Fansen swishar pengar till Bente

Bente berättar på snapchat att hon bara har 14 kr på sitt konto men att hon kommer att få mer pengar snart. 
 
Tre av hennes fans fick tag på hennes telefonnummer och bestämde sig för att hjälpa henne genom att swisha över pengar. 
 
Hon berättar att hon får dåligt samvete och ber sig tittare att inte skicka mer pengar och har nu skickat tillbaka pengarna hon fått. 
 
 
Ps: Glöm inte att klicka på hjärtat
#1 - amaal

va konstigt

#2 - Anonym

Någon som vet hur mkt hon fått?

#3 - Anonym

Vad snällt av dem

#4 - Anonym

Kan vi SNÄLLA diskutera att Bente kallade en spelfigur för Freja Lindberg pga figuren saknade könsorgan? (Freja Lindberg är för er som inte vet en ickebinär transperson). Fyfan. "Take it or leave it" håller inte för allting. Det räcker nu.

#5 - Anonym

Sällan hon drar skämt som sparkar på de som redan ligger:) att hon ALDRIG lär sig "helt ärligt" (som hon själv skulle ha sagt). Så vidrigt att sitta och grina och be om ursäkt för saker för att en vecka senare fortsätta.

F.ö. det här med att hon FORTFARANDE gnäller över snapchatfiltret? Hur gammal är hon egentligen? 13?

#6 - Bente - White Trash

Inte så konstigt! Hon är ju sämst på YT

#7 - Bente - White Trash

Inte så konstigt! Hon är ju sämst på YT

#8 - Muhammed khala

HON KALLA SIN GUBBE PÅ BOLIBOMPA BÖG OCH SA DEN HETTE FERJA LINDBERG, FREJA ÄR EN HEN HON HAR INGET KÖN SÅ BENTE MOBBAR FREJA FÖR FREJA INTE HAR KÖN

#9 - Anonym

Frågan är hur Bente tänkt ta sig ur detta hon har ju gjort homofobiska uttalanden förut och nu hånar hon Freja Lindberg pga figuren saknade könsorgan i spelet hon gjort Youtube video om så får den heta Freja Lindberg. Detta är En direkt attack mot Freja Lindberg som (ickebinär transperson) och tecken på TRANSFOBI av bente

#10 - Deduuu

Känns som att Bente var ute efter att få tag på pengar. Annars skulle hon inte ta upp det på snap framför alla sina fans..

#11 - H

Linn Ahlborg ska designa en egen klädkollektion för NA-KD

#12 - Anonym

#10
Näe hon swishade ju tillbaka pengarna för det inte kändes bra för henne? tror ej hon är ute efter o ta penhar ifrån sina 12 åriga fans :)

#13 - Hannah

Försökte maila dig tips men mailet kom tillbaka med "delivery failed." Hur kommer jag i kontant med dig annars?

#14 - jultomten

Men lägg av wtf asså?!?! Hon swishade tillbaka vad stooooooooor grej ni gör av detta! Ni är så patetiska asså kan ni inte tåla ett skämt "omg hon kallade en person bög" "omg hon utryckte sig homofobisk". ASSÅ LÄGG AV! NI TAR ÅT ER SÅ HIMLA MYCKET JAG SVÄR! LÄTTKRÄNKTA JÄVLAR

#15 - BISS O KAJS

HAHAHHAHAHAHAHHAHHA WOOOOORD UP JULTOMTEN! SVERIGE KAN JU INTE ENS TA SAKER MED EN NYPA SALT! SVERIGE BORDE VARA MED PÅ LISTAN "EN AV VÄRLDENS LÄTTKRÄNKTA LÄNDER " ELLER NÅGOT. SJUKASTE NÅGONSIN ASSÅ!

#16 - MU

JULLTOMTEN JAG TYCKER DU SKA VARA TYST DET ÄR INTE SNÄLLT SÄGA NÅGON ÄR BÖG ELLER INTE HAR KÖN TÄNKT PÅ DET.SEN KAN MAN INTE LURAS SOM ROMER TIGGARNA LJUGER VARJE DAG

#17 - Anonym

Det Bente "skämtade om" gällande Freja Lindberg i sin senaste video kommer hon få sota REJÄLT för alltså haha. Kommer snsrt en gråtvideo från Bemte där hon säger hur mobbad hon blir när den största mobbaren är hon själv.

#18 - Anonym

Fattar inte hur folk kan försvara den här människan efter allt hon gör. "Skämtet" om tiggare på snapchat, det om Freja Lindberg i senaste videon. Alltså usch.

"DET ÄR BARA ETT SKÄMT" nej det är inget skämt om det hånar folk, det är mobbning. Förstår inte vad felet är när man - i det här fallet Bente - aldrig lär sig att det är vidrigt att göra sig rolig på andras bekostnad.

Hoppas folk bojkottar henne snart, det förtjänar hon efter alla snedsteg och meningslösa ursäkter senaste året. Då kanske hon lär sig att hennes beteende inte är okej. Tvivlar på det dock, hon verkar inte ha så mycket till självinsikt.

#19 - Anonym

#18 eller så kan ju du bara sluta kolla på hennes snapchat och hennes youtube kanal? men oj vilken bra ide, det hade du inte tänkt på va? ;)

#20 - Anonym

#19 VA MENAR DU DET???????

'-.-

Bara för att jag slutar titta betyder inte det att det inte händer, hon fortsätter bete sig vidrigt för det. Det blir inte fred på jorden bara för att du vänder andra kinden till kriget.

Detta har ingenting med mig eller vad jag tittar på att göra, utan att folk försvarar en människa som gång på gång spottar på folk.

#21 - Anonym

# 20 väx upp, det är hennes problem inte ditt, sluta va aå otrevlig emot folk, väx upp

#22 - Q

Finner det liiiite komiskt att ni sitter och gnäller på att Bente inte kan bete sig och försvarar hur Jockiboi beter sig.
Tycker att Jockiboi är snäppet värre men okej :)

#23 - Anonym

#21 Det är mitt problem för att jag är transperson och hon skämtar på bekostnad av transpersoner :-) jag har även blivit misshandlad i en relation och hon har tidigare pratat illa om sådana. Känner många poc och hon har uttryckt sig rasistiskt. Så jo, det är jävligt mycket mitt problem då är det är JAG som lider av hennes beteende, inte hon själv för att hon uppenbarligen inte fattar att hon gör fel för att kids som du sitter och försvarar henne. Du om någon borde växa upp och inse att du inte kan berätta för andra vad de ska känna. Tar någon illa upp är det inte längre skämt, punkt slut.

Och #22: Hur vet du att det är samma som kritiserar Bente som försvarar Jockiboi?

#24 - Anonym

Men lol, kom igen. Önskar att folk kunde lära sig att kritisera strukturen och det förtryckande kollektivet i stället för en enskild individ som kanske gör något tvivelaktigt snedtramp här och där. Ni som känner sig attackerade mår inte dåligt på grund av det ynkliga skämtet Bente drog, ni mår dåligt över det pissiga samhälle vi lever i. Det är ingen idé att bojkotta en individ, ingen mår bättre av det.

Bente drog ett skämt. Trump och hans administration SKÄMTADE INTE när han återkallade toalettriktlinjerna för transpersoner i USA. Det var INGET SKÄMT när transpersoner enligt svensk lagstiftning TVÅNGSSTERILISERADES vid juridiskt könsbyte. Get a grip on real reality folks, it truly sucks.

#25 - ÄLSKAR THERESE

Den här tjejen har gjort en respons video till Anty- Dear Youtubers... Hon klankade ner otroligt mycket och nämde även therese... psss... vem tror hon hon är??
https://www.youtube.com/watch?v=JRAYZ_PfKHk

#26 - Anonym

AAAAAHHH 14 kr vilket skämt

#27 - Anonym

Alltså Jockiboi största clickbait gubbe. Något han pratar om konstant använder han som titel på nyaste videon som innehåller några minuters inslag, hahaha...Oväntat graviditetstest...

#28 - Anonym

Kan de som ogillar Bente sluta titta på hennes videos helt enkelt?
Själv tycker jag att det är jävligt skönt med en offentlig person som inte är så PK hela tiden. Kan folk bara lära sig att inte ta åt sig så djävulskt mycket av saker?

#29 - Joni

Till #23. Det finns inga transpersoner 😂 Gud skapade man och kvinna och punkt slut.

#30 - Anonym

#29
Varför förnekar du deras existens? Det finns tre könsorgan, vagina, penis och intersex. Könsidentitet är vad man känner sig som, alltså kan b.la en kvinna ha en penis och en man ha en vagina. Det finns ett helt spektrum av olika kön och ickekön. Det är skillnad på det biologiska könet och könsidentitet.

Transpersoner finns. Gud finns inte.

#31 - Rebecca

Herregud kan ni bara klaga här inne ?
Dom som skickar pengar har väll åxå ett val om dom vill eller inte ... tycker jag då
Vill andra skicka pengar till henne så lär dom få göra det utan ni andra tycker annat eller hur ???

Eller är ni sur för ni SJ ej får något 😂😂😂

#32 - Johanna

Alltså faaaaan, Sveriges youtuber är nog de sämsta jag sett. Jag spyr på Felicia Bergström som självklart tar efter Therese Lindgrens ideer och aldrig kommer på något eget. Usch

Therese har i sina tidigare videos frågat och skrivit i beskrivningarna att hon skulle vilja typ "pranka" Anders och utsätta honom för pinsamma situationer och hon ville att vi skulle tipsa henne om ideer på vad hon kunde säga/göra. Senare i en vlogg sa hon att hon tänkte gå till affären för att skämma ut Anders där men att det blev inställt. Och sjäääälvklart har Felicia då sett sin chans att göra sig känd på andras bekostnad genom att "skämma ut sin mamma på mataffären" :) Sjukt stor tumme upp till Felicia som kör sitt eget race och aldrig härmar andras ideer rakt av! Inspirerande!!!!!!......

#33 - Paituri

Håll käften rebecca #30. Bara för att du inte tror på Gud så betyder inte att han inte finns. Och det finns inga transpersoner! Försök förstå det, alla som säger att dom är det har någon psykisk sjukdom 😂 Finns en vagina och en penis svårare än det är det inte!

#34 - 1

Till 33. De finns en penis och en vagina det har du rätt i (👏) Men man kan identifiera sig som något annat. Sluta va så trångsynt. Alla personer ska ha rätt till att leva ett liv utan förtryck

#35 - wtf

FELICIA AVEKLEW FÖRSÖKER VARA ZARA LARSSON SÅ JÄVLA MYCKET HON KOMMER INTE LYCKAS

#36 - nononono

Det finns bara hon och han sluta hitta på andra saker. Ni hittar på nya saker varje dag hen,hin,hön,hun också wtf ni är inte friska asså

#37 - skitungar

TILL DIG SOM SÄGER ATT GUD INTE FINNS KAN DU BEVISA DET? TROR VERKLIGEN INTE ATT DU INTE KAN BEVISA DET

#38 - T.M

Varför kan folk inte bara respektera att de finns personen som inte känner sig som kvinna eller man??? Bara för att ni känner er som nån av de betyder de inte att alla känner så ok?
Ni behöver inte förstå, Bara respektera att de finns transpersoner och att dem ska få lika mycket rättigheter som ni.
Tack

#39 - Anonym

Men SNÄLLA MÄNNISKOR! Om ni hatar Bente så jävla mycket så avfölj henne överallt??? Herregud vad ni är överkänsliga. Hon har flera gånger förklarat att hon har provocerande och brutal humor, det är sån hon är!! Acceptera det nån jävla gång eller dra åt helvete. Take it or leave it!! Seriöst grina lite mer väl

#40 - Daniella Chanelle

Skönt att man äntligen kan kommentera här nu igen <3

#41 - Daniella Chanelle

Skönt att man äntligen kan kommentera här nu igen <3

#42 - Malin

Mobbning är oacceptabelt överallt, till och med internet ifall du inte visste. Bente, avgå och skaffa ett annat jobb om du inte kan visa respekt och vara en förebild för dina tittare.

#43 - ni har nått problem

asså jag tror ni inte förstår! Tjejen har grovhumor ifall du inte accepterar det bara avgåååååå vad är det svåra omg. Folket är fan tröga i huvudet. Lär er snälla bara avgååå är det så svårt eller.

#44 - Anonym

#39
#43

Grejen är att skämt som dessa skadar. Skämt som dessa normaliserar det förtryck transpersoner går igenom dagligen. Hon har en stor och väldigt ung publik och därför är det viktigt att kunna bete sig. Ni behöver inte förstå att detta är ett problem. Ni måste bara fatta att ni inte fattar.

#45 - Suck

#37
Kan du bevisa att Gud finns då?
Tror inte det. Lägg av med ditt skitsnack och chilla

#46 - Anonym

Din blogg är otroligt bra!

#47 - Anonym

Din blogg är otroligt bra!

#48 - Anonym

Din blogg är otroligt bra!

#49 - Anonym

Din blogg är otroligt bra!

#50 - Anonym

Din blogg är otroligt bra!

#51 - fy fabijan

Vem har skapat denna världen? Detta universum och snälla kom inte med din Big Bang teori trött på detta skitsnack fan.