#1 - K

Hoppas nu inte det vart utkastat för laxton om de nu också vart med på denna spökjakten. Och åter igen får de uppmärksamhet! Och de kommer aldrig slita göra spökvideos för det är det dom har mest tittare på ju. Nu menar jag Jocke och Jonna att de kommer aldrig sluta filma spökvideos åter igen tomma hot från Jocke som vanligt. Har ju varit likadan om att de skall flytta och så vidare och sluta med youtube. Det är bara tomma hot alltihopa.

#2 - Anonym

Jockiboi har kört samma små hot om att sluta i år och dar. Han kommer aldrog sluta med youtube barn.

#3 - Anonym

han kommer aldrig sluta med youtube sålänge han tjänar pengar, sanningen svider, men det är svårt att tro att dn person som tjänst hundra tusentals på allt han nu gör, skulle ge upp och lägga ner pga fans. istället för stt slltid skylla på dina fans kan du väl ta bild med dom och uppskatta dom, intr bara kasta skit och säga att dom förstör... ://

#4 - Anonym%20

Om du nu ens gillar Jocke och j

#5 - Anonym

Varför inte bara säga, just nu ska vi filma så vore jättebra om ni kunde komma tillbaks imorgon så tar vi gärna bilder? Klart barnen vill träffa dom när det enda dom gör är att lägga ut sig själva på internet, kan dom komma ner på jorden lite snälla

#6 - Joakim Lundell

Nu lägger ni av med jävla skvaller bloggen. Det här är bara knäppt.
😂

#7 - Anonym

Räkna ut vad All I Need dragit in!
Räkna in vad oaktiva kanaler drar in på gamla videos!
Räkna in boken han skriver och alla tv program!
Är ganska säker på att han idag inte ens behöver youtube

#8 - Anonym

Räkna ut vad All I Need dragit in!
Räkna in vad oaktiva kanaler drar in på gamla videos!
Räkna in boken han skriver och alla tv program!
Är ganska säker på att han idag inte ens behöver youtube

#9 - Anonym

Hoppas han lämnar YouTube och gör något annat istället

#10 - Anonym

Han behöver kanske inte youtube, men han lär inte sluta.

#11 - Anonym

Just det ni skriver här som skapar jockes framgång!
Han drivs hela tiden att överbevisa haters och han gör ju det gång på gång hela tiden!
Vem kunde tro att han skulle kunna göra spökvideos och musik på denna nivå?

#12 - Anonym

J&Js senaste video är ganska skrattretande. Dom tycker plötsligt inte om drama och hat på Youtube. Har dom glömt all drama DOM har skapat? INGEN har lyckats med att skapa så mycket drama som dom. De om någon har verkligen lärt tittarna på Youtube vad drama och hat är.

#13 - Anonym

Blir så trött på allt hat som Jocke får. Snääälla även fast Jocke inte alltid tar rätt beslut levererar han ett kanonbra material. Jag tror knappats någon av er haters skulle kunna leverera lik bra som han. Och dessa "hot" om att sluta göra spökvideos. Snälla, alla youtubers lämnar hot på att sluta göra videos. Kommer ni ihåg när Therese sa att hon skulle sluta vlogga? Vad hände med det..?

#14 - Anonym

Har dom skapat drama?
Dom satte ner foten mot Raed och Chrille som var renodlade psykopater!
Vilken mer drama syftar ni på?
Ser enbart videos på deras kanal om dom själva och stora videos med superbra kvalité!
Jocke och Jonna är skickligast på videoredigering och filmning oavsett vad ni tycker om dom!
Hata dom om ni vill men blir pinsamt säga att deras arbete är dåligt haha

#15 - Anonym

Har dom skapat drama?
Dom satte ner foten mot Raed och Chrille som var renodlade psykopater!
Vilken mer drama syftar ni på?
Ser enbart videos på deras kanal om dom själva och stora videos med superbra kvalité!
Jocke och Jonna är skickligast på videoredigering och filmning oavsett vad ni tycker om dom!
Hata dom om ni vill men blir pinsamt säga att deras arbete är dåligt haha

#16 - Till #14

Nu är det inte dom som filmar utan deras hjärntvättade zombies till vänner. Deras vänner är bara ute efter pengar och uppmärksamhet, inse fakta Jocke och Jonna. De få vloggar jag sett med dom har känts alldeles för opersonliga, känns direkt taget från ett sketet program på TV3. Filma själva istället för att ha era "vänner" ska göra allt åt er.
Och snälla Jocke, sluta tycka synd om dig själv på Snapchat när du sitter och redigerar. Ingen bryr sig om att du sitter där och redigerar era videos som ni gör bara för pengarnas skull.

#17 - Tyck inte synd om er själv!

Vad är det som kostar 80k kronor egentligen? Kanske sakerna ni använder för att fakea era spökvideos? Och era "fans" får väl vara var de vill. Det är ett fritt land för satans gubbar.

#18 - Anonym

Vendela Nilsson känner/har känt sig utfryst av en liten grupp youtubers i Splay under Rockbjörnen

#19 - Anonym

Men snacka om att inget duger, va glada att nån ens bryr sig om er och vill se era videos och vill träffa er? Folk får vara vart fan dom vill ni var på en offentlig plats? ingen försökte förstöra eran heliga spöööökvideo utan ungarna vela bara få träffa er? KOM NER PÅ JORDEN och skaffa nån medicin åt jonnas acne

#20 - Anonym

Asså va. Det är inte bara att flytta till USA? Herregud. Tomma hot, tomma hot

#21 - Anonym

Jockiboi gjorde ugley hotell. Av paradis deltagare. Han hängde ut paow Aina och många fler hur grovt som helst på sin kanal. Anledningen han sluta mobba folk var för han fick in pengar. Då blev han som förbytt och börja prata mobbning. Verkar vara så om de går bra. Hade han inte fått pengar och blivit så uppmärksammad vette fan om han fortsatt trakassera folk och hänga ut. Bara han själv som vet. Antar många inlägg han gör raderas än idag för att han har detta i sig att måste jävlas. För många kommentarer han skriver försvinner. Och dem brukar inte vara så fina. Och att detta par inte skapar drama. De har knte varit annat än drama kring dessa sedan de kom in på Youtube. Med p-rulle och bryta ihop klipp och bråk. Endel har tagits ner. Falsk sanningar om dra my life. Så synd. De hade kunnat vart bättre än såhär.

#22 - Anonym

Flytta till USA och ta med tolk för engelskan 😊hahaha. Skoja

#23 - Anonym

När Jocke säger/nämner i sin video "varför sjunger du på svenska din jävla idiot" när han pratar om vad för kommentarer barn lägger så förstår man att ryktet om att han fatshameat ett barn var sant.

#24 - a.

Jocke, du kanske ska fundera på vad du själv bidragit med för hat till youtube. kritik tål du inte heller, utan i dina ögon är ALLA haters.

eftersom du dessutom skryter om hur mkt pengar du har, varför hjälper du inte till med en ny gravsten?

#25 - a.

jocke är sur för batmans koja är sönder. det förstår jag. men att påstå att han byggde den? han satte ihop den bara. den skickades isärplockad som vilken ikeamöbel som helst, hahahha.

#26 - Anonym

"Jonna kan trender" vänta vänta är detta på fullt allvar? skrattar så jag kissar på mig!!! kunde dom inte klippt in lite trender Jonna har koll på, inväntar en bild på Jonna med sitt slitna vita löshår med svart utväxt, fake rosa juicy mjukisar Johnny bulls och snea pilotbrillor 79kr

#27 - Anonym

Men sluta ta dessa två personer på allvar. Hahahaha
Hyrbris. Ge dem inge mer uppmärksamhet. De är vanliga personer som halkat in på Youtube och fått barn följare.
Kikar alla dar i veckan på vältaliga Therese med utbildning och vett och etikett. Lite mer proffsig och vet hur man tar hand om uppståndelse. Hur man väljer sina prd och pratar till unga som migna personer. Jag kikar på J&J för att få mig ett gott skratt. De käns som tecknade figurer. Inte påriktiga. Så överspelad som Kalle Anka typ, massa tjatter mest. Hahaha..

#28 - Paituri

Alltså jag saknar ord för det här kommentarsfältet...

#29 - Anonym

men skriv inte så många saker om jockiboi jag är 13 och är bättre än dig och respekterar dem från hela mitt hjärta. du startar allt drama det var lungt här på yt jävla ytförstärare

#30 - Anonym

men skriv inte så många saker om jockiboi jag är 13 och är bättre än dig och respekterar dem från hela mitt hjärta. du startar allt drama det var lungt här på yt jävla ytförstärare

#31 - Anonym

för det första jag vill bara säga att du har sån äcklig vidrig syn jag vill bara lära dig en läxa och vill bara att jocke och jonna och hela gänget läser detta lär dig respektera folk och sprid saker

#32 - Fille

Om nån av er som kommenterat vågar komma och säga samma sak till mig face to face så fråga efter mitt nummer så kommer jag. Jag skulle vrida er nacke så många varv att ni skulle dö på gång. Väx upp och sluta bry er om jockes liv!! Ni är så patetiska och det värsta är att ni inte förstår det själv. Jag kan svara på några av era idiotiska kommentarer.

Nån skrev att han ljuger att det kostar 80 000 och att det isåfall går till att köpa fejkutrustning. Har du tänkt på att de hyr ett slott, kör dit, betalar medarbetare/kameraman? Nej det har du inte din äckliga jävel.

Någon skrev att han låter sina vänner filma åt sig. Hans vänner är anställda av honom för att filma och de får lön för det. Äckliga dumhuvud.
Spyr på det svenska folket ni är så äckliga och full med hat.
Rip Sverige

#33 - Erik Larsson

måste lära sig och respektera sluta upp genast jag står upp för jocke och jonna

#34 - Svar till #32 OCH J&J

Och detta är varför man inte ska släppa in Jockes småbarn till fans på internet. Tagga ner med dina svordomar som du precis lärt dig av din "största idol" Jockiboi. En gång i tiden tyckte jag om Jocke, men önskar att jag sett vilket äcklig och patetisk han är. Om det är någon som sprider hat är det Jocke CO. Please, flytta in till Kalle Anka-tidningen J&J +deras minderåriga fans.
Och när J&J säger att majoriteten av de som ser på dom är myndiga personer, lägg ner. Ingen med riktigt vett is skallen som är över 15 skulle se på er. Väx upp hörni, inse att det bara är småbarn som ser på er bara för att de tror att de nån gång ska bli lika "stora och rika". Inse fakta barn, det kommer ALDRIG hända. Tro mig, ni vill inte vara dom. De som använder sig av sina fans "fina kommentarer" bara för att känna sig uppskattade och älskade. De som säger att Jonna har en "sjukdom". På riktigt, det är inte nån jävla sjukdom, det är STRESS. Jag upprepar, STRESS. Lågg ner Youtube, lev ett vanligt Svenssonliv så ska ni se att det blir bra.

Men hur ska ni då kunna utnyttja våra barn? Det är slut med det, ni borde lägga av med yt, flytta till Syrien, lära er engelska, lära er att simma, ta Jockes jävla körkort och sen stanna där. Lämna våra barn ifred, låt dom få en värdig och minnesrik uppväxt. Inte en uppväxt där ni sitter och säger vad som är rätt och fel. Inte en värld där ni hjärntvättar dom och sen inte bryr er det minsta om dom.

Skärp, bete er som vuxna och uppskatta era fans, ta bilder med dom, säg bara hej till dom. Det är dom som har skaffat er allt ni har idag. De sakerna ni skryter om på nätet. De sakerna som dessa stackars barn har fixat till er. Och hur tackar ni dom? Att skriva hat om dom på sociala medier.

Inse att när alla har sett er sanna sida kommer svenska folket jaga er med högafflar och facklor i högsta hugg. Era bilar kommer bli förstörda gång på gång. Ert hus kommer bli terroriserat gång på gång tills ni lägger ner med Youtube.


Så snälla för allas bästa lägg ner och flytta från detta land.

#35 - Muhammed khala

EN KILLE I MIN KLASS KNACKA PÅ JOCKES DÖRR FÖRUT JAG LOVAR JAG SA VARFÖR DU GÖR SÅ, JAG FICK STRYK I SKOLAN

#36 - maria

Hur vi får ett bättre "youtube"
1. Låter jockiboi fkn vara.
2. Sluta klaga så mycket hela jävla tiden.
3. Till youtubers: sluta ta all kritik som hat.

#37 - ANON-ETT

Jockes senaste video är så fruktansvärt ostabil. De bara ljuger och ljuger och barnen som ser på deras videos hör bara deras version av allt, och den är ofta långt ifrån sanningen. Och att han sitter och slänger fram det precis som om det vore sanningen och fakta får min mage att vridas, just eftersom hans små fans sväljer allt med hull och hår.

1. Att någon vält och haft sönder Tovas pappas gravsten är inte det "allvarligaste någonsin som hänt i Youtubes historia". Det ÄR OTROLIGT ruttet gjort mot Tova och hennes familj, men sättet han tar i på är äckligt, och det är långt ifrån sanningen att det är "det allvarligaste som hänt i Youtubes historia".

2. Att de faktiskt fortfarande tror att ägaren till denna bloggen skriver kommentarer här under andra namn - bara för att namnet är länkat till svenskayoutubers. Enligt dem för att "få igång en diskussion" + att Jonna höll på "vika sig av skratt när man klickar på kommentarerna och deras IP NUMMER kommer upp *facepalm*". Jag har aldrig någonsin sett någons IPnummer här... Och att de dessutom är så lost att de inte ens kan göra egna efterforskningar och se hur lätt det är att länka samman sitt namn med en helt valfri http-adress (notera mitt namn!)

3. Han pratar som om att det amerikanska youtubecommunityt är så otroligt mycket bättre, vilket är långt ifrån sanningen. Det är minst lika mycket drama där i omgångar. Det svenska youtubecommunityt är dock mindre så drama märks tydligare, speciellt eftersom precis alla jämt ska lägga sig i.

4. Jocke säger att han inte skapar drama på sin Youtube - som om hans andra sociala medier inte räknas? Hans betéende på snapchat? Instagram? Facebook? Det är minst lika illa, och påverkar ditt varumärke precis lika mycket.

5. Jockes kommentarfält är bland det värsta jag sett bland svenska youtubers. Och språket som brukas är precis samma skit som kommer ur hans egen mun. Exempel: "jag hade slitit av armar och ben på ungen". Jag förstår hans poäng, men inte hans unga följare. Våld löser sällan något.

6. Apropå hans medelålder på kanalen - det finns en åldersgräns för att ha ett youtubekonto överhuvudtaget. Så det är inte alls förvånande att "alla är över 23" när föräldrar vars barn ser på jocke har ett konto, dessutom är det inte ovanligt att mindreåriga signar upp med en ålder långt över sin egen. Scrollar man igenom hans kommentarfält är det verkligen inte mycket vuxna där.

7. Clara Henry byggde inte Youtube. Gina Dirawi och William Spetz var stora långt före Clara (Har absolut inget emot Clara för övrigt) Och både William och Gina har gått över till bland annat TV, inte pga drama - utan antagligen för att deras karriär gick åt det hållet.

8. Hans kommentar under sagda video...
"Och nu menar jag inte Hydra med denna video!
Hydra har alltid visat mig respekt och frågat om lov innan han publicerar videos!
Så ni som tror han enbart kastar skit så frågar han oftast alla han gör en video om innan..
Och även gör det ur en humoristisk vinkel samt att han brukar ta upp orättvisor och dom som beter sig illa på Youtube främst!
Så har absolut inget hat emot Hydra, Han har alltid varit ärlig och schysst emot mig :)"
NOTERA: "Så har absolut inget hat emot Hydra, Han har alltid varit ärlig och schysst emot mig :)". Han har alltid varit schysst emot Jocke, då är det minnsann OK att håna andra tydligen, sålänge Jocke är safe.

#38 - a.

http://stoppapressarna.se/svenskabloggare/vad-har-svenskayoutubersse-gjort

wtf?

#39 - a.

http://stoppapressarna.se/svenskabloggare/vad-har-svenskayoutubersse-gjort

kollar man bilden längst ner ser det ut som en bild på felicia bergström? den som finns på hennes offentliga fb.

#40 - Matilda

Ett nytt försök idag

#41 - Katarina

Detta kommentarsfält är helt sjukt. Hur kan man anklaga någon för att sprida hat, när man gör exakt samma sak själv?
Att folk har så svårt att förstå att människor förändras med tiden bevisar ju bara hur trångsynta ni är.
Låt Joakim och Jonna vara. Och om ni inte gillar dem, så behöver ni inte följa dem och absolut inte sprida hat.
Jag är stolt att mina barn har Jocke och Jonna som förebilder.
Tack för mig, och behärska er.

#42 - Läs

Ni som gnäller på småbarn som följer Jocke är ni så bättre själva? Ni sitter och hatar på en person och hana följare och påstår att ni är mogna. Ni är fan inte mogna om ni sitter och hatar och är inne på denna blogg. Lägg ner ni är säkert själva 13. Och om ni hatar honom så skit i honom lägg er inte i vad han gör eller hur svårt ska det vara?

#43 - #2 - Anonym

Vrf ska alla ni haters som säger att han aldrig kommmer sluta med youtube tänk den dagen han gör de och ni har fel så sluta hata de leder bara trill draman

#44 - Anonym

Skulle han mot all förmodan göra det - å nej vilken förslut :(((

#45 - Ellen

Herregud sluta ta upp massa skit för helvete

#46 - Anonym

Finns nog inte många Youtubers som ogillar sina fans lika mycket som jocke och jonna man hör ju aldrig något positivt om dom bara dåliga saker.. Fast är det förvånande igentligen "Money talks" dom gör ju bara detta för pengarnas skulle derras unga fans är ju bara en bieffekt som dom måste stå ut med och som kommer med posten när man håller på med Youtube.. Sanningen svider men ni betyder INTE mer än en siffra på derras bankkonto när månaden är slut .. that's it..

#47 - Usch

Till 46: Han brukar prata bra om sina fans :) och hur gammal är du när du sitter här och hatar? Så jävla omoget :))

#48 - Usch

Till 46: Han brukar prata bra om sina fans :) och hur gammal är du när du sitter här och hatar? Så jävla omoget :))

#49 - ...

Tråkigt när dom ska spela in så kommer några och stör

#50 - Lintu

Så vissa här i kommentarsfältet tycker att det är okej att "fans" kommer till slottet och vill ta bild med dem och att det är jocke och jonna som gör fel när dom inte tar kort med fansen. Förstår ni inte själva hur dumma era kommentarer är?? Slottet är deras arbetsplats för tillfället och då har ingen rätt att komma dit. Det är lika som vilken arbetsplats som helst, inte kommer de till ett husbygge eller en skola heller så varför skulle de få komma till slottet då? Vissa är så dumma i huvudet så jag tappar hoppet om det svenska folket...Och det är skillnad på känsloargument och faktaargument om ni inte visste, för majoriteten av kommentarerna är känsloargument...

#51 - Hedda Söderberg

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! :D <3
http://nouw.com/heddasöderberg

#52 - skådis

Alltså, såhär är det... Tänk er en inspelningsplats till en stor Tv-serie. Tänk er Doctor Who eller Sherlock ute på location. De är där för att göra sitt jobb - filma. Hur mycket man än älskar skådespelarna så borde de flesta förstå att man inte kommer dit 100 pers och stör inspelningen så till den milda grad att det blir omöjligt att ens filma där. Samma sak med youtubers som ska filma. Man stör inte ett filmteam på inspelning, så är det bara.

#53 - Anonym

#52 men snälla. du kan inte jämföra en långfilmsproduktion och jockiboi som ska filma en youtube video där han ska leta efter spöken

#54 - Paituri

#53 varför kan man inte jämföra? Båda jobbar ju?

#55 - Louise

Att lägga 80 tusen på en video till Youtube medan folk i Afrika tex Somalia dör av hunger och utan vatten medan dem lägger pengar på en video. åk fan til en av länderna som folk dör på grund av hunger och köp mat till de på pengarna. NI BORDE SKÄMS JOCKE OCH JONNA.

#56 - Anonym

Inte en chans att dom lägger 80 tusen på dom videorna. Dom lägger säkert mycket pengar på dom, absolut. Men inte i närheten av så mycket som han påstår, det tror inte jag iallafall. Det som kostar lär vara hyran av lokalen, Laxton och betalning till kameramannen. Lägger dom 80 tusen på det är dom korkade.

#57 - Oj

Till 55: det kan Therese och alla andra youtubers och göra :))

#58 - Paituri

#55 varför säger du åt andra att de ska skänka när du kan skänka själv? De får göra vad de vill med pengarna de har själv tjänat. Sluta bry dig om Jocke och jonna och koncentrera dig på dig själv istället.

#59 - Joni

Varför skulle det inte kunna kosta 80 000-100 000? Vad tror ni själv det kostar att hyra ett​ slott, betala laxton/kameraman/andra, köra dit, köpa massor med mat och annat?

#60 - Anonym

59: som sagt en del men inte 80 lök

#61 - Anonym

59: som sagt en del men inte 80 lök

#62 - v

#26 omg håller med dig så mycket, den tjejen har noll koll, herregud. Snackar som om hon vore Kenza typ?

#63 - v

Hahahahah, jockiboi asså, 'vi har startat två stora draman men det var BARA för att vi var TVUGNA' yeah okay, my ass.

#64 - Skådis

#53 Ett filmteam är ett filmteam, oavsett vad de filmar för, och de förtjänar respekten att få utöva sitt yrke ostört.

Och ska man vara petig och teknisk så var det inte det jag gjorde, jag jämförde med Tv-serier, inte långfilmer. ;)

#65 - Anonym

Det skulle inte vara hat mot jockiboi om dom bara skulle skita i saker som händer andra, slutade lägga sig i allt och bara fokuserade på dom själva och slutade ta up grejer från sitt privatliv och saker som händer i deras familj. Dom skapar drama hela jävla tiden

#66 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=TmuiZxGEmrM
hydras video

#67 - Henric

Tyker synd om er att folk inte fattar att ni gör det för oss

#68 - Henric

Tyker synd om er att folk inte fattar att ni gör det för oss

#69 - YOUSSEF BOSS

JOCKE och JONNA ni är best och hoppas att ni ska få ett barn.

#70 - 69:

Lär dig stava innan du kommer hit och kommenterar, tack på förhand "The BOSS" aka Jockibois rövslickande fan.

#71 - Anonym

haha ...lyssna på hydra innan han radera och blir köpt igen å hyllar. Lägg till bi..bli köpt... och K3mpa kanals. galet hur Jocke skriver ut, utan förmyndare som rättar tar bort. Hur Jocke svara och säger hatets...och hat...men igen dubbelmoral enligt han. Radera sina kommentarer eller hans assisten förmyndare. Hela tiden han är stor. men fy för falskhet han kör.

#72 - Evelina

Nu har ju faktiskt Jocke o Jonna sagt att dom inte vill ha dit fans. Vars dom än åker på sina spökjakter.. Dom har ett jobb att göra, filma introt och ta andra bilder m.m. Hur fan ser det inte ut om det är några snorungar ivägen som står och vinkar till kameran? Inte jätte kul för Jocke o gänget som spenderar sin tid till att filma så kommer det fans och stör?

Och ni som inte fattar hur mycket pengar dom spenderar.. att hyra ett helt slott?! kostar garanterat mer än eran månadspeng ni får från era föräldrar, dom måste hyra in Laxton?! kostar garanterat inte 20kr..dom hyr in railey,kameramannen, som inte heller gör något gratis. Och sen allt utöver det, bensin,mat m.m så nog fan hamnar dom mellan 80-100 tusen.

Och om ni hatar Jocke och Jonna, varför följer ni allting dom gör? Jag gillar t.ex inte Ben Mitkus, ja men fan.. Så ser jag att svenskayoutubers har lagt ut ett inlägg om honom, då rycker jag på axlarna och skrållar vidare.
Så enkelt och man slipper bli sur/irriterad.

#73 - K

Nu har där kommit ut en video med Clueless Swede om Jocke!!

#74 - Anonym

Men allvarligt ? man kan alltså ej kritisera dom för då är man hatare?

#75 - K

Sen så fort man säger något om Jocke och Jonna så är man en haters, de tåler inte kritik som någon skriver här i kommentarerna. Jag är absolut ingen haters men tycker att om de mår så jävla dåligt som de sa i deras senaste video. Ta en paus från Youtube och bara att ta hand om varandra. Och åk på den där smekmånad utan sociala medier. Och det där dom kallar för Jonnas sjukdom, är bara stress de vilar aldrig upp säg!

#76 - Anonym

Kommentar från Jockiboi på Clueless Swede Youtube. På denna sida tar man SvenskaYouTubers länk och klickar in sig i kommentarsfältet, och ägarn får skit.
Så vem vet om det är Jockiboi som kommenterat, allt är så fuckt up och köpt på Youtube nu. Tittarna är förd bakom ljuset. Ett spel för gallerian. Vem säger vad och inte. Vem är vem? Ett dolt nätverk. Tappar hoppet om underhållning. Stackars den yngre generationen som får växa upp till detta. Förebilder som hugger varandra i ryggen och visar hur man för sig illa på nätet. I alldeles för gammal ålder. Usch! Hatet blir resultatet. Ingen kan lita på någon. Och de går filtrera sina kommentars fält på Youtube. De går minimera på ej lämpliga ord. Men det görs inget åt de. Det går välja vad de vill visa innan de laddar upp de på Youtube. De sägs att de tar tid att ladda upp, så ångra knappen borde vara lätt att trycka på.
Man tappar hoppet. och kommer inte klicka in mig mer på rubriker med J&J. Tyckte bra om dom. Men spel för gallerian de går bort. Döp om Youtube till YouTrue. För du tror på vad du ser, men allt är uppgjort. usch!


Fäst av Clueless Swede
Jocke & Jonnaför 12 minuter sedan
Jag ber först och främst om att mina följare inte ska kasta hat!
Har redan pratat med Clueless privat och han fattar att denna video var fel.
Och klart han har svårt att lita på folk i en värld där alla bara vill ha något att tjäna på saker och ting.
Jag är inte ett dugg sur alls och hoppas ingen som gillar mig är det heller.
Kan inte vara arg då jag själv gjort videos där jag huggit vänner i ryggen för tittare.
Men slutade tillslut helt ensam och ville inte ens leva tillslut.
Alla hittar sin rätta roll i livet tillslut och clueless är ingen dålig människa utan en väldigt känslig och snäll kille :)
Vi har prata om djupa problem i livet och våra värsta upplevelser och jag hör att han levt ett tufft liv.
Med ett tufft liv kommer också problem och saker man gömmer undan istället för att bearbeta.
Och då tappar man säkerheten i att veta vem man är och gör som folk kallar det "skandaler".
Jag vet själv när jag hade bloggen att jag skrev as elaka saker om folk, men jag menade dom inte utan var enbart för tittare!
Och samma med clueless, jag vet att han gillar mig :)
Jag vet att han tycker jag är en jätte schysst och snäll kille!
Men ibland blir det bara fel och impulsen tar över.
Jag har alltid sagt han är en SJUKT jävla duktig youtuber.
Men han borde satsa på att göra eget innehåll före att prata om andra.
För då tittar folk för att få se saker om andra och vill att folk ska titta för att få se clueless!
Ber iallafall om ursäkt om han tog illa vid sig av min video om hur youtube är idag.
Jag säger det för allas bästa!
Om det fortsätter såhär så kommer inga äldre se youtube.
Vilket leder till att många annonsörer ej ser mening att annonsera på youtube.
Vilket i sin tur leder till att youtube får in mindre pengar och erbjuder lägre betalning per visning.
Sen drama gör också andra annonsörer flyr tillslut när man kopplar ihop svenska youtube med drama.
Och då får kreatörerna ännu mindre pengar vilket leder till att många tvingas ta andra jobb och då blir det svårt hinna med två heltidsjobb.
Ni förstår nog vart detta leder att svenska youtube marknaden dör ut.
Jag har lärt mig en läxa efter raed och min bror dessa videos jag gjorde.
Det är inte bra för youtube, det dödar youtube!
Jag har lärt mig läxan och gör inte om det så därför kommer jag aldrig göra en video tillbaka emot clueless.
Även om jag hade alla bevis i världen genom att be snapchat om utdrag på alla våra chatter osv.
Men det är meningslöst för med det uppnår jag endast hat emot en kille som egentligen inte ens är elak!
Visa mindre

#77 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=-x5urCV8RuM
JOCKIBOI KÖPTE MIG! Från ClulessSwede