Så mycket pengar tjänar Jocke och Jonna

I deras program "Jocke och Jonna möter" avslöjar de vad de tjänar varje månad. 
 
På Youtube: 650 tusen kronor per månad 
 
Musiken: 800 tusen kronor per månad
 
Samarbeten: 300 tusen per månad 
 
Tillsammans drar de in i genomsnitt 1,2 - 1,3 miljoner kronor varje månad men det blir över max 200 tusen kronor eftersom resten går ut till olika projekt. 
 
#1 - Anofuckingnym

Dom gör ett riktigt bra jobb!!❤️👍🏼

#2 - Anonym

De skattar väl också en hel del?

#3 - Anonym

Så mkt pengar men jonna kan inte fixa sitt råttbo till hår :-) ta bort det äckliga löshåret med fästerna som syns _hela_ tiden och färga hela håret till din naturliga färg istället

#4 - Anonym

å dom försöker tjäna mer på allt dom gör, de räcker gott å väl.

#5 - Anonym

å dom försöker tjäna mer på allt dom gör, de räcker gott å väl.

#6 - Anonym

#3 Jonna får ser ut precis så som hon vill.. ta och ändra på din personlighet istället för att klaga på andra!Jag ser att du bara är avundsjuk det är inte svårt att missa!

#7 - Anonym

Alltså de är bolaget som får in dessa pengar , sedan har dom anställda o,s,v men jobbar man mycket tjänar man mycket, o sedan beror de på vad dom plockar ut i lön ur firman

#8 - Anonym

#6 shit du fick mig, spyr av avundsjuka:(( är det nån man skulle va avundsjuk på är det 100% henne

#9 - Hannah

Tips: Thomas Sekelius ska förmodligen vara med i Hela Kändis Sverige Bakar. Man ser det på hans snap, först ett beige förkläde (som han sedan tog bort) och nu ett inifrån tältet. Dessutom tog han bort en kommentar som en tjej skrivit om just det på hand instagram.

#10 - Anonym

det var inte en överraskning...

#11 - Anonym

det var inte en överraskning...

#12 - Anonym

det var inte en överraskning...

#13 - :(

Jag är undersköterska jobbar 21-07 222h på 6 veckor
på sjukhus jag får 16.000 efter skatt
Hahahhaha

#14 - Nyfikten

Hahahahah
Asså då är de inte synd om dom iallafall.
Men hur mycket vetalar dom i skatt?

#15 - Haha

Då gör de juh inget om jobba får cancer.
Han kan köpa en ny Jonna
Lol
Butthurt?

#16 - ...

Wow så elak komentar.
Du kanske borde fixa en hjärna

#17 - ....

Dom förtjänar inte det

#18 - Anonym

Kul pengarna strömmar in. Välförtjänt. Dock löser inte pengar allt och slit de får göra. Fokuset borde prioriteras om. De kommer inte gå någon nöd om de tar ett års break från youtube. Viktigast är återhämtning noll stress få ordning på hälsan och vill de ha barn är livsfaltorer prioritera ett. Då Ska inte andra behov var nummer ett. Tycker deras resa gällande barn fått stå undan länge för hektiskt schema. Oavsett om man har cellförändringar vilket är tragisk och ingen förtjänar de. Men barn är inget man kan ta för givet att få..Massa par kämpat med deta problem. Att få de efterlängtade barnet. Många kvinnor låser sig sig kroppen pga stress över att vilja bli med barn och andra överbelastade livsstilar. Många faktorer spelar roll oavsett. Vet flera som fått barn efter opererat bort bitar från livmoder tappen samma historia som Jonna beskriver. Men så länge du har förändringar får du inte ivf hjälp. Men de är aldrig självklart alla kan få barn. Och ibland inte med sin partner. Så.myvket som ska stämma som man aldrig tänker på då de bara blir, och som endel säger de var inte planerat. När allt funkar tänker man inte på det. Men när.Det inte funkar är de det ända man tänker på. Men se om sig själv och prioritera de enda man vill först borde stå först på listan. Sedan borde jocke kolla upp sig om han bär på viruset. Lycka till nu.

#19 - ?

Oh Jockiboi. Är de inte han som hade en runkblogg?
Känner igen honom på nått sätt

#20 - Anonym

Alltså Bentes Choker med hänglås?? Så jääävla fult

#21 - Anonym

#20 HAHHAH svär och hon undrar vf folk stirrar på henne på krogen

#22 - K

Och de gnäller över att de inte har mycket pengar. Fan vad falska dom är. Dom skrattar ju hela vägen till banken för dom lurar alla sina fans som är barn!

#23 - Anonym

#14
man betalar typ 35 procent tror jag

#24 - Ok

Ok

#25 - Anonymi

Dom gillar att skryta som alla andra äckel på youtube som leker upp våra skattepengar.....

#26 - clueless

Jag ser SVART

#27 - Anonym

#22 se Ben Mitkus video. Vad youtuber tjänar och på vad. Där märker man vilka som är giriga och hur de möjligen får mer pengar. Exempel babbla bort tid för att få videon bli längre. Å massa andra fula knep. Hyr du Liseberg eller badhus låter de generöst. Men kanske inte är så mycket pengar utlagt då videon når ut till många tittare och därför får fler besökare. Mycket får även igenkända personer just för de är igenkända. De får både pengar och varor. Lever mer än bra. De riktiga hjältarna är dem inom vård och räddningstjänst. Där pratar vi liv
På Youtube bedrivs vuxen dagis.

#28 - Anonym

#26 hahahaha

#29 - Anonym

Snälla Ida sätt Hydra i bannern <3

#30 - Anonym

Tips:
Linn Ahlborg har tappat rösten på Rhodos.
Syns på Tarzans snap.

#31 - Anonym

Får verkligen inte ihop hur Jocke kan tjäna 650k, helt orimligt om man tittar på hans siffror på youtube.

#32 - Suck

Synd att brandmän och doktorer inte tjänar lika mycket.

#33 - Anonym

Lol själv e man undersköterska och tjänar 18.000 i månaden :-))) men visst youtube är tydligen viktigare än att hjälpa människor :-))

#34 - Anonym

Blir lite nervös när jag ser Tova snapa i bilen i USA. De är bra med strängre där med telefonanvändning medan man kör, och polisen där är inte att leka med...

#35 - Anonym

#33 du måste ju vara efterbliven. Handlar inte om att youtube är viktigare. Youtube är mer exklusivt jobb & tillfälligt jobb. Det är en minoritet som kan försörja sig på youtube. Säkerligen 20-30 youtubers MAX som kan försörja sig på det i Sverige. Då utbudet är stort på youtube så är det svårt att hålla igång och fortsätta tjäna bra under en längre period. Bara att kolla på Manfred, Felicia B, Lakidoris m.m, de tjänade bra mycket med förr än nu. Hade det endast funnits 30 underskötare i Sverige, då hade lönen sett annorlunda ut :)

#36 - Anonym

#34 det är Bente som snapar det mesta. Men något som gör mig nervös är hur hon släpper ratten och slamsar omkring när hon kör.

#37 - e.

de skatteplanerar säkert, precis som Therese Lindgren.

#38 - Anonym

#36 håller med och i usa är det värre trafik än i sverige.

#39 - Anonym

TIPS: Joel We

#40 - Mia Sundert

TIPS: Joel Wetzel har gått ut på snapchat med detta uttalet "är beroende av ***" alla har ju olika pespektiv hur de ser på saker, men själv är jag inte så långsökt. Snappen lades ut dryga 01.00 tiden inatt, är det någon ny flickvän det handlar om? /Journalism är mitt stora intresse.

#41 - Anonym

Jag tänker på om hon vet vilka trafikregler som gäller där? De kan skiljas endel jämfört med Sverige.

#42 - ava

tänk på också att dom har anställda

#43 - F

Fattar inte hur Tova får köra i LA, de måste ju ha hyrt bilen tänker jag och det är 20/21-årsgräns på att få köra hyrbil i USA. Om det inte är hyrbil, vem lånar ut sin fina cab till en flamsig 18-åring som haft sitt körkort i bara någon månad? Dessutom är trafiken kaos i USA, förstår inte hur hon vågar köra där när hon är så oerfaren.

#44 - LA-bo

Blir lite upprörd över att läsa här att Tova snapar i LA-trafiken (följer inte henne så har inte sett själv). Jag bor där och trafiken är inte att leka med, folk byter fil på två sekunder och sitter hon med telefonen när det händer så är det kört :-) På tal om hyrbilar btw som några diskuterat så är det inte omöjligt att få tag i en hyrbil om man är arton år om man går in på stället och frågar, däremot brukar det vara krav på att man haft körkort i några år.

#45 - Anonym

#40 Han råkade skriva att han var ''beroende i iste'', efter skrev han ''beroende av***'' eftersom han skrev fel. Inget mer med det

#46 - Anonym

Tova och Bente är vita och kommer därför inte bli arresterade om de snapar medans de kör.

#47 - Anonym

#44 det är ju antagligen dom som är med och filmar deras serie som hyrt hyrbilen och som står på kontraktet.

#48 - Anonym

#40
Han skrev att han är beroende av iste?

#49 - Anonym

chrille tycker invandrare är djur

#50 - Anonym

Fy fan att "youtubers" tjänar ofantligt mycket mer än sjuksköterskor, brandmän, poliser, dagisfröknar... (personer som faktiskt bygger upp samhället och tar hand om det, ovärdeliga dvs) Förjävligt!!!

#51 - Anonym

I uddevallaroberts nyaste video så hånar dom jocke och jonnas spökjakts video, svinkul hahah! Älskar youtubers som inte döljer vad de tycker om andra youtubers.

#52 - ANONYM

#51 jag tyckte faktiskt den videon var rätt töntig då jocke och jonna har spenderat så mycket pengar på spökjakt videos och personer bara trycker ner dem!!!

#53 - Anonym

#50 håller med. Personer som bygger upp samhället och ger alla människor trygghet får skit lön. Istället ska förvuxna barnungar på 30 år ta sig friheten att mogna på Youtube. What??? Barn tittar på youtube mer än TV. De andas youtube med andra ord. Vi måste få ett stopp på vuxen drama och olämpliga video klipp och snapchat där de bara är barn. Barn ska kunna se rätt och fel. De ska kunna känna hur vuxna inger en stabil bild visar vart man tar vägen då man mår dåligt. De finns vård. De ska inte löna sig att missbruka makt i egen vinning.
Inte denna förnedrings "tv" som blivit en stor dokusåpa av narcissistiska personligheter här delar du med dig allt, och ger alla en chans att lägga sig i, vilket resulterar i att problemet blir större och mellan fler personer. Svårare att stoppa vid oenigheter, hets och en löpeld sprider sig i hat där en person var först att hata.
Nutidens psykologer har hamnat på barns axlar.Dom ska få ta del av självutlämnande familje hemligheter man tar privat och inte gör till en allmän "slakt" som alla kan beskåda. Barn kan inte ta detta ansvar. Missvisande vuxen värld. Sedan... Hur kan man hänga ut en efter en och komma undan med de. Sedan förespråka kärlek och stoppa hatet. Så ologiskt att dessa fått haft kvar sina kanaler. Paratar inte om alla. Men detta sänder ut signaler att vill du jävlas med någon häng ut den på nätet så får den hat för livet. Blir så trött på hur man kan lossas man inte själv bidragit med hatet och hur man valt att lagt ut tidigare. Utan kan bara över en natt säga stoppa hatet. Och sedan vara ovetande att de själv bidragit med hatet som kommit på Youtube.
Något är galet. Trevlig midsommar!

#54 - Anonym

#46
Det är klart att de kan bli arresterade även fast de är vita. Det finns en lägre risk men det är inte så att de kan slippa undan allting.

#55 - Kimpa Larsa

Visst är det mycket pengar, men de blåser mycket också. Hoppas de förstår att Youtubesagan inte är för evigt och lägger undan en hel del.

#56 - Anonym

Klart de stoppas undan pengar i prioriteringsfonder o liknade visst livet är inte en dans på rosor för tex sjukvården eller polis... men ja hoppas för min gud att man inte väljer att jobba inom det för pengar utan att man älskar att jobba med människor

#57 - Anonym

jag såg svart

#58 - Anonym

Asså bente är så jävla pinsam när hon leker sexig på hennes snap att jag fuckin avlider.

#59 - Anonym

Asså bente är så jävla pinsam när hon leker sexig på hennes snap att jag fuckin avlider.

#60 - anton

#58 håller med hahaha hon är långt ifrån sexig blir inte ens attraherad snarare äcklad 😷

#61 - <3

Bra uppdatering på denna bloggen :), vet nån om det finns någon liknande fast bättre??

#62 - Anonym

Helen torsgårdens dotter ska heta Selma

#63 - Aaa

När kommer nästa uppdatering?:D

#64 - Anonym

Alltså 90% av alla kommentarer jag ser här är mobbning, hat och fördomar. Jag hoppas från djupet av mitt hjärta någon dag på något sätt era föräldrar upptäcker vilka hemska människor ni är. Kvittar hur gamla ni än är. Såna som er bör man vara riktigt besviken på. En vacker dag kan jag säga er att Karman kommer slå in för er. Antingen kan ni välja gå den kloka vägen genom att sprida glädje, kärlek osv. Eller fortsätta vara dumma och ignoranta med atr hata, mobba och ha fördomar. Valet är ert. Kom ihåg Karman.

#65 - Anonym

#64 Absolut, varför vill folk här vara elaka för? Det är inte positivt.

#66 - Sara

Tips, NT skrev en ganska lång artikel om Jocke idag.

#67 - Anonym

#64
Jag tycker att det är bra att folk säger saker här istället för på personernas sociala medier. Visst det finns folk som mobbar här, men det finns också folk som säger vättiga saker. Karma är något religöst och (enligt mig) bara rent bs och att använda det som ett hot är bara larvigt.
Men visst, om vi nu ska prata om karma:
- Thebentish skrivs det mycket om här och detta kanske är hennes karma? Hon har varit transfobisk, homofobisk, rasistisk på hennes snapchat och när något säger till hennes anser hon att personen är lättkränkt. Därför pratar folk här för att få andra att förstå deras resonemang.

#68 - Linn

#67 TACK ÄNTLIGEN EN VETTIG KOMMENTAR!!!!!! 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

#69 - Gurra

Skapliga retards som kommenterar.. Det sticker i ögonen att folk tjänar pengar! Avundsjuka muppar!

#70 - Anonym

Lite skeptisk till 800K i månaden för musiken. Spotify betalar ut ca 50K per 1M streams. Sen ska skivbolaget ha sitt, manager rar ca 20-25%. För ev. Musikspelningar antar jag att han ligger runt 30-50K, även där tar agenten ca 30%.

Gör matten själva. Är inte så insatt i hans musik men tror knappast att hans låtar snittar +300 miljoner streams på Spotify. Finns klart andra kanaler än just Spotify med, men det lär vara där han där in mest.

#71 - Någon

du glömde skriva att dom skänker pengar till olika fånder och bara så du vet så betalar alla vuxna månniskor som har ett arbete skatt varje månad, desto mer personen känar desto högre skatt måste dom betala!!

#72 - Någon

Du glömde skriva att dom skänker pengar till olika fånder och att alla vuxna människor med jobb MÅSTE betala skatt varje månad. Plus att desto mer pengar du känar desto mer måste du betala i skatt!!

#73 - Anonym

rikingar betalar ingen skatt.

#74 - anofuckingnym

det är det ända dem vll ha, pengar. SNÄLLA ALLA FANS BA LYSSNA PÅ MIG!! DE GÖR INTE YT FÖR ER! UTANFÖR PENGAR :)