#1 - Sofia

Hon kanske bara är på själva området och inte där man uppträder. Så är de på swerock djävla scenerna är på ett eget område, sen ett stort område + camping där alla får vara. Hur de e på summer vet ja ej??

#2 - Anonym

Hon fyller 18 detta år, bara några månader kvar. Om åldern hade bestäms vilket år man va född & inte månaden & dagen, så hade hon redan varit 18. Detta är ju exakt samma bullshit som när ni säger att det är fel av henne & dricka. HON FYLLER 18 DETTA ÅR, LÅT HENNE.

#3 - Anonym

Men grååt. Hon fyller 18 det här året, spelar roll. Så fjantigt att ens diskutera.

#4 - Anonym

brat

#5 - Anonym

Men asså, skit i henne. Vid det här laget borde inget sådant fövåna oss om Linn. Hon försöker inte vara en bra förebild eller något, hon är som vilken annan ungdom som helst. Skiter fullständigt i vad hon gör. Jag stör mig bara på kommentarer som "Hon får göra vad hon vill" asså wtf sluta promota förbjudna grejer.

#6 - Elin

Använder säkert sitt fakeleg som hon avslöjade att hon har använt i sin senaste video...

#7 - Anonym

Hon stod framför oss på inne på området vid alkoholserveringen, blev utkastad av vakter :)

#8 - Anonym

Finns ytterligare en bild där ifrån där hon håller i cider.. en med 7%. Bara jag som kommer ihåg Linns gamla ask där hon fick en fråga om hon skulle dricka innan hon fyllde 18 och hon svarade något i stil med "aldrig, eftersom att jag kommer att få 50 000 av mina föräldrar om jag inte har gjort det".. Hahah det lär ju inte hända iaf :D

#9 - Anonym

Underårig? :D vad är det för ord ens? "minderårig" kanske snarare?

#10 - Anonym

Tråkigt när det inte tas på allvar när minderåriga dricker alkohol, Är på platser där gränsen är 18 osv.

#11 - Hannah

Det som jag stör mig på är att hon kommer in trots att hon inte är 18. Visst hon fyller 18, men det gör många här i Sverige och dem andra som inte är 18 men som fyller 18 kommer inte in. Men Linn gör det bara för att hon är känd?

#12 - Anonym

herregud! det finns många som dricker alkohol i lågstadiet, och linn fyller 18 detta året så tror ej det e så big deal

#13 - Anonym

herregud! det finns många som dricker alkohol i lågstadiet, och linn fyller 18 detta året så tror ej det e så big deal

#14 - Anon

#12 Lågstadiet? Du skämtar? Då är man 7-9 år. Klart som fan ingen dricker i den åldern om det inte är något allvarligt fel.

#15 - Anonym

#7 HAHHAHAH va skämmig hon är

#16 - lindu

jag var också på summerburst, men jag är 19. men asså det va inte direkt svårt att ta sig in dom kollade inte ens leg

#17 - Anonym

är någon förvånad att tova gråter över killen hon dejat LOL visste han skulle playa med henne, sry men skyll dig själv gumman

#18 - Anonym

Märks att många av er aldrig går ut lol. Att gå på summerburst innan man är 18 är allt annat än ovanligt. Hon må ha en stor following men det har ingenting att göra med hur hon kom in.

#19 - Anonym

Tips: Tova la ut på sin my story att hon gråter över en kille och hon skrev hurkunde jag tillåta mig själv att bli kär...
Vad händer? Har hon träffat en douche?

#20 - Nikki

Måste bara säga att jag inte är förvånad att Linn är på summerburst när 01:or är inne på summerburst, dricker och festar. Vet detta då jag känner några som är födda 01 och de var på summerburst i helgen och de kom in utan fake legg osv.

#21 - Anonym

Linn är knappast den enda under 18 som var där. Snarare dåligt av de ansvariga att inte ha koll :) Och självklart blev hon inte insläppt pga att hon var känd, hade personen som släppte in henne vetat att hon var under 18 tror jag aldrig han/hon släppt in henne då man kan bli av med jobbet pga en sån sak.

#22 - Anonym

Ganska sjukt att det är så lätt att komma in när man är under 18 år... vi lever ändå i Sverige där alkohollagarna är rätt strikta.
Samtidigt så fyller väl Linn 18 om typ 2 månader? Tror knappast det är någon skillnad på henne mentalt eller fysiskt då som nu.. så vad spelar det för roll? Hon är praktiskt taget 18.. och vem bryr sig? Det är ändå hon som skämmer ut sig själv när hon blir utslängd. Karma kommer alltid komma ikapp en.

#23 - Anonym

Även om hon fyller 18 om några månader är hon ju fortfarande 17. Ska inte vara några undantag bara för att hon är "känd"

#24 - Anonym

Jag var på summerburst och är 16 lol de va najs

#25 - Misten

Har många vänner som är födda 99 som var där igår, sluta böla det är inte så att det är svårt att ta sig in..

#26 - Slutpåfolie

Du som skrev om Tova, att det är rätt åt henne. Varför tycker du så? Jag tycker det är fruktansvärt att du kan säga något sådant då hon tydligen visar att hon är ledsen. Du verkar inte varit i den situationen själv. Jag har och det är inge kul. Jag kan tänka mig vad som har hänt och sagts.
Sen har väl alla rätten att bli respekterad och få bli kär och känna av kärlek. Eller?

#27 - Anonym

Gissar att Tova ska vara med i fångarna på fortet? Då är hon verkar vara i Frankrike just nu och ska spela in tv-program :))

#28 - Anonym

omggggg låt henne ingen bryr sig

#29 - Anna

#1, nja tror inte det är så på Summerburst. Finns nog inget campingområde där. På Sweden Rock vet jag att man får ett annat band runt handleden (i typ en annan färg) för att personalen på scenområdet ska se att personen är under 18 utan att behöva kolla leg i exempelvis öltältet osv.
På Summerburst är det nog så att säga bara ett scenområde med alkoholservering och det verkar ju vara 18årsgräns för att köpa biljett? Hur ska de då veta att personen är under 18 om de inte leggar när man hämtar ut banden? En kompis över 18 kan ju köpa biljett åt en minderårig.
Jag blir nästan lite nyfiken på hur det går till..

#30 - Anonym

Det hände något med Tova och hennes kille, finns på hennes story.

#31 - ....

Klart minderåriga kändisar kommer in och inte vanligt minderåriga ungdomar

#32 - Anon

Men Gud ge upp, det var sjukt många som var under 18 år där. Sjukt lätt att ta sig in

#33 - Anonym

Tycker det är mycket värre att det finns fkn 01:or där inne än någon som ska fylla 18 om bara några månader. Men självklart ska ingen under 18 få komma in eftersom dom har den åldersgränsen

#34 - 02a

lol jag e 02:a och kom in utan band och utan fakelegg haha man gick in bakom scenen och dom kollade ingenting bara typ i ens väska

#35 - Anonym

jockiboi i deras senaste video;
jag kommer slå dig om du vinner... näe skoja bara
mysigt att skoja om våld mot en kvinna

#36 - Anonym

#26 ja såklart synd om henne om det varit en riktig kille. direkt efter de läckte vem hennes dejt var så skrev han hand snap namn i beskrivningen, ca 1 vecka efter har han playat henne. ganska uppenbart, sorgligt att hon inte kan se igenom sånt. såklart ska alla bli älskade men är man sp blind som hon är så tycker jag det är rätt åt henne, har själv blivit playad minst 10 ggr o ja de gör ont men ser man inte igenom en fuckboy så får man skylla sig själv lite tycker jag. dom behövde ju inte gå ut offentligt med de överhuvudtaget

#37 - anonym

Såg även henne köpa alkohol

#38 - Anonym

Kolla in Emmas senaste video där hon berättar om hur hon blev slagen sv en vakt från västrafik i gbg! Han borde typ polisanmälas 😥😬https://youtu.be/y7uYPMaw83kå

#39 - Anonym

Du som kommentera det med sweden rock, det är inte sant. Minderåriga hade inget band som visade att dem va under 18

#40 - Anonym

Hon blev ju dock utslängd igår,lol haha

#41 - Anonym

Men Omg jag var också där fast jag är under 18, det är ju bara att säga grattis att hon lyckades komma in. Jag svär alla hade velat gå dit sluta klaga.

#42 - Anonym

Asså snälla, det är hennes privatliv. Låt henne göra vad hon vill. Det påverkar inte er någonstans. Så jävla patetiska att ni ens bryr er om de

#43 - Anonym

Vem fan är Linn. Aldrig sett henne förr

#44 - Anonym

Sofia Karmefjord är gravid, följer henne på snap och hon har så jävla länge lagt upp snaps om barn/graviditet osv. Lagt upp bilder på barnvagnar och nu i hennes senaste vlogg så pratar hon om att hon har börjat få bröstmjölk och att hon skulle köra en nykter utgång? Stackars barn, hon har ju bara legat runt. Hon vet nog inte vem pappan är. https://www.youtube.com/watch?v=zxFhmX8Ia3k

#45 - Anonym

Att komma in på summerburst och vara minderårig är inget problem jag är 00 och kom in utan problem

#46 - Anonym

Tråkigt när det inte tas på allvar. Då kan vi ju lika gärna skita i 18 års gränser och låta folk börja supa och va på festivaler när dom vill oavsett om dom är 10 år eller 15 ☺👌

#47 - Anonym

Åldergränser finns för att ni 02or och allt va ni skriver ni är inte ska råka illa ut. Inte för att göra livet surt för er. Jag är glad att jag inte kom in på nån festival där man kunde köpa alkohol när jag var 15.

#48 - Anonym

I sexan/sjuan finns det många som dricker alkohol och festar

#49 - Anna

#39
"Ungdomar som fyllt 13 men ännu inte fyllt 18 kommer att få ett speciellt festivalarmband som visar att de inte har rätt att köpa eller konsumera alkohol på festivalområdet. Detta armband ersätter det vanliga festivalarmbandet och hämtas ut i det vanliga biljettombytet där man lämnar in sin biljett." Från Sweden Rock Festivals hemsida. Jag har själv inte varit där minderårig men jag har hört att det är så och står det på deras hemsida så stämmer det nog.

#50 - Anonym

#9

Högt iq? Nej.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Under%C3%A5rig_enligt_svensk_lag

#51 - Anonym

#9

Högt iq? Nej.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Under%C3%A5rig_enligt_svensk_lag

#52 - Bubbel

Det är ingen som bryr sig om hon vill dricka eller inte.
Men alla under 18 riskerar festivalens alkohol licens. Precis som när de dricker på krogen, riskerar de ställets licens.

#53 - Anonymi

Seriöst! Om du tror att nån vill veta det här så är du fan i mig lika jävla korkad som du framstår som....

#54 - J

Fan alltså det är sånna här inlägg som gör att Linn typ slutat med youtube och att hon inte kommer vlogga på rhodos. Så jävla surt då hon typ är den ända svenska youtubern jag faktist följer och kollar alla hennes videos. Alla vet att Linn dricker haha tycker bara det är så synd att hon måste gömma det så mycket då jag gärna hade haft en typ fest vlogg eller vloggar från rhodos. Trodde det hade varit skitkul att se! Sen så är det inte att dricka alkohol som är olagligt när man är under 18 utan det som är olagligt är att sälja, bjuda eller ge någon alkohol som är minderårig.

#55 - Linn

Är det 18 så är det de. Spelar ingen roll om hon fyller år nästa vecka, är hon inte 18 år har hon inget där o göra.

#56 - Dö Linn Ahlborg

Äckliga överklasslampa. Hatar dig så mycket att jag hellre hade sugit av tjugo kukar än att ens vara en meter ifrån dig

#57 - Josefine

STOPPA PRESSARNA !!!! HERREGUD !!!! LINN 17 ÅR VAR DÄR !!!! vem fan bryr sig? -_-

#58 - cluelez

vem fan bryr sig? tex. Daniel H som är underårig har rökt/röker(vet inte om han gör det längre) och ingen tycks ha problem med det? vad fan är det att Linn får alltid skit? HUR påverkar det andras liv om Linn dricker ett glas vin? vem lägger sin tid seriöst på att göra blogg inlägg om att en 17-åring har smakat på vin? jag tror du skulle kunna använda din tid bättre än såhär, menar inget illa men tid är pengar och detta är inte smart.

#59 - T

Hon är så jävla äckligt bortskämd. Ungfan!

#60 - jahopp

Så JÄVLA onödigt inlägg... Visar bara hur svårt folk har att skaffa ett eget liv... Tragiskt säger jag bara, tragiskt. Låt Linn vara, hon måste få vara ung förihelvete