#1 - Mhm

Varför är det här en nyhet? Liksom wow en youtuber började gråta eller jag fattar inte

#2 - Anon

Ja det här var ju inget intressant precis.

#3 - Lova

#1 och #2. Det är en rubrik som fångar intresset hos läsare. Möjliga meningar med inlägget: "Glöm inte att allas våran Keyyo är programledare i Talang"; "Någon i Talang var så begåvad att hen berörde till tårar."; "Keyyo är en gråtmild person." Jag tror personligen mest på det första alternativet.

#4 - Anonym

Vad är det för fel på folk? Shut the fuck up. Kan ni på riktigt inte uppmärksamma vad som är viktigt här istället för att klanka ner på vad som ni kan hitta? Herregud.

#5 - Anonym

IDIOTER. Ni som säger ''Vad är det här för nyhet?'' ni är dumma i huvudet. Det här är en SKVALLERLOGG och INTE EN FUCKING AIDS NYHETSSIDA JÄVLA KUKSUGARE

#6 - Anon

#3 Ja, visst fångar det ens intresse, men själva innehållet i inlägget är ju inget häpnadsväckande precis. Oavsett orsaken till inlägget tycker inte jag att det var något intressant.

#4 Vad menar du med "det som är viktigt"? Om du menar det faktum att killen endast varit här i ett år och kan så bra svenska samt att han berör många med sin sång och historia, så är det klart att det är viktigt, men inlägget handlar ju om Keyyo eftersom det är hon som är youtuber.

#5 Vad sägs om att ha en trevligare attityd? Och vadå "ni som säger"? Det var endast första kommentaren som sa att det här skulle vara en "nyhet". Jag kommenterade bara att det här inte var så intressant, vilket jag inte tycker att det är. Skulle jag inte veta att det här är en skvallerblogg för det? Haha, ärligt.

#7 - Anonym

#6 håll käften och sluta spela duktig.

#8 - Anonym

#6 håll käften och sluta spela duktig.

#9 - Anon

#7 Wtf?

#10 - Anonym

Detta är en privatpersons blogg och verkligen ingen säker nyhetskanal om det är det du tror

#11 - Anonym

#9 du snackar om att ha bättre attityd när du själv sitter o klagar på att det inte är någon nyhet, om det inte intresserar dig så läs inte då? herregud hur svårt kan det vara att bara klicka bort..

#12 - Anonym

Till er som är inne på denna blogg och tror att det är en nyhetssida, det står klart och tydligt under ''Tipsa oss'' på första sidan ''Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers'', kan man ens vara mer tydlig med att det är en skvallerblogg och inte en nyhetssida? Om ni vill ha nyheter så föreslår jag att ni kollar på flax, spotlightcentral eller någon annan nyhetskanal på youtube.

#13 - Anon

#11 Ja för att säga "Ja det här var ju inget intressant precis." och "IDIOTER. Ni som säger ''Vad är det här för nyhet?'' ni är dumma i huvudet. Det här är en SKVALLERLOGG och INTE EN FUCKING AIDS NYHETSSIDA JÄVLA KUKSUGARE" är ju verkligen på samma nivå? Jag har inte klagat haha, bara sagt att jag inte ser det intressanta i inlägget. Bättre enligt mig om det i så fall hade varit i kategorin "mindre nyheter".

#14 - UC

#5 wow asså, dålig dag eller? Och även om det är en skvallersida, vad är det här för skvaller??

#15 - Anonym

Jag tyckte att det var en intressant nyhet då jag inte kollarna på talang. Var inte så bittra

#16 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=-x5urCV8RuM

#17 - I knew it

https://www.youtube.com/watch?v=-x5urCV8RuM

#18 - Anonym

Såg ni marcels story on att han inte var bjuden på Saras fest

#19 - Alicia Storm

Vad var det för nåt som Tova fick godkänt på på sin story

#20 - Alicia Storm

Vad var det för nåt som Tova fick godkänt på på sin story

#21 - Svar till #20

Tror hon fick godkänt på övningskör grej eller typ något sånt test.

#22 - Anonym

Funderar också på Saras fest, varken lakki, Fellsis eller pojken var där, inte bjudna? Plus att Thomas sa att bea inte var bjuden pga 18+ men Daniel H var ju där?

#23 - m

detta kommentarsfält är ju sjukt. Sluta skriv "vaf är detta för nyhet" osv. Många kan tycka det är intressant om man inte kollar på Talang.

Det kan vara så att alla dom som inte blev bjudna hade något annat att göra eller att Sara bara gått vidare, jag menar alla förändras ju.

#24 - Hedda Söderberg

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! :D <3
http://nouw.com/heddasöderberg

#25 - Hedda Söderberg

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! :D <3
http://nouw.com/heddasöderberg

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com