Keela är tillbaka på YouTube

För fem månader sedan slutade Keela att uppdatera sin youtube-kanal utan någon förklaring.
 
Nu är hon tillbaka och hon berättar att anledningen till att hon varit borta är för att hon är deprimerad.
 
Under hennes paus tog det också slut mellan henne och hennes pojkvän men nu mår hon bättre även om hon är långt ifrån frisk.
 
 
#1 - Anonym

Tips: Vendela Nilsson upplever att hon blir utfryst av youtobers, är det felicia som är igång igen eller?

#2 - Anonym

#1: Varför just Felicia? Vad har jag missat?

#3 - Anonym

Till #2
Många har sagt att Felicia Bergström är väldigt otrevlig när man träffar henne, har själv gjort det och jag upplevde det (tyvärr) som att ryktena stämmer. Många youtubers har även känt sig utanför under olika event och liknande. Det spekuleras då kring om det är det så kallade ''splay gänget'' (som bland annat Felicia är med i) som ska ha fryst ut folk.
Hon kommenterade även under Moa murderess video där hon berättar att hon känt sig utfryst av youtubers, att hon inte hoppas att hon var en av dom som frös ut henne. Många har då ifrågasatt Felicia varför hon nästintill skriver ut en ursäkt offentligt om hon nu är oskyldig. Ett tag senare var Felicias instagram borttagen i några dagar, vilket folk ser som ännu mer bevis på att hon är skyldig.
Detta var bara en förklaring, jag säger bara vad jag hört och sett, absolut inget hat

#4 - Bloggfokus- en blogg om bloggar

Roligt ! Jag har saknar henne :) men trist med depressionen. Underbara Clara går ut med att hon är deprimerad idag också

#5 - Bug

1. Ja Felicia är en jäkla jobbig människa...
2. Ytligare en youtubers som alla andra med depressioner å skit haha

#6 - Anonym

Jag håller med #3. Felicia Bergström är verkligen inte trevlig irl och jag vet flera som sagt det. Efter kommentaren på Moas video blev det dessutom bara mer uppenbart att hon kände sig träffad. Ho bekräftade bara för alla tittare då att hon har bidragit till utfrysningar av folk som inte tillhör "splayfamiljen". Tur att de flesta genomskådsde henne dock. Jag slutade prenumerera på henne för länge sen.

#7 - anonym

jäkla skvallerblogg

#8 - Emma

#6 Gillar inte heller felicia, de e många youtubers som gör äkligs videos

#9 - Anonym

Felicia är bara en människa som alla oss andra.

Kom ihåg det bara, med alla youtubers, de har också orsaker till saker. Ha era åsikter givetvis, det är viktigt också.

#10 - Anonym

Bra!

#11 - Anonym

#9 Visst är hon en människa men måste hon vsra otrevlig för det? Att så många mindre youtubers har intygat att de känt sig utanför dessutom. (Utan att nämna namn men man förstod ju som sagt direkt att särskilt Felicia tog åt sig när hon kommenterade Moas video att hon är en av de som fryst ut folk, självklart tillsammans med andra youtubers) Bsra för att man "bara är människa" behöver man inte bete sig drygt och vara otrevlig.

#12 - Anonym

Vill man se en Youtuber med talang. RIKTIG TALANG kolla in denna kille. Imponerande.
Här ligger många års träning. Inge dåliga Challenger av svensson folk som inte vill arbete. Utan bedriva vuxen dagis. Leka på badhus och fjanta sig i vuxen ålder.
https://www.youtube.com/channel/UCQapmcVJcvRzLtzEaQKJeMg
Kolla och njut.

#13 - Anonym

#11 Självklart att man inte behöver vara otrevlig, men nu är det ju så att vi inte kan vara så säkra på om Felicia just betett sig otrevlig. Om hon har gjort det eller ej tycker jag inte att vi borde lägga oss i så värst då de flesta utomstående inte vet nästintill något om saken. Alla har vi gjort fel i livet, vi får hoppas att Felicia inte är en sådan som du säger helt enkelt!

Delade åsikter i ett kommentarsfält är ett sunt kommentarsfält! :)

#14 - Anonym

Tror inte bloggägaren komme rta upp detta om vendela nilsson och felicia bergström. Därför att bloggägaren har skrivit i ett av sina tidigare inlägg för längesedan att felicia är hennes favvo youtober. Så tror knappast hon vill hänga ut henne

#15 - Anonym

Vet nån vad Amanda edmundsson pratade om i hennes live?

#16 - Anonym

Men vafan har ALLA depression eller? ... Menar inget illa men kom igen, vafan.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com