Moa Murderess känt sig utfryst av youtubers

Förra året kom det ut att LovisaKawaii kände sig utfryst av youtubers på Splay Day. 
 
Nu berättar Moa i hennes senaste video att hon för ett år sedan också kände sig extremt utfryst av vissa youtubers på olika events.  
 
Varje gång hon hälsade på en del youtubers blev hon bemött på ett otrevligt sätt och alla gick ifrån henne. 
 
Hon berättar att det nästan varit mobbning och hon har varit jätteledsen över det men det har blivit mycket bättre nu.  
 
Hon är osäker om de gjorde det med flit men hon tror att det var medvetet. 
 
 
#1 - Anonym

Vissa av youtubers tror verkligen att dom är något och jag tycker det är synd att vissa blir mobbade av dom. Ingen är bättre än den andra.

#2 - Anonym

Tror det är samma YouTubes också..

#3 - Anonym

Roligt hur många YouTubers pratar om hur mycket de är emot mobbning när det är samma person som är mobbaren.

#4 - D Kvist

De säkert Felicia Bergström som vanligt asså hon är verkligen extremt bitchig å otrevlig irl ni ska ba veta,,

#5 - #fuckmobbning

Måste tyvärr intyga med #4...

#6 - Julia

Slår vad om att det är "splay gänget".

#7 - Anonym

så dålig vibe när lovisakawaii vloggar från tubecon och alla youtubers är så stela mot henne

#8 - maria

när jag var på tubecon eventet själv (förra året) så var verkligen alla i små grupper och man märkte hur alla youtubers inte "passade in" (alltså blev utfrysta" tycker det är synd hur alla youtubers ska gå runt att säga att "mobbning är det värsta som finns" när man på något sätt gör samma sak.

#9 - maria

Fortsättning på #8 , menade att youtubers också mobbar på något sätt. Även att några säger "jag gjorde inget" är töntigt, visst man kan få säga det, men man kan även säga förlåt eftersom personen som blev utsatt tog illa upp.

#10 - maria

Sluta mobbas!!

#11 - Hata hat

Måste hålla med #4 och #5, Felicia Bergström är inte så trevlig irl :/ Tråkigt, för gillar hennes kanal, men känns som en slags mask åker på så fort hon står framför kameran.

#12 - Anonym

#12 håller med dig. Hon verkar vara en helt annan person så fort kameran är på...

#13 - Glad

Hahaha orka att Felicia Bergström fick panik i kommentarerna och ba "Hoppas verkligen inte det var mig du menade" osv, försöker rädda sig själv. Vafan gör rätt från början istället och sluta leka ängel

#14 - An

Felicia känner sig så jävla träffad ahahah

#15 - Anonym

Har alltid haft en känsla av att det är Felicia, och säkert stor del av splay-gänget som tror att dem är bäst, störst och vackrast.

#16 - #tröttpåfalskamänniskor

Visste att du var en falsk person felicia. Du ska alltid leka ängel... Jag visste att det var du som låg bakom detta hela tiden för du tror seriöst att du är störst bäst och vackrast. Sen känner du dig träffad och försöker leka ängel och skriva att det inte var meningen. Du gör ju precis det som du snackar om i alla dina deep talks videos... mobbar folk. Bra att du bad om ursäkt men personligen tycker jag ändå att du är falsk...

#17 - Muhammed khala

Tror felicia mobbar folk för hon är fet och blev mobbad av det förrut kanske mår hon dåligt att hon är tjock som en valros

#18 - Anonym

Felicia känner sig helt klart träffad hahahah. Snacka om genomskinlig. Nej, fyfan. Alla splayyoutubers lider av sånt äckligt jävla högmod.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com