Therese samarbete med hårt kritiserad app

Therese har inlett ett samarbete med Natural Cycles vilket är en preventivmedelsapp som avgör när riskerna för graviditet är stora för att ersätta p-piller. 

Appen har fått stark kritik av läkare då många anser att den inte borde användas som preventivmedel.

Många har dessutom gått ut med att det har lett till en oönskad graviditet trots att de använt appen. 

 
#1 - Anonym

Hon får ju pengar så varför skulle hon bro sig om det

#2 - Anonym

Förstår inte hur det går till. För visst tar man tempen på sig själv och sedan för in i någon sorts logg i appen som sedan visar om man är i ägglossning eller inte. Hur går det till egentligen, alltså hur kan tempen visa när man ägglossar o.sv? hmm..

#3 - Anonym

Hon använder ju denna metod själv och tycker antagligen om det så varför inte göra ett samarbete med dom?

#4 - Anonym

Alla individer får väl ta sitt ansvar och kolla upp riskerna, och själva avgöra om detta preventivmedel passar dom. Alla preventivmedel passar inte alla. Oavsett om det är detta eller n

#5 - Anonym

Eller något annat

#6 - Anonym

Om du kollar upp andra preventivmedel så har dom säkerligen också fått kritik, finns inget preventivmedel som passar alla och som alla älskar. Finns ju dom som blivit gravida av p-piller också eller som mår dåligt av hormonerna

#7 - Filla

Hon bryr sig bara om pengar nuförtiden ..

#8 - Sanna

Natural Cycles är INTE godkänt som preventivmedel. Väldigt viktigt att det framgår så att ingen faktiskt tror att läkemedelsverket gett det godkänt. Sen om det fungerar eller inte är nog varierande men det är inte ett godkänt preventivmedel.

#9 - Yeah

#7 känner samma, hon kan ju inte ens göra en ända jävla personlig vlogg utan att den ska vara sponsrad?! Så tråkigt att titta på ju när hon babblar om en produkt som hon säkert slänger efter videon då hon fått betalt för den. Känns nästan så..... hoppas det blir förändring från hennes sida.

#10 - Em.

Jag verkar vara en av få som inte har problem med sponsrade videos. Oavsett om det är Therese eller någon annan. Jag följer Youtubers för att jag gillar deras personligheter, och de flesta gör sina sponsrade videos på ett bra sätt, vilket gör att jag inte påverkas av det nämnvärt.

Om YouTubers kan tjäna lite extra cash på att göra en sponsrad video så säger jag bara "kör, ba kör." Det är väl jättekul att de har möjlighet till detta?

#11 - Anonym

"Många har dessutom gått ut med att det har lett till en oönskad graviditet trots att de använt appen."

Hahaha... det är sådana som inte borde skaffa barn till och börja med

#12 - Anonym

Tycker det är så synd att Therese inte kan göra något på sin kanal som inte innehåller ett samarbete nuförtiden. Efter stt ha sett Bens video om hur mycket youtubers tjänar så måste Therese verkligen tjäna sjuka mängder. Frågan är om allt hon väljer att ha som samarbete är proukter hon själv ärligt skulle rekommendera eller om hon gör allt för pengar? Tycker Therese inte alls känns personlig längre. Skittråkigt att hon är så kåt på pengar.

#13 - Anonym

Jag skulle aldrig själv lita på en sådan app. Men sen samtidigt är man aldrig 100% skyddas av något preventivmedel.

#14 - Em.

Jag använder en "vanlig" app för att dokumentera min menscykel, och det har fungerat felfritt som "preventivmedel" för mig i 3 år. Men det beror troligtvis också på att jag har en ganska regelbunden cykel. Ju mer regelbunden, desto lättare fungerar också Natural Cycles skulle jag tro. Har man oregelbunden så skulle i alla fall jag inte våga chansa - om det nu är så att barn inte skulle uppskattas om det ändå skulle sluta i en graviditet.

Jag skulle inte påstå att Natural Cycles är för tonåringar eller personer utanför en relation (könssjukdomar kan ju spridas ändå). Natural Cycles är väl snarare för de som är mogna nog att ta ett beslut om att de är villiga att testa ett hormonfritt alternativ, och där ett "oväntat"/"oplanerat" barn inte är en katastrof, utan något välkommet ändå.

#15 - S

Jag använde denna app under ca 6 månader. För er som undrar hur den märker att man haft/har ägglossning är att ofta har men en jämn temp innan ägglossning. När ägglossning skett höjs tempen ca 0.5 grader och ligger där fram till mensen. När mensen kommer sjunker temp tillbaka igen. Om inte tempen sjunker när man ska ha mens kan det vara att man är gravid då tempen ofta är något högre när man är gravid.

#16 - Anonym

Ja alla har ansvar för sina egna handlingar. Tycker ändå det är ledsamt att hon förespråkar något sånt här som verkar osäkert, då majoriteten av hennes följare är unga tonårstjejer.

#17 - Andy

Hon är så jävla kåt på pengar att man skäms åt henne när det kommer till vilka företag hon väljer att förknippa sig och sitt varumärke med.

#18 - SpridKärlek

Jag älskar Therese men jag tycker att hon har för mycket samarbeten. Visste nått samarbete per månad är helt ok men inte hela tiden! Tycker det blir för mycket sponsring. Kram! (Inget hat, bara åsikt)

#19 - Anonym

#8 Jo, Natural Cycles är godkänd som en certifierad preventivmedelsapp. Du borde nog läsa på lite för det låter som sanning när du skriver sådär. Sen att det inte är för alla är en annan femma. Men å andra sidan är det inte för alla att stoppa i sig massa hormoner heller (jag personligen kör på hormoner dock). Alla är olika. Tror snarare att problemen med de oönskade graviditeterna handlar om de som använt appen och att de slarvat.

#20 - Anonym

Min syster blev gravid av att använda detta "preventivmedel". Även om det blivit godkänt som preventivmedel, så förstår jag inte hur hon kan vara så pengakåt att hon fortsätter samarbeta med dem, när det är allmänt känt att jättemånga har stora problem med Natural Cycles. Bara för att det fungerar för henne eller för andra enstaka personer, är det fortfarande ett VÄLDIGT riskabelt val. Har hört fler som detta inte fungerar för än tvärtom.

Men hon kan väl framstå som oskyldig och inte extremt kåt på pengar, när hon kan skylla på (& använda till sin fördel) det faktum att en del påstår att detta kan klassas som preventivmedel.

#21 - Anonym

Hon gör på tok för mycket reklam för min smak. Jag har avprenumererat från hennes kanal pga det. Jag tycker det är så synd, hon brukade vara min absoluta favorit youtuber...men nu.. nu ser jag henne mer som "ReklamTherese" än "YoutubeTherese". Förstår dock varför hon gör mycket reklam, det är bra pengar & hon får bra erfarenheter av det. Tror säkert det finns fler som mig som avprenumererar när en youtuber ex clickbaitar för mycket och gör för mycket spons. Det är skitviktigt att youtubers tar in våra åsikter tycker jag, då det är vi som faktiskt tittar på deras videos.

#22 - Anonym

Bara för att det finns ett EU-certifikat så innebär det inte att det är bra. Men hon använder väl det som argument för att kunna tjäna pengar på situationen.

Hon om någon, som är insatt i andra politiska frågor, borde väl veta att allt inom EU inte är guld och gröna skogar. Blir riktigt upprörd och besviken på att hon gör reklam för detta.

Jag vill inte heller stoppa i mig piller- vill försöka vara så "naturlig" som möjligt. Men med egen erfarenhet av vänners ord så litar jag inte ett dugg på denna app. Känns väldigt fel att hon ska skriva ut att den är grundad av en fysiker och att den har EU-certifikat. Känns som hon bara ger sig själv argument för att det hon gör (reklam för appen) är rätt. Förstår om hon gjorde reklam för denna app och den inte var så omtalad på så ofantligt dåligt sätt.

#23 - Em.

Min syster blev gravid trots mini-piller. Natural Cycles har funnits i flera år, och om de hade haft jättehög andel kunder som blivit gravida trots användning av produkten så skulle de knappats fortfarande been in business. Man har om de som blivit missnöjda eller gravida på grund av att folk generellt hellre visar missnöje än när de är nöjda. Folk blir gravida med alla preventivmedel. Och om Therese är nöjd med det här alternativet, varför skulle hon inte få göra ett samarbete med dem? Om det nu är en produkt hon personligen tror på.

#24 - Anonym

Hon satt och sa i sin podd att hon inte vill bidra till vaken köphets eller utseendehets. Jag tycker att det är det ända hon gör! Speciellt utseendehets med alla hennes tumplr bilder! Haha så tråkigt

#25 - Julia

Så jävla äckliga människor det finns . Om det hade varit Linn eller Jonna som samarbetat med skitföretaget hade folk suttit här och hatat och slängt ur sig kränkningar till höger och vänster men eftersom att det är hypokondri drottningen Therese så sitter folk och försvarar samarbetet .

#26 - Anonym

Pengarkåt

#27 - Anonym

#3 tror nog inte hon använder det bara säger det ;)

#28 - Hannah

Therese mål är ju att omsätta 12 miljoner, sa hon i Framgångspodden. Då krävs det nog en del samarbeten.

#29 - Anonym

http://digital.di.se/artikel/natural-cycles-far-certifikat-och-storsatsar

Senaste nyheten där appen är ett godkänt preventivmedel. Orka kasta skit om man inte ens har all fakta

#30 - Yas

Hej Vänner!

Natural Cycles är ett godkänt preventivmedel och helt fantastiskt bra!

Självklart så finns det vissa som blir gravida ändå, dock en väldigt liten del.

Men!! Jag känner fleeera som blivit gravida som tajt p-piller också ;) Av spräckta kondomer, minipiller etc.

Det finns inget 100% skydd öht, så jag förstår inte kritiken mot denna app? Alla andra preventivmedel är inte heller 100% säkra. Spiralerna är säkraste preventivmedelen dock, men inte 100%!

Jag håller med de flesta i kommentarerna här gällande Thereses videos, majoriteten är sponsrade videos, vilket börjar bli sjukt tråkigt. Antar det är därför visningarna börjat minska också. Hon är inte lika personlig, hon är numera väldigt ytlig. Det hade varit bättre ifall hon sagt i början att hon har en outfit på sig som är ett samarbete, som hon har på sig i hela klippet istället, inte gå och byta om och visa allt etc.

#31 - Anonym

Vad för drama snackar Jocke om på sin snap?

#32 - Anonym

OT men ett par kommentarer om "många" samarbetsvideos. Youtube kommer inte vara en grej länge till därför mjölkar youtubers samarbetsvideos så mycket som möjligt - som säkert vem som helst skulle gjort om möjligheten fanns. Therese är nog mer än medveten om att detta är hennes chans att tjäna mycket pengar för "lite" jobb så att klaga på antalet samarbetsvideos är töntigt och ni stöttar uppenbarligen inte den youtubern ni klagar på till 100%.... just sayin'

#33 - Anonym

Therese börjar fan bli för tråkigt hon har sammarbeten hela jävla tiden

#34 - B

Pengar pengar pengar!! Det är allt som betyder något nu för många av alla dessa svenska youtubers......vill bara ha mer pengar.

#35 - W

Bara en fråga, varför stör ni er så mycket på just samarbetsvideor?
Jag älskar Helen Torsgården t.ex. och om hon gör ett samarbete med The BodyShop så kollar jag på videon ändå och kanske kanske blir jag sugen på att testa den där krämen eller mascaran eller vad det nu är eller så skiter jag i att köpa produkterna. Kollar sporadiskt på Therése Lindgren, men spolar antingen fram till att vloggen börjar eller kollar med ett halvt öga på de minutrarna som hon visar kläder.

Den här NC appen däremot förstår jag inte alls. Bara att gå in på Isabella Löwengrips (förövrigt en person som Therése verkar se upp till sjukt mycket-kanske även därför hon väljer att samarbeta med NC då Isabella är en av delägarna i NC...) blogg och kolla hur många av läsarna som blivit ofrivilligt gravida av att använda appen som preventivmedel.

Men. En del klär av sig för pengar, en del svettas på Donken för pengar, en del skrubbar toaletter för pengar, en del gör samarbeten för pengar, en del pantar burkar för pengar, en del tar emot dryga kunder för pengar... Alla gör vi nåt för pengar, för utan pengar är det svårt att leva ;)

#36 - W

Bara en fråga, varför stör ni er så mycket på just samarbetsvideor?
Jag älskar Helen Torsgården t.ex. och om hon gör ett samarbete med The BodyShop så kollar jag på videon ändå och kanske kanske blir jag sugen på att testa den där krämen eller mascaran eller vad det nu är eller så skiter jag i att köpa produkterna. Kollar sporadiskt på Therése Lindgren, men spolar antingen fram till att vloggen börjar eller kollar med ett halvt öga på de minutrarna som hon visar kläder.

Den här NC appen däremot förstår jag inte alls. Bara att gå in på Isabella Löwengrips (förövrigt en person som Therése verkar se upp till sjukt mycket-kanske även därför hon väljer att samarbeta med NC då Isabella är en av delägarna i NC...) blogg och kolla hur många av läsarna som blivit ofrivilligt gravida av att använda appen som preventivmedel.

Men. En del klär av sig för pengar, en del svettas på Donken för pengar, en del skrubbar toaletter för pengar, en del gör samarbeten för pengar, en del pantar burkar för pengar, en del tar emot dryga kunder för pengar... Alla gör vi nåt för pengar, för utan pengar är det svårt att leva ;)

#37 - Anonymi

Har ni glömt att therese bryr sig om djur - inte människor .....

#38 - Tråkigt men sant

Sv YouTube håller på att dö ut tyvärr och mer o mer söker säg till andra media som ger tryggare o stabilare inkomst ... börjar Therese trappa ner så kommer Jocke o Jonna de oxå förmodligen eller tvärtom ...finns ingen seriös företagare som vill för knippad med lekstuga //

#39 - Anonym

ÄLSKAR att BENTE spoilar det mesta som kommer hända i deras VIAFREE satsning via SNAPCHAT 😂😂 KAMMI OCH ANJA va åtminstone diskreta och gjorde allt de kunde för att INTE avslöja vad som ska visas på VIAFREE helt tvärt emot vad Bente gör..

#40 - Felle

Finns verkligen ingen som gör mer sammarbetenr Therese 🙄 Älskar henne men hur fkn mycket pengar bevöver hon?

#41 - Linnéa

Jag har använt Natural Cycles i över två år och är bara nöjd! Jag har fått mycket större kunskap om hur min kropp och menscykel funkar. Men jag håller med om att det nog passar bäst om man är i ett stabilt förhållande/minst 25 år/sover normalt och kan mäta sin temp regelbunda tider. Och då kanske Thereses målgrupp inte är optimal?

Men om man vill testa appen så kan man använda min länk och få 30% rabatt på årskostnaden och termometer ingår:
https://app.naturalcycles.com/?webSignup=1&refId=1or4aq8f5nbcfkav&refCode=referralid30#/reg-reg

#42 - Hej

Snälla min vän fick barn trots att hon steriliserade sig
Folk blir gravid fast fräter p-piller

#43 - Nina

Känns lite tråkigt med alla dessa samarbeten, jag upplever det som att Therese inte ens gillar hälften av produkterna hon visar upp. Det mesta som visas upp på kanalen och som hon påstår sig älska säljs sedan på Clique så att hon får ÄNNU mer pengar för dem än innan. Har sett henne sälja kläder, hårverktyg, smink och accessoarer som hon sagt i videos att hon ÄLSKAR. såklart det är bra att hon inte bara låter saker ligga, men det känns inte som att man kan lita på hennes åsikter i videor när hon ändå inte behåller sakerna.

#44 - Anonym

Men snälla... Hur dum får man va om man tror att en app ska hindra en från att bli gravid!? Dagens ungdomar...

#45 - Sanna

Jag tror att största anledningen till varför många stör sig på Therese är för att hon aldrig är sig själv. Jämför hennes senaste video med en av hennes vloggar, ENORM skillnad. När hon gör vanliga videos så ändrar hon sättet hon pratar på och ser bara väldigt obekväm ut. Kanske för att hon känner att hon inte kan säga vad som helst men jag vågar inte lita på henne. Hon har suttit i sin podd och sagt att hon inte vill bidra med kroppshets, hon sa i tidningen Shape Up att hon tränar flera gånger i veckan genom att gå promenader. Sen lägger hon ut en vlogg där hon säger att hon aldrig tränar och undrar om hon ska gå på en diet VILKET HON ENDAST SÄGER FÖR ATT PROVOCERA OCH FÅ REAKTIONER vilket jag som är i samma ålder som Therese tycker är så omoget av en 30 årig kvinna att göra. Ljuger hon om sin träning då undrar jag vad hon mer ljuger om. Jag menar inte att det är något allvarligt ämne att ljuga om men hos mig har hon ingen trovärdighet längre.

#46 - Anonym

#44 Det är ju inte appen som "skyddar" förstår du väl. Vid ägglossning stiger tempen och genom att hålla koll på sin temp kan man avläsa sin menscykel. Det är ett preventivmedel som fungerar bäst när man är lite äldre och har fast partner, alltså riktar den sig inte direkt till ungdomar. Det finns många som inte tål eller inte vill stoppa i sig hormoner och därför är det toppen att det finns alternativ.

#47 - Anonym

#25 Har du lässvårigheter? Majoriteten av alla kommentarer här kritiserar Therese. Lägg ner

#48 - Anonym

https://youtu.be/tzwd5dC52P4
Dj

#49 - Gud

Det funkar ju till vissa precis som p-piller och sånt

#50 - JOCKE ÄR EN BLUFF

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
https://youtu.be/tzwd5dC52P4
Dj

#51 - Anonym

Jag är 15 år och jag vet att p piller är en pest för kroppen.
P piller stressar din kropp orerhört mycket.
Först tar du p piller tre veckor och för att få mens måste du ha ägglossning vilket du inte har när du tar dina p piller.
Ägglossning sker två veckor innan mens och förbereder kroppen på din mens helt enkelt.
När du då inte har ägglossning och helt plötsligt börjar äta sockerpiller blir din kropp jättestressad och försöker få ut något slags "mens" på så kort tid.
Men som ni kan förstå blir detta ingen riktig mens utan det blir bara någon slags påstressad blödning.
Du har inte mens när du tar p-piller.
EN ANNAN VIKTIG SAK ANGÅENDE MENSVÄRK OCH MYCKET MENS!
Ingen människa har naturligt riklig mens eller för mycket mensvärk.
Det beror A L L T I D på något annat!
exempelvis, dålig kost, stress, depression, trauma eller annat liknande!
Så om du tar p piller för att exempelvis minska mens och mensvärk så tar du bara bort SYMPTOMEN.
Du löser INTE PROBLEMEN.

detta är jättevitkigt och det är SÅ FÅ tjejer som får reda på detta!

#52 - Anonym

Folk som ba "Men varför klagar ni så mycket på sponsrade videos", Gillar ni själva all reklam på tv eller? Nej juste.

Svenska youtubers suger brutalt i jämförelse med Amerikanska youtubers. Det är samma princip hela tiden, och det är väldigt få från det svenska communityt som sticker ut och är originella, alla andra är lika tråkiga. Dessutom är det mest omogna och vuxna människor som sitter bakom dessa kameror och som skapar innehåll med 0 menig eller upplevelse, eftersom allt idag endast handlar om pengar, reklam, pengar, reklam.

Ser absolut inget fel i att vela ha pengar, men hälften av alla dessa youtubers, inklusive Therese, förtjänar inte alla dessa pengar när de bara lägger ut skitvideos. De var bättre förr, antagligen har jag väl växt upp lite också och tröttnat själv men seriöst, youtube har blivit så jävla tråkigt. Och särskilt Therese tyvärr, ser ingen karaktär eller en speciell person i henne längre.

#53 - K

50# han(jocke) tror att han kommer bli nästa Swedish House Maffia eller Avicii, jag tycker det låter hemskt.

#54 - B

Avprenumererat på Therese... hon har blivit så fruktansvärt opersonlig och det är bara samarbeten i allt hon lägger upp och det är sjukt tråkigt.

#55 - Anonym

Haha klart att Sveriges äldsta barnmorska säger att man inte ska använda appar

#56 - Lisa

https://www.youtube.com/watch?v=tzwd5dC52P4&feature=youtu.be
HAHAHAH SNÄLLA SKRIV OM DETTA. Finns info om tex hur mycket jocke tar för en spelning på rix fm och hur dålig han är på att dj,a

#57 - N

Hon får hem mängder av kläder från Madlady och Chiquelle... tycker de är SÅÅÅÅÅ fina.. sen lägger hon ut och säljer de på Clique (eller vilket företag hon har samarbete med för stunden) några veckor efter. Får pengar för klädsamarbetet, får pengar för kläderna hon sen säljer plus pengar för samarbetet med säljappen.

Beteendet, miljötänket... sjukt.

#58 - Anonym

klart som f*n att hon gör sponsrade videos.. hon måste kunna överleva på youtube.

#59 - Anonym

#51 är du helt jävla dum i huvudet? Märks att du bara är 15 år och tror att du vet allt.

#60 - Anonym

Bianca Ingrosso har också gjort ett samarbete med dom på sin youtubekanal

#61 - Anonym (som aldrig kommenterar)

Jag tror inte det handlar om sponsrade videos mycket av det handlar om att göra de intressanta men också VILKA man samarbetar med. Man kan inte samarbeta med vilka som helst. Jag menar det finns många YouTubers som samarbetar med scamsidor. De har ansvar över vad de lägger ut. Inte nog med att de gör reklam för barn men också lurar de för att kunna få extra cash? Sorgligt.

#62 - Anonym

#59
Du är oerfaren
Lyssna på hälsosnack med Gästat av Jenny koos

#63 - Analytikern

Svenska youtubers håller på att utplåna sig själva, vilket varken gör mig och många andra någonting eftersom vi TRÖTTNAT TOTALT. Det har knappt skett någon form av förändring hos någon youtubers innehåll på typ ett år. Det är bara samma content inspelat på nya dagar. Känns som att ingen youtube har ork, intresse eller lust att förändra och förnya sitt material. Ingen tar det på allvar.

Brukade imponeras av hur snyggt Therese blandade personligt innehåll/karaktär med entreprenörsskapet en stor youtubekanal faktiskt innebär. Men hon har blivit tråkig, utdaterad och är bara en sell out nu för tiden.

Den enda youtuber jag tycker är real och smart är Hydra. Resten av alla svenska youtubers är korkade, före-detta outsiders som genom åren byggt upp en fanbase av 11-åringar, vilket gett dem ett medialt utrymme de är alldeles för dumma för att kunna hantera.

Ger det ett halvår till sen kommer vi se hur youtuber för youtuber lägger ner och tröttnar. Eller börjar sälja sina själar till Chiquelle och Madlady. #ad

#64 - Lisa

Hej!
Det finns så sjukt mycket hat på youtube just nu.
Istället för att kommentera "Där förlorade Therese en prenumerant" så kan man enligt mig skita i det.

Dubbelmoralen med att skriva sånt och sedan dagen efter gråta över att folk blir mindre personliga är för mitt ofattbart.

Det är de här kommentarerna som FÖRSTÖR youtube helt och hållet.

Blir bara så less på folk som tar sig friheten och skriva vad som helst på internet...
Men för att sprida lite kärlek:
Ha en jättebra dag/natt/kväll <3 kram

#65 - Anonym

Tova har gått ner sjukligt mycket i vikt senaste tiden

#66 - Anonym

#65 ingen fråga

#67 - TIPS!

https://youtu.be/tzwd5dC52P4
En etablerad dj kommenterar jockes live.

#68 - Anonym

En av Arrhult systrarna (sångarna på jockes låtar) är transa/egentligen kille, oops

#69 - Anonym

Till 68
Om HON är transsexuell så är HON en TJEJ. Försvinn med din äckliga transfobi

#70 - Alex Hannu

Nya målningar tillagda på min hemsida! Gå jättegärna in och kolla! :)

http://alexhannudesign.tictail.com/

#71 - Anonym

#65 Och? Hon är ju inte underviktig iallafall. Verkar inte som att hon gått ner i vikt medvetet så då finns det inget att oroa sig för. ALLA har perioder i livet då vi väger mer eller väger mindre. Särskilt i tonåren då det händer mkt med kroppen (och ja.. tova är ju en tonåring)

#72 - Anonym

Uppdatera?

#73 - Hakuna Matata

Blir ledsen över att se hur så många hoppar på Therese som reklamtherese. Har ni följt hennes kanal det senaste halvåret? Den enorma förbättringen, hur hon lyssnat på oss tittare? Hon har minskat EXTREMT mycket på sponsrade videos. Har slutat kränga smink och kläder i var och varannan video. Förut var det hela tiden, och då tyckte jag också det var superjobbigt. Nu är det på en lagom mängd - hon förtjänar pengar för det hon gör, en rimlig mängd reklam är helt okej! Tycker det är schysst av henne att lägga hauls främst på instagram/snapchat så vi youtubefantaster slipper se dom. Sprid kärlek istället för att klaga på folks kanaler. Dom gör sitt bästa och alla kan inte alltid bli nöjda. <3

#74 - Anonym

Du får så jävla mycket tips i kommentarerna!! Använd dem och uppdatera !!

#75 - Anonym

NÄR SKA JOCKE SLUTA HA SOLGLASÖGON INOMHUS HERREGUD

#76 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=zptH2rI2tSM

#77 - U

#75, har du inte fattat än att han inte blev nöjd med sin operation och trivs bättre med solglasögon på sig, om det hade varit någon annan hade du säkert inte brytt dig, men nu är det ju joakim lundell :)

#78 - Anonym

THERESES, INTE THERESE!!! ffs

#79 - Anonym

Men snälla, är alla här i kommentarsfältet helt tappade?
Appen skyddar inte mot graviditet, den visar bara när man har ägglossning och vilka dagar man inte har det. Har man ägglossning får man ju skylla sig själv om man inte använder kondom under dessa dagar.
Vissa använder dessutom appen till för att planera barn.

#80 - Hallå

UPPDATERA!!!!!!!!

#81 - Kfodpfn

När ska du uppdatera? Hah

#82 - Anonym

Det är pinsamt hur dålig uppdatering det är på denna blogg....

#83 - MISSLISIBELL

Misslisibell äter gelatin (gris fett/skelett) trots att hon är vegetarian!!!!!!

#84 - Em

#83
Ring polisen

#85 - Följaren

Har avföjt Therese Lindgren nu eftersom hon bara pratar om klädkollektioner, samarbeten och går på en massa möten. Allting är sååå underbary, typ. Jag som är sjukskriven och har svår ångest kände tröst hos Therese, då hon inte hade det lätt, nu lever hon som vilken youtuber som helst och där dog också mitt intresse. Jag följde henne för att hon pratade om budgetsmink, ångest, ensamhet, oro...inte det som kom efteråt.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com