Linn Ahlborgs bild skapar uppståndelse bland fansen

Linn har tidigare fått mycket kritik för att hon varit på en nattklubb med 18-årsgräns och på en hemmafest såg det ut som att det serverades alkohol. 
 
På en instagrambild från hennes resa i Barcelona håller hon i en dricka och många misstänker nu att det är vin. 
 
Under bilden stormar hennes tittare eftersom hon bara är 17 år gammal, vilket bland annat Nyheter24 har uppmärksammat. 
 
 
Ps: Glöm inte att klicka på hjärtat
#1 - SNälla

Snälla hon e 17. Inte 13.
Vin i 17 års ålder är ingenting.
Jag drack fan vodka när jag var 15

#2 - Anonym

Jaaa. Antingen är det vin som de flesta minderåriga har smakat på nångång före 18-års dagen, eller så är det Coca Cola. Blir det bättre av att spekulera? Nej.

#3 - Anonym

BLIR SÅ IRRITERAD!!! Låt henne vara, vem nuförtiden väntar tills de är 18?????

#4 - Anonym

Va har vi att göra me va hon dricker å inte?

#5 - Hille

Spanien har 16 årsgräns på alkohol vid serveringar, dvs hon har helt lagen på sin sida att dricka i Spanien. Dessutom så sa hon väl i en vlogg att det var Sangria? Som hon dessutom dricker i vuxens sällskap. Tagga ner häxjakten. Vad gjorde ni själv som 17 åringar? Hade sleepover på biblioteket eller? 🙄

#6 - Anonym

Dom allra flesta dricker väl innan man fyllt 18? PLUS att man får dricka alkohol i vuxet sällskap innan man fyllt 18, även på restauranger.

#7 - Anonym

Det är lagligt i Spanien att dricka på serveringar när man är 16 år. Linn är 17 år så chilla fan

#8 - M

Det finns alkoholfria drycker.. alkoholfri öl, alkoholfria drinkar, alkoholfritt vin. You name it.

#9 - Bebbs

Till : #6 - Anonym

Det är inte lagligt att dricka innan 18 i vuxet sällskap. I Spanien absolut, men inte i Sverige.
Dock tycker jag att det är fånigt att bry sig om att 17-åriga Linn dricker vin.

#10 - Bebbs

Till : #6 - Anonym

Det är inte lagligt att dricka innan 18 i vuxet sällskap. I Spanien absolut, men inte i Sverige.
Dock tycker jag att det är fånigt att bry sig om att 17-åriga Linn dricker vin.

#11 - Mx

men herregud vem faaaan bryr sig? söp för första gången när jag var 13, bara för att hon är en offentlig person så betyder det inte att hon är "nunna" eller vad man ska säga, hon är en vanlig 17 åring med ett liv, &låt bruden supa hur mycket hon vill, jävla 10 åringar som tycker det är dåligt. varenda jävla 15åring har ju supit -.-

#12 - K

Tycker att alla skall sluta gnälla på Linn, hon är 17 år snart 18. Jag själv fick smaka vin blandat Sprite när jag var i hennes ålder.

#13 - Clara Henry

Usch hatar alla alkolister. Alkoholism är lika fel som tidelag. Ni som försvarar Linn, usch hur kan ni normalisera tonårsfylla?

#14 - Anonym

13-
Bara för att man dricker alkohol är man inte alkoholist. Du bör nog lära dig var alkoloism är innan du uttalar dig.

#15 - IDIOTI

#13

Du driver va?..

Alltså hela grejen är SÅ jävla löjlig. "Det är olagligt att dricka innan 18 i Sverige". Det är också olagligt att våldta, misshandla oskyldiga, råna folk osv. DET är MYCKET allvarligare, går inte ens att jämföra. Vad gör lagen, som ni verkar bry er så mycket om, för att skapa rättvisa och skydda offren till dom sakerna? I princip ingenting. Sluta hacka på småsaker och säga att det är såå fel och hemskt för att lagen säger det. När lagens armar knappt hjälper riktiga brottsoffer längre.

#16 - Anonym

"fansen" hagagga

#17 - Magda

MEN SNÄLLA kolla hennes vlogg då ser ni att det står en cola flaska i bakgrunden vad fuck är ert problem

#18 - Anonym

Hon är i Spanien där det är lagligt att dricka när man är i hennes ålder. Kan alla som klagar på henne komma ner från sina höga hästar? Tror ingen av er är ett helgon heller.

#19 - emma

Haha nisom dampar, som att ni inte drack alkohol innan er 18årsdag, hyckleri på hög nivå. Sluta upp med den här häxjakten och skaffa er ett liv :)

#20 - Anonym

Vad håller Therese på med??? Hennes vloggar? 4e dagen nu hon inte lägger upp under vloggmånaden... riktigt dåligt

#21 - Anonym

Taktiskt sett kan man se det så här att det va jäkligt SMART av Linn kanske även om det var omedvetet. Att ta foto med mörkaktig vinliknande dricka i ett vinglas lägga ut på Instagram även om det är Cola i glaset eller Inte spelar ingen roll igentligen. För nu får hon uppmärksamhet media skriver om henne och det drar folk till hennes instagram och Youtube kanal vilket i slut ändan genererar pengar.. Linn har inte speciellt mycket förlora på detta känns det somer mer än vissa kanske blir lite upprörda över det även fast dom ej vet exakt vad som va i det där glaset

#22 - Anna

Men vad fan hon fyller snart 18, hon var ute och åt med sina föräldrar i ett land där hon får dricka. Vad fan skärp er.

#23 - Anna

Men vad fan hon fyller snart 18, hon var ute och åt med sina föräldrar i ett land där hon får dricka. Vad fan skärp er.

#24 - Anonym

Hon sa i vloggen att dom drack sangria , oj de va svårt att ta reda på va? vem bryr sig hon fyller 18 om ett par månader?

#25 - Anonym

24-
Det är ju dock inte sangria i glaset, hahah. Säkert läsk :p Sangria är klarrött (och de drack de på DAGEN ur små vinglas, bilden är tagen på kvällen) och vin har en mer röd ton än vad drycken som är i glaset har. Därför tippar jag på att det är cola/pepsi.

#26 - Läs

Jag bryr mig inte om hon dricker eller inte MEN jag förstår dom som 'stör' sig på det eftersom det finns en gräns. Men jag tror själv att det där var cola. Hoppas ni förstår vad jag menar! Och föresten jag är 23 och drack inte innan jag var 18 så alla drack inte innan ;)

#27 - Felicia

Wow, hon borde hamna i finkan. Själv kom jag in på en 20-års krog och jag är 17. Jag kan ju lika gärna bli avrättad... 🤔

#28 - Anonym

Lämna vinet åt sidan, kolla bara the creepy smile. Jag blev så rädd, skojar inte!!!!

#29 - Anonym

Lämna vinet åt sidan, kolla bara the creepy smile. Jag blev så rädd, skojar inte!!!!

#30 - go away

men lägg av asså låt henne vara man tror det är erat barn eller nått

#31 - $

Låt henne göra det

#32 - dogens

hej, vill tipsa om att wilmasbeautys tatuering är sponsrad av stronger.se. Det har läckt ut från säker källa. skriv gärna om detta mvh

get shit done är ju deras motto och de har betalat wilma en enorm summa pengar för att använda detta som smygreklam och påverka unga tittare undermedvetet

#33 - Till 32

Källan tack?

#34 - Erik

Eller finns det något som heter cola.

#35 - Anonym

Omg hon e 17

#36 - A

Stackarna. My och Ben har åkt till London mitt i terrordådet. Tur att de inte var där just under dådet, dock synd om alla andra som var inblandade..

#37 - Josefine

Man vet att det finns lite att skriva om när det här kom upp alltså hahaha ... hon är 17 och fyller 18 om typ 6 månader eller va det är. De finns nog lite mer intressanta saker att skriva om än om det här. Jävligt töntigt inlägg alltså haha ... sen om man blir upprörd över att hon dricker vin. Om hon nu gör det. Då har man väldigt lite fritid! Skaffa en hobby! Puss från mig

#38 - Bloggfokus- en blogg om bloggar

Ser helt klart ut att vara vin

#39 - Hedda Söderberg

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! :D <3
http://nouw.com/heddasöderberg

#40 - K

13# Men bara för man dricker ett glas vin så betyder inte det att man är alkolist. Hade varit annorlunda om man dricker sprit/vin vardag. Och om det nu är vin Linn dricker så vadå hon är 17år och snart fyller hon 18år. Jag själv hade min första fylla när jag vart 19år. Och där är dom så börjar mycket tidigare med alkohol!

#41 - Anonym

#7 Det är visst okej!
Man får dricka hemma i vuxet sällskap även på resturang om dom godkänner det!

#42 - Anonym

#41, det får man absolut inte. Bjuder dina föräldrar dig på alkohol hemma om du är under 18 räknas det som langning i Sverige. Snälla läs på om lagar och regler.

#43 - Anonym

Hahahahahha orkar inte asså hon fyller ju 18 i år???? Wtf vad är problemet om hon dricker vin när de finns 01-04:or som dricker Vodka....

#44 - Anonym

#42 tyst med dig jävla besivisser

#45 - Jen

Såhär känner jag: HAHAHAHHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHA

FAN va folk är roliga!!!

#46 - Anonym

Tittar man på hennes vlogg ser man att hon har beställt in en läsk, medan hennes mamma ett glas vin, förmodligen håller hon i sin mammas glas endast för en "fin" bild

#47 - Bullshit until proven Truth

#32 Om källan är så himla säker, varför skriver du inte ut den?

#48 - Anonym

Hon va utomlands där det är helt okej att dricka som minderårig. Hon va dessutom med hennes föräldrar så om du accepterar att hon dricker så är det inget fel eftersom till och med i Sverige får du från 16 (i think) dricka lite hemma om föräldrarna bjuder/tillåter. Och det kan vara Cola dessutom då på finare restauranger står står de framdukat ett vinglas som hon sen har hänt Cola i elr så serverar självaste restaurangen alla dryck i vinglas om man själv inte säger till.

#49 - Amanda

MEN GUD kan inte folk mind there own business. Skrattar så hårt åt detta, snälla, ni som väntar tills ni blivit 18 med att dricka. Jätteduktiga är ni verkligen! Men tyvärr dricker majoriteten inann de fyllt 18 idag. Im sorry alla klagar men vi är inte bättre själva

#50 - Corina

Man blir faktiskt vacker av vin då det innehåller antioxidanter så varför ska man bara dra upp de negativa med vinet i sådana här lägen.

#51 - Corina

Dessutom tror jag hon kan fatta sina egna beslut och jag blir så irriterad när andra lägger sig sånt som hör till andras integritet.

#52 - Anonym

Bebbs- Såhär står det i Alkohollagen "Alkoholdrycker får inte lämnas som gåva eller lån till eller bjudas den som inte har fyllt 20 år. I fråga om folköl gäller dock motsvarande den som inte har fyllt 18 år.
Det är dock tillåtet att bjuda den som inte har uppnått föreskriven ålder på en mindre mängd alkoholdryck under förutsättning att förtäring sker på platsen och under ordnade förhållanden samt det med hänsyn till den unges ålder och utveckling och omständigheterna i övrigt framstår som försvarligt. På serveringsställe gäller dock den åldersgräns som anges i 7 § andra stycket."
Vilket gör det lagligt för Linn att dricka med sina föräldrar.

#53 - Anonym

lol, folk säger "mind your own business" "sluta bry er". well det är 52 andra kommentarer som säger exakt samma sak, såååå mind YOUR OWN business. (aa vet, nu är jag en av dom 52 jobbiga kommentarerna men aja)

#54 - Anonym

Kolla på Tobbes snapchat (erpewijk) så är Tobbe med massor av barn och sen ligger en snusdosa på bordet...

#55 - Okej

54: okej? Lika intressant som detta, något mer?

#56 - Anonym

#53
Vart vill du komma med det? Fattar ej syftet liksom.

#57 - Anonym

who the fuck gives a shit

#58 - Blä

Så patetiskt att jag får hjärnblödning.
Hon är sjutton år, inte tolv. Jag slår vad om att du som skriver denna skit blogg, druckit alkohol i samma ålder. Vem bryr sig? Alltså, skämmigt. Skriv något vettigt för engångskull människa.

#59 - Anonym

Snälla nån det är Sangria