#1 - Anonym

Trevligt.

#2 - Anonym

Okej. Inte så intressant dock.

#3 - A

Är jag den enda som inte förstår den stora "hypen" med Therese? Hon är jätte duktig på det hon gör, men tycker inte att hon är så "speciell" direkt..

#4 - Anonym

Vad roligt att så många tidningar skrev om henne och Tetzipetzi är bäst Queen of Youtube!

#5 - Lintu

Therese är ju en av de tråkigaste människorna på youtube...

#6 - Heja Therese!

Stort grattis till Therese! Är glad att det inte blev nån av de som kopierar från henne exakt hela tiden.

#7 - Anonym

Är de någon kvinna på Youtube som brinner för missförhållanden som kvinnor utsätts för så är det Therese. Lika så Sara Larsson. Två personer som vågar ta ställning. Finns fler också men dem som man ser sätter ner foten och förstår allvaret vad de gör med folk som blir utsatt. Sjuka olämpliga miljöer "arbetsförhållanden" många kvinnor utsätts för. (sexuella trakasserier)
Många lever i slaviska förhållanden och blir slagen. En del hamnar i olaglig internationell handel och blir utnyttjad. Särbehandlingar på jobb och nätet. Glåpord kastade emot sig som vardagsmat. Nedtryckande uthängningar som försiggår i dagens samhälle som tjejer får höra dagligen.
Tycker mig se hur många tror de är alla hjärtans dag på nätet. Man hyllar sin flickvän och uppvaktar. Säger inte de är fel. Men innebörden vet alla de?.

Heja Thereses som tar upp kampen om rätt visor om så gäller djur eller kvinnor.
Du är bästa förebilden och gör saker av rätt orsak Inte för visningar utan fortsätter jobba då kameran stängs av. viktigt. Vi behöver fler stabila duktiga personer som vägleder vilsna unga på nätet. Som kan uttrycka sig med eftertanke. Som tar sig an sina följare. Tacksamhet.

#8 - Anonym

Wow intressant! Hitta roligare nyheter

#9 - Sanna

Therese har lärt oss mycket nyttigt💖 hon är queen♀💖

#10 - .

Till er som skriver att detta är en tråkig nyhet och att personen inte skulle skriva om detta: hen skriver bara vad som hänt? Och dessutom får henne skriva om vem henne vill för det är hens blogg. Tycker personen att detta är en intressant sak att skriva om då får henne skriva om det. Dessutom tycker jag att detta var en intressant och bra nyhet.

#11 - .

Min telefon gjorde om hen till henne😤😤

#12 - .

Min telefon gjorde om hen till henne😤😤

#13 - Anonym

Helen Torsgården <3 Lyckliga du som får bli mamma inom snar framtid. Mogen och jordnära, med fina vloggar och mer. Tänk om Tess också blir med barn med Anders. <3 wow!!! Dom två bästa kvinnorna på Youtube. Bästa tänkbara. Ni två underbara kvinnor är naturliga okonstlade skönheter med fötterna på jorden. Fina förebilder för unga följare. Låter unga se vad ANSVAR innebär, ödmjukhet, respekt för andra medmänniskor, behöver inte svartmåla folk för att få sin kanal växa, vi pratar drama click. Behöver inte höja sig själv genom förminska andra med nedlåtande skryt. De vet vilka de är och vågar vara sig själva utan att överdriva sitt liv. För det räcker. De räcker att bara vara sig själv. De gör inte uttalanden som kan såra, de är mogna personer. Tror inte längre...utan vet de kommer ge de bästa förutsättningar för ett barn. Ni är de två stabila personerna på Youtube. Som ger en trygg jämn bild av er själva. All kärlek till er som ni så fint levererar till alla tittare på sociala medier. <3

#14 - vend

Varför har du inte tagit upp det jockiboi skrev till Raed där han kallade honom för jävla fattiglapp och frågade vad hans timlön var etc. ?

#15 - vend

Varför har du inte tagit upp det jockiboi skrev till Raed där han kallade honom för jävla fattiglapp och frågade vad hans timlön var etc. ?

#16 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=3CDbLqHo4w4
Imponerad av Nemo Hedens resa. Ser mötet med efter tio med Malou. Vad duktig han är på att formulera sig, mycket väl talande person. Hans podd är grym. Nu sitter han med svenska skådespelar eliten dom bästa förebilderna från TV och duktiga framgångsrika människor i ryggen. Alla kända människors stöd, men framförallt respekt. Och ska bli farsa, så grymt bra:) och vågar föreläsa och ge ungdomar en bra bild på verkligheten. Älskar hur han inte skyller sitt destruktiva beteende på andra. Utan kliver ur den tiden med ansvar och icke ut hägnade påhopp. De han gjort står han för. Oavsett uppväxt. Du förtjänar all respekt Nemo Heden.

#17 - Wow.

Jävlar vad intressant. Eller inte.

#18 - Klara

Visste att Jocke och Jonna inte är dom smartaste människorna i världen, men att låta Batman vara lös i bilen kan väll även Jonna, som knappt klara av att gå frisör, förstå att det är helt jävla dumt. Fast det är ju klart, hade som fått barn så skulle väll även den vara en stor djävla idiot som inte kan engelska och ljuger om sin ålder. Precis som sina indolenta föräldrar

#19 - Klara

Jävla*

#20 - Moa

#10 fick cancer av att läsa de där

#21 - Lintu

Till #18. Vad är det för fel på att ha en liten hund lös i bilen? Vi har haft det i över 10 år och vi är inte de ända som har det😂 det är deras egna val och du har ingenting med det att göra bitterfitta. Sluta bry dig i andra och fokusera mera på dig själv så ska du se till att ditt liv blir bättre.

#22 - Anonym

Det är olagligt att ha hundar lösa i bilen, oavsett storlek. Det är fara för både människor och djur, och ägare med lösa hundar straffats ofta med böter.

#23 - ANON-ETT

Det är inte särskilt svårt att gå in på en djuraffär - eller ännu enklare: klicka hem ett krocksäkert bälte eller bur till sin hund. Visst det kostar, men det är väl ändå värt det den dagen ni skulle hamna i en olycka och hunden flyger rakt igenom rutan och stendör. Sedan går ni och klandrar er själva varför ni var så jävla dumma att INTE skaffa ett bälte/bur till hunden. Jag kan i alla fall tycka att det känns onödigt att ta den risken med en familjemedlem + för andras säkerhet.

Sen ger det dessutom böter som någon här ovan nämnde.

#24 - Sara

Till #13. Jag håller helt med dig! Helen och Therése är fantastiska! Det tycker både jag som 28-årig kvinna men även som mamma till en 8 åring som tycker om youtube och framförallt Helens och Therése videos och jag kan med samvete låta henne titta på det och känner inte att jag behöver oroa mig. Helen kommer att bli en fantastisk mamma, jag är så säker på det! Och Therése resa med hennes bucketlist följer jag med glädje! Heja dessa två fantastiska kvinnor! <3 Kärlek från Skåne!

#25 - Till #18

Haha, håller helt med dig. (Tål bara inte Jocke och Jonna) :)

#26 - E

Skulle inte direkt säga hyllas dock

#27 - Anonym

Jockiboi vilken pajas. Nu länkar han själv Nyheter24 på Twitter han fullständigt dumt ut i artiklar om sig själv. Tidningen han kallat luffare och ord jag inte tänker befatta mig med här, onödiga kommentarer som sagt. http://nyheter24.se/noje/878576-joakim-lundell-avslojar-sanningen-bakom-sina-spokvideos-det-ar-inte-manga-som-vet-det-har

:)

#28 - :)

#18 Dock så kanske Batman behövde sträcka på sig lite? Kanske inte fanns någon trafikplats där de kunde stanna i närheten :) Det jag undrar mest är vart Affe var?

#29 - Anonym

#28 Affe är sjuk och hemma hos Jonnas mamma/mormor. Han sku på återkontroll p.g.a bettet han fick när han och Batman lekte och återbesöket var samtidigt som Jocke och Jonna är på resande fot. Därför är Affe inte med.
#27 Jocke har inte twitter har han sagt, så den som skriver är fejk. Om man nu ska tro på Jocke då...

#30 - $

Ok

#31 - Vardagskrönikören

Hon använder sitt inflytande på unga tjejer, på ett klokt sätt!
Mvh,
Vardagskrönikören

#32 - lol

Till #27 Jocke har inte twitter det är fejk :) #18 Varför kollar du på dom? :)

#33 - e.

inte ofta batman sitter i bur eller med bälte. kolla tidigare videos.

#34 - Anonym

Baby BOOM på Youtube:) Daniel Dorch ska också bli farsa. Han är så skön. Verkar varm och otroligt vältalig med sunda upplägg av innehåll på sina videosar. Tror han blir en grym farsa. Gillar hans lugna röst.

#35 - Anonym

https://www.instagram.com/p/BRbioHejqX4/?taken-by=ninetonegroup
Här är hela teamet bakom låten Jockiboi mest tar åt sig äran för. Skönt att fler syns så alla förstår vad som krävs för att bygga en låt. Olika talanger. En person gör inte allt som de verkat och talats om i jagform då låten klättrat. Kul att se i alla fall vilka fler som förtjänar beröm. Galet att enbart bygga runt ett namn för att nå ut. De finns så mycket mer arbete bakom som framställt låten. Tack för ordet.

#36 - Anonym

Min låt, bullshit! Er låt.

#37 - Varför

Vrf är hon en så stor grej

#38 - Eeeeeee

Om du inte har något att göra nån kväll; börja kika på hur många youtubers som bryter mot lagen om marknadsföring. Det är många. Och det verkar bli rejäla straff också, om man tänker på de bloggaee som åkt fast för detta. (http://www.konsumentverket.se/for-foretag/marknadsforing/marknadsforing-i-sociala-medier-och-bloggar/)

Ping Amanda Lundgren och the Bentish.