#1 - Cockiboi

Fan vad synd. Hoppades verkligen dom skulle lägga ner den.

#2 - Anonym

BAHAHA och hur ska de klara av det? Med tanke på att dessa två stjärnor inte kan engelska så hur i helvete ska dessa två, som har sålt sina hjärnceller på loppis, förstå vad "spökena"

#3 - Anonym

Helt ofattbart att ALLT som dom säger är massa dynga :) tomma hot 24/7

#4 - Anonym

Fan vad negativa kommentarer, bara roligt ju! Hoppas dock de textar när de pratar ifall de pratar på engelska!

#5 - Anonym

Hahahah vilket skämt! Jocke gråter ut på snap "NU SLUTAR VI MED SPÖKJAKTER!" "Kommer ta ett möte i höst om det blir en fortsättning" Blablabla tomma hot hela jävla tiden. Blir så trött på dessa förvuxna tonåringar.

#6 - Utredning

Jockiboi är på samma nivå som sina 12 åriga fans.
Han e 12 i huvudet.

#7 - Anonym

Ja, spökjakterna är Fake,
men ändå kul att dom ska utomlands och filma!

#8 - Anonymous

Hahah respekten, gör ett inlägg om detta när de nyss fått veta att Jonna nästan har cancer

#9 - Julia

Men det är fake??? Varför fortsätta?

#10 - lol

Fyfan vad jag hatar honom

#11 - Anonym

Han har alltså vetat länge att det kmr bli mer ändå hotar han på snap att dom ska sluta med dom. LOOOOL

#12 - Anonym

Alltså vad händer med Therese? Är detta slutet? Hon har inte uppdaterat på ett bra tag (förutom trista sponsrade och korta "Therese testar" videos) och häromdagen sa hon att det ej blir något den här veckan heller pga hennes ångest...

#13 - Anonym

Alltså vad händer med Therese? Är detta slutet? Hon har inte uppdaterat på ett bra tag (förutom trista sponsrade och korta "Therese testar" videos) och häromdagen sa hon att det ej blir något den här veckan heller pga hennes ångest...

#14 - .......

ingen av er som tänkt på att programmet spelades in innan? nötter finns verkligen här

#15 - .......

ingen av er som tänkt på att programmet spelades in innan? nötter finns verkligen här

#16 - Anonum

#12 denna vecka skulle ho ta ledigt för de skulle till ett ställe.

#17 - Anonym

Förstår ingen att de är inspelat innan dom sa att dom skulle sluta?

#18 - Anonym

ida för faan tänk lite innan du lägger ut nått tror du viefree är derikt sändning du är fann inte smart nånstans

#19 - Anonym

#14/#15. SPELAS in. De har alltså inte spelat in dom än.

#20 - Anonym

Seriöst. Clickbait next level måste vara Joakim Lundell. De går ut och säger ena stunden de ska slita med youtube. Nästa att spökjakten ska upphöra. Alltså de visste hela tiden men är så girig och ful spelare att de säljer sig själv totalt för att skapa rubriker. Hoppas de stannar utomlands för dessa två är så pinsamma sellouts usch.

#21 - Anonym

sinnesslöa människor finns de gott om på denna blogg

#22 - Anonym

Jocke förblir en fjortis med stöd från barn herregud vad han leker med dessa barn utan ryggrad. Får man verkligen göra vad som helst för pengar

#23 - Anonym

#19 nu menade jag då jocke o jonna möter avsnitten har redan spelats in och är inte direkt live som folk tror typ haha asså att dom spelat in avsnittet innan dom sagt att dom ska sluta

#24 - Anonym

Men är inte Jocke & Jonna möter inspelat för x veckor/månader sedan? Jag tror inte dom lägger ned det, men det dom säger att dom funderar på det kommer ju efter inspelningen.

#25 -

lol ja d är synd om Jonna men jag känner mååånga som har cellförändringar. de flesta kvinnor får det i livmoderns så det är inte extra synd om henne. dom får knippsa av en bit till... inte så art hon dör eftersom det är inte ens cancer, det är BÖRJAN alltså har de inte utvecklats något och behöver heller inte göra om dom lyckad ta bort biten på livmodertappen... jesus va folk överreagerar

#26 - Anonym

#24
jo men folk på är ju totalt järndöda på denna blogg

#27 - Anonym

Cellförändringar är inte cancer. Vet flera som tagit bort bit för bit flera ggr. De får vänta med barn och sluta stressa. De är farligt om något
Och det hjälper inte kroppen läka med fullspäckat schema. Även då de är läkt är de svårt att få barn i de tempo de kör. De krävs en livsstilsförändring. Men de verkar inte vilja vara ner och fokusera på att må bra

#28 - Hannah

Undrar om programmet som Thomas Sekelius ska vara med i är "Hela kändissverige bakar." På snapchat la han upp två bilder där det syns att han har på sig ett beige förkläde liknande det i programmet. Den ena bilden, där förklädet syntes mest, tog han senare bort. Miljön runtomkring ser även ut att stämma med där de spejar in. :)

#29 - Anonym

Skulle varit kul om de gör ett eget spökjakt program!!

#30 - Anonym

En stor del av svenska tjejer har någon gång haft cellförändringar. En försvinnande liten del leder till cancer. Men det är klart, mer snyft och drama = fler oförstående barn som följer och tycker synd om Jonna. Pinsamt.

#31 - Anonym

#30
De enda som är pinsamt är din kommentar
Du verkar inte har värst många järnceller
Kvar åter gå du till o buffa bensin i stället så ska du se att ditt liv blir roligare

#32 - Anonym

100% vaken nu,
Fan vad Felicia är dryg och skryter om att hon varit med en gång innan? Tagga ner vafan, du är inte sååå speciell

#33 - Anonym

Jag personligen är ingen fan av dom men snälla människor Jonna kanske har cancer. Sluta hata istället skriv kärlek till båda. Fuckcancer☹️😢

#34 - Anonym

#23 Ja jag menar också det. Dom ska SPELAS in, när dom är utomlands. Dom har inte varit där ännu.

#35 - Lina

#13 lol det var inte pga ångest hon inte lägger upp videos denna veckan, hon ska till hennes mammas landställe och skriva på boken

#36 - Anonym

#31 din kommentar var då en oas av intelligens för den var fylld med objektiv fakta? Gör världen en tjänst och somna om!

#37 - Anonym

Snälla läs på innan ni bölar
https://www.1177.se/Dalarna/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Cellforandringar-i-livmoderhalsen/

#38 - Anonym

#31 "järnceller"? Haha, du har nog heliumceller :D

#39 - Anonym

neeejjj

#40 - Anonym

neeejjj

#41 - Anonym

hjärndöda**

#42 - Anonym

#13 Therese sa i någon video att hon inte kommer uppdatera denna vecka eftersom hon skulle till sitt landställe och skriva på sin bok.

#43 - Anonym

skulle han inte sluta med spökjakt filmerna

#44 - Sjuksyrran

Järn=metall
Hjärna=grå massa som finns innanför kranium...

1. Det Jocke säger idag lär han glömma bort imorgon.
2. "Jocke och Jonna möter" har spelats in för flera månader sedan=alltså kan de ha ändrat sig under tiden som gått.
3. Cellförändring är INTE cancer, det är inte ens början på cancer. Det är cellförändring, vilket kan förekomma i livmodern, eller var som helst i kroppen och behöver inte leda till cancer.
4. Cancer=elakartad tumör. Det finns som ni säkert vet även godartade tumörer.
5. Både cancer och godartade tumörer börjar med cellförändringar. Att bli hysterisk och tigga sympati bara för att man fått besked om cellförändringar är inte snällt mot en själv och inte heller mot de som följer en. Klart man ska ta cellförändringar på allvar och göra något åt dem, MEN man blir inte frisk av 10.000 sympati-likes på sociala medier eller hjärt-emojikommentarer. Tycker det är rent ansvarslöst av Jocke att tuta ut på Snapchat åt sina unga följare att Jonna har nästan cancer, speciellt så kort tid efter att deras vän Alexander gick bort i cancer och barn har svårt att skilja åt cancer och nästan-cancer. Varför skapa onödigt kaos och hysteri när man kan informera om det lugnt och sansat.

Håller tummarna att Jonna blir frisk och hoppas även att både Jocke och Jonna tar ledigt från rampljusen ett tag, prioriterar sin hälsa och sitt förhållande och blir friska innan de kickar igång följande projekt.

#45 - Anonym

Alltså kom inte och säg att cellförändringar/cancer inte är så farligt för att "typ slls får det ". Tro mig, du skulle bryta ihop om du fick det också. Klart dom berättar vad som hänt så folk kan ta hänsyn till att dom kanske måste dra ner på tempot, samt att det är anledningen till varför dom ibland kan verka ledsna. Min mamma är sjuk i cancer och det började såhär. Så sitt inte här och normalisera livshotande sjukdomar, tack. Respektlösa jävlar

#46 - Anonym

#45 det är INGEN här som sitter och normaliserar cancer. Vad folk menar är att man kanske inte ska dra så förhastade slutsatser kring ett sådant besked. Självklart åtgärdar man cellförndringar om det upptäcks, men att Jocke säger att Jonnas cellförändringar är "en början på en utvecklande cancer" är rentav missinformativt. Han VET att majoriteten av hans följare är barn i 8-14 årsåldern och att skrämma upp sina följare såhär är enligt mig sjukt elakt och ogenomtänkt. När man är 32 borde man veta att just cancer skrämmer upp yngre barn, så man ska vara otroligt försiktig med sådana uttalanden innan man helt säkert vet att det är cancer.

#47 - anonym

Har du sett jockibois kommentar på raeds video??? Kolla den!!

#48 - Sjuksyrran

#45 Tycker inte folk normaliserar cancer här. Tycker det är dumt att skapa hysteri, speciellt när Jockes följare är väldigt unga. Tycker att man bra kan berätta om cellförändringarna i en genomtänkt video, men att direkt efter att man fått brevet hem lägger ut några snaps är känns mer som fiske efter likes och "tycka-synd-om-er" kommentarer än att man faktiskt vill berätta att nu kommer vi att dra ner på tempot p.g.a att Jonna är sjuk.
Och alla cellförändringar blir inte cancer, klar det ska kollas upp och följas med, men bara för att någon har cellförändringar så betyder det inte automatiskt att den får/har/kommer att få cancer. Det är också viktigt att nämna. Jocke har tyvärr en tendens att överdriva mycket av det han säger och det blir svårt att ta honom på allvar när han går ut med denna info på Snapchat på det sättet han gör.
MIn pappa och två av mina vänner är också sjuka i cancer, hoppas din mamma blir frisk!

#46 EXAKT! Håller med dig i allt du skrev.

#49 - Fan

Hoppades att den skulle lägga ner

#50 - Töntar

Exakt. Cellförändring är INTE cancer, det är inte ens början på cancer. Det är cellförändring, vilket kan förekomma i livmodern, eller var som helst i kroppen och behöver inte leda till cancer.

Läs på istället för å böla Vafan skärp er

#51 - Aj fan frida

Frida Tordhag är 16 år och dricker alkohol i ZENNUFER's "JAG BLIR 18!!! (obs! alkohol förekommer)" vlogg, syns vid 13:20 https://www.youtube.com/watch?v=Gi4LU_I421M

#52 - Anonym

Har aldrig sett någon som är så osäker på sig själv som Felicia nu i vakna, snacka om dubbelmoral

#53 - NoaH

Låter ju som MoaMurderess pauser som går i omgångar. Både hon och Jocke har svårt att bestämma sig och hålla sig till det. Jocke gör väl iaf olila videos medans Moa lägger upp 53828e videon om hennes piercingar eller hennes hår. Jocke är dock ganska tråkig men fortfarandr snäppet bättre.

#54 - Anonym

Tråkigaste 100% vaken hittills. Fanns det verkligen inga bättre att ta in? Felicia skriker och klagar bara, Amir är ju dödligt tråkig, den där blonda är lite för laid back och Vlad är väl helt ok men ingenting speciellt, i synnerhet inte i kombination med de andra.

Det känns så jävla steeeelt bara. Ingenting de gör blir kul att kolla på för att de är så tråkiga.

#55 - Haha

Tycker dock Felicia Bergström är Sveriges tråkigaste youtuber

#56 - Anonym

Varför skrämmer Jocke upp sina yngre följare genom att prata om cancer? OTROLIGT många kvinnor får cellförändringar, och om dom upptäcks i tid är det oftast ingen fara. Ingen anledning att börja prata om att han inte vill förlora sin fru etc, han gör det ju bara ännu värre. Det som Jonna behöver både nu och efter operationen är lugn och vila. Hon behöver ändra saker i sitt liv, och inte dra iväg på stora inspelningar, följa med Jocke på hans spelningar, spela in och redigera videos nästan varje dag. För sånt mår inte kroppen bra av om det pågår för länge, det förstår vem som helst

#57 - K

Va? Har Jonna fått cellförändringar igen?

#58 - Anonym

SNÄLLA! Kan Jocke SLUTA överdriva! "Det handlar inte längre om att bli gravida utan att inte få cancer". Det kan ta upp till 10-15 år innan cellför ändringarna blir till cancer, väldigt vanligt att det kommer tillbaka men enkelt att ha det under kontroll om man går på kontroller etc. Det blir inte svårare att bli gravid heller eftersom att det inte påverkar på det sättet.
"Behandlingar och graviditet

Behandlingar av cellförändringar gör det inte svårare att bli gravid. Det medför vanligen inga problem under graviditeten heller." Använder det endast för att få lite sympatitittare och likes. Så otroligt trött på dessa två människor.
Helen hade allvarliga cellförändringar, woops hon ska föda om typ 50 dagar. SNÄLLA RARA. får panik.

#59 - Anonym

När ska Felicia ta tag i sin hälsa? Hon kommer dö i förtid om hon inte börjar gå ner i vikt och äta hälsosammare och börja röra på sig.

#60 - Anonym

Felicia, Manfred och Lakidoris är sveriges tråkigaste youtubers.. tror inte ens deras kanaler överlever i 2 år till

#61 - K

Och jag läste på Jockes Instagram om de nu mår dåligt över det med att Jonna har fått tillbaka sina cellförändringar. Ta en paus från Youtube/sociala medier. De har ju inte ens varit på sin smekmånad. Och Jocke hade en spelning på deras bröllopsdag.

#62 - Skåne

55# Jag tittar inte på Felicia Bergström för hon skriker bara en massa i hennes youtubeklipp.

#63 - Anonym

#47, vilken video hittar inte kommentaren?

#64 - Anonym

Så blir det när man vill göra pengar, även på sin brölloppsdag

#65 - Anonym

Av respekt borde ida skriva om att jonnas cellförändningar är tillbaks...

#66 - Anonym

Cellförändringar är cellförändringar även om de har kommit tillbaka, det är inte cancer. Sluta gapa om cancer till dina följare idiot!

#67 - Anonym

Jocke är definitionen av tomma hot

#68 - Anonym

#59 Laki är ju förfan rolig.

#69 - A

#59 Den dagen Felicia inser att man inte kan vara överviktig bara "för att man visst är fin som man är" utan att övervikten faktiskt skadar ens hälsa. Kanske hon inser det när hon får diabetes eller när hon märker att hon inte längre orkar med vardagliga saker.
Tycker alla får se ut som de vill, men övervikt ÄR farligt, hon behöver inte ens gå ner mer än 5-10% av sin vikt för att märka av positiva effekter och må bättre. Tror motion och bra kost skulle hjälpa henne (och många andra) att må bättre psykiskt också och orka med vardagen :)

#70 - Anonym

Enligt flera källor sitter Victor höglund inne för våldtäkt. Därför han är oaktiv på alla sociala medier. Har du någon koll på detta?

#71 - Dera

#70 Följer hans flickvän (?) på hennes privata instagram och hon lägger upp bilder på honom ganska ofta, så tror inte han sitter inne, men vem vet. (tildisprivve)

#72 - Dera

#70 Följer hans flickvän (?) på hennes privata instagram och hon lägger upp bilder på honom ganska ofta, så tror inte han sitter inne, men vem vet. (tildisprivve)

#73 - Dera

#70 Följer hans flickvän (?) på hennes privata instagram och hon lägger upp bilder på honom ganska ofta, så tror inte han sitter inne, men vem vet. (tildisprivve)

#74 - Dera

#70 Följer hans flickvän (?) på hennes privata instagram och hon lägger upp bilder på honom ganska ofta, så tror inte han sitter inne, men vem vet. (tildisprivve)

#75 - Anonym

#69 Exakt. Och det verkar inte som att hon lever som hon lär? Hon verkar vara väldigt obekväm i sin kropp och försöker ju alltid dölja din i väldigt stora klänningar med en kofta på. Skulle hon börja motionera, äta nyttig hälsosam mat och gå ner 10 kg bara tror jag hon skulle må otroligt bra. Hon skulle må otroligt mkt bättre, både psykiskt och fysiskt.

#76 - K

Nu har dom(jonna och jocke) lagt upp en video ang cellförändningar. de får fan ta en paus från det offentliga. och komma tillbaka när de är friska och med mera.

#77 - Anonym

Ge Jocke och Jonna en psykolog.

#78 - I

Oavsett om spökjakterna är fejk elr inte, så tycker jag ändå att de hittills varit underhållande att kolla på, jag är iaf en av de som inte vill att de ska sluta med dem. Men visst, deras spökjakter ser bra många gånger mer fejkade ut än när Laxton gör dem på sin kanal.

#79 - Anonym

Dock var ju detta INNAN allt "drama".. Serien spelades ju in tidigare än senaste spökjakten

#80 - Emely

Nu kommer dessa små igen. "Men det e fake", "Varfär fortsätta ner de låtsas?". Tro vad ni vill men det krävs väldigt, väldigt duktigt skådespel att få fullvuxna människor att få dedär reaktinerna att vara så trovärdiga.
ALlt kanske inte är 100% sant men jag tror på att det är sant - iallafall det mesta..:)