Lakidoris lämnar Splay

Lakidoris berättar att hon nu också valt att lämna Splay och har gått med i United Screens. 
 
Kvar på Splay är bland annat IJustWantToBeCool, RMM, Felicia Bergström, Hampus, Manfred, Misslisibell, Clara Henry och Anty. 
 
#1 - Anonym

1 ;)

#2 - Anonym

OMG! 2a

#3 - Emma

Någon som vet varför hon lämnade splay????

#4 - Deduuu

Med tanke på vad Ben och Jockiboi har gått ut med, samt att flera youtubers har lämnat splay.. Ja, tror det inte kommer gå så bra för Splay. Känns som att Splay endast kan locka till sig små youtubers nu

#5 - emma

kan du inte göra en lista över vilka nätverk som respektive youtuber tillhör?

#6 - Anonym

Bra gjort Laki. Så stolt över dig. Hoppas du kommer trivas i ditt nya nätverk <3

#7 - Anonym

Såg du lovisakawaiis snap story om Splays instagram om #låtlovisakawaiigåursplay hur lågt Splay är som orkar ta bort spam kommentarer -.-

#8 - Anonym

Alla stora gamers: chriswhippit, Figgwhipp, figgehn och argaskånskamän är ju med us, typ bara dualdgamingk kvar

#9 - Anonym

Vad gnäller Lovisa Kawaii för. Hon får ju lämna Splay efter hennes 3 månaders uppsägningstid. ALLA nätverk har uppsägningstid. Inget konstigt. Fan vilket jävla gnäll på vissa youtubers för att få som dom vill.

#10 - ANON-ETT

Jag förstår deras frustration, MEN samtidigt märks det att många av dessa youtubers aldrig haft ett "normalt" arbete där man skriver på ett anställningsavtal. Ett anställningsavtal har en uppsägningstid, precis som splay, inget nytt där. Man kan liksom inte bara säga upp sig och lämna arbetsplatsen hursomhelst, arbetsgivaren måste ha en chans att hitta en ersättare, precis som arbetstagaren måste få chansen att hinna hitta ett nytt jobb ifall denne skulle få sparken.

#11 - Anonym

#10 Precis. Dom tror att dom kan använda sina följare för att tvinga Splay att få som dom vill. Herregud har man skrivit på ett avtal så får man följa det. Bortskämda många av dom. Det blir inte lätt för dom att klara sig på en vanlig arbetsplats senare i livet.

#12 - ANON-ETT

#11
Precis.
Ser fler youtubers som tar upp detta med uppsägningstid, och när de gör det så slutar jag ta videon seriöst. Tänker inte gå in på allt annat de tar upp, men just det här med uppsägningstiden tyder på att de har lite arbetslivserfarenhet. Nu menar jag absolut inte att man måste ha det för att få yttra sig, men man kanske kan ta reda på vad som är normalt och inte. De sitter och gnäller att det är som "ett fängelse" - Ja, tänk då på alla andra med "vanliga" jobb som sagt upp sig men ändå måste gå till sin arbetsplats och se sina kollegor/chefer i ögonen vare dag i 8 timmar trots att de kanske avskyr dem - för att de har 2-3 månaders uppsägningstid. That's life. Ja, ni har rätt att gnälla, men det jag menar är att det ÄR inget unikt för Youtube och Splay.

Jag börjar faktiskt tvivla på att de lurar sina youtubers på pengar också. Det kan lika gärna ha att göra med skatte/arbetsgivaravdrag också.

#13 - Anonym

#12 Du har verkligen rätt. Jag vet att nätverken inte lurar. Jag själv är Youtubeare men väljer att vara anonym. Nätverken betalar din skatt och sociala avgifter så som lagen säger att man måste och man har en uppsägningstid som man själv har skrivit på. De som påstår att dom får mycket fler pengar genom att inte vara i ett nätverk får det genom att inte betala skatt. En annan sak jag har tänkt på är detta med att man måste vara bästa vänner med alla i nätverket. Många tror att när man kommer med i ett nätverk så får man automatiskt massa vänner som vill göra collabs och hänga. Så är det ju inte. Vi ska självklart behandla varandra med respekt men det går inte att bli bästa vänner med alla eller att göra collabs med alla.

#14 - Ok

Dom bästa youtuberma är kvar haha

#15 - Anonym

Varför tar du dina nyheter från denna sidan? https://www.facebook.com/Svenskaytnyheter

#16 - Anonym

#15 ehm är du hög lr något? Det är ju den som tagit från denna hahah, idiot.

#17 - Anonym

Var har lovisa kawaii gnällt?

#18 - Anonym

#17 På sin snap. Hon har gnällt nu i flera dagar och ber folk att gå in på Splays instagram och kommentera #låtlovisakawaiigåursplay överallt för att tvinga dom att hon ska slippa uppsägningstid. Jag tycker det är oproffsigt att göra så och försöka använda sina följare för att få som hon vill. Det är väll bara att vänta tre månader som uppsägningstiden är och sen byta.

#19 - felicia

Jockes nya video, "jag tänkte lotta ut nintendot till mina följare sen tänkte jag att jag har ju gett er så mkt redan så vill ge det till leo" hahaah, gett så mycket? Anledningen till att han ens kan köpa och få hemskickade saker är för hans följare. Så låter så fel när han ba har gett er så mycket..

#20 - Jag

Käften Felicia

#21 - Anonym

käften nummer 20 ... det e fan sant, utan sina följare hade han aldrig fått samarbeten och massa gratis saker, och extremt mycket pengar...:) sanningen gör ont huh?

#22 - Anonym

utan sina följare hade han inte haft en krona typ så det är väl ändå hans följare som har gett honom mycket(allt) inte tvärtom

#23 - ebba

detta kommenterade jag på den här bloggen för nån vecka sen! hon berättade ju det i en vlogg för rätt längesen.

#24 - Lintu

#21 och #22. Säg någon annan YouTuber som har gett ut eller skänkt mera till sina fans än Jocke och jonna?? Oho, det finns inga... Så håll käften era fula råttor

#25 - Lintu

#21 och #22. Säg någon annan YouTuber som har gett ut eller skänkt mera till sina fans än Jocke och jonna?? Oho, det finns inga... Så håll käften era fula råttor

#26 - Anonym

lintu din lilla p12 :) sitter o försvarar jocke, gå o kolla bolibompa småglin ...therese har skänkt massa :) hon har gett smink och haft massa giveaways och kläder o smycken osv :) jocke har lottat ut saker o sen tar de 1/2 år innan vinnaren utses...fortsätt be mig hålla käften men kmr fortsätta skriva :) hoppas du går o tvättar munnen ed tvål för ditt beteende är lika äckligt som du :)

#27 - Anonym

Lintu där visade du ribban som jockibois fans ligger på :)

#28 - Tuula Heikkinen

#26 #27 Lintu är en 18-åring från Finland. Välkommen till livet ni som tror annat och gör egna falska sanningar. Sedan är det ju kul att ni börjar imitera poeter också. Sedan har jag en väldigt "exemplarisk" fråga till er, var var det ni läste att "Lintu" är ett fan av Joakim?
Kan redan nu säga att jag personligen inte är ett fan av honom eller inresserad av deras videon så behöver ni inte ifrågesätta det! :)

#29 - Anonym

HAHA, Thomas Sekelius ska göra "spökvideo"......

#30 - Anonym

Jockiboi var känd för att bedra sina läsare förr på bloggen och hade tävlingar även då han träffa Jonna där han skippa dela ut priset till vinnarna. Och som någon skriver ovan. Om någon nu vinner tar det evigheter för vinnaren att få priset. Men Jocke kan vara aktiv 24/7 på uppdateringar men inte dra en vinnare. Klent. Och är det några som ska få vinster är det hans trogna fans som är hans levande reklam folk, de sliter dagligen med sina fans sidor,ger sig in i bråk för att skydda honom. Lyssnar nätterna igenom på hans låtar för att bära fram honom osv. Tycker hans fans om någon youtube borde få mest uppskattning. De är dom som gör nästan hela hans namn.

#31 - Anonym

26#
Vad fan var det för attityd. Spyr på din attyid. Det gör fan inget att försvara någon. Hellre att försvara någon än att trycka ner andra personer.

#32 - Anonym

#31 spyr på din attityd också, du är helt klart ett av jockibois fans :,)

#33 - Anonym

Bentes snapstory, hon får pengar av fans och har typ mindre än 100 kr på hennes konto

#34 - Anonym

#33 Är man ej speciellt aktiv youtuber och Inte får några sammanbeten/sponsorer så tjänar man ej pengar thats a fact så är de bara..

#35 - Anonym

Bente har ju det inte lätt få sponsorer finns de ju tydliga bevis på. om jag inte missminner så skulle Bente göra en video med Therese Lindgren. Detta var jätte länge sen för övrigt. Dom två skulle göra En så kallad sponsor video. Men det slutade med att sponsorn fick kalla fötter eller något vet ej va de var men dom kontaktade Bente och sa de inte blir något av sponsor videon "kommer ej ihåg exakt hur dom uttryckte det" Men i stället för skrota hela sponsor grejen så gjorde det företaget videon iallafall men med BARA Therese Lindgren och utan bente.

#36 - Anonym

Här va de fanns ju länkat här om.de sammanbetar ja nämde ovanför Bente ansågs olämplig ja just det så var det dom förklarade det hela http://svenskayoutubers.se/2016/august/bente-avvisas-samarbete-anses-olamplig.html

#37 - Anonym

men snälla alla som säger att Jocke inte skulle vara något utan youtube o blablabla. Såklart han inte skulle vara något utan youtube, det skulle ingen youtuber utan youtube haha. Logiken? Therese skulle inte heller vara något utan youtube

#38 - Anonym

#32
Hur är min attyid dålig? Förklara för mig. För det första. Jag kollar inte ens på Jockiboi. Och det gör ju fan inget om man gillar Jockiboi. Sånna som du borde inte vara på internet. Du sprider bara massa hat. Och vet du vad jag gör? Jag ger kritik :) Stick iväg, vi vill ha mindre haters på internet

#39 - Anonym

37: Jo det skulle hon för hon har utbildning och hade en strålande jobbkarriär innan youtube, vilket hon planerar att fortsätta med när yt ej går att ha som jobb längre. Undra vad J&J tänker göra då? eftersom ingen av dom har gymnasieutbildning eller haft nåt riktigt jobb:)) kassa

#40 - Anonym

#38 du sa du spyr på min attityd, onödigt sagt stt ens säga något sånt! vill du ja mindre hat borde du bara hålla mun så löser sig allt :) kmr fortsätta kommentera på denna bloggen och du kan välja att inte störa dig på mig, tack tack o hej

#41 - Hann

Skulle du kanske kunna göra en lista på vilka youtubers som tillhör vilket nätverk? Skulle vara intressant att veta

#42 - Anonym

Varför lämnade hon splay? Bra ide att göra en lista på youtubers och vilka nätverk de är med i.

#43 - No shit

Ni som skriver "Jockiboi är ingenting utan sina fans" och sånt.. Men no shit, nämn 1 youtuber som är något utan fans. Btw rätt roligt att folk använder "argument" som "kolla på Bolibompa istället". HAHAHAH Btw, varför snackar vi ens om Jockiboi i ett lakidoris inlägg?

#44 - 44

#43 HELT SANT JUU!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com