#1 - Sofia

Vilket jävla skämt hade ej tidningen skrivit massa skit om henne hade hon vunnit

#2 - .

Helt jävla sjukt. Andra länder hade dödat för att få en låt som Loreens i eurovision... helt ärligt asså, hon har en underbar röst och ett starkt budskap. Fan va jag skäms

#3 - Anonym

#1 Sofia japp tidningarnas negativa artiklar har haft påverkan på hur svenska folket röstat de tror jag med

#4 - Anonym

man hörde inte ens va hon sjöng

#5 - Sanna

Jag tror helt enkelt Loreen är för bra för melodifestivalen. Hon har budskapet och den starka rösten.
Anton ser bra ut och är pojkvän till en stor youtuber

#6 - S

Men hahah, kan ni tagga ner han vann det finns inget ni kan göra. Sluta kom med bortförklaringar till varför han vann, han vann för att majoriteten tyckte att han var bäst det är ganska enkelt.

#7 - ok

Loreen var ju respektslös. Den delen av sången där en dansare slår med en väska kunde hon valt att ta bort men neeeej. Så jävla taskigt mot Danuta Danielsson och hennes son. Danuta tog livet av sig pga av all publicitet hon fick när hon slog en nazist med sin väska, dessutom skämdes hon över det hon gjorde och ångrade sig. Detta valde Loreen att ha med trots att sonen sa åt henne. Enligt smp sa sonen följande: – Tänk dig själv att du blir föräldralös när du är 15 år gammal som jag blev. Min värld förändrades totalt. Och sedan börjar man använda min mamma på det här sättet utan att känna till historien.

#8 - Kattis

Loreen är redan ett stort namn, Anton kom från ingenstans. Att Anton slog henne betyder ganska mycket. Personligen har jag alltid haft svårt för Loreen och gillade inte den här låten heller, men var helt säker på att hon skulle slå ut Anton eftersom han just är väldigt okänd för den stora massan medan hon vunnit hela skiten. Stort grattis till Anton alltså!

#9 - Anonym

Loreen är för mäktig för mello helt enkelt. Anton har utseendet och sjunger en najs låt på gitarr, precis som Frans. Loreen kommer in med starka budskap och skiter i vad som går hem hos tittarna. Andra länder hade slitit håret av sig för att få Loreen till Eurovision, men gjort är gjort. Jag hejar på Wiktoria nu iallafall ;)

#10 - Anonym

Värdig! :)

#11 - Anonym

Skam Sverige. Loreen var helt klart bäst ikväll.

#12 - Alltså herregud

tips, att clueless swede blev bannad från tubecon för att youtubers inte ville ha honom vid backstage och för att han är vän med hydra. Snälla rara tubecon vad är de här för beteende

#13 - Anonym

Loreens min var obetalbar när de avslöjade vinnaren. Hennes låt var överskattad, hörde inte ett ord av vad hon sjöng - och för att inte tala om respektlös. Men det är väl det minsta man kan förvänta sig av SVT...

#14 - Anonym

tror loreen hade vunnit eurovision om vi skickade dit henne. förstår verkligen inte hur svenska folket tänker. loreens framträdande var genialiskt och som gjort för eurovision... skäms.

#15 - Anon

Han gick säkert vidare p.g.a. att han är youtuber och pojkvän till en stor youtuber. Antagligen röstade större delen av deras tittare på honom. Plus det där med artiklarna om Loreen kan säkert också ha bidragit.

#16 - My

Surfittorna i kommentarsfältet kan ju naturligtvis aldrig vara glada för någons skull. Era liv måste vara brutalt patetiska fö. Loreen åkte ut för att folk tyckte bättre om Anton hagman plus att Loreens låt var respektlös och långt ifrån euphoria.

#17 - lol

#11, sluta kommentera på din egen blogg :-)

#18 - Anonym

Loreen vann ju Eurovision av en anledning.. (:

#19 - lol

#17, fortfarande kan vem som helst skriva in bloggadressen till denna blogg utan att faktiskt vara ägaren.

#20 - Jag är inte bloggägaren

Anton vann för att han helt enkelt var bäst. Så enkelt är det bara. Stort Grattis till Anton👍🏼Och fortfarande kan vem som helst skriva in bloggadressen, så det betyder ju inte att det är ägaren själv som skrivit kommentaren.

#21 - Anonym

Lev me d

#22 - maria

var det inte therese som inte skulle ha sponsrade videor längre? lmao

#23 - Anonym :3

#22 bara på söndagar :P

#24 - Lol

#17 hahah jag är #11 och INTE bloggägaren. Vem som helst kan skriva in svenskayoutubers som bloggadress. Det behöver inte vara bloggägaren själv.
Har ingen egen blogg jag kan skriva in så jag skriver svenskayoutubers :)

#25 - Anonym

#22
Hon klarade sig väl inte utan dom eller hade behov av ännu mer pengar! :))

#26 - Anonym

#25
Fast hon har ju sagt att alla sponsrade videor läggs upp på söndagar. Om du inte märkt det så är det söndag idag, såattah :) Alla som följer henne borde ju veta vid det här laget, så då behöver man inte kolla på videon om man inte gillar sponsrade videor.

#27 - Anonym

Asså hörni tänk om jockiboi va med i mello hade aldrig röstat på honom

#28 - Idiot

#27 Okej? Vem bryr sig? Snacka om att bara vilja starta onödigt hat.

#29 - Nathalie Isaksson

Hans vinst känns bara knasig i min värld..

#30 - Anonym

Loreen är för bra och Anton för snygg.

#31 - .

Skriv om hur Tubecon behandlar Clulesswede

#32 - .

Skriv om hur Tubecon behandlar Clulesswede

#33 - Anonym

Loreens låt var politiskt och större budskap men detta är en låt tävling och innebär inte att den är bra för den saken

#34 - Anonym

Skriv om att Linn ahlborg har skapat en egen tröja i sammarbete med Na-kd. Äntligen kan jag berätta för er!!! Jag och 7 andra mediaprofiler har designat en egen T-shirt hos NA-KD. Den som säljer flest tishor får göra en helt egen kollektion på 20-25 plagg. Förstår ni vilket möjlighet för mig som drömt om att bli kläddesigner så länge jag kan minnas. Är så himla peppad, glad och förväntansfull och hoppas verkligen ni tycker om min T-shirt och hajar budskapet. Vi tjejer är så jävla bra och vi ska aldrig låta oss "ägas" av någon annan. T-shirten kostar 199kr och jag har redan sett att några sötnosar beställt vilket gör mig så lycklig, jag längtar till att se er i den :-) Den finns att köpa HÄR och jag vill bara tacka redan nu för att ni ens gjort detta möjligt för mig <3 ​Nu hoppas jag att vi blir det största gänget med lika T-shirt. Puss!!! Detta skrev hon alltså på sin blogg http://nouw.com/linnahlborg

#35 - Anonym

asså om Loreen skulle varit så bra som alla påstår skulle hon väl gått vidare till final DIREKT. Bara att hon kom på andra chansen bevisar att hon inte var så bra som innan.

#36 - Till #35

Fast alla har ju olika smak av musik. Nu var det ju så att alla fjortisar röstade på FO&O och Anton Hagman då de inte vet vad som är bra musik och inte, utan bryr sig bara om hur snygga artisterna är. (Tacka vet jag Owe, han har ALLT!)

#37 - ANTON HAGMANS STÖRSTA FAN

Anton är såååå snygg!! Döör fan att Wilma tog honom asså.!!

#38 - Josefine

Till #36 haha men kom igen. Trycker du ner folk för vilken musiksmak de har? Jag tyckte Anton var bättre än Loreen, punkt slut. Det är inte hela världen att Loreen inte gick vidare. Majoriteten tyckte helt enkelt inte att låten höll. Det är ingen att älta.

#39 - Inte bloggägaren, vem som helst kan skriva in adressen din idiot.

Loreens låt sög helt enkelt.

#40 - Anonym

Tycker Antons låt var mycket bättre än hennes, han förtjänade verkligen en finalplats!

#41 - Hannah

Men snälla, ni som är så besvikna över att Loreen inte gick vidare får faktiskt skylla er själva att ni inte röstade tillräckligt. Majoriteten avgör vem som vinner och det finns inget att göra åt så sluta vara så jävla bittra och släpp det.

#42 - Anonym

Loreen är etr typexempel på "a one hit wonder". En av hennes låtar slog igenom och nu försöker hon spinna vidare på det, men det går inte vidare bra. Hennes musik är i alla fall inget som faller mig i smaken, för skränig plus att jag inte hör vad människan sjunger?!

#43 - Till #38

Var nånstans i min kommentar tryckte jag ner folk?

#44 - Anonym

Vad fan har detta med svenska youtubers att göra med?

#45 - ella

#44 ja kanske för att Anton Hagman är en svensk youtuber?

#46 - Ella

Såg ni hur förvånad Loreen blev när Anton gick vidare

#47 - Anonym

Loreen har ju redan vunnit mello en gång så det är väll bara bra att någon annan får chansen att vinna