Therese bokomslag

Therese ska släppa en ny bok som ska heta "Vem bryr sig?" och den kommer att handla om att leva schysst på olika sätt.
 
På instagram har hon lagt upp två olika versioner av sitt bokomslag och just nu leder den till höger.
 
 
#1 - Anonym

Hon kanske ska sluta bidra till överkonsumtion då genom att göra sponsrade klädvideos/instagraminlägg/snap/ _hela_ tiden då:)

#2 - Anonym

ÄLSKAR THERESE!!! GO GO!!!💖💖💖💖

#3 - Anonym

Vackra Therese <3

#4 - Anonym

Clueless swede får Jocke att synas i mängder av rövslickeri klipp och att Jocke köpt Clueless tystnad av tidigare uttalanden. Inte Jockes fel att Clueless nu får stå till svars för sin dubbelmoral, men förmodligen inte allt för roligt för Jocke att behöva hamna i fler expose klipp. Även brosan Chrille uttala sig osmakligt om Sara Larsson. Även där får Jocke en slev av dåligt omdöme brodern gör. Undra hur länge han kommer hålla Clueless Swede kvar innan han klipper honom.

Therese du är så snygg keep up the good work

#5 - Anonym

#4 Vad sa chrille om zara larsson och var

#6 - Anonym

Är det bara på bilden eller har Therese blivit tjock

#7 - Anonym

Btw hon är ju självklart vacker

#8 - Anonym

Någon annan som inte riktigt tror på Therese och Anders i längden? Han känns så fejk mot henne och nästan lite rädd för henne. Hon är nog inte heller världens lättaste tjej att ha att göra med tror jag. På senaste tiden har jag börjat tro att hon byggt upp en fasad framför youtube och att hon i verkligheten inte är "offret" i relationen..

#9 - Anonym

Åh båda omslagen är så mycket snyggare! 👌🏼👌🏼

#10 - Hon är inte tjock. Sluta sprid konstiga kroppsmyter...

#6 Om du tycker att "tjock" är ett passande ord för att beskriva Thereses kroppsform så har du en väldigt skev uppfattning av vad ordet "tjock" betyder...

#11 - Anonym

#6 Otroligt onödigt sagt. Du har ingen aning om hur en sån kommentar kan påverka en annan person. Du måste ha en otroligt skev bild av vad en tjock kroppsform är. Tycker riktigt synd om dig faktiskt.

Therese är skitsnygg hursomhelst.

#12 - Nina

6% För ett tag sedan så hade hon väl börjat med någon medicin(?) eller något som gjorde henne jättehungrig så hon åt en massa hela tiden och och hon sa att hon gått upp lite i vikt, sen har ju hon rätt så lösa kläder på sig så det kanske är det. Själv tycker jag att hon är skitsnygg och att hon passar i det.

#13 - Carrie

#8 Har du läst hennes bok? Där poängterar hon att det var hennes fel att det tog slut pågrund av ett antal faktorer. No hate :)

#14 - Felizia

Tycker personligen inte att det var den bästa bilden på Therese. Tycker att det hade varit finare och mer trovärdigt om hon hade sett ut mer som hon brukar göra(outfit, hår osv)Tycker inte att någon av hennes bokomslag känns som samma person som jag följer slaviskt på youtube, förstår inte heller varför hon inte visar sitt fina leende på någon av böckerna? Kommer säkert bli en bra bok även om jag inte är ett fan av omslaget! :)

#15 - Anonym

Båda är fina bokomslag men man saknar ett leende hon ser inte speciellt glad ut på bilderna på omslaget

#16 - Anonym

ThereseS bokomslag! Herregud

#17 - Alicia

Rubriken låter så sjuuuukt ointressant och vad mer skulle hon ens kunna göra en bok om?

#18 - Anonym

Finns det en mer ointressant person än Therese?

#19 - Gud

Vackra Therese!

#20 - Anonym

18# Ja, personER t.om: Jocke och Jonna

#21 - Julia

Hon har så fina bokomslag 😍

#22 - Anonym

Är det bara jag som tycker Therese röst har ändrat sig på senaste tiden? Mer nasal, gäll och gnällig nu? 🤔

#23 - Anonym

Ja Gud ja ! Har också märkt att Anders är rädd för Therese det känns som att hon bestämmer över honom och att inte våga säga emot henne

#24 - Anonymi

Den dät tillgjorda falska människan.....😴 i hennes podd kommer det fram vad hon är för en omogen jävla människa "HEJ! JAG ÄR NAKEN! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA"

Tål fan inte henne längre! Hon spelar så himla vuxen på youtube o i podden beter hon sig som en omogen jävla 12åring!!!!! O tål fan inte det där jävla "heejj allesammaaansssssss" falsk!!!! 😠😠😠😠😠

#25 - Anonymi

Hon är HEMSK mot anders... urs! Obehaglig o falsk är vad hon är!

#26 - Anonymi

Trist för i början trodde ja att hon var den där rara o mysiga personen som hon utger sig för att vara....

#27 - Benjamin

Fy fan vad jag längtar tills denhär boken släpps! Therése är så sjukt bra 😍💕

#28 - Benjamin

Fy fan vad jag längtar tills denhär boken släpps! Therése är så sjukt bra 😍💕

#29 - Anonym

Det är så obvious att Bente & Fredrik är mer än bara kk med varandra. Hon var liksom med till hans systers studentskiva idag, dom håller hand och han pussar på hennes kind och axel osv. Så som de är mot varandra är man bara om man har känslor för varandra. Det började med att de bara låg med varandra men det är tydligt att de har fallit för varandra. Går inte att ta miste på.

#30 - Sanna

Så fina omslag! Längtar tills boken släpps! <33

#31 - Anonum

ViSka skriver att hon blivit större medans vissa "står" upp gör enkelt och säkert att hon inte blivit det, men vad spelar det för roll? Det är ju ändå samma Therese som vi älskar ändå