 - triggerd

HAHAHAH ÄLSKAR ATT SVENSKA YOUTUBERS LEKER ANONYM CX MAN KAN JU SE ATT DET ÄR HON SOM KOMMENTERAR gud...

#55 - triggerd

HAHAHAH ÄLSKAR ATT SVENSKA YOUTUBERS LEKER ANONYM CX MAN KAN JU SE ATT DET ÄR HON SOM KOMMENTERAR gud...

#56 - Bor du under en sten?

#52

Vart fan har du varit??? Hur kan folk fortfarande tro att bara för att länken i namnet går till den här hemsidan så är det bloggägaren??? Vem fan som helst kan lägga in svenskayoutubers.se som bloggadress........

#57 - Anonym

#56 Jaja alla kan fortsätta att låtsas att bloggägaren inte kommenterar sina egna inlägg hahahhaha!!!! Men helt ärligt bloggägaren dra inte in jockiboi i något han inte ens har sakt. Du vill bara skapa drama, låt honom va nu. Jag vet att han inte har den bästa kvinnosynen men dra inte in honom i saker som han inte sagt. För vad har detta egentligen med jocke att gör? Och hur vet vi att detta ens är sanning?

#58 - Anonym

#56 Jaja alla kan fortsätta att låtsas att bloggägaren inte kommenterar sina egna inlägg hahahhaha!!!! Men helt ärligt bloggägaren dra inte in jockiboi i något han inte ens har sakt. Du vill bara skapa drama, låt honom va nu. Jag vet att han inte har den bästa kvinnosynen men dra inte in honom i saker som han inte sagt. För vad har detta egentligen med jocke att gör? Och hur vet vi att detta ens är sanning?

#59 - Anonym

Folk som läser den här bloggen är så blinda. Det är inte en nyhetssida, det är inte som nyhetskanalerna ni ser på Youtube. Det är en SKVALLERblogg som skriver ut rykten, påstående etc. om Youtubers. Hon säger inte att jockiboi hat sagt något men han är fortfarande EN DEL utav det här då det är hans människor som jobbar för honom.
När Ida (tjejen som har bloggen) kommenterar så kommer det upp "Svenskayoutubers" och loggan upp, inte en länk. Vad är det svåra?

#60 - ANON-ETT

Till bloggägaren:
Snälla, kan du inte lägga till typ "skvallerblogg" i headern eller dylikt, så att alla som gnäller om att detta är en 'nyhetssida' läser det och kanske besparar oss andra alla dessa kommentarer om det.

Du kanske kan fixa en tävling eller något så att dina läsare kan komma på en bra skallverbloggs-slogan? Skittöntigt kanske men bara en idé.

#61 - Anonym

Till #47 Pomeranians kan bli större än vad de står att de ska bli, kommer inte ihåg "normala" storleken men det förekommer att vissa blir mindre än det men även större. Och om du inte tänkt på det så är rasen pomeranian en hund ras som har mycket päls och är fluffig, anledningen till att han ser så stor ut kan vara pågrund av hans päls.

#62 - E

Till #47 Jag har en schäfer som "borde" vara 57cm hög enligt alla tabeller, men som är 64cm hög (en tik) och en Golden Retriever som "borde" vara 55cm hög, men som är 45cm liten (även en tik). Så hundar (precis som människor) kan vara under/över den typiska mankhöjden. För hundar beror det delvis på gener och delvis på kosten hur höga dom blir. Med det sagt kanske Affe är en extra stor Pomeranian eller så består hans höjd till stor del av fluffig päls :)

#63 - Svenska Youtubers

Jag kommer att avsluta skvaller bloggen för att Joakim Lundell blev arg och ska sluta hejdå