Därför slutade Anty och Therese att träffas

Förra året berättade Therese att hon inte tror att hon vän med Anty eftersom Anty har ignorerat hennes meddelanden. 
 
Sedan dess har vi sett att de vistats i samma events men inte pratat med varandra och det har varit mycket frågetecken kring deras relation som fick ett abrupt slut. 
 
Nu berättar Anty att hon inte tycker att de är ovänner och hon har aldrig tyckt illa om Therese.
 
Anledningen till att de slutade att träffa varandra var för att båda var väldigt upptagna med sina egna liv. 
 
Anty berättar också att hon är trött på att flera youtubers härmar Thereses videos och tycker att youtube tagit en dålig rikning med drama i fokus. 
 
 
#1 - Trött på allt

?

#2 - Anonym

Finns bara en som skapar rubriker och drama på Youtube. Och det funkar för att bli igenkänd och få sitt namn på alla löpsedlar och internet sidor. Bra som dåligt publicitet.
Kan förstå de Youtubes som inte är villig att sjunka så lågt för att bli igenkänd.
Som kan skilja på privat och personlig. Inte vill visa och ta saker öppet vid problem.
Sjukt vad som ger visningar. upp och ner vända världen.

#3 - K

Anty har ju rätt i det om det hon säger om Therese att där är flera svenska youtubers som härmar henne. Och glad att hon gick ut med att de är inte ovänner utan de har bara glidit ifrån varandra. Och jätteroligt att hon pratar så bra om Therese också.

#4 - Vardagskrönikören

Relationer är flyktiga. Det är alltid tråkigt när man bryter upp!
Mvh,
Vardagskrönikören

#5 - ebba

men kan nån förklara: VAD är det Therese gör som är så himla nytt och originellt och har nån exempel på vem som härmat??

#6 - K

# 5 kolla runt på youtube så kan du se vem av de svenska YouTubers som härmar Therese. Så får du svar på din fråga.

#7 - Emilia

Bara att kolla hur nästan hela kill communityn på youtube tar saker efter Ben / härmar Ben Mitkus.
Kan tänka mig att många gör det med Therese också

#8 - Anonym

Jag tycker att det är bullshit att säga att alla youtubers härmar just Therese. ALLA youtubers hittar idéer från varandra, även Therese, som tar idéer från väldigt många utländska kanaler.

#9 - Anonym

Therese tog Mukbang-formatet till Sverige, hon började med dagens fråga i hennes vloggar, även vloggmånad och liknande m.m

#10 - Anonym

Bente råkar ta med när hon & hennes vän visar brösten i hennes senaste vlogg, lol

#11 - E

Hahah varför går alla ur Splay..?

#12 - Anonym

Therese började inte alls med dagens fråga..... åh vad arg jag blir det var och är fortfarande tomu och yumi

#13 - Anonym

Therese kanske inte var först med lör, men efter att hon gjort något så gör plötsligt nästan alla på YT det. Exempel mukkbang, dagens fråga, vloggmånad etc. Bra sagt arr Anty och håller med henne :)

#14 - Anonym

Alla går ur spray pga Therese är med i US ;)

#15 - Anonym

#14 Det där är dock INTE sant. Folk byter nätverk av olika skäl. Det finns just nu Youtubers som byter från andra nätverk till Splay och det finns självklart också de som byter från Splay till något annat. Det är lite samma som att byta mobilabonnemang, man byter för att man helt enkelt hittar något som passar ens behov bättre.

#16 - Anonym

10. attan missade det nu är det censurerat

#17 - svar till #15

de var ironi.. alla fattar välj att dom byter för dom inte vill va i splay me, aldrig hört talad om ironi?

#18 - Louise

alla som gnäller på att alla youtbers härmar Therese så är det fel om ni kollar på vad andra gör som Therese har gjort är det ingen som tar upp det.

#19 - ebba

Men att folk härmar Therese med mukbang, dagens fråga och vloggmånad?! det är INTE originella idéer som Therese kommit på!!!!!!

#20 - Anonym

Jocke gillar sina egna klipp på youtube!?? Haha

#21 - Anonym

Nej, Therese är kanske inte först med allt, men anledningen till att folk säger att andra youtubers härmar henne är för att så fort HON gör någonting så tar alla efter. Hon gjorde en mukbang och därefter gjorde många andra det. Hon började svara på dagens fråga, och samma sak där. Många andra började också med det.

Sen kan det ju vara så att tittarna kanske ser någonting på en kanal, gillar det, och sen vill de se andra youtubers göra det med. Så de requestar t ex mukbang, dagens fråga och testvideor för att mukbang och dagens fråga är ett bra sätt för youtubers och följare att integrera med varandra och så är det allmänt kul att se olika youtubers reaktioner när de testar nya saker (tycker jag iaf).

#22 - Anonym

#20 Typ alla youtubers gör det haha, Therese gör också det. Sluta hitta fel hos Jocke hela jävla tiden

#23 - Anonym

Vad är det för trend nu att alla ska slå världsrekord plötsligt!? För nån månad sedan pratade Therése om det, idag gör Felicia en video om det, what? Vad hände med egna initiativ och idéer?

#24 - Anonym

Fortsättning på #23
Otroligt roande att flera youtubers säger att de är kreativa och skapar och att det går åt timmar av planering och fixande inför en video etc. Skulle de ha "vanliga" jobb så skulle de bli anklagade för plagiat och piratkopiering hela bunten (tänk er om alla låtskrivare eller reklamskapare eller journalister hade skrivit, producerat och gett ut exakt samma saker). Det är inte kreativitet att göra samma challenges, mukbangs, etc som alla andra, kul kanske, men inte nytänkande och kreativt.
Visst, jag fattar att det är kul att testa på 100-lager smink eller smaka på utländskt godis eller göra sminktutorials, men det är väldigt få av youtubersen som sticker ut från mängden, därför ifrågasätter jag deras kreativitet, om ni nu är så kreativa, gör nåt eget! Ta inspiration och inspireras, men kopiera inte rakt av och känns det som att ni inte har nåt att komma med, ta en paus och andas.
Vi har sett 100-lager, vi har sett och hört om era bucketlists, många av er har ADHD/psykisk ohälsa/liknande diagnoser, ni har likadana kläder, samma samarbeten, liknande inredning, likadana Halloween-sminkningar... Tycker t.ex. att Jockes brors flickvän Emmy har bra videos (hon pysslar och gör egna grejer till hemmet), IJWTBC har roliga och kreativa videos, Vlad har roliga och annorlunda videos, det finns ju en hel del att se på :)

#25 - Anonym

Blir faktiskt irriterad på Therese, lyckas inte ens hålla längre än en vecka i sträck med vloggmånaden, vart är dagens vlogg???

#26 - ebba

Slå världsrekord är inte Therese först med bland svenska youtubers. Hon närvarade ju själv när matgeek (heter hans kanal så?) skulle slå världsrekord.

#27 - Lina

#25 Hon har meddelat att hon varit sjuk. Feber och spytt osv och gått ner 6-7 kg pga sjukdom. Därav inga vloggar.

#28 - Anonym

Skriv om Ben Mitkus angrepp på quadra skills

#29 - Muhammed khala

VARFÖR ÄR BENTE SÅ LÅNG, DET ÄR FULT ATT VARA LÅNG NÄR MAN ÄR TJEJ TYCKER JAG, MAN SKA VARA UNDER 170 CM ANNARS ÄR MAN JÄTTE KVINNA

#30 - Anonym

#29 ... inget hon kan rå för, vad ska hon göra? kapa av benen? lmao

#31 - Muhammed khala

30 SORRY JA SA BARA DET VAR FULT MEN MAN KAN OPERAR OM MAN VILL

#32 - Anonym

i sverige kan man inte "operera" benen kortade idiot,.. kanske ska sy igen din käft, väldigt onödigt o ens säga...

#33 - Anna

Lina, Therése skulle ju kompensera att hon varit sjuk (å fira 500.000 röljare) med en vloggmånad. T är inte sjuk nu! Så det är riktigt tråkigt att hon inte höll vad hon lovade. Har avföljt Therése, orkar inte med hennes samarbeten och tomma löften.

#34 - Anonym

#25 & #33 I beskrivningen i hennes senaste video:
"Min mage svullnade ju upp där på eftermiddagen, och vet ni, nästa morgon när jag vaknade var den lika svullen och gjorde ännu mer ont. Så jag vloggade ingenting under måndagen. Med andra ord kommer det ingen video imorgon :("

#35 - Jen

Therese är gravid! Kom ihåg vart ni läste det först ;)
Denna gång var JAG före Therese själv... hahahahahah

#36 - Anonym

#35
Vad får dig att tro det?

#37 - Jen

Svullen mage, trött, "sjuk" , kräks osv. Behöver absolut inte vara så. Men snart, snart.. isåfall. Och jag hoppas, hade vart grymt kul!

#38 - I

#37 Men alltså hur länge har du följt Therese? På dom åren jag följt henne har hon mått sådär fler gånger än vad man kan räkna till. I perioder har hon ju varit "sjuk" pga magen typ varannan dag. Antagligen pga sin ibs. Så det verkar vara en jävligt lång graviditet isåfall du, eller väldigt många ;) Och förutom det så vill hon adoptera och kan inte föda egna barn pga sina extrema rädslor. Så att skriva "Therese är gravid" i bestämd ton på en sida där ytterst unga människor läser och tror på allt dom ser är ju inte jättesmart, och inte speciellt schysst heller med tanke på att det brukar vara ett väldigt känsligt ämne, speciellt för personer som av en eller annan anledning inte kan skaffa biologiska barn.

#39 - Lina Karlsson

Jag har en fråga ifall någon vet, ser youtubers eller den som lagt upp klippet vilka som gillat? Eller ogillat också iofs, men jag menar kommer mitt namn upp och så står det som en notis att jag gillat deras klipp? Eller jag fattar inte riktigt. Svara gärna om någon vet!! Tack på förhand

#40 - Anonym

#40
Nej det gör det inte. Däremot kommer det notiser om du kommenterar (vilket säkert de flesta vet). :)

#41 - e

Fast Therese sa väl typ att det var dåligt att någon som använder djurtestat smink vinner pris? typ att hon pikade anty

#42 - Jen

38 - Jag har följt sen start. Jo det kan vara känsligt som ALLT ANNAT. Det är ALLTID någon som tycker något är kändligt/jobbigt. Nej jag kan inte skriva något för det finns alltid småbarn som absolut inte ska sitta här och varken läsa eller använda internet. Föräldrar till dessa barn måste se till att hålla bättre koll å sina barn. Och OM de får vara här, kunna förklara allt på internet. Så de förstår.. Jo, stherese har pratat om adoption och hon har sagt massvis med andra saker som hon inte följt upp heller. Eller att hon träffade Anders igen osv. OM dessa barn tittat på Therese, så gör hon likadant. Säger med "bestämt ton" att man är djurplågare om man innehar djur. Att man inte ska köpa duurtestat smink osv. Ja du vet.. bla bla bla

#43 - Anonym

Många kloka meningar från Anty. Sorgligt hur Youtube blivit. De räcker inte att vara sig själv längre. Och helst ska du göra lika klipp som alla andra, helst ihop med en annan Youtubes för att få egen reklam på flera kanaler. Sedan att drama/bråk ger tittarsiffror sjukt. För att inte tala om mest destruktiva rubrik ger visningar, galet ju.
De är så få med kvalité nu. Många med maniska upplägg för visningar utan substans av vettigt innehåll. Pengar och visningar. Skiter i sina fans. Lägger ut mest snyft och se så sjukt många timmar jag lägger ner för er nu. Vaken hela natten. Jobba för er. Vilket tiggeri av duktighet. Så pinsamt bedrövligt ögontjäneri.
Fortsätt söka Anty och hitta din grej. Och var dig själv. Låt dig inte färgas av massa av dåliga kopior. Behåll din värdighet. Man behöver inte skapaskandaler eller skämma ut sig för att klättra i karriären. Och jag tror inte man mår bra eller kommer bli nöjd då man gör saker bara för sakens skull. Finns fler sätt att synas på. Tyckte Ben Mitkuse Youtube klipp var bra också. Youtubers lurar er eller vilken rubrik de var. Hoppas fler vågar kliva fram.

#44 - Anonym

Minns när Therese Lindgren skrev i stil med -sen när blev Youtube en tävling. Och detta var ett bra tag sedan. Men de är exakt vad de blivit. En stor tävling. Inget man gör för man älskar det. Utan för att vinna tittare. Passionen för jobbet, stoltheten över sig själv ska komma inifrån, kännas. Man ska kunna vara nöjd utan andras åsikter. Man vet utan skryt och troféer. Man är ingen bättre människa för man har mer eller mindre visningar. Du är inte någon större person om du har många tittare och likes.

#45 - Anonymi

T.ex som jockiboi som tjatar till sig likes o sen låtsas som att han har fått det för att han är bra o inte för att han skriver att folk ska lika hans skit.....

#46 - Emilia Angergård

Vill bara skriva att den som kommenterat i mitt namn och hänvisat till min blogg i denna kommentarsfält, det är INTE OKEJ!! Använd ditt egna namn eller var bara anonym, använd för fan inte någon annans namn.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com