Jockes kupp på Guldtuben

Jag skrev tidigare ett inlägg om att i årets Guldtuben kommer det uppstå en form av protest under livesändning.
 
Planen var att ifall Jocke vann årets youtuber skulle han i sitt tal anklaga Guldtuben för att ha riggat tävlingen och berätta att det inte är okej att utesluta Hydra. 
 
Hydra har i utbyte lovat att delta i en spökjakt-video, men det är oklart om han håller löftet eftersom Jocke valde att ta en mildare version på scen. 
 
Det här sa Jocke:
"Sen kommer jag säga något som folk säkert kommer att tycka en del om. Men till nästa år behöver vi ha en gala som anordnas ut av nätverk, att alla får vara med att anordna den här galan. Det är så pass viktigt att det här går rätt till, att alla får en chans att sitta i publiken utan att bli utvalda. För att göra reklam för galan och andra saker. Utan det är kreatörernas gala och det sista jag vill säga är att Guldtuben ska vara för ALLA." 
 
 
 
#1 - Hatar guldtuben:))

Fett synd att Jocke inte sa något "värre", det hade varit fett kuuuul! Hoppas att hydra är med i en spökvideo iaf.

#2 - Anonym

Egentligen ogillar jag Jocke. Men att veta att hela hans barndom varit skit o sen att han idag vinner massa priser är helt sjukt roligt att se 👌🏼👌🏼

#3 - Anonym

Hjälp vilken intensiv blick jocke har

#4 - Anonym

Detta kan väl inte stämma? Sån sjuk dubbelmoral kan väl inte finnas? Jocke som talar emot kanaler som Hydra. Tror inte han säljer sig för att ha med Hydra i en spökvideo. Antar att det var därför han inte gjorde det.

#5 - Anonym

HAHAHAHA Jocke gjorde bort sig. Varför tror du inte några riktiga tidningar skriver mer om detta? Jo för ännu en gång har någon som inte vet hur saker fungerar skrikit.

#6 - Anonym

#4 kungen av dubbelmoral kan visst göra video med Hydra. När stog Jocke för saker han säger???????????Vilsen kille i en 30 årings kropp med för mycket makt. Grattis Danjal för snapchat härligt å se äkta känslor på scen.

#7 - Anonym

Från de ena till de andra- Tänk att dagens droger består av BEKRÄFTELSE av okända. Tänk vad sjukt att inte kunna bekräfta sig själv utan behöva lägga ut 24/7 alla dagliga steg och sysslor på media för att känna sig levande. Denna drog är sjukligt stor att måste jaga varje dag. Narcissistiska behov att bli tillfredsställt av andras gullande. Barn kan jag förstå men vuxna som söker barns uppmärksamhet där blir de lite skumt. Vi har ett samhälle där barn berättar hur deras föräldrar är mer intresserade av sina telefoner och uppdateringar på medier. Alltså va???? De är en samhällsdrog som tagit över människan. Ett beroende som förmodligen kommit av något annat beroende. Eller blivit någons startskott för beroende. En jakt på tillfredsställelse i kroppen man får genom smicker och bli sedd.

#8 - Anonym

Protest? Trodde alla skulle skita i priset och gå därifrån haha det hade varit en protest, det här blev bara cringe när det var alldeles för få som klappade efter....kunde ej titta pga var så skämmig stämning

#9 - Anonym

Nu får jockes mamma en en slev av de förflutna igen. Publicerat inför flera flera hundra tusen igen. Tycker de är överdrift. Kan jocke inte bara vara nöjd du har redan skrivit ut detta femtielva ggr. Ta de privat ska allt blottas ett år till. Var glad du vann men orka höra detta hela tiden.

#10 - Josef

SPLAY kan dra åt pipsvängen!!!!!!!!

#11 - Josef

SPLAY kan dra åt pipsvängen!!!!!!!!

#12 - Anonym

Asså någon som vet vad som har hänt med victor höglund?

#13 - Anonym

#8 håller med hela galan var så pin stämning, jobbigt att kolla på. det enda bra var när de vet du snackade om fake panks haha

#14 - Anonym

SLUTA HÄNGA UT JOCKE PÅ NÄTET LÖS SAKER PRIVAT. Ska de bli ett bättre klimat på yt måste du också bidra i samma anda

#15 - Anonym

hoppas att hydra är me i en spökvideo iaf haha hade varit fett om den vinner årets collab nästa år, om de blir nått nästa år ;)

#16 - T

Hydra togs bort, det var ju synd. Han verkar ju mer legit iaf! :P

#17 - Anonym

#5
Är du läskunnig använda Google....

#18 - Tönt

Såklart han vågar juh inte säga nått lille Jockiboi.
":)"
Bara i text. Sen i tal är han en liten puss

#19 - Anonym

För alla? Även de som inte har råd att köp reklam för att vinna?

#20 - Anonym

BRA saft Jocke !!!!

#21 - Anonym

Riktigt bra sagt Jocke.

#22 - Anonym

Jag tycker det var bra sagt , inte vem som helst hade vågat detta

#23 - Anonym

"Så pass viktigt"? Ehh, nä det är en gala för fucking youtubers som inte orkar arbeta på ett riktigt jobb. Det är inte så att våra poliser, brandmän eller läkare får galor, men ett gäng med lata människor ska få priser är för mig helt ofattbart.
Hoppas inte det blir ett till Guldtuben nästa år.

#24 - Anonym

#23 preach

#25 - Anonym

Varför gillar alla Hydra så mycket? Det lilla jag sätt av honom är att han är en jävla mobbare? Kränker och förminskar.

#26 - Anonym

TEAM HYDRA

#27 - Gud

Hade Benet inte nyss 17 kr på kortet och nu köper en massa godis och läsk? Vart är logiken?

#28 - BästaJocke

Asså jag gillade inte Jocke men nu har han faktiskt visat att han har ändrats, så fint av honom att han tog upp alla på scen medans alla andra gjorde inte de. Man ser nu vilken vin person han är.<3

#29 - BästaJocke

Fin*

#30 - Anonym

Skulle inte du byta header där J&J är i mitten?

#31 - Anonym

#25 för att han vågar stå upp för det han tycker och är inte med i splay gänget som alltid ska leka att dom är nåt :,) Och att han ser de falska i jocke som ingen annan på splay vågar se, dom skrattar o ler o leker glada när han vinner priser men egentligen vet dom allihopa att han inte förtjänar det :,) Han förskönar helt enkelt inte, han är rak och ärlig och det uppskattar många :D

#32 - Anonym

#23 bästa jag läst, helt rätt :) Alla som räddar liv varje dag och gör något för samhället borde få priser om ett gäng människor som tror dom gör nåt i samhället bah för dom sitter framför en kamera och gör en smoothie challenge lol

#33 - Anonym

#23 är det bästa jag har läst. att ha "youtuber" som yrke är ett jävla skämt...

#34 - Anonym

#23 är det bästa jag har läst. att ha "youtuber" som yrke är ett jävla skämt...

#35 - Anonym

#23 är det bästa jag har läst. att ha "youtuber" som yrke är ett jävla skämt...

#36 - Anonym

#23 du har så rätt. Fy fan vad unga får en skev verklighet av ett gäng förvuxna labila vuxna som kastar skit på nätet. Mobbing och ut hängning. Här räddas inga liv. Nä..Mer pengar till räddningstjänst och läkarvård. Detta är en vuxen snalåda där 30 åringar som inte mognat härjar.

#37 - Anonym

#31 Men varför backar Jocke Hydra om Hydra ser det falska i Jocke haha? Tycker Hydra verkar jätte oskön.

#38 - Anonym

Får se hur många dagar Joakim står för noll hat och kränkningar på nätet. Han var och visat hur man hänger ut folk och familj till den grövsta grad. Kanske detta år blir bättre för 32 åringen. Vi får hoppassa alla hämnd känslor kan tas ut hos psykologen denna gång. Kämpa på Joakim så ska du se andra följer ditt budskap.

#39 - Hej

Gillar inte Jocke, han säger att man får rösta på vem man vill o han ska inte lägga upp massor om att man ska rösta på han men han gör ändå ett sponsrat inlägg pp insta om det. Han försöker vara rolig hela tiden, han överdriver som fan hela tiden. Spökvideosarna handlar i slutändan bara om hur rädd han var och hur dåligt han mår. Jag stör mig bara på han och att han nu inte vågar stå upp för det han tycker, alltså att hydra borde fått vara med. Tråkigt

#40 - Anonym

Nästa år hoppas jag Guldtuben inte acceptera spamma till sig röster och köpa reklam med fler sätt att tigga sig till vinst. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

#41 - Anonym

De borde finnas en youtube psykolog kanal. Som kan förklara för små barn att alla vuxna hänger inte ut folk på nätet. Förklara att man kan använda sig av kuratorer och psykologer BUP med mera.

#42 - Anonym

Jocke har flera gånger sagt att han är emot kanaler som Hydras (inte specifikt hydras kanal men kanaler med liknande videos). Enda anledningen att han gjorde detta är för att han hoppas på att få med Hydra på spökjakt. Den spökjakten kommer ju få otroligt mycket mer visningar än vad deras spökvideos redan får eftersom folk är nyfikna på vem Hydra är. Allt handlar om pengar och fame, det är ingen hemlighet.

#43 - Anonym

Borde finnas en gala för folk som gör riktigt arbete, brandmän, läkare, poliser, m.m.

#44 - Anonym

Ja Gud vilken framgång, shit det svider verkligen.

#45 - Anonym

Du ska nog se att ingen här vill vara en elak störd narcissist som mår extremt dåligt. Förutom du kanske

#46 - Anonym

Ena gången ska J o J sluta med Youtubeläs hotar. Nu kommer rädslan att de behöver youtube för att kunna betala hyran. Tror inte de har så fet ekonomi. Och är livrädd att youtube rasar pga hat. Varför måste detta par överdriva och bara ha faster. Matcho stilen sluta man med i skolan. Sedan Jocke beror en hel del hat på dig. Du klumpar dig och skapar rubriker följt av drama med mera. Om du lyckas hålla kvar kommentarer och våga stå för allt du skriver ut. Kanske fler ta dig seriöst. Man kan inte missbruka ett förtroende flera gånger. Och de går inte få hundra chanser. Er största chans att överleva är lojala barn. Låt dem ha vuxna förebilder och slippa en skev bild av vuxen världen. Alla har ett ansvar även du som inte vill. Du är 32 år i år. Snälla bättre än förra året kan du. Även fast jag tappat förtroendet då di tjatar om din mamma konstant. Vi vet att du fått ditt liv sönder sabbat. Inget blir bättre att hämnas på nätet. Prata med en psykolog och försök få detta mElla er privat. Du får din upprättelse med boken. De räcker nu njut av de liv du skapat nu.

#47 - Mimmi

Till er som tjatar om att det borde finnas priser och galor för "riktiga" yrken (vad nu det betyder), det finns ju det? Dagens medicin delar varje år ut priser till landets bästa sjukhus. Varje år anordnas Brand-SM för landets brandmän. Det finns en liknande tävling för poliser. Min poäng är att det finns priser och tävlingar för "riktiga" yrken, men det är ingenting som gemene man känner till. Varför då? Jo, därför att vi inte bryr oss. Det vi vill se är galor och tävlingar med större och mindre kändisar, folk vi känner till. Det är inte konstigare än så!

#48 - Anonym

jockibois tal kan ha varit det pinsamaste jag sett..
tog han förresten bort inlägget på instagram där han höjde sig själv till himlen för att han sagt vad han tyckte på guldtuben?

#49 - Anonym

#48 Japp. 😂😂😂😂😂 självförtroende är det inget fel på 😂😂😂😂😂😂

#50 - Anonym

Tycker det är skitkonstigt att Jocke påstår sig vara så emot guldtuben samtidigt som han tar galan på stort allvar och blir skitglad av priserna från galan. Ben Mitkus är också emot galan och därför gick han inte på den trots att han var bjuden. Det är moget, iallafall mycket mer moget än att komma på galan, tjata på alla i varenda video om att rösta på en och sedan samtidigt påstå att man inte gillar galan.

#51 - Anonym

Tycker det är skitkonstigt att Jocke påstår sig vara så emot guldtuben samtidigt som han tar galan på stort allvar och blir skitglad av priserna från galan. Ben Mitkus är också emot galan och därför gick han inte på den trots att han var bjuden. Det är moget, iallafall mycket mer moget än att komma på galan, tjata på alla i varenda video om att rösta på en och sedan samtidigt påstå att man inte gillar galan.

#52 - Märta

Haha jag hoppas fan att inte Jocke heller får vara med på nästa års Guldtuben för jag mår illa av all denna dubbelmoral. Personligen fattar jag inte alla ni som hatar på Guldtuben och Splay, är det inte mer relevant att hata på dagens Youtubeklimat och de profiler som finns där idag och bidrar till detta? I mean det är väl fullkomligt självklart att typ Hydra inte förtjänar en nominering då han försörjer sig på att snacka skit om andra youtubers etc?

#53 - Anonym

# 50 Om du tycker de är konstigt lär du tycka att anti nätmobbing kommer ur Jockes mun. En snabb sökning på Twitter i namn Jockiboi talar inte till Jockes förmaningstal att STOPPHATET.

#54 - ANONYM

Tips: stör mig så grovt på att Jocke ska skämta & tjata om Alex när han röker, hur han röker, osv.. när Jocke påstår sig slutat röka. Vilket han inte har, för när de var xcruise för några veckor sedan. Rökte han hela tiden.