Felicia Bergström har blivit utsatt för trakasserier av den dömda våldtäktsmannen

Efter att youtubern/Jockes vän blev dömd för våldtäkt har nu Felicia valt att öppna upp sig om sina upplevelser med samma man. 
 
Hon berättar att han utsatt henne för äckliga trakasserier och detta har hon förträngt tills hon fick höra om hans dom. 
 
Hon berättar också att hon inte vet hur det hade kunnat sluta om hans vänner inte hade varit där och stoppat honom. 
 
 
#1 - Anonym

VAD är hennes insta? Hittar inte den. :(

#2 - Anonym

Stackars Victor Höglund blir falskt anklagad för våldtäkt p.g.a att Spotlight Central gjorde en idiotisk thumbnail på sin senaste video (Spotlight har nu ändrat thumbnailen). Victor var tvungen att göra en video där han berättar att det INTE är han som är den dömda 25-åriga våldtäktsmannen!!! Tycker genuint synd om Victor och är förvånad att folk inte ens kollat igenom Spotlights video (där det sedan tydligt framgick att Victor var med för att han gått ur Splay och att Alexander Sjösten var den som var dömd för våldtäkt!) innan de häver ur sig mordhot och falska anklagelser mot en oskyldig person. Jävla idioter.

#3 - Fundering

nej gud de var en jättedum fråga

#4 - Anonym

Varför har jag en känsla av att fler youtubers och f.d vänner till Alexander kommer att göra precis som felicia öppna upp sig om vad Alexander gjort mot dom.

#5 - M

Riktat speciellt till #3 & #5. (#5 är det den ökända Andrea tro? Vad har vi sagt om att trolla runt med dina ovälkomna och otrevliga kommentarer)
Det är inte denna bloggägare som är det så kallade problemet (enligt en stor del läsare) det är läsarna som väljer att kommentera rent ut sagt skit på bloggen som är problemet.
Läs era kommentarer igen och tänk att någon säger det till er syster/mamma/pappa/bror/mormor/farmor/farfar/morfar/moster/faster/kusin/syssling/bästa vän/morbror/farbror, känns er kommentae cool och suuppEErRhäftig då? Känner ni att ni lyft er själva? Mår ni bättre? För om ni gör det är det kanske dags att skippa internet eller kanske knacka på skolkuratorns dörr. Åldergräns och mentalåldersgräns på internet vore något.

#6 - M

Ida - fortsätt med bloggen men om jag vore du skulle jag börja fundera på att stänga av kommentarerna. Svenska youtube scenen har extremt unga fans som inte verkar förstå att saker man skriver på internet kan få konsekvenser och att man inte är så jävla anonym som dom verkar tro.
Du, Ida, är inte mobbare men tyvärr, pga åldern på fans, blir din blogg ett forum för kräk med noll konsekvenstänk och mobbarinställning.
Yttrandefrihet är mer riktat till att staten inte kan tysta någon, den är inte till för att folk ska mobba och skriva skit dom inte vågar säga till personen öga mot öga.

#7 - Anonym

#3 Så här är det (ofta, inte alltid) en större person är tyngre att vända om och klä av om hen är utslagen. En större person har (oftare) svårare att springa ifrån än en lättare person. En större person har oftare (inte alltid) sämre balans och kondition då t.ex. magen gör att man blir framtung samt att en större person kanske inte tränar och därmed inte heller tränar balansen.

Med det sagt så är det slutligen inte vikten eller kroppsformen som bestämmer om du blir våldtagen eller sexuellt antastad, det är fast i förövaren och om du lyckas ta dig ur situationen eller inte. Skulle Felicia då bli jagad av en våldtäktsman så har hon eventuellt svårare att springa ifrån och slåss jämfört med en smalare och mer vältränad person (detta baserat på hur Felicia ser ut och det facto att hon har höftprotes). Jobbar inom vården och sköter om äldre personer som är sängliggande, och det är lättare att klä av och på samt vända på en "smalare" person ja. Men alla våldtäktsoffer är inte utslagna och färdigt avklädda.

Det finns inget säkert tips för hur du kan undvika riskerna, självförsvar, nykterhet, träninig och springvänliga skor är ett plus men ingen garanti. Hoppas du fick svar på dina funderingar.

#8 - Lottie Lundell

Så respektlöst att kalla honom "Jockes vän" hela tiden. Han har ett eget namn.

#9 - respekt

Jocke har ingenting med våldtäkten att göra så SLUTA skriv hans namn i inläggen om honom. TACK. Att de var "vänner" har inget med händelsen att göra.

#10 - Anonym

Håller helt med dig Lottie! Jocke har ju dessutom offentligt tagit avstånd från denna personen och vill knappas bli förknippad med en våldtäktsman.
Snälla du som skriver bloggen, SLUTA skriva "JOCKES VÄN" när du hänvisar till VÅLDTÄKTSMANNEN ALEXANDER SJÖSTEN! Du skriver ju inte "Jonnas vän våldtäktsmannen", eller "Tovas bekanta våldtäktsmannen" eller "Grannen Alex vän våltäktsmannen"... Respektlöst beter du dig.

#11 - Sofia

Sanningen ang våldtäckter LÄS OCH LÄR!!!!
En våldtäckt har sällan nästan aldrig något och göra med hur offert ser ut, beter sig osv.
Våldtäckts mannen begår sällan/nästan aldrig en våldtäckt för att han är kåt/tänd på tjejen el ja killen med för den delen.
Våldtäckt handlar endast om makt och förnedring och njutning av o se skräcken i offret när de är helt hjälplöst.
Detta är inte nått jag bara tror utan det är faktiskt bevisat på flera håll.
Så lägg ner snacket om att hur skulle man kunna klara av o ex våldtta en stor kvinna osv.
Allt handlar om MAKT , FÅ SE ETT LIDANDE FÖNERDING TRYCKA NER OCH GÖRA PERSONEN ILLA INGET ANNAT.

#12 - Anonym

Håller med Felicia tycker så synd om Joakim som varit vän med honom, detta är en människa som andra trott varit deras vän

#13 - Anonym

Lottie helt korrekt!

#14 - Anonym

Jag har nu läst HELA domen inklusive alla förhör, bevis etc.
Alexander Sjösten, som är våldtäktsmannen dömdes till 2 års fängelse plus 115 000kr i skadestånd till offret som jag inte nämner vid namn utav respekt för henne och hennes familj.

Med tanke på att Sjösten förekommer 3 gånger i belastningsregistret bland annat för grovt rattfylleri och bedrägeri så tycker jag personligen att han borde fått minst 5 års fängelse.

Allt detta är konkret och direkt från domen. Om någon vill bekräfta dessa uppgifterna så kan ni få en pdf-fil. (Givetvis kommer jag att stryka över offrets namn)

#15 - Anonym

Varför kan man inte kommentera med sitt namn? Iaf så var det jag som skrev texten ovanför, #16. Mvh iFarlander

#16 - Anonym

#7 Det är sånna som dig vi behöver i ett kommentarsfält!

#17 - Anonym

#13 Sofia, du har rätt MEN säg att en person på 130kg ligger däckad i en ställning som gör att gärningsmannen inte kommer åt hen, då är det tyngre att vända på och få av kläderna. Sedan antar jag att i en situation där gärningsmannen är i full gång så är hen såpass full med adrenalin att hen inte bryr sig om ifall hen måste vända på offret eller dra extra hårt i kläderna.

Sen har du helt rätt i att våldtäkter inte sker på basis av utseende, ålder, kön eller läggning (okej vissa våldtäktsmän dras till en viss typ av människor, men alla kan vara potentiella offer).
Om du läste hela mitt inlägg på #9 så ser du att jag även skrev "Med det sagt så är det slutligen inte vikten eller kroppsformen som bestämmer om du blir våldtagen eller sexuellt antastad, det är fast i förövaren"

Frågan är, vad kan man göra för att minska antalet våldtäkter? Ska skolor börja undervisa i det redan i lågstadiet eller på sexualkunskapen eller pratar man redan om sånt här? Föräldrar borde våga prata mer om sex med sina barn i tidigare ålder och lära dem att egen kropp är ens egna kropp och kompisens kroppar rör man ALDRIG utan lov. Men mer då. Känns som att det blir vanligare och vanligare med sexuella trakasserier i skolor, på arbetsplatser etc. och samma med våldtäkter.
Sexuella trakasserier borde få mycket högre straff och konsekvenserna av våldtäkter borde bli mycket grövre än de är idag :(

#18 - Anonym

Fy för dig Ida, vidrigt att du blandar in Jockes namn i en våldtäkt. Håller helt med Lottie, varför skriver du jockes vän? Det är jättekonstigt och vidrigt gjort av dig, fyfan.

#19 - Anonym

#18 Tack så mycket! Jag försökte fylla i mitt namn och adress här under men det publicerades inte. Mvh iFarlander

#20 - Kattis

Domar är offentliga uppgifter och vem som helst kan få tag i dessa, utan att be sig om en censurerad pdf, #16.

#21 - Anonym

Ops, detta var pinsamt jag trodde att #18 skrev till mig haha. Men jag håller med dig, det #7 skrev var bra! mvh Ifarlander

#22 - Anonym

Det är korrekt Kattis men jag är inte bekväm med att ge ut offrets namn, om man vill ha namnet så får man fixa det själv. /iFarlander

#23 - Anonym

Det är korrekt Kattis men jag är inte bekväm med att ge ut offrets namn, om man vill ha namnet så får man fixa det själv. /iFarlander

#24 - Anonym

Jag tycker inte alls att det är okej av dig att ständigt förknippa Alexander Sjösten (Våldtäktsmannens namn) med Joakim. Joakim har tydligt tagit avstånd från dessa typer av handlingar men fortfarande ska dina personliga åsiker om Jocke genomsyras i alla inlägg du skriver om honom. Det börjar bli löjligt faktiskt. Vi vet att du inte gillar Jocke (Är inte heller ett stort fan av honom) men jag skulle iallafall respektera om en annan människa inte vill nämnas tillsammans med en person som begått brott. Dessutom tror jag knappast att Joakim och Alexander var speciellt nära, mer ytliga youtubevänner så det finns absolut inget syfte i att skriva "Joakims vän" Börja visa respekt.

#25 - Anonym #18

#21 iFarlander, det är lugnt haha :) Har du provat att fylla i namnrutan och sedan en mejladress? Konstigt om du inte kan byta namnet, det borde ju fungera :) (såvida du inte är inloggad på någon annan plattform och denna bloggen tror att du vill använda den andra signaturen?)

#26 - iFarlander

Jag är bara inloggad på denna datorn, men jag testar igen. Om du ser detta så funkade det.

#27 - Anonym #18

#iFarlander, yes, det fungerade! :)

#28 - Freja

Alexander Falk gick bort idag i cancer, vila i frid ❤

#29 - Anonym

Alexander dog idag 13:00!
Tycker du ska vara försiktig för vad du anklagar folk för din äckliga jävla råtta!
Prata inte om Alex död på detta sättet igen :/

#30 - Anonym

Hoppas du får stryk din jävla horunge som sitter och anklagar Jocke för att ha svarat efter Alexander gick bort när han somnade in 14:00 IDAG!!

#31 - Anonym

Du ska nog passa dig för att anklaga Jocke för saker utan grund!

#32 - Anonym

När skrev han smset då? när det står idag ?

#33 - Anonym

Är detta ett skämt att någon faktiskt anklagat Jocke för att ha svarat efter han dog? Mår illa!

#34 - Anonym

Verkar stå 00 nånting, hade fel tyckte det stod 15 eller dylikt

#35 - Anonym

Ber om ursäkt Jocke trodde verkligen du hade skrivit efter han gått bort.

#36 - Svenska utrikesdepartementet.se jävla nollor

Vilken nolla är det som sköter denna sida. Skriver aldrig nåtsånt här men den som har denna sida är nog de människa som har lägst hjärnkapacitet i Sverige. Ta ner denna sida innan det händer grejer. IP adressen syns era nollor

#37 - Anonym

Ha Ha ha nästan så att tårarna faller för att du är över 20 år och skriver hat? Varför i helvete skriver du jockes vön när Jocke direckt avslutade kontakten och om det var jockes vän varför är han aldrig med på jockes kanal för? Du kan ju göra ett inlägg där du skriver om Jocke positivt för du värkar vara jävligt blind och vara se det dåliga! Ändå lite roligt att du änglar nästan hela ditt liv åt Jocke och skriver om honom kollar han youtube osv!🖕👍

#38 - Chrille

Asså helt seriöst. Skäms du inte hela tiden som försöker dra in Joakims namn i allt hela tiden. Förstår du inte att i slutändan så kommer ingen tro på dig för att du ljuger hela tiden. Asså lite respekt måste man ändå ha jävla vider.

#39 - Emelie

Tycker att alla med hänsyn och respekt kan hålla Alexander Falk borta från denna sida. Detta är en skvallerblogg, Alexander förtjänar mer än att folk skriver om honom här!
Vila i frid <3

#40 - Julia

Det är så skrattretande att du skriver "Jockes vän" när Jocke inte ens är vän med den där Alexander Sjösten längre? Patetisk människa som ligger bakom den här sidan, du gör allt för att skapa hat mot Jocke. Riktigt löjligt.

#41 - Anonym

Så förjävligt när jag hörde att Alex dött idag 😢 FÖRJÄVLIGT HÖR DU DET FÖRJÄVLIGT!! 😭😭 F#CK CANCER F#CK F#CK CANCER!

Respekt ändå ❤️❤️

#42 - Anonym

#41 Håller helt och hållet med dig! Vila i frid<3

#43 - Anonym

BRA Joakim Lundell. Respekt! Bra du ställde in allt jobb idag p.g.a. Alexander Falk. <3 NRJ, vlogg, allt. Sköt om dig nu. Livet är mer än bra än jobb. Familj, vänner med fler man ska vara rädd om. Ta några dagar veckor vila nu. Och stanna till. Bjud din fru och dig på något fint. R.I.P. Alexander Falk :(

#44 - Anonym

Förstår Lottie Lundells frustration över Jocke här.. Men snälla du. Lite osmakligt ändå i dit intro på din senaste video ..Du säger ....Alexander som blev dömd. Hoppas du tappar tvålen..????.Onödigt...han har anhöriga också som inte mår bra, och vill se, läsa om sin son anhörig. Alla inblanda blir berörda och mår dålig. Annars diggar jag dig stenhårt...bara onödigt intro och så vidare...menar inte de är förlåtligt de han gjort(aldrig), men kan tro han får sitt straff ändå utan andras individuella åsikter uthängande inför hela Youtube....Han kommer bli märkt med allt ändå på sociala medier, tidningar med mera...alla behöver inte attacker...men förstår ilskan att beröva en anas människans liv och framtid..Lägg ner mer energi och rikta kärlek till den drabbade och alla andra i statistiken som får sina liv förstörda. Hjälp dem, insamlingar stöd finns där för dem m.m. Vad som helst även om de inte hjälper. Men sluta uppmärksamma förövaren. Gillar dig Lottie, men tyckte början var sådär. Bra dock du vidrör de dolda du jobbar dolt med. Tummen upp. Inget hat nu. J&J beklagar sorgen<3 Alexander Falk...<3 Fuck cancer

#45 - Lintu

#45. Länk??

#46 - Agge

Amanda Lundgren använder minklösögonfransar :) nice

#47 - Hedda Söderberg

Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! :D <3
http://nouw.com/heddasöderberg

#48 - Anonym

4672182

#49 - anonym

Varför refererar du till honom som youtubern/jockes vän? Skriv bara som det är, skriv VÅLTÄKSMANNEN för det är EXAKT vad äcklet är för något!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com