#1 - Sandra

Fint gjort!

#2 - Anonym

Det är kanske för att han är jävligt rik? ;)))
Anywas jätte fint gjort av dem!

#3 - Julia

Det var fint gjort :') cred till dig Jocke

#4 - Gölligt

Gölligt

#5 - Anonym

Fans, aka hjärntvättade p-12:or.

#6 - Språkpolisen AB

*sina* fans. På alla ställen där det skrivs "Jocke och Joanna" innan. :)

#7 - Anonym

Tycker det är favoritisering.

#8 - Anonym

fint gjort

#9 - Jockibois gamla blogg

Fans? Hahahah
Mer typ hjärntvättade 12 åringar

#10 - Anonym

#6 TACK för att någon mer än jag bryr sig om grammatik!

#11 - Ebba

Grammatiken, snälla!
Rubriken: Jocke & Jonna köpte Guldtuben-biljetter till sina fans

Inlägg: Jocke och Jonna valde att köpa Guldtuben-biljetter till sina trognaste fans på instagram.

Deras fans fick dessutom umgås med dem innan och under Guldtuben.

#12 - Gud

Vadå trognaste??? Favorisering? Usch

#13 - anonym

Ben mitkus la upp ett inlägg på instagram där han sa att hans mamma är hans favorit fan, usch på favorisering..

#14 - .

Det var @jockejonna.queen och @realyoutubefangirl

#15 - A

#13 Men det är ju ändå hans mamma? Det är väl klart att det blir hans favoritfan om det är hans favoritperson? Eller är det fel?

#16 - anonym

asså det e ju lite favorisering dock. Tycker det va fint gjort men det finns andra personer som också förtjänade det. jag vet inte om det var något bra eller lite dåligt. dock glad för deras skull

#17 - Anonym

Denna blogg börjar likna Klubben för inbördes beundran , kankse dags o hänga ut portalens ägare för de verkar ju poppis o hänga ut folk haha ;)

#18 - Anonym

Rätt skoj bente har youtube kanal för barn när hon obviously hatar barn.. Hon har ju gått ut på sin snapchat klagat på ungar och sagt hur mycket hon hatar barn och att hon aldrig vill skaffa egna 😂

#19 - Anonym

Tova Helgesson la ut snap nu hon hade parkerat sin nya bil i ett parkeringsgarage och när hon skulle köra ut så körde hon i med sidan i ena väggen skrapat upp stort märke på sidan på bilen

#20 - Anonym

#19:

Roliga nyheter "Tova har skrapat upp sin bil"

#21 - Anonym

Jaha och nu skämtar bente om kvinnomisshandel och tycker de är okej att skämta om de "för att hon själv blivit misshandlad"

#22 - anonym

är jocke och jonna ovänner med johanna och gustav

#23 - Anonym

#22
NEJ

#24 - MS

Ändå fint

#25 - Anon

Aw vad fint gjort! Tycker personligen inte om Jocke men detta var bra gjort av honom. Haha vissa i kommentarsfältet kan verkligen inte se någon bra sida av Joakim.

#26 - Anonym

Tycker faan synd om Björklund hon bra glider ju som nån djävla bratt på deras bloggar .....
o tycker hon e såå snygg ... hoppas han vaknar snart

#27 - Hejsan

Önskan på inlägg: De största YouTubernas civiltillstånd. Har väldigt dålig koll...

#28 - Hejsan

Önskan på inlägg: De största YouTubernas civiltillstånd. Har väldigt dålig koll...

#29 - Anonym

Haha😂😂😂Therese we love you❤ tackar för sina priser på guldtuben även fast hon inte bett sina tittare rösta..Du är så jävla bäst..Du behöver inte tjata Therese vi vet du är grymt duktig. Kraaam

#30 - Anonym

Vad snällt av dem! Jag tog en snabb titt på fansen som fick följa med och looool ungarna tror att dom är kända? "Kom fram till mig och ta bild om ni ser mig". Earth is calling x)

#31 - Linn. Svar till #30

Jag var en av de och wtf ingen av oss 3 har skrivit de? Haha då har du kollat fel sidor. :)

#32 - Linn. Svar till #30

Jag var en av de och wtf ingen av oss 3 har skrivit de? Haha då har du kollat fel sidor. :)

#33 - .

Hahah Det e linn

#34 - J

Gulligt gjort av dem :). Ändå ska folk klaga "Orättvist", ja livet är inte alltid rättvist. Det är väll bättre att några får ha kul än inga alls? Ingen skada skedd.

#35 - Anonym

Stor eloge till Therese som inte nämnt någonting om guldtuben eller tjatat på röster men ändå vann 2 priser!! :)

#36 - Anonym

Fyfan vilken jävla shitty person Bente är. Jag brukar inte prata om folk like this men _helvete_ vad vidrig hennes personlighet är? Hon är 23 år gammal men har inte fattat att man inte kan bete sig hur som helst med argumentet "jag är mig själv". Man har ett fucking ansvar som människa att inte vara ett jävla rövhål mot andra men hon fattar ju inte ett jävla jackshit om NÅGONTING. Herregud. Finns få människor som provocerar mig lika mycket.

Och ja hon har asperger osvosv jag förstår, jag är utbildad mentalskötare så jag förstår problematiken, men man kan SÖKA HJÄLP för det, man kan få hjälp att hantera livet och andra människor. Det finns tusentals människor med asperger som inte beter sig som jävla idioter, men hon bryr sig ju inte öht. Hon bryr sig inte om hon sårar andra människor för InGeN KaN Ju tA eTT SkäMT nU FöR TiDEN xDDDDDD hon tycker att hon är jordens mittpunkt och alla andra runtomkring henne alltid gör fel.

#37 - Ida

aggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

#38 - Ida

aggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

#39 - Anonym

Så jävla utstuderat att göra en challanger med musiker killen från USA under Guldtuben. Alla steg och drag Jocke gör är planerade för mer visningar och draghjälp att synas. Äckligt. UnDra när sanningen av hans dubbelmoral å äcklig heter når världen.

#40 - Anonym

Briljanta idioten på Youtube är ganska bra. Han visar vad yt valt sagt och lagt ut och dubbelmoral. Inget de själva inte sagt och uttalat. Undra vem som åker dit nästa gång där han granskar och ifrågasätter med en roast och video.

#41 - Anonym

(detta kommentar handlar inte om detta inlägg) Inte för att någon bryr sig men du skriver aldrig något om Hydra.Roligt att du gjorde det när han blev "smygfotad". Hydra har ju svarat tillbaka (dock visste vi det redan att det ej var han men ändå. Du lägger upp mycket löjligare nyheter. Som bente som är ledsen över något så patetiskt.

#42 - Anonym

https://beta.tt.se/bildobjekt/image/sdltbf0dfa5

Hahahh Bente refereras som "sällskap" på röda mattan-bilderna. Dör

#43 - Avundssjuka människor

Fansen han har en grupp med på sin instagram är ju en grupp han har haft sen han började med youtube, så jag tycker inte det finns något orättvist med att de fick biljetter.

#44 - Anonym

Vem är killen på bentes story på Snapchat??

#45 - Anonym

Till #44 säker hennes nya ligg

#46 - Anonym

#44 det är hennes kk eller vad dom nu är för något, fredrik björnlod heter han

#47 - Anonym

någon som vet vad som hänt med gustav och johanna, jocke och jonna? de umgås ju aldrig längre, har de blivit något bråk jag har missat?

#48 - Anonym

Jocke besöker ett akvarium, med små små tankar för många fiskar 😒😒

#49 - Julia

HAHAHAHHAA ni som säger att andra förtjänade att få biljetter från dem, det är ju uppenbart att deras TROGNASTE fans förtjänar det mest? :) no offense, men sköt er själva istället!

#50 - Anonym

Har kommit på varför ben ser så konstig ut, han har underbett!! alltid undrat

#51 - Anonym

H

#52 - Anonym

H

#53 - Abraham

#48 OOOOOOOOOOOMG ÄR DU SERIÖS HERREGUD!!
FUCKING LÅT HAN OMG DET ÄR SÅNNA SOM DU SOM BIDRAR TILL HAT

#54 - anonym

I helgen under brännbollsyran i Umeå så såg jag Wilma Nilsson och Matteus kyssas. Dom gick ju ut med att dom hade gjort slut för ett tag sedan men kysste nu. Jag är helt säker på att de var dom och att dom kysstes .

#55 - Anonym

Wow ex som håller på med varann igen stoppa pressarna

#56 - Anonym

#54 ganska obv eftersom dom inte raderat bilder på varann på instagram xD hade de varit slut for real o dom haft 0 känslor hade man raderat bilderna direkt. dom ksn vill ha ett förhållande utanför yt...

#57 - Anonym

Next level. Jocke har tagit solglasögon till en helt ny nivå. Snälla plocka av dig dessa solglasögon inne iallafall. När ska tittarna få ögonkontakt ohyfsat. 😎😎😎😎 bort med glasögon dy behöver inte gömma dig ser bara töntigt. Solglasögon fett bort

#58 - Anonym

#44 det är Fredrik björnlod

#59 - Anonym

#48 asså snälla hållkäften du äter säkert kött. Sluta bry dig om andras liv snälla du har verkligen inget liv

#60 - Anonym

Hydra har skapat en ny kanal!Kanske något att skriva om? Eller läcker denna blogg bara skit skvaller?

#61 - Anonym

Nu när folk namndroppat namnet på BENTES KK här så lär det väll snart komma ett saftigt rykande hett inlägg från blogg ägaren om detta precis som med tovas "pojkvän/dejt" där det var namn och bild och allt på han. Vet ju mycket Ida gillar Bente Schramm så hon trycker säkert gärna till bente lite extra om hon får chansen

#62 - Anonym

#60 Fast det är skvaller som gäller här, inte nyheter.

#63 - Anonym

#60 Fast det är skvaller som gäller här, inte nyheter.

#64 - Anonym

#60 Fast det är skvaller som gäller här, inte nyheter.

#65 - Anonym

#62 Så hon lägger inte nyheter här? Bara skvaller?

#66 - .

Asså att inte Jocke och Jonna fattar att det röda på hundarnas nos är svamp?? Gör nått åt det snälla, dom kan ju lida av de herregud

#67 - Haha

fredrik björnlod Heter kille BENTE ligger med

#68 - Ella

de fick dessutom umgås med DEM under guldtuben, förlåt va bara tvungen

#69 - An

Snacka om att alla som håller på med youtube släpper låtar? Absolut att de får större chans att uppfylla sin "dröm" men känns som att alla större youtubers släpper en egen låt?? Och det är sällan låten låter RIKTIGT bra. Joakim har ju i alla fall lyckats. Men förstår bara inte riktigt varför de ska ha så stora projekt igång? Att producera en bra låt gör man inte på ett dygn liksom och även ska man underhålla sin youtubekanal.

#70 - Anonym

Lite kul att Felicia säger på sin snap att hon sjungit i sju år.. och sen i vloggen där hon visar Simon sin låt så säger han "jag visste inte att du kunde sjunga" har inte dom varit tsm typ forever, borde han inte vetat det då?

#71 - Anonym

#70 Man ksk inte sjunger för varann i ett förhållande förutom typ kareoke? hahha tror inte dom brukar sjunga för varann + hon har sjungt i sina vloggar så de var nog ba en sarkastisk kommentar ifrån honom :)

#72 - Hkbftv

1, i år när Jocke vann det han ville vinna blev det inget tjavs om priser alla var värdiga vinnare då enligt honom.... dålig förlorare han e tyder ju det på
2, var det bara jag som tyckte att Nour och Hampus sög?!?!?!

#73 - Anonym

Finns det inget intressantare att skriva om?

#74 - Anonym

#68
Förlåt VAR bara tvungen

#75 -

fuck you (: