Jockes bror läcker bilder på Hydra

Under den senaste veckan har riktiga bilder på Hydra läckt på youtube och det var bara en tidsfråga innan bilderna skulle börja spridas.
 
Efter Hydras senaste video om att Jocke fejkar sina spökvideos har Jockes bror Chrille valt att sprida namn och bild på Hydra för att hämnas. 
 
Jag har under en längre tid haft både namn och bild på Hydra och kan bekräfta att det 100% är Hydra. 

Bilderna kommer jag inte att publicera på bloggen utan ni kan hitta dem hos Chrille eller på mitt instagramkonto: @seyoutubers

 
#1 - Anonym

Men vadå hämnas?
Hydra sa väl ändå inget taskigt i just den videon ang spökjakterna?
Vet att han varit dryg i tidigare videos men tänkte eftersom Chrille refererar till just spökjakterna!

#2 - Anonym

damn he hot

#3 - Gurkan

tyvärr, jag är inget gråtande småbarn.

#teamhydra

#4 - Evelina

Så himla bra. Fredrik har haft alla chanser att bättra sig men inget har skett. Nu får han smaka på sin egen medicin. Ska bli spännande att se hur hans armé av tolvåringar försvarar honom :) det är fakta att hans följarskara är under 13 år, haha. Högst.

#5 - Anonym

Så jävla obror

#6 - Anonym

Haha men fan va tråkigt. Det var ju spännande att inte veta hur han såg ut...
aja, fortfarande #teamhydra

#7 - Anonym

Tyckte det var fittigt gjort att outa honom med hela hans namn. Tänk om hans övdriga familj får motta hot nu? De har inte bett om detta. Hade räckt med enbart förnamn och en bild. Inte rätt gjort alls. Chrille är så jävla obehaglig alltså...

#8 - Anonym

#4 jag fyller 19 det här året?

#9 - Anonym

#teamhydra ännu ett bevis på att spökjakterna är fejk. Hydra sa inte ens ngt taskig i de senaste videon. Ändå väljer chrille att visa vem hydra är. Om videosarna hade varit äkta skulle han antagligen inte brytt sig ett skit.

#10 - Anonym

#8 Och jag är 20, tror inte riktigt #4 har koll på sin så kallade ''fakta''

#11 - Anonym

när man kan söka på jockiboi på pornhub och få upp flera videosnpå honom och/ jonna 😊👌🏽

#12 - Ewelina

#8 #10 Om ni på riktigt är så gamla så bör ni reflektera över vad ni egentligen gör med era liv 😘

#13 - A

Tycker det är synd att en person som väljer att inte avslöja utseende och identitet blir behandlad såhär, han har rätten att stanna privat tills han känner sig redo för att visa sig själv. Har alltid gillat Hydra (är ganska mycket äldre än 12 btw) och ser inget fel i det han publicerar. Väldigt omoget att outa någon såhär.

#14 - Anonym

Det är så obvious att Bente & Fredrik är mer än bara kk med varandra. Hon var liksom med till hans systers studentskiva idag, dom håller hand och han pussar på hennes kind och axel osv. Så som de är mot varandra är man bara om man har känslor för varandra. Det började med att de bara låg med varandra men det är tydligt att de har fallit för varandra. Går inte att ta miste på.

#15 - Anonym

Så mycket som du skriver om Bente så borde hon åtminstone få vara med på headern högst upp. Där är andra Youtubers med som du skriver mindre om.

#16 - Anonym

#12 Du kanske borde ta dig en funderare på vad du gör med ditt liv som ens orkar bry sig om vad folk väljer att kolla på på youtube ":*"

#17 - Anonym

#12 du är inget facit

#18 - Anonym

Snälla sluta blanda in Jocke i detta? Skriv inte "Jockes bror" osv utan Crille? Varför blanda in jockes namn det är bara så extremt onödigt..

#19 - Anonym

#teamhydra

#20 - #TeamNothing

1. Jocke har inget med bilderna att göra , det var clueless och Chrille. 2. CHRILLE har ett eget namn :)

#21 - Anonym

Finns ju fan videos på jonna på pornhub. Fan det visste inte jag kom som en chock

#22 - Anonym

#teamhydra

#23 - Anonym

Assså fyfan så omoget av Chrille. Helt oacceptabelt beteende.

#24 - Anonym

Och vad menar han med vänliga hälsningar barncancerfonden? sluta dra in barn med cancer som kämpar för livet fy fan så jävla lågt :'(

#25 - Anonym

Han var ju iaf snygg :D

#26 - Anonym

#18 lol Jocke blandar ju alltid in sig själv i allt som inte har med han att göra så vad spelar det för roll, han blandar in sig själv om ingen annan gör de

#27 - en kille i hydras skola

Varför går alla på det här? Bilderna är inte på Hydra, Hydra heter Jonas Davidsson. Jag går i samma skola som honom.

#28 - K

Clueless Swede har också outat Hydra och visat bild på Hydra. Vad tusan håller de svenska youtuberna på med och det är alltid drama runt Jocke/Jonna och resten av deras såkallat gäng! Och där är fler på Youtube som har lagt upp att Jocke fejkar sina spökvideos. Så varför är det Hydra som får all skiten?

#29 - Anonym

''Nu får han smaka på sin egna medicin'' Inte riktigt. Han är inte otrevlig av sig. Men de flesta tar illa upp för att de är butthurt. Väx upp. Vill han vara anonym, då ska man fanemej låta han vara det. Usch. Christoffer är så omogen som det går. Fy på han och hans armé av 12åriga fans som kommer från hans äldre brorsa Jockiboi.

#30 - Anonym

Helt rätt gjort Crille :) nu skapar vi kaos emot han

#31 - Roza

Fett snygg ändå

#32 - Anonym

stackars föräldrar när dom inser vad sin son sprider för dynga på Nätet hoppas de här blir ett
uppvaknade för alla som sprider skit på nätet

#33 - Anonym

Fyfan för dig Ida som till och med skriver att det 100% är han. Som att det är viktigt eller? Du hjälper ju till

#34 - Anonym

Vänta lite här. ASSÅ VA? CHRILLE! Chrille väljer att läcka bilder på Hydra för att han är trött på att de anser att Jockes spökvideos e fake? MEN ASSÅ VA? Yttrandefriheten i Sverige blev just mördad av Chrille Christoper Berg

#35 - anon

Hydra har ju för i helvete inte ens sagt något taskigt? Och om spökvideosarna inte är fake, varför ska Chrille då hämnas? Så jävla lågt. Lämna hydra ifred

#36 - Anonym

riktigt jävla lågt av chrille att sprida bilder på en som vill vara anonym, för vad? för han spekulerade i om jockibois spökvideos är fake? och riktigt lågt av clueless swede som kände att han behövde springa och göra en video om det.
enligt mig sprider inte hydra hat eller säger elaka eller dumma saker i sina videos, förutom i manfred videon som han har bett om ursäkt för.
tycker att hydra borde få gjort en face reveal själv, när han vill det.
sen vi som faktiskt tycker om hydras videos gör det på grund av hans videos och personlighet och på grund av hur han ser ut eller vad han heter.

#37 - Anonym

#36 * och inte på grund av hur han ser ut eller vad han heter.

#38 - Anonym

#14 Oroa sig inte det tar snart slut mellan Bente och Fredrik ge det bara ett par månader högst sen är det slut. Och så blir det på samma sätt som med Norsken "Markus" där bente gråter ut på Snapchat hänger ut killen och spyr galla över honom där och veckan efter hittar hon nån ny kille att ligga runt med.. Precis som BENTE brukar göra..

#39 - Anonym

Usch!youtube har blivit förstört av MEN i 28-31 års ålder. En plattform de ger sig på unga kreatörer skapar drama och krig..Omoget och hoppas de rensar upp denna uthänangden trend.

#40 - Anonym

#36 - precis så! om han nu vill va anonym ska man nt läcka ut för att "hämnas". Det e nt att hämnas utan att få uppmärksamhet. #teamhydra

#41 - Anonym

Helt jävla sjukt att youtube har blivit en plattform där 30-åriga män sitter och slänger skit fram och tillbaka på andra youtubers. Fyfan vad äcklad jag blir.

Hydras familj kommer behöva motta så jävla mycket hat nu. Och du Ida bidrar ju knappast till något positivt som eldar på detta ännu mer nu. Tänk på hans familj förfan! De har INTE bett om detta.

#42 - Tönt

Hahahah CHRILLE ÄR DEN STÖRST TÖNTEN HÄR HAHAHAHAHAHAHAHAH
vem fan bryr sig om hur hydra ser ut?
Snyggare än chrillle pille iallafall.

#43 - Hahaha

#teamhydra
Cockibois familj spyr jag på.

#44 - Lol

Cockiboi hahaha dör

#45 - Lol

Cockibois brorsa tror han e cool

#46 - Same

#teamhydra

#47 - Anonym

Uthängningar suck! Snälla! Jocke är inte helt oskyldig till denna trend. När han roasta paradise hotell till sin egna version Ugley hotell som han la ner, vilket vi tackar för.Fanns inget roligt att se hur han gick personligt åt på deras utseenden. Joakim har senare valt att hänga ut familj och personer i sin närhet. Tycker de är minst lika illa och otroligt omoget då de finns proffisonell hjälp att få för att lösa de privat. Efterakavlet lever kvar för endel där hat och hot har blivit den vardag även fast de löst konflikten efteråt. Felet var att hänga ut i början då konflikten blev allas och #teamjocke. JOCKE HAR BLIVIT BÄTTRE. Jag ser att Jocke försöker förändras så är inte ute efter något hat nu. Men att få ett stopp då de passar Jocke kan vara svårt. TROR Jocke gick in med fel inställning vad yt handlade om i början innan han lärde sig spelreglerna vilket var inte allt för länge sedan. I hans förändring kommer han möta motstånd som ett resultat av tidigare val. SÅ här mycket slakt på Youtube fanns inte för 3-4 år sedan de fanns på bloggar utanför vlogg ar och yt . Youtube är inte lämplig plats för barn och ungdomar längre att vistas på. Att se fullvuxna bråka och hänga ut. Här bärjar hatet som måmga barnnoch ungdomar mår dåligt över i skolan. De borde aldrig vara acceterat att hänga ut i oenigheter. De är mellan två och inte hela internet. Och även om en del av er försöker sluta hänga ut har ni i vuxen ålder visat hur omoget beteende ger visningar. Hoppas att hatet får ett slut. Hoppas youtube ta bort alla kanaler som bidragit till denna utveckling. Alla andra kreatörer som håll sig utanför allt drama låt dem få en human arbetsplats. Peace <3

#48 - #teamhydraaa

Hahaha asså fattar inte varför alla hetsar angående Hydra han kanske är liiite grov ibland men för det mesta, nej? Han är rolig och verkar dessutom väldigt trevlig när man kollar på hans lives så sluta hetsa.

#49 - klasskamrat

OTROLIGT bra att hans namn och ansikte kommit ut. Nu kanske han FÖRHOPPNINGSVIS börjar reglera sitt innehåll och slutar bygga innehåll på att hata och förolämpa andra.

#50 - Anonym

Är det någon som vet vad malaka betyder?

#51 - Anonym

Denna familj verkar sköta alla konflikter offentligt

#52 - Anonym

Crille hahahah. Vilken jävla White Trash. Fyfan. #teamhydra forever.

#53 - För Hydra i tiden

#Teamhydra

#54 - Anonym

När ska jocke o hans arme låta hydra vara? #teamhydra

#55 - #Teamhydra

Ok jag gillade chrille innan men nu vetifan. Så jävla omoget och sprida bilder på någon som vill va anonym snälla nån

#56 - Anonym

GO GO GO CHIRILLE! NU STEKER VI HYDRA. ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ HYDRA. HYDRA FÖRTJÄNAR DETTA

#57 - Anonym

Jocke gömmer sig bakom sina diagnoser på snapchat. Ber sina små barn förstå varför han har en tendens att lägga sig i som han kallar de orättvisor och därmed hamna i drama å bråk. Hur orkar han på snart 32 år manipulera små barn. Om han har diagnos kanske han borde se runt kommentarer där kanske fler sitter med samma diagnoser trasiga uppväxter och är impulsiv och vill kommentera första tanke som kommer upp...Eller? Istället är de små barn helt plötsligt utan uppfostarn och lågbegåvade. Den grupp du använder dig av mest för att söka bekräftelse och tröst hos. Vad pysslar du med egentligen .....Ansvar är inte att lägga ut snaps till unga och hitta ursäkter till varför du får bete dig illa och komma undan. Alla ska ta ansvar sluta nu och väx upp jocke vad sysslar du med. Tänkt då musik världen du vill nå ut till ser vad du sysslar med på sidan av rampljuset. Du tar upp samma sak hela tiden om varför de är synd om dig. Ser du andra som mår dåligt ens och gör felsteg? Får de femtielva chanser som dig att rentvå ditt namn och stora rubriker om att få respekt. Kan du inte bara låta allt vara om du förväntar dig andra ska låta saker vara. Att vuxna går i konflikt med unga är obegripligt. Så trött på detta hat på nätet och att de alltid är samma personer involverade med offerkofta hur är det möjligt.

#58 - Aa

#50 Malaka är grekiska och betyder ungefär wanker eller runkare.

#59 - Anonym

Dom flesta av bilderna han la upp måste vara ganska gamla , den sista på hydra (om d e han) i Stone Island tröja, 👅

#60 - Anonym

Hydra sitter och mobbar och hoppar på andra personer när han själv är en finnig p12a som försöker så jävla hårt att bli accepterad antagligen blev han väl utsatt tidigare i livet och om folk skulle få se hur han verkligen såg ut så skulle dem nog lätt att sluta kolla på honom.

#61 - Anonym

#Aa men varför använder man runka i vaje mening? Fjantigt

#62 - Anonym

Dom säger att hydra spred fucking videon vidare och gjorde allt mycket större och därflr ska chrille hämnas? Dom vill endast ha drama då ALLA visste om att spökjakterna var fake efter livesändnibgen. Det ända hydra gjorde var att dra logiska slutsatser.. Skullr spökjakterna inte vara fake skulle dom inte ta åt sig och vilja "hämnas". Jag trodde chrille va bror och typ gillade hydra? Men nej... #HydraFortsättMedDittContent inget ska behöva stoppa dig för det du vull göra! Det är inget fel på Hydra utan alla andra som hatar hydra endast för hans logik

#63 - Anonym

Fuuuck vad snygg Hydra är alltså haha. Ögonen *_*

#64 - Anonym

Kan jocke sluta säga att han har en äldre publik som han vill nå ut till? NEEEJJJ DU HAR INTE DETTTTT.. Det är 12 åringar som skriver att dom är 20+. Och neejj du kommer aldrig nå ut till en äldre publik när du beter dig på det sättet? Du är 30 åring och vill ha barn? Just saying... Jag hoppas verkligen att ni får barn då alla förtjänar det men ni borde verkligen tänka ett steg längre om ni kan vernmigen ta hand om ett barn när ni beter er som ett barn?

#65 - Anonym

De ser ut som jockisch gäng går hans ärenden. Nu slipper jockisch hänga ut!!!!

#66 - F--kuC

Vafan, Hydra sa väl aldrig något kränkande i videon om spökjakten??
Det här var så himla lågt av han. Crille kan ######.
#teamhydra

#67 - Anonym

Stoppa hat med hat- vart är logiken? Lundell och berg cluless swed ?

#68 - Maria

Fattar inte varför jocke säger att han absolut inte vill bara med i något drama, å nu med hydra sa han ju också det - men VARFÖR är han då med å diskuterar om det??? Chrilles senaste instabild försvarar ju jocke Chrilles handling... fy va lågt.
Hydra ska få vara anonym om det är det han vill. Hans content är helt klart roligast på Youtube!

#69 - Anonym

jaha? Vem bryr sig om det finns bilder på hydra? Skulle ändå komma ut nån dag. Sen sa inte hydra nått kränkande i videon o att jocke säger att han inte vill va me i drama o sen att hans bror sprider detta??

#70 - Anonym

Nu vaknar Jocke "stort" att köns ord och hat inte är acceptabelt varken i kommentarsfält eller i videoklipp halleluja vad seg denna människa är att ta ansvar. hur kom uppvaknandet kanske ni undrar jo för att vuxna reagerar och tycker det är kaos på hans sidor. Idag vill Jocke inte förknippas med drama vilket tog 31 år innan han nu KANSKE agerar med att rensa på sina konton. Tycker de är bra för de är inte en dag för tidigt snare för sent där han lagt grund till sina egna urflippningar som skapt hat storm på nätet. de var inte 5 år sedan de var månader sedan. De han gjort är lika skadat beteende som han anser ungdomen gör idag. Dock aldrig dödshotat någon bra där. Stå för dina sne steg och skyll inte på diagnoser så ska du se att dem som är hälften så gammal som dig gör lika. För kan du se hur andra uttrycker sig felaktigt borde självinsikten finnas där inne också kan man tycka. <3

#71 - Anonym

I och med Jockes mentala nivå ligger på ungdomars nivå blir han en trigger.
Ungdomar brinner av fullständigt!!!!!!!!
Jocke borde lägga ner YT för hela YT är fyllt med hat mot honom och förnedrat material på frun orka se allt skit och material han själv bidragit till en vis del. hur ska han lyckas få ett stopp på detta??????? Spy less att hela Youtube är nersmutsat de är inte glädje längre.

#72 - Ebba

10/10 would smash

#73 - Anonymi

Familjen berg! Alla är lika mogna...............

#74 - Anonym

Joakim skulle inte lägga sig hydra-chrille-cluless swed avslöjandet av identitet av Hydra enligt hans senaste snap *hosthost* bullshit vem finns bland kommenterarna om inte Joakim Lundell LOL ***han ifrågasätter om Hydra kan utan lov visa bilder och filmer på människor men ingen får visa bilder på hydra? avslutar även med hur han ser på hydras video om Manfred som förtal om jag fatta hans inlägg rätt och att de är straffbart
So here we go over and out!

#75 - Anonym

#60, hydra har aldrig mobbat någon. och vad får dig att tro att vi ska sluta kolla på honom på grund av hur han ser ut? haha, vi kollar på hans videor för att vi gillar hans videor och honom inte för hur han ser ut.

#76 - Anonym

#68, jockiboi började även kommentera hydras bild på instagram (som nu är borttagen) och försvarade chrille och när han märkte att folk ifrågasatte honom så skriver han "jag vill inte ha något med detta drama att göra" nej, men ingen har tvingat dig att gå in på hydras instagram och skriva kommentarer.

#77 - Anonym

#74, allt är förtal enligt jockiboi.
kommentar; du är ful
jocki; HÖRREDUU DET DÄR ÄR GROOVT FÖRTAL JAG KOMMER ANMÄLA DIG

#78 - Anonym

Varför låter det på Crille som att Hydras karriär är över pga en face reveal?
Kan bara tala för mig själv men jag följer Hydra för hans content och inte för hans utseende, och jag kommer fortsätta följa honom.
"Idag slaktade jag han & hela hans armé av gråtande spädbarn" lol nej? Hydra kommer få så mycket tjejer efter sig haha. Kul att du bidragit med det iaf Crille! Hydra är så jävla mycket snyggare än du nånsin kommer bli :')))

#79 - Anonym

Lol chrille är en idiot, #teamhydra

#80 - Anonym

Svar till #64
Jocke har visst äldre följare men som syns mestadels på Facebook än Youtube. Jag är t.ex en av de äldre på 25 år. Och säger inte att det finns barn som säger att de är 20+ men alla är inte det du beskriver men det finns faktiskt äldre publik också, bara det att de flesta av Jockes följare är barn.
Vad hans beteende med hans ålder
och görs har inget med det och göra?
Han lever sitt liv som han inte fått göra innan. Är det så himla fel som vuxen människa att leva ibland som ett barn? Ingen människa är perfekt och att vara "normal" finns inte, människor är annorlunda men alla har något gemenskap, alltså att alla kan göra fel, spelsr ingen roll om man har diagnos eller ej alla gör fel. Man är inte mer än en människa. Dessutom Ni som ger honom massa negativitet och hat ni är inte mycket bättre själva ska ni veta.

#81 - Anonym

#80 "Alla kan göra fel", Helt klart. Jocke har gjort miljontalsfel. Han fortsätter leverera mer fel, han är 32 (?) år. Och det ska folk acceptera och förlåta. Men när hans yngre följare 7-13 år skriver något på hans medier som provocerar honom, det klarar han inte av. Varför? hur kan han bli så upprörd av vad dom skriver?

#82 - Anonym

#81, för han klarar inte av kritik och blir sur när folk har rätt och han fel.
skulle inte förvåna mig ett dugg om det är jockiboi som sagt till sin bror att sprida bilderna på hydra på grund spökvideo-videon för då får inte jockiboi stå tills svars för det utan chrille.

#83 - Anonym

#81 han är inte mer än en människa som alla vi andra, finns mer än honom som gör misstag flera gånger det är inget nytt eller ovanligt, plus hans diagnoser påverkar mycket också så det blir som han gör. Och säg inte att han enbart skyller på diagnoser. För har man inte diagnosen själv så ska man inte döma någon i förväg. Du hade blivit också upprörd om fleeera tusen människor provocerar dig. Och det spelar ingen roll hur gammal än är, finns 50 åringar som kan göra misstag medvetet eller omodvetet. Dessutom så gör hatare och mobbare likadana misstag som andra människor, de får skäll för att sluta upp med att uppföra på det viset men fortsätter göra samma misstag om och om igen. Det tar sin tid att lära sig vad man egentligen gör. Jag tror säkert Jocke försöker bearbeta själv med att inse saker och ting. Men det hjälper verkligen inte saken att peka fingret, mordhota, hata, mobba osv för att han ska förändras eller vad han än nu behöver göra. Det gör det bara värre och det är det folket inte ens tänker på. Att ge konstruktiv kritik är bättre att ge än att hata och mobba och allt annat skit som det försigår. Tänk före innan du/ni gör förhastade slutsatser och bedömningar. Jag säger inte att Jocke har gjort rätt som sagt men som jag även sa att det hjälper inte mycket bättre av saken genom att hata och mobba.

#84 - Anonym

Helt rätt häng ut ungen !!!!! familjen bör nog söka annat boende en stund

#85 - Aisha

Märks att han gör sin brors affärer numera. För att inte J ska se dålig ut för barnen som följer honom, därför släpper C denna "bomb" om Hydra, för att hämnas för allt skit om spökjakterna som outade att dom var fejk (För dom små som inte förstod det från början...) Så fegt gjort, småbarnsfasoner.
Vuxna karlar som borde skaffa sig RIKTIGA jobb istället kanske...

#86 - Anonym

Killen i den gröna volleybolltröjan är INTE Hydra utan de delar bara samma namn.

Kanske ska tänka en extra gång innan man publicerar bilder på nån som är oskyldig Crille? En anabolstinn nolla är du. :)

#87 - Anonym

#85
Märks att du inte har koll lilla tjejen haha klart som faan sprider grabben skit om OLika yuo tupers klart som fan han får ta konsekvenserna blir å trött på låg begåvade människor

#88 - Anonym

Kolla Daniel Dorch video. Äntligen någon vettig person som yttrar sig. DIGGAR HONOM. Saklig ödmjuk varm och jävligt logisk kille. Ingen överspeedad människa som tycler sih vara bättre än alla andra. TRÖTTNAT REJÄLT på 30 plussarna som inte hittat sig själv och ger dubbelmoralen ett ansikte.
De glädjer mig dock att se yngre youtuber sköter sig sociala medier bättre än dessa. De måste få ett slut med uthängningar

#89 - Anonym

#87 är Jocke på besök 😂😂😂😂😂

#90 - Anonym

Visste att han skulle vara snygg !!! #teamhydra

#91 - Anonym

Tycker synd om jonna vilken normal kille har en spelning på ens bröllopsdag ..Tänk om gör rätt......

#92 - Hehe

Chrille och Cockibois familj e tappade

#93 - Lol

Men dendär lilla tönten Chrille tror han har gjort HELA VÄRLDEN en tjänst och att folk är depsperata att veta vem hydra är. Det är spänning att inte veta vem han e.
Ok om de nu e han så ok. Nu då? Ingen jävel bryr sig.
Visar bara hur jävla patetisk crille är.
Men han fattar inte det själv för han är så jävla efterbliven.

#94 - S

Hydra har inte ens gjort fel? Han uttrycker sina åsikter (yttrandefrihetslagen) om OFFENTLIGA personer, de har själva valt att vara det & ska då kunna ta kritik. Han däremot har valt att vara ANONYM då ska inte någon gå ut med hans namn utan hans tillåtelse? Btw är ganska så mycket äldre än 12 så alla er som säger att hans så kallade "fans" är under 12, kolla upp fakta om ni nu själva är över det (;

#95 - Advokat

Sant men ska man kolla vad han har publicerat ...så lyder de under falsk ingivelse ... O de spelar ingen roll om är offentlig eller ej

#96 - Aisha

#87
Lilla tjejen kan du vara själv lilla vän.
Jag håller hellre på Hydra än JockeBOI alla dagar i veckan.
Värre skitsnackare kan man inte hitta.

#97 - Anonym

#96 Preach gurl. WTs mecka det är jockibois lägenhet :)

#98 - Anonym

Helvete vad ja hoppas SD vinner Nästa val ut med Paket

#99 - Sushii

Det är bra att han fattat att han är en idiot.

#100 - captain obvious

Hydra sa i en livestream att han var SD:are men inte rasist #genius

#101 - Anonym

¤96
kryp ner under stenen du kommer ifrån eller åk hem

#102 - E

Ingen som vet vad som hänt mellan Jocke & Jonna och Gustav & Johanna?

#103 - Anonym

Men snälla, vad har Jonna med detta att göra? Denna bloggen är så jävla patetisk att det är sorgligt. Och att man sedan kan vara så jävla taskig i kommentarsfältet som vissa är får mig och vilja spy. Jag har förstått att ni inte gillar Joakim, men snälla. Håll det på en schysst nivå istället för att kläcka ur er en jävla massa. Vad hade ni själva tyckt om folk skrivit såhär om er? Detta inlägg handlade om Joakims bror. Men ni måste ju alltid dra in alla andra i detta. Jag har även märkt att det mest intressanta att skriva om på denna blogg är just Joakim. Hur svårt ska det vara att sköta sina egna liv? Är det verkligen så jobbigt att han växt som människa och nu är stor? Jag förstår inte hur ni orkar lägga ner energi på detta. Tycker ni inte om honom så håll käft istället? Eller är det så svårt att hålla fingrarna borta från tangentbordet? Eller mobilen? Så fort han gör något så hittar ni alltid det minsta fel.

#104 - Anonym

#103 shit va han har VÄXT som människa, Som pånyttfödd!!!! Eller? Exakt likadan som när han var med i trolljägarna :) han sa jävla drake till Jonna i den näst senaste vloggen lol. och ja han skrivs om mest här för det är han som beter sig så illa.

#105 - Anonym

Varför känns det som att Crilles "expose" är på uppdrag av Jocke? Som att det är Jocke som bett Crille att outa Hydra så han slipper göra det... blir ej förvånad om så är fallet. Att skapa drama är ju standard i familjen Berg.

#106 - Anonym

#105
Men gå o lägg dig fjant ...klart Crille står upp för sin bror djävla pucko

#107 - Anonym

Älskar stavningen i detta kommentarsfält:)

#108 - Anonym

Cluless swed och jockiboi vilket radar pa hahaha OMG vilke röra

#109 - Anonym

#100 då kanske han och Jocke ska starta klubb. Jocke sa i en podd för nåt år sen att han gillar SD.

#110 - Anonym

Jag förstår inte varför alla är imot Hydra? Han säger inte så hemska saker egentligen.. har aldrig fattat varför alla youtubers säger att han skapar allt drama. Den videon om Jockes expose hade jag sett redan innan Hydra la ut sin video om det och den videon hade säkert spridits väldigt fort! Jag tycker att alla andra youtubers skapar lika mycket hat som Hydra gör, det är bara att alla blir så butthurt när han pratar om dom så då måste dom gå på han... alltså gör dom samma sak som han gör. Alla vuxna youtubers känns ju mer barnsliga än dom yngre tbh.. Jocke har dock skärpt sig lite, förut skapade han ju drama typ varje vecka. Tycker bara att det är fegt av alla youtubers att gå på en som säger vad han tycker om deras videos!

#111 - Anonym

Visst Chrille kanske TROR att han står upp för sin bror men i stället är detta kontraproduktivt och slår HELT fel. I stället för att detta ska slå mot Hydra eller slå tillbaka mot Chrille så slår det tillbaka på Jocke i stället. Hur mycket Jocke än försöker hålla sig utanför så är det han som kommer få ta skiten för detta. Ju mer Chrille ger sig på Hydra ju mer skit lär Jocke få och ju mer lär jocke straffas. Hade jag varit jocke så hade jag bett Chrille "Chilla" lite visst Hydra kanske brände jockes spökvideo vilket man kan tycka vad man vill om "idiotiskt eller inte" Men är konsekvenserna i ett fortsatt bråk med Hydra värt det ? Vet jocke brukar läsa denna bloggen så ställer frågan direkt till dig jocke? Är Konsekvenserna i ett bråk mellan din bror och hydra värt det ? Hade jag varit dig så hade jag sagt i från till din bror att nonchalera hydra i bland får man bita i det sura äpplet och bara nonchalera det hela för konsekvenserna kan bli betydligt högre och du har inget tjäna på ett bråk jocke du är som sagt den STORA förloraren i detta. Visst förstår han vill försvara dig men tyvärr kan det slå fel i stället som i detta fallet ...

#112 - Anonym

#TeamHydra

#113 - Anonym

#teamhydra till 100%. Dumt gjort av Chrille.

#114 - Anonym

Är tjej, 13
skrattar åt jockes fakeade pranks & spökvideor, felicia bergströms dubbelmoral, clueless ännu större dubbelmoral, reaktionerna till bentes snap osv.
Hydra är bara ärlig och säger sin åsikt, fine om det uppfattas elakt. Men det man publicerar, får vilken människa som helst tycka och säga vad den vill om(nästan, inget överdrivet.)
vad som än händer är jag
förevigt, #teamhydra ❤

#115 - Anonym

Att säga sin åsikt och ta upp olika ''draman'' som redan existerar är inte att skapa hat, och det är inte fel. Att vissa folk som är ''#teamhydra'' hatar kan ju inte han ta ansvar för. Finns folk som tex älskar Thomas Sekelius som hatar, inte blir han ansvarig för det?
Det som är fel är att sprida bild på någon som valt att vara anonym, man har rätt till att vara det, finns ingen lag som säger att man måste visa sitt ansikte bara för att man håller på med youtube.
Just nu hatar jag svenska youtube, för dom enda som syns är vuxna människor som beter sig som dom vore 5 år gamla.

#116 - Anonym

Är inget 12-årigt fan som går och hatar på andra youtubers, men jag tycker att det Chrille gjorde var fel, och det är också olagligt att lägga ut bilder på någon offentligt utan den personens tillåtelse... Dåligt gjort

#117 - Anonym

#27 Det är hydra på bilderna. Hydra la upp en bild på sitt halva ansikte för ett tag sedan. Ögonen, ögonbrynen, håret ansiktsformen - allt är samma. Dessutom så vet man redan att hydra heter fredrik tack vare spotlight centrals tabbe i en video.

#118 - Anonym

#Teamhydra

#119 - Anonym

Haha, Bente glömde sin nya dator på tåget. Hur lyckas man ens med något så klantigt? #karma

#120 - Anonym

Ben mitkus är nog den enda som inte börjat slicka Jockes röv efter att de umgåtts. Det är något med Ben som jag finner är riktigt äkta, i mina ögon är han en youtuber på en helt annan nivå än de flesta. Inte på sättet han redigerar men personlighets mässigt. Någon som håller med eller är det bara jag?

#121 - Anonym

Håller med om Ben Mitkus. Han är dessutom äkta vara och har talang. Är inte en stor diva utan behåller fötterna på jorden. Behöver inte manipulera små barn för att få bekräftelse. Delar inte i drama eller grinar och plockar bort inlägg klipp m.m. Står för vad han tycker. Tycker de är galet vuxna söker bekräftelser hos barn i sin vilsenhet att inte kunna bekräfta sig själv. Vuxna ska vara vuxna barn ska få vara barn och inte ta hand om vuxna med sitt drama och problem samt stärka deras självförtroende.

#122 - Anonym

Håller med om Ben Mitkus. Han är dessutom äkta vara och har talang. Är inte en stor diva utan behåller fötterna på jorden. Behöver inte manipulera små barn för att få bekräftelse. Delar inte i drama eller grinar och plockar bort inlägg klipp m.m. Står för vad han tycker. Tycker de är galet vuxna söker bekräftelser hos barn i sin vilsenhet att inte kunna bekräfta sig själv. Vuxna ska vara vuxna barn ska få vara barn och inte ta hand om vuxna med sitt drama och problem samt stärka deras självförtroende.

#123 - Vad ska ni göra då

Vad händer om er "plan" inte funkar och han fortfarande gör samma innehåll? Ska ni komma hem till honom då eller?

#TeamHydra

#124 - Anonym

Alltså... Ehm.. Både Jocke och Chrille gillade Hydra förut? Jocke skrev förut en kommentar på en av hans egna videos och skrev hur mycket han gillade hydra och Chrille skrev att han var "skön" "bäst" osv....

Men kanske de är som Clueless. Ändrar sin åsikt lika snabbt så man inte hinner blinka

#125 - Anonym

Chrille tror att detta kommer stoppa hydra, men nej. Team Hydra föralltid
#TeamHydra

#126 - Anonym

Hydra va ju het

#127 - Anonym

Hydra e sjukt snygg asså

#128 - Anonym

Så respektlöst av Chrille då Hydra bör inte ta ansvar för några 10 åringar ringer och säger massa skit och kallar sig för #teamhydra. ............ Spökvideosen är fake. Alla vet det nu. Ni gjorde en tabbe, inte mitt fel, inte Hydras fel, Ert fel.

#129 - Fyfan för dig Chrille

Jävligt synd då jag längtade efter en face reveal av Hydra själv asså :( Inte samma sak liksom... Chrille, om du läser detta. Du tror du gjorde någon/några en tjänst. Men nej, du förstörde spänningen.

#130 - Anonym

Så jävla onödigt gjort av Chrille, dom får ju för fan stå för det misstaget dom gjort. Jag kommer ändå inte leta reda på bilderna, jag tänker vänta tills Hydra själv vill visa!
#TeamHydra

#131 - Anonym

#119 hon får inte ens den förän på måndag. Jag jobbar på sodexo och städar tåg.
I Stockholm. Plus att det kostar runt 100-300 kr att hämta ut den.

#132 - Anonym

#131 om inte nån har tagit den ja

#133 - Anonym

#131 om inte nån har tagit den ja

#134 - Anonym

#132 man får hoppas på de :D

#135 - Hejhej

Så jävla respektlöst att sprida hans bild, han har valt att vara anonym, och det ska man acceptera. Hur kan du veta att d 100% säkert e hydra.

#136 - Anonym

Varför är jag inte förvånad att denna familj fortsätter hänga ut personer då oenigheter uppstår??? Att ta saker privat tycks inte finnas i deras värld. Pinsamt att se. Sociala medier är bra i stort tills man mötts av vuxna människor som inte lärt sig hyffs. Märks att många youtuber tröttnat på detta trams några få personer skapar på Youtube.

#137 - Anonym

#135 Daniel Dorch sa i sin video att bara den ena bilden är hydra men båda har likadana namn.

#138 - Anonym

Herregud Cluless swed man skäms

#139 - Anonym

#teamhydra

#140 - Anonym

#135 Det är 100% säkert att killen på bilden är Hydra. Han har bl.a sagt i livestreams att han är 183 cm, samma längd som killen på bilden (enligt volleybollprofil). Samma ålder osv. Rövigt gjort av chrille hur som helst!

#141 - Woop

Chrille är pinsam, och hela den familjen MÅSYE lära sig att sluta tro att dom får säga vad dom vill. Jocke har inte bättrat sig så enormt då han hela tiden skriver om hur folk hatar & hur barn är mot honom på snap å allt de, skulle han lägga av att ta tid på att ha 40 snaps om det skulle dom trötta? Chrille är bara ett skämt som vi alla borde sluta följa och skita i helt ärligt. Man hänger inte ut någon. Sen varför göra en stor grej av det om dom har äkta spökvideos osv? Det verkar ju bara mer som att dom vill dölja nått annars lol

#142 - Min kuk

Du är cp

#143 - Anonym

Gumman lilla lilla ida han heter cristofer inte jockes bror👍🏽

#144 - Anonym

https://youtu.be/crQzBfMIMzM
Viktig info hur man som youtubet tjänar pengar. Du vet Ben;)

#145 - Hanna

Vet nån vad hydra heter på riktigt ?

#146 - Dera

#145 Fredrik heter han

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com