Jonna har fått tillbaka cellförändringarna

Jonna har haft mycket problem med cellförändringar på livmodertappen men efter en operation betraktades hon som frisk.
 
Nu har hon fått ett nytt besked om att hon fått tillbaka cellförändringarna men läkarna vet ännu inte hur allvarligt det är.
 
Jocke berättar att han kommer göra allt han kan för att hon ska bli frisk. 
 
Fansen är väldigt oroliga och stöttar Jocke och Jonna bland kommentarerna.
 
 
#1 - Anonym

Märks tydligt att du bara tagit med felstavade kommentarer för att det ska verka som att det bara är barn som följer😂 PATETISKT

#2 - Anonym

Som min gynekolog sa cellförändringar betyder inte cancer, Sluta skapa drama!

#3 - Gud

Det betyder att inte alltid cancer, chilla

#4 - Nicole Kidman

Hut sjukt är det inte att deras fans på riktigt skriver att de skulle dö för Jocke & Jonnas skull?

#5 - Anonym

tråkigt

#6 - Anonym

Inte för att va sån men ni vet inte hur urartad den är, är det en lätt är det en svår, sure cellförändringar är inte cancer men det är väl inte roligt att ha ändå.

Låt mannen va en människa och få bli rädd om den person som står han närmast, jag vet att jag skulle överdriva och va orolig ifall det var min syster samma sak som att min sambo skulle göra ifall det. En vanlig reaktion skulle jag säga

#7 - Anonym

Haha gillar att ingen kunde stava i de där kommentarerna typ :') Alltså: Det stavar CANCER. Jag blir trött på att typ ingen kan stava x)

#8 - Anonym

Förstår inte varför Jocke & Jonna ska överdramatisera allt och lägga ut det på deras kanal. Kan inte människorna hålla det för sig själva istället för att skrämma deras fans som är runt 12 år med cancer? Herregud! Jag förstår om det är allvarligt men det betyder inte alltid cancer när man har cellförändringar. Inget nytt med att Jocke är 12 år i huvudet som vill ha views.

#9 - Anonym

Det Joakim Lundell aldrig kommer att förstå med detta är att det är högst sannolikt att det är hans själv som har smittat Jonna med dessa cellförändringar.

Under tiden han kallade sig för Jockiboi för cirka 5-8 år sedan så hade han sex med massor med småtjejer, utan kondom givetvis. Ju fler sexpartners man haft oskyddat, desto större chans för HPV-virus att sprida sig. Tänk alla Joakim Lundell hade sex med oskyddat under denna period, och alla dessa som han haft sex med som haft sex oskyddat innan "Jockiboi".

Det är högst sannolikt att det är Joakim Lundell som är smittospridaren av HPV-virus som gör att det bildas cellförändringar. Det är också därför dessa virus kommer tillbaka.

Det bästa vore om Joakim tog bort sina HPV-virus innan de har oskyddat samlag igen. Tex försöka själv att ta gardasil, det är inte vanligt bland män att ta detta, men inte omöjligt.

Vill också meddela alla kvinnor om detta, passa er för att ha sex utan kondom med en kille som inte är oskuld om ni inte tagit gardasil. Cellförändringar är inte roligt. Älskade kvinnor. Ni är det bästa på jorden för oss män!

Mvh
Medicinskt kunnig

#10 - Anonym

#9 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

#11 - Ssk

Cellförändringar skapar inte canser Mvh ssk

#12 - Ssk

Cellförändringar skapar inte canser Mvh ssk

#13 - Anonym

#11 wow... Ssk som inte ens kan stava rätt till "cancer". Det bådar ju gott.

#14 - Sluta lipa förfan

Youtube skulle bli lugnare utan dom lol.
Skulle aldrig dö för dom
Lol vadå cancer hon har ej cancer.

#15 - Sjuksköterska

Livmoderhalscancer är oftast männen som orsakar.

#16 - Anonym

Männen är anledningen till livmoder cancer faktiskt.

#17 - J

Om det hade vart allvarligare cellförändringar hade de inte skickat ut det via post. MEN en cellförändring behöver inte gå så långt till cancer. Även fast det i VISSA fall KAN göra det. Men jag hoppas ju såklart alla slipper cancer oavsett :)

#18 - Sigge

Haha ja har oxå läst männen orsakar livmoder canser.
Jockiboi har för mycket bakterier kvar från sitt "förra" liv.
Hahaa

#19 - Samt

Ja det är killen som orsakar sjukdomar på livmodertappen.

#20 - Jävla snorrungar

Den som skriver att dom skulle dö för Jockeboi och Jonna är fan pantade i huvudet.

#21 - Sug

HJÄRNOR ÄR FANTASTISKA....
ÖNSKAR BARA ALLA HADE EN...

#22 - Manna

Bara jag som tycker Therese Lindgren är riktigt barnslig i sin podd? Zäta är motsatsen, pratar dessutom inte heller på ett lika töntigt sätt. Therese kanske har det logiska tänkandes för att vara med i Mensa, men annars verkar hon inte sådär jättesmart. Stör mig på att hon härmar Amanda Schulman när hon pratar också..

#23 - 11

Haha #13 autocorrekt ändrar till canser faktiskt.
Men jo vi vet det stacas med C

#24 - Lol

Hoppas dom båda får cancer

#25 - Anonym

#9👏 han säger att dom inte förtjänar det här. Vem gör det då? Tyvärr är det nog så att han själv orsakat detta och fortsätter att orsaka det ju mer sex dom har. Kanske karma för hans del för alla han skadat och alla kvinnor han kränkt.

#26 - Anonym

50 shades på stavningen av cancer..

#27 - Evelina

Är ni verkligen på riktigt?! Vadå dramatisera? Klart som fan att det är jobbigt och dom måste ju få känna precis som dom vill, ja klart som fan att dom är rädda? Vad fan är ni för människor som sitter och säger åt någon annan om hur dom ska reagera över jobbiga nyheter?!

Äcklas av alla som skrattar åt dom.

#28 - Anonym

https://www.1177.se/Stockholm/Fakta-och-rad/Sjukdomar/HPV--vartvirus/

Läs jockiboi

#29 - Anonym

Han verkar ju inte förstå att det är han själv som orsakat cellförändringarna, för det är genom mannen det kommer, en kvinna som inte haft vaginalt heterosexuellt sex kan inte få livmoderhalscancer eller cellförändringar. Och dessutom går det bra att skaffa barn ändå. Kolla bara på Helen, hon har haft cellförändringar, och hon ska föda om ca 50 dagar. Dom har svårt att skaffa barn, that's it. Och enligt mig ska dom först och främst bli mogna nog för barn, för Joakim har själv sagt att han verkligen inte är 32 år i hjärnan.

#30 - emma

@Alla i kommentarerna: Min mamma hade cellförändringar och doktorn sa att om det inte togs om hand så skulle det utvecklas till cancer. Visst, det kanske inte alltid blir så, men Jocke och Jonna har all rätt i världen att vara oroliga. Jag tycker inte heller om dem, men herregud, kan ni inte ha något som helst medlidande?

#31 - Anonym

När du får utskickat brev för cellprovtagning står de som regel att du beger inte ta cellprovet om du inte haft samlag. De kan vara mycket väl Jocke som smittat henne med HPV virus. Och jocke låg runt rejält före Jonnas tid. Men vore de så alvarligt så skulle de inte fått papper utskickat av provresultat. Då hade de fått ett samtal och åkt in för samtal. Mycket vanligare än man tror att tjejen är smittade och fått cellförändringar. Även tar bort bitar och lever som vanligt därefter. Varje dag drabbas tusentals. Så de är många som orättvist får kämpa med ingrepp och behandlingar. Inget ovanligt.Lite dumt att ta de inför barn som alltid. Men de går inte förtydliga för herr Lundell. Han kör sitt race med allt. Förstår gan är orolig. Men ta dr privat. Vill man få hjälp går de googla finns så mycket hjälp länkar . Man behöver inte gå ut med allt för att få hjälp. Styrke kram till Jonna se till att låta youtube vara. Inte värt att hålla på såhär.

#32 - Anonym

Alla bölar som om Jonna kommer dö..
Hon har fått besked om cellförändringar, inte cancer. Cellförändringar och cancer är två helt olika saker!
Känns som att det bara kommer skrämma upp de yngre tittarna..

#33 - Anonym

Jocke borde testa sig ifall han bär på viruset. Om nu Jonna inte haft detta problem före deras tid. Kan han vara en potentiell bärare av viruset som ger Jonna cellförändringar. Värt att kolla upp.

#34 - Anonym

Låt dom va oroliga. Klart man själv skulle bli rädd och orolig ifall man fick cellförändringar som var återkommande och dessutom har utvecklats så snabbt som det har gjort för Jonna. Tycker bara att det är så negativ ton i kommentarsfältet varje gång det kommer nyheter om Jocke och Jonna. Snälla visa lite medmänsklighet eller bara låt dom va.

#35 - Slutpåfolie

Det var väl såhär att dom var igång med IVF och det stoppades då hon fått tillbaka cellförändringarna. Det är väl därför de är ledsna att de kommer få vänta ytterligare angående graviditet och så.