Joakim Lundell skrotar namnet "Jockiboi"

Joakim berättar i sin senaste video att han skäms över att han hängt ut sin bror och Raed och vill inte längre förknippas med drama.
 
Han satsar nu på mer mogna och välgjorda youtubevideos och har bestämt sig för att skrota sitt gamla bloggnamn Jockiboi. 
 
 
Ps: Glöm inte att klicka på hjärtat
#1 - Anonym

De är dagis nivå på hans snapchat och andra social medier. Tycker ändå youtube vart okej. Förutom de videos han hängt ut familj och andra i. Eller bara sitter och klagar. Många har säkert sätt cluless swede jockiboi köpte mig videon. Och håller med honom där. Att många ggr visar jocke en omogen sidan. Detta speglar av sig på följare. Och de agerar likt honom. Skillnaden är att jocke tar bort endel av sina impulsiva inlägg/kommentarer m.m. Men dåligt han skyller på fansen. För han skulle fattat sitt ansvar. De han sänder ut, kommwr åter. De ser och lär. Men bra han ska försöka växa upp nu. Hoppas på förändring på alla sociala medier han beter sig illa på, finns inget moget allas där som han visat. Då är kvalitén bättre på Youtube.

#2 - Anonym

Lite hemskt ändå att en bok ska släppas med uthängde material på familje hemligheter som främlingar ska få smaska i sig. Men huvudsaken han mår bra och kan leva med de sedan. Går som inte återkalla böckerna sedan. Men de blir säkert bra. Han är vuxen och vet vilket beslut som är bäst för honom. Detta är absolut inget hat. Bara en tanke. Har inget emot Jocke.

#3 - Anonym

Någon har hyrt in PRfolk ;)

#4 - ebba

#3 japp, prick min tanke. men det var ju inte en dag för tidigt i a f.

#5 - ebba

#3 japp, prick min tanke. men det var ju inte en dag för tidigt i a f.

#6 - Anonym

Damage control, damage control och mera damage control. Att man inte ens blir impad längre.

#7 - Anonym

Vad mycket clickbait Jocke kör med nu för tiden.. "oväntat gravid test" "min sista video" osv. Tycker bara deras videos känns så O-personliga när dom har kamera män som filmar och deras vloggar känns så..uppstyrt allting. Som att dom läser från manus jämt typ.

#8 - Anonym

Asså jag tycker att jockes videos absolut har kvalitéten men nuförtiden när dom har kameraman o allting blir lite för bra blir det opersonligt.

#9 - Anonym

Undra om han ska ha kvar alla facebook sidor. Låt jockiboi runda och andra osmakliga facebook sidor. Eller om han plocka ner alla dessa reklam sidor som skapades tidigare. Dom om något är omogna att ha kvar.

#10 - Anonym

Tycker endå att detta är ett steg framåt

#11 - Anonym

Har ni glömt dramat han skapade mot Therese? :o

#12 - Anonym

Finner det underhållande att Jocke gång på gång pratar om sin stora talang. Jag vill SE den talangen. Nu har dom ju kameramän som filmar åt dem, ja kanske Jocke ger direktiv, men allt filmande är ändå inte hans förtjänst, musiken som han skryter om, exakt VAD har hans del varit i det hela? Först säger han att han inte är musikalisk och därför ger upp musikkarriären, sedan skryter han om att han är begåvad och har talang...? Hänger inte med.

Tycker också att det är lite smått komiskt när Jocke sitter och säger att han kan få jobb hur lätt som helst som producent eller Jonna inom mode, kan inte annat än skaka på huvudet. Förlåt, men bara för att du gör samarbeten med olika klädföretag så gör det inte dig till en modeexpert, lika lite som att du sätter ihop videos till Youtube gör dig till en duktig filmproducent. Det räcker inte på en CV, då hade alla fått jobb. Skulle vara kul med en "behind the scenes"-video där man faktiskt får ta del av dessa större produktioner eller musikskapande, hur mycket av arbetet som herr Lundell gör och hur mycket som faller på andra.

Nu gör jag kanske elakt, men jag jämför med t.ex. Therése, som filmar det mesta av sina videos själv och som som sitter och redigerar själv men som sällan/aldrig skryter om hur duktig hon är på att filma och redigera. Sedan har vi Jocke, som ger ut häftiga videos på sin kanal (för det gör han, hans större produktioner ÄR häftiga) och som skryter om det minst en gång i veckan, men frågan kvarstår, exakt hur mycket har han gjort själv och hur mycket är Danjals, Rileys och Markus Dakwars (bland annat) förtjänst?
Bara för att jag sjunger en låt på mitt sätt, gör det inte mig till en talangfull låtskrivare.

Återstår att se, men jag har en känsla av att det inte blir helt lätt för Jocke att börja om och stryka över Jockiboi-eran. Han gjorde ett ganska starkt intryck av sig själv om vi säger så. Jag hade nog funderat en och två gånger innan jag anställt en person som vid 31-års ålder hänger ut familjen och andra youtubers på sociala medier och som gång på gång ljuger och ställer till med drama. Och som gång på gång ska stryka över det och börja om.

Upp till bevis nu Jocke.

#13 - Sluta hatat

Moget av honom👍 Och ni som fortsätter hata bara strunta i Jocke och fokusera på eran drottning Therese istället :)

#14 - Sluta hatat

Moget av honom👍 Och ni som fortsätter hata bara strunta i Jocke och fokusera på eran drottning Therese istället :)

#15 - Anonym

#12 WORDS!

#16 - Nils

Moget? Ett tafatt försök att gömma vem han är. Ett namnbyte har inget att göra med ens personlighet. Ett pucko förblir ett pucko oavsett namn haha

#17 - Eh

#16 mår du bra av att hata?

#18 - Eh

#16 mår du bra av att hata?

#19 - Emma

Gillade han o jonna förut men eftersom dom har gjort väldigt många äklicka videos så nu gillar jag dom inte alls, dom e inte normala

#20 - Anonym

Du skriver så dumma inlägg på din blogg!!

#21 - Anonym

#16 precis som du

#22 - Haha

#19 ingen är normal :))

#23 - Agnes

Jocke gör ALLT för personlig vinning. Som att slänga sin Canada gose jacka efter att han "insett hur djuren har de". Samt bada med delfinerna. Han är över 25 år gammal. Nä jocke är helt klart den falskaste youtuberna av alla ! :)

#24 - Anonym

De mest magstarka kan man tycka är att han vrider på sanningen. Vill få unga/ barn att vara dem som orsakat dagisnivå på hans kanal. Vilket i själva verket är en han som stått för i vuxen ålder. hans fans får verkligen skit för allt han skapat. Han valde drama offentligt. Han valde hänga ut sin familj en efter en. På alla sociala sidor+ youtube. de finns ingen annan som får hans hat. Men så finns de ingen annan youtubers som skapat så mycket skit kring sig själv, och de var absolut inte ett halv år sedan, nån månad. De var bara nån vecka bort han jävlas med folk på sociala medier. drygar sig och manipulerar sina unga. De är inte okej. De som är okej och önskvärt är om han verkligen kan ta ansvar nu och sluta skylla på andra de han förorsakat.

#25 - Anonym

Helen och Oskar väntar en liten flicka! :)

#26 - Anonym

NEWSFLASH: NYHETER 24 har snappat upp ett inlägg om Linn Ahlborg. Linn är på semester i Barcelona och lagt ut bilder på sin instagram. Frågan alla ställer sig eller iallafall NYHETER 24 samt några av Linn följare ställer sig är. "Vad är det LINN dricker" Är det VIN med tanke på att LINN INTE är 18 än så spekuleras de vad som är i glaset ??
http://nyheter24.se/modette/relationer/879418-linn-ahlborgs-semesterbild-far-folk-att-undra-kan-du-se-vad-hon-haller-i

#27 - Anonym

Alltså varför bry sig om Linn dricker? Hon var ju med sina föräldrar och om de godkänner det så ska ingen annan bry sig. Även får man dricka alkohol i Spanien när man är +16 år.

#28 - anonym

bs

#29 - Mdmfmdmf

ursäkta mig en liten sekund, fattar seriöst inte vad folk menar med att Jocke skryter om sin talang. Han är bara stolt jisses, Therese har också varit stolt. Stolt är inte skryta snälla någon
Jag fattar inte varför inte folk får va stolta utan att ngn säger att hen skryter!? Jisses.

#30 - Anonym

29-
Absolut kan man vara stolt över sig själv, men att ta upp det KONSTANT ("min talang hit, min talang dit, min talang blah blah blah" gör det till skryt då han även får sig själv att verka bättre än alla andra ("jag är störst på youtube, blah blah blah pga min talang") osv.

#31 - K

Shit att alla hänger upp säg på om Linn dricker vin eller inte. Jag kan säga att jag har fått smaka Vin blandat med sprite när jag var i Linns ålder. Och dessutom fyller hon väl snart 18år och då är man tillåten att dricka sprit.

#32 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=xkm-BKjrugk
Jocke retar upp folk.

#33 - Anonym

Tror inte namnbytet i sig gör skillnad för Jocke,tyvärr. Han provade köpa bort sitt förflutna på Google tidigare utan resultat. Observera jag hatar inte nu, funderar hur ett namnbyte ska ge honom mindre hat. Saker sprids som en löpeld och kommer ligga kvar. Han har skapat drama även då de gått bra på senaste åren. Och de bäddar för namnet/förflutna han vill lägga skuld på. Folk minns. Tror de blir svårt, sorgligt nog :(. Samhället är inte en privat plattform för växa som extrem person och få alla att acceptera sina misstag då man själv är redo.
Och även fast han inte bär Jockiboi namnet på sina sidor, är hans ansikte känt oavsett som Jocke eller Jockiboi. Samma person som drar åt sig klick. Den resa han gjort för att få ögonen på sig är riktigt sjuk som väldigt få skulle gjort för pengar. Tror inte de är värt alla pengar i slutänden.
En stämpel är svårt att sudda ut. Speciellt på ett nät där de laddas upp nytt daglig dags.
Hoppas han kan vända allt. Men tror inte de kommer ske. Kanske mer som anonym. Han kan ligga bakom saker utan sätta sitt varumärke till namn på saker och dela på inkomsten med övriga som jobbar med honom. Lyckan kommer inifrån. Inte från andra. Peace <3

#34 - Anonym

Om Jockes fans på 6-14 år blir uppläxade av honom som mogna vid 31 års ålder. Får dom samma möjlighet att bli förlåten om de inte kan mogna före 30 års ålder.:)

#35 - Anonym

Han kan säkert förändras på Youtube. Men bakom kulisserna på Snapchat ses han fortfarande som alter ego och manipulativ. Göra sig stor på små följare, utstuderande.
Offerkofta alt. skryt i mängder. Bygger upp meningar om hat han själv skapat genom sina impulsiva kommentarer, lägger ansvaret på fans. Att vara rik och kändis förändrar inte spelet bakom den flyttbara scendekorationen. -just saying. Han behöver kasta så många delar han gör per automatik daglig dags på sociala medier och printar ut. Men håller tummarna. Lyckönskar honom den långa vandringen, men tror de är värt ett seriöst försök. Lycka till.

#36 - Hedda Söderberg

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! :D <3
http://nouw.com/heddasöderberg