Jockes kameraman anmäler Splay

Jockes kameraman Riley har lagt upp en video där han undersöker om Guldtuben utesluter Youtube-kanaler från nomineringen på Guldtuben. 
 
Han ringer bland annat upp Konsumentverket som berättar att det kan strida mot marknadsföringslagen och avtalsvillkorslagen. 
 
Riley uppmanas att göra en anmälan om informationen på deras hemsida är vilseledande eller om det inte finns tillräcklig information. 
 
På Guldtubens hemsida finns det ingen information om vilka villkor som gäller för att anses lämplig att bli nominerad. 
 
Riley försökte dessutom att få kontakt med någon från Splay men misslyckades. 
 
#1 - iFarlander

Äntligen någon vetting youtuber som faktiskt gör något konstruktivt istället för att bara klaga! Heja Riley!

#2 - Anonym

Jockes.kameraman?? Riley är inte bara jockes kamerman han är en av sveriges bästa fotografer!

#3 - B

Äntligen!!!!!

#4 - F

MEN HERREGUD?! Detta är en vuxen människa som så himla solklart är pissed för att han inte blivit nominerad. Vilket skämt, och sen försöka få prenumeranter genom att rida på vågen "vi riktar kritik mot Guldtuben". Herregud, är det här framtiden så blir jag mörkrädd. Jockiboi's crew som ännu en gång gängar ihop sig. Sinnessjukt.

#5 - F

MEN HERREGUD?! Detta är en vuxen människa som så himla solklart är pissed för att han inte blivit nominerad. Vilket skämt, och sen försöka få prenumeranter genom att rida på vågen "vi riktar kritik mot Guldtuben". Herregud, är det här framtiden så blir jag mörkrädd. Jockiboi's crew som ännu en gång gängar ihop sig. Sinnessjukt.

#6 - Mull

VEM FAN BRYR SIG OM DENNA MÄNNISKAN?! HAN ÄR EN ATTENTION-SEEKING NOBODY. Så tydligt att han följer Jockibois önskan.

#7 - Anonym

um.. jockes kameraman

#8 - Anonym

Skitbra att han anmälde!

#9 - Anonym

Ja tycker inte han borde skrivas som "jockes kameraman" då han faktiskt har en egen kanal och dessutom är en av Sveriges bästa kameraman, Jocke har ingenting med detta att göra så det är lite fegt att dra honom in i detta.

#10 - Anonym

Märks att F och Mull är samma person

#11 - Anonym

Tror ägaren menade med " jockes kameraman" var att dom flesta som läser här reagerar nog mer på vem det är då

#12 - Anonymi

Om du inte visste det så är han en EGEN företagare o har jobbat innan han började umgås med jocke så håll käften o sluta låtsas som att han inte är nåt utan jockiboi!!!!!

#13 - ANON-ETT

Det är väl bara bra att någon vågar granska och ifrågasätta ordentligt? Riley har skinn på näsan till skillnad från många andra youtubers. Så sluta säga något annat om honom.

#14 - Anonym

#4

Framtiden blir inte dålig om han anmäler splay?

#15 - emma

#4 Haha men herregud. Sååå många youtubers, till och med dem som blivit nominerade, har klagat. Riley är den enda som faktiskt gör något åt saken och anmäler, vilket Splay förtjänar. Sen så är Riley en individ med egna tankar och känslor, han borde inte reduceras till JOCKES kompis eller JOCKES kameraman.

#16 - Anonym

Anledningen till att Batman inte blev nominerad var väl för att instagramkontot skulle mest innehålla videos, så såklart hunden inte blev nominerad?

#17 - Anonym

Riktigt bra gjort!

#18 - Anonym

Telefonsamtalet med Jocke känns fett stageat.. Jocke har nog förberett sig ganska väl vad han ska säga. :)

#19 - Anonym

Gillar hur folk i Jockes närhet förlorar sitt namn Jockes hit o dit. Måste kännas segt för dem

#20 - Anonym

Hade det bara stått Riley hade jag inte vetat vem de var. Alla följer faktiskt inte Jockiboi ;)

#21 - Anonym

Ursäkta? Jockes kameraman? Han har ett jävla namn om det är så svårt att skriva det.

#22 - Henrietta

Haha, hur kan vuxna människor bli så arga över en gala/ceremoni som faktiskt anordnas av ett privat företag har sina egna regler..? Det är som att enda orsaken de har sina kanaler är för att få bli nominerade till guldtuben. Blir de så butthurt av att uteslutas (pga uppenbart inte ok med hat) så anordna en egen gala, eller be ert eget nätverk att göra det. Herre min ge. De behandlar splay som att de är guden av gudarnas nätverk. Skaka av er och gå vidare.