Jockes tabbe bevisar att spökjakt-videorna är fejk?

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om att många segment från Jocke och Jonnas spökjakt-videos sannolikt är fejk. 
 
Igår spelade Jocke in en ny spökjakt-video och under pausen valde Jocke att ha en livesändning på facebook vilket resten av gruppen inte visste om. 
 
I livesändningen råkar Danjal säga att de håller på att planera ett spöke. 
 
Tittarna reagerade på detta och några minuter senare svarar Jocke att Danjal skojade. 

Här under hittar ni delar från livesändningen. Tror ni att Danjal skojade eller inte?

Klippen i videon har jag lånat HÄR från JeppeGaming. 
#1 - Kossan själv

Lägg ner, well yttra er om precis vad ni vill, men så länge Joakim själv inte erkän det leder ni inte detta längre än så här. :)

#2 - Fake

Klart som fan det är fake.

#3 - Anonym

Det är uppnebart sen innan att hans videor är fejk men detta skulle kunna vara så att han skojade eftersom Jocke skulle inte svarat på de viset han gjorde.

#4 - Anonym

Jag vet att Jockes spökjaktfilmer är fejk men detta kan inte kallas som bevis då Jocke skulle svarat på ett annerlunda sätt exempelvis genom att skratta osv men det han gjorde var att han sa "jag sänder liv på Facebook, jag menar jocke skulle ha skojat tillbaka

#5 - Emma Elisabeth

Varför kände Jocke behov av att säga att han spelar in direkt efter Danjal sa det? Är som att "var försiktig med vad du säger för jag spelar in" med tanke på Danjals reaktion efteråt med "aha".

#6 - Anonym

Ljugiboi har återvänt.

#7 - Anonym

Vilken tur Jocke hann vinna pris för årets serie för spökjakten innan avslöjandet kom fram. Då blir de samma visa som med de fejkade prnks kanalen. När han blir genomskådade går han iskallt vidare som inget hänt och gör något annat . För pengar ska in...herregud...

#8 - S

Det är fake som fan. Helt sjukt att han fick två priser för det här skitserien. Hoppas till nästa guldtuben ingen annan dyker upp än jockiboi och hydra aka jag-suger-jockes-röv-killen. Döp också om guldtuben till hoes-vodka-jockiboi-Tuben.

#9 - Anonym

Jag tycker inte att vi ska bry oss om ifall det är fajk eller inte, då dem åndå är underhållande.

#10 - Fakta till Jockes 10 åringar

Va fan tror ni så klart det är fake! Dom använder en app som gör att man kan prata med spöken😂 Skojar du det är bara deras 10 åringar som går på detta. Och det finns så mycket bevis på att detta är fake. Om han fakede pranks varför inte spökjakt?! Alla Idoter som tror att Jockeboi är död! Nej! Han kommer alltid vara samma person fatta som enkelt är det.

#11 - Anonym

Man hör hur nervöst skratt Jocke får när han säger att danjal bara skojade

#12 - Medium

Idioter man kan ej styra eller ens planera ett spöke.
Vore de riktiga spöken så skulle det inte ens gå att göra dessa videosar. Man kan inte matcha ett spöke.
Såklart allt är fejk.

#13 - Anonym

Varför skulle dom skämta om att "planera ett spöke"? Väldigt konstigt skämt? Och varför känner Jocke då behovet att säga jag sänder live på Facebook och danjal säger aha.. sen när Jocke skrattar och säger att han skämtade så lät han väääldigt nervös

#14 - Breeee

Vem fan bryr sig om att det e fake? Det e underhållande som att se en skräck film typ jue hahahahah. O danjal kan ju ha sagt det där på skämt så kan alla chilla? + alla hans fans e inte10 år :))

#15 - Anonym

Kan aldrig vara roligt att ha så mycket expose och fejk vidosar om sig själv på hela youtube. De är galet många utlagda

#16 - Louise

Man hör ju ändå att Danjal ändå säger det på ett "skämt-sätt".. Tror inte att det är fejk och skulle det vara fejk tycker jag det är lite roligt att vissa frågor dom stället är klockrena svar som vem som bodde vart och när och sådana saker.. Men men, folk har olika åsikter och tror på vad dom vill :)

#17 - Louise

Man hör ju ändå att Danjal ändå säger det på ett "skämt-sätt".. Tror inte att det är fejk och skulle det vara fejk tycker jag det är lite roligt att vissa frågor dom stället är klockrena svar som vem som bodde vart och när och sådana saker.. Men men, folk har olika åsikter och tror på vad dom vill :)

#18 - Anonym

Folk som tror att det är på riktigt är ju antingen 10 år gamla eller fruktansvärt dumma.

#19 - Anonym

Men ingen bryr sig om det är fake eller inte, bara ensamma nobodys. Kan fortfarande vara kul att kolla på fast det inte är äkta

#20 - Siri

Tycker det är intressant att folk går på Jockes videos om och om igen. Han är en snart medelålders man med behov av att synas och tjäna pengar. Ärligt hur många pranks kan man gå på i ett förhållande och dessa spöken. Jag har varit på möte med andar och jag rekommenderar de som tror på jockes videos att gå på ett eget möte och se hur det fungerar. Ärligt hur kan man ens tro på nån som smetat in sig i avföring för att få uppmärksamhet.

#21 - Gud

Klart de e fake ... ALLT Jockeboimeöe vid e fake

#22 - D

Vad är det som gäller??

Jocke & Jonna la upp en video där de visade att de åkte till Frankrike samt tydligt sa, och visade, att de kommer vara med i fångarna på fortet SAMT gruppledare.

Thomas la upp en video där han sa att han skulle till Frankrike, men han fick absolut inte säga vad han gör där och höll sig från att visa allt för mycket om vilka han reste med.

Daniel Paris sa idag i radio att han varit till Frankrike samt att han inte får säga vad han gör där. Däremot sa Roger att han var med i fångarna på fortet samt att HAN får säga detta, men inte Paris.

Så vad är det som gäller? Hur hemligt ska det vara egentligen? Är samtliga deltagaren kontrakt annorlunda och TV4 betalar Jocke och Jonna för uppvisning om vad de gör i Frankrike vilket gör att DE men inte andra får prata öppet om det?

#23 - Anonym

SÅ FKN TÖNTIGT ingen bryr sig att vilka spm ska va med i fångarna på fortet , dom ska mjölka ur konceptet ännu en gång men nu med YouTubers? Programmet blev just om möjligt 2777 ggr sämre:)) lägg ner skiten

#24 - Anonym

När jocke kom in i rummet sa han att han ar live på fb. Tror inte danjal skulle sagt så när han visste att jocke var live alltså skojade han bara

#25 - Anonym

hAHHAAHAHAH
OMGG att dom försöker säga att de e ett skämt HUR GASKLART sant var inte dedär omg ni är väl inte så blåsta? Sorry men seriöst!!!

#26 - Anonym

#24 till bruden ja men det hörde ju uppebarligeb inte danjal då dom var längre bort och stod och snacka? Andleningen till varför Jocke sa han var live till tjejen var säkert för att förvarna dom andra där inne :))

#27 - Anonym

FAAAAKE!!
HÖR NI HUR NERVÖS JOCKE ÄR? Snääääälla oherree

#28 - Anna

Alex säger precis i början: "Så att den inte ramlar när någon kommer emot den"
Så ja något planerar de ju!

Tycker det är tråkigt att de överdriver i sina spökvideos. Kollar man på Laxtons egna videos där de är på spökjakt så händer det inte en bråkdel så många saker som i Jocke och Jonnas. Detta gör mig ju ännu mer skeptisk mot andar än vad jag redan är. Hela världen är uppbyggd på energier så att det kan finnas kvar gamla energier från förr känns ganska troligt i mina öron.

#29 - Anonym

Bara jag som tycker att Jonna verkar trivas bättre med Riley än med Jocke? Hon verkar liksom rentav gladare. Som på Liseberg, hon skrattade och log mer och verkade ha såå kul. Medan det verkar som att hon tvingar fram sitt leende med Jocke

#30 - LOL

SJÄLVKLART är det FEJK. Bara små barn går på det. Hur troligt är det att VARJE video dom gör innehåller minst 60 onaturliga & paranormala händelser? Varför skriver Ida om detta när det finns nyheter såsom, jag vet inte, HYDRA och hans IDENTITET som läckts? 😆 Gör en story om det, vettja.

#31 - Anonym

Att Jocke är nervös för spelning är obegripligt. Han gör inget som inte sköter sig själv. Står och gör rörelser i otakt och håller handen på mixerbordet. Stor tumme upp till Arrhult ni är stjärnorna bakom Jockes namn utan er skulle de inte vara något uppträdande. Hoppas ni vet ni gör låtarna och fattar hur begåvade ni är.

#32 - Anonym

Vilken pajas luffare bakom mixerbordet. Hahaha nästa exposé video

#33 - Roza

Men alltså, såklart att dem är fake? Dock är dem ju underhållande.

#34 - Anonym

Varför skulle Jocke betona att han är live på Facebook precis efter att danjal sa att han planerar ett spöke ifall han inte menade "säg inte avslöjande saker, jag är live"?

#35 - Anonym

****OMG**** den dagen lyssnare utanför Sverige blir varse om hans förflutna (inte barndom de är tragiskt, ingen ska få vara med om) Fy fan att veta man har sexlivet ute OMG dom är stark som orkar fy fan vad dåligt man skulle må. går de inte radera på något sätt köpa bort som han gjorde med Google kring blogg m.m.
Undrar hur andra som inte vet vem Jocke är mer än musik från andra länder. Hjälp tänk då de ser på Svenska Youtube sökmotor i hans namn och får se hur mycket exposé de finns och avslöjanden och hat mot mot honom:(. Och familj drama och andra uthängningar. Jonna är också uthängd. Styrke kramar <3

#36 - Anonym

lögnhals

#37 - Anonym

#29 Vem skulle inte kvittra som en fågel och känna sig glad intill Riley lixom:) Han är så Awsome!
Han är en av få jag följer på Youtube:). Therese och Tomas S gillar jag också. Men Skönt man kan välja bort uppladdningar han gör med Jocke och Jonna.
Gillar inte fejkade produkter till framgång och tillgjordhet med pengar som enda drivkraft. Man kan inte sälja ut sig själv eller anhöriga till vilket pris som helst för att bli
igenkänd. Där går gränsen...............
Riley du är verkligen professionell är otroligt duktig.

#38 - Anonym

Joakim Lundell hävde att han inte haft Twitter konto. https://twitter.com/Lundellmusic/status/875307071465455616

#39 - en som går i samma skola som Hydra/fredrik

HYDRA heter fredrik Müller-Uri Ljung. Hans namn är viktigt att läcka för precis som alla andra på Youtube ska han kunna stå för sitt content och vem han är. Även om han är en ynkrygg i vår skola så får han utlopp för sitt dåliga beteende på Youtube och det ska han kunna stå för.. Precis som Thomas Sekelius eller Hampus Hedström kan stå för vem dom är och stå för sitt content. spotlight gjorde en video också där han försökte röja undan att hans namn INTE var "Fredrik", för att rädda sitt eget skinn. Men Fredrik är hans namn, och kommer alltid vara.

#40 - Anonym

#30, vart har du sett att hydras identitet är avslöjad?

#41 - Anonym

haHAhaHAHAhahAAA vi kör en live danjal...... :(

#42 - Anonym

#39, lägg av. låt han vara om han inte vill att folk ska veta hans personliga-uppgifter så behöver inte du läcka de?! Vem är ens du? Sluta hålla på bara fett barnsligt beteende att göra såhär mot en person.Nu vet inte jag om du ogillar honom IRL men antagligen gör du det finns ingen annan förklaring för att hänga ut en person, om han hade velat att folk skulle veta vem han är skulle han sagt det. Ha respekt!

#43 - Anonym

#39 förlåt men Detdär va bara så onödigt

#44 - Anonym

Hahaha men lägg ner... Danjal är sån som brukar skämta, annars hade han ju inte skrattat? Dumma jävel.

#45 - Anonym

#44 jag chansar på att du är någon i jockes gäng men lilla vännen han fake skratta för att han blev nervös

#46 - butthurt

#42 du vet om att du försvarar en snubbe som anonymt bygger sin kanal på att håna, förolämpa och kränka andra? han har gjort saker som hade gått anmäla med enkelhet ifall han kunde stå för det han gör och gå ut med sitt namn själv. han vet att han gör fel, annars hade han gått ut med sitt namn för länge sedan.Han tar frekvent bort de videos han är för rädd för att ha uppe, pga exakt det faktumet att han inte kan stå för det han utsätter andra för. rättvisa, tack. precis som att vem fan som helst, typ Manfred Erlandsson, ska kunna stå för det han säger och gör i sina videos, så ska Fredrik också göra det. punkt.

#47 - Anonym

#46, Det #39 gjorde va ju precis samma sak typ? han hänger också ut en person nu som kommer få hur mycket hat som helst. tryck vad du tycker men jag e säker på att de flesta också tycker det är jätte onödigt att hänga ut honom. Jag "försvarar" inte direkt hydra,, för jag vet att han också hänger ut folk i sina videos ibland men seriöst? att ge ut en annans personliga-uppgifter för tusentals personer? ja, det är onödigt och taskigt.

#48 - Emma W

#47 Det är väl inte personliga uppgifter han gav ut, lol? #39 ombad inte heller folk att göra honom illa, utan staterade bara hans namn och att han ska stå för vad han gör på Youtube. Tycker det är helt rätt. Vad någon heter är något som finns öppet för allmänheten. Grov jämnförelse här, men låt säga att en anonym våldtäktsman som klarar sig undan polisens radar är på fri fot och någon får tag i hans namn - då kan jag svära på att det är en samhällstjänst att ge ut det namnet :')

#49 - ni e ju sjuka

OMG låt mig skratta asså på riktigt uppenbarligen så skojar han ju att ni ens tror på detta asså dööööör

#50 - ni e ju sjuka

OMG låt mig skratta asså på riktigt uppenbarligen så skojar han ju att ni ens tror på detta asså dööööör

#51 - Anonym

#47 Hahaha det är så JÄVLA faschinerande hur alla hydras 10 åriga följare försvarar hans beteende?? väx upp för fan, på riktigt. Blir mörkrädd, haha...

#52 - Anonym

LOOOOL

#53 - Amanda

VARFÖR SÄGER HAN INTE BARA "JAG GJORDE BORT MIG" ISTÄLLET FÖR ATT VARA SUR PÅ SNAP OCH FÖRÖSKA SOPA DE UNDER MATTAN!
ALLA FATTAR ATT HAN GJORDE BORT SIG INGEN TROR ATT DE VAR ETT SKÄMT.

#54 - Anonym

haha jockiboi på snapchat;
"folk gör massa expose videos, men gör det jag bryr mig inte"
dagen efter;
"vi har beslutat att sluta med spökvideos"
på grund av expose videos..? hur ska han ha det..

#55 - Anonym

#54 TRUE TRUE TRUE TRUE TRUE han är så konstig

#56 - Anonymi

Patetiska äckliga lögnare!!!!!

#57 - Anonymi

När folk kom på äcklet med att fejka pranks la han ner... nu kom vi på lögnhalsen om spökvideosarna var fejk - lägger ner.....

#58 - felicia thelin

skräckfilmer e fejk, vf kollar ni på dem? Jocke o Jonna gjorde nåt väldigt bra av youtube (även om de är fejk eller ej) dem bytte genre när nästan alla hade tröttnat på att titta på samma skit om o om igen på youtube... så snälla, lägg ner er expose-skit för att få likes, sluta kolla om de triggar er så.
Jag själv tror ej på spöken men jag kollar för de är spännande, precis som en skräckfilm...

#59 - Anonym

Den där appen som de använder är ju inte lite skumt. Lixom vem tror på att spöken ska kunna prata med honom genom genom en app och varför är de dom första som skulle använda detta om ingen annan har gjort det innan, borde inte forskare typ ta reda på om det är sant eller inte?

#60 - Anonym

Christofer Joakims bror har lagt ut bilder på hydra 😌

#61 - Anonym

Det är så obvious att Bente & Fredrik är mer än bara kk med varandra. Hon var liksom med till hans systers studentskiva idag, dom håller hand och han pussar på hennes kind och axel osv. Så som de är mot varandra är man bara om man har känslor för varandra. Det började med att de bara låg med varandra men det är tydligt att de har fallit för varandra. Går inte att ta miste på.

#62 - Anonym

#61 Behöver inte alls vara så. Har själv en kk, och eftersom kk står för knullkompis så betyder det att man även är kompisar. Jag har följt med honom på kalas hos hans bror, firat nyår tillsammans med vänner till honom osv. Och när man även ligger med varandra blir det lätt så att man är lite klängiga (som att pussas, sitta i knä, kramas osv), men bara för det betyder det inte att man har känslor för personen. Jag ser min kk som en väldigt bra vän, som jag även ligger med. Men skulle aldrig tänka mig att ha ett förhållande med honom.
Nu kanske dom har fallit för varann, det vet ju bara dom själva, men min poäng är att det inte är självklart att dom har det.

#63 - Anonym

Ser ej de konstiga i att han svarar "är live på facebook" efter danial skämtat (man hör att han skämtar) eftersom de VET att folk ej kan ta såna skämt och gör såhär av det. Hade det varit till en vlogg hade de kunnat klippa bort hans skämt just för att de ej skulle bli såhär. Och att danijal svarar "aha" är väl för att han också inser att oj nu kmr folk göra en grej av detta. Sen kan deras videos vara fake, men tycker inte det spelar någon roll då de är underhållande. Men att detta skulle vara "bevis" för att de är fake är bara skrattretande

#64 - Anonym

De är inte fake! Sluta hata på dom! Vet art de nt är fake själv vart med om spöken å sånt! Brukar känna av min mamma så jag tror att de ärnoå riktigt #TEAMJOCKEOCHJONNAOCHGÄNGET

#65 - Molly

Det är klart att det är fake, det hörs ju tydligt på Jockes svar. Men ändå underhållande videos :)

#66 - Molly

Det är klart att det är fake, det hörs ju tydligt på Jockes svar. Men ändå underhållande videos :)

#67 - Anonym

#39 låt mig bara fråga dig vart vi bryr oss? Och vem som frågade?

#68 - Nomman

Klart att 90% av allt som sker i Jockes spökjakter är fake - till och med min 8-åring ser det. Men vad gör väl det? Det är underhållande ändå. Betydligt bättre än allt dravel som går på TV4+, hemsökt och allt vad det nu heter..

#69 - jag

man vill ju inte tro på det.....