#1 - Batman

#2 - Anonym

buhu tragiskt att vuxna människor tror på "spöken"...

#3 - Ida-Amanda

En sån jäkla konflikträdd karl. Han står inte för vad han säger och springer iväg från sina små problem. Hur orkar hans nära och kära med honom??

#4 - Anonym

#2 fast spöken finns ;)

#5 - Anonym

Kan inte Jocke bara fatta att mycket av fejk videos som skapas har han lagt grund till själv. Dubbelmoral. Och att han i 29-30 års ålder valde föryngra sin födelseår. Att han lägger ut och tar bort uttalanden. Aldrig står för sina lögner och nu lossas som 31 år att han vuxit ifrån. Herregud i sommar sköt han Therese före bröllopet han skapa stora drama bråk med familj och fler. Visa lägsta nivån en i henas ålder kunnat gjort, söka stöd på snapchat från fjortisar. Lärde alla vad uthängningar skapar HAT. Nu har han vuxit upp. De är värt en applåd. Hoppas de varar. Nu förväntar han sig ungdomar som är hälften så gamla som honom uppträda fint på sociala medier. Medan han har fått betee sig illa till medelålder. OMG

#6 - Anonym

När fan ska du växa upp Jocke?
tröttnar du aldrig på att konstant gnälla på snap och att underhålla 12åringar?
det märks så sjukt mycket han alltid behöver uppmärksamhet på något sätt

#7 - Anonym

#5
Va faan yrar du om

#8 - Anonym

Vilken luffare LOL 31 år
Får se vad nästa avslöjande blir. Dj och musiken.

#9 - Anonym

SPÖKE

#10 - Anonym

Jocke
Du är så fruktansvärt omogen just nu.
Snälla stå för dina handlingar och var inte så konflikträdd. Skrik inte på oss på snapchat och hetsa utan stå för vad du gjort istället.
"Jag tabbade mig" är det ända du behöver säga.

#11 - MR. Exposé

Så jävla sorgligt hur man lyckas sabba för sig själv. Har man förbrukat ett förtroende får man aldrig respekten åter. Detta kommer sabba hans musik också garanterat. Bara en tidsfråga de dyker upp DJ Exposé jocke. Fan sorgligt

#12 - Hahaha boy bye

Hahahhahha
Halelija

#13 - Hahaha boy bye

Hahahhahha
Halelija

#14 - Anonym

Citerar snapchat inlägget ovan. Är trött på att behöva ta ansvar för vuxna människor hahahaha skämtar han. När blev Jocke ansvarstagande och vuxen du skämde ut dig rejält för mindre än 3 månader. Väx upp Jocke och kasta inte sten i glashus. Pajas

#15 - Anonymi

Det där är bara ursäkter!!! Det ända han bryr sig om är sin äckliga jävla musik!!!!!!! 😠😠😠😠😠 o som vanligt ska det skrytas om hur dyra hans videos är... jävla narcicistbeteende! Kräks!!!!!

#16 - Såärdetsåkäft

ALLTID skrattar han åt sina följare, trycker ner sina vänner (mest alex) är jonna glad o skrattig så blir han galen. Det är BARA jocke som ska synas...!!! 😠😠😠😠😠😠

#17 - Anonym

Tror man på det eller? De tjänar ju feta summor pengar på deras spökvideor och vill dom gå miste om det eller? Tror att det bara är ett hot för att folk ska tycka synd om honom som vanligt (:

#18 - Julia

Joakim "offerkoftan" Lundell

#19 - Anonym

😂😂😁De finns en del personligheter som dessa som inte tilllåter sig stoppas vid genomskådan. De lägger på ett hårt skal och beter sig märkligt. De sopar av sig och går vidare som om inget hänt med nästa projekt. Oberörd men aldrig tillfreds

#20 - Anonym

#17
De är inte så stora pengar längre i yuo tupe ...de dom tjänar pengar på är sammarbeten kolla bara på Tessan finns väll knappt en video som inte är sponsrad eller dylikt...smygreklam över allt de är de som ger pengarna

#21 - Anonym

#10
såå bra sagt

#22 - Årkar ej med JOCKEBOI

Fy fan vad jag inte årkar med han både på snap och youtube alltid ska han vara offret i allt. Han leker som han aldrig har gjort fel. När ska han fatta vi tänker ej sitta och gråta för hans videos när det finns så mycket i livet vi kan göra. Jockeboi hur årkar du ens med din drama. Och ja jag skrev Jockeboi!

#23 - Anonym

Jocke du kommer aldrig tas som mogen så länge du väljer vräka ur dig allt skit på snapchat. Eller söka sympatier av små barn. Ta ditt ansvar och väx upp du är för gamla för snapchat utlägg och fasoner du pysslar med inför små barn

#24 - Väx up

VADÅ TYCKA SYND OM SIG SJÄLB HAHAHAHAAH

#25 - Anonym

Han förväntar att 11åringar ska bete sig men han har betett sig illa på nätet (och i verkligheten) hela hans vuxna liv. Han gör det fortfarande. Snacka om att kasta sten i glashus

#26 - Anonym

Låt oss tänka lite här, varför skulle han sluta med spökjakterna om de var riktiga? Varför skulle Danjal skämta om att "planera spöken" om han inte visste att Jocke var live? Om nu Jocke känner sig så "påhoppad" varför förklarar han bara inte vad han menar? Fast ne juste han har ju varenda diagnos i världen så varför skulle han förklara?

#27 - Anonym

#4 Finns ingen vetenskap varken för eller emot det, så du kan inte påstå det utan fakta.

#28 - Anonym

#27 det finns vetenskap om att det finns ;) Leta fakta innan du uttrycker dig :) Det är redan bevisat så finns ingenting som kan motbevisa det :) gråt mer

#29 - Nini

Jag tror på Jocke. Sen om det han stämmer är sant eller inte, vem fan bryr sig. Det handlar om Youtube-klipp, inte Sveriges riksdagsval

#30 - Gurkan

Varför är det här så stort? Jag menar, vissa tror på spöken, vissa inte. De som inte tror, de tror inte på Jockes videor. De som tror, de tror på Jockes videos. Låt dom tro det. Är förvånad över att alla reagerar så starkt, det är en SPÖKVIDEO. Välj om du vill tro eller inte.

#31 - Gurkan

#28

Källa, tack?

#32 - Anonym

Svar till #29 och #30
Håller med er.

#33 - Anonym

Jockiboi har ju sannerligen gett självömkan ett ansikte. Fyfan vad han tycker synd om sig själv hela tiden. Väx upppppppp.

#34 - Anonym

#11 Det har redan funnits en sådan på youtube, men av någon mystisk anledning så försvann den därifrån ;)

#35 - Äntligen

Hyda är outad av jockes brorsa NYSS!! Namn bilder och allt. Och jocke osv har ju till och med träffat hydra Så nu vet vi att det stämmer. Han ska brinna och det var på tiden

#36 - Anonym

Extremt synd om Hydra, de sprider hans ansikte utan tillåtelse. Och så anklagar dom honom för så jävla mycket, för att han är ärlig om sina åsikter. Christoffer, du har skämtat om att kidnappa och våldta kvinnor. Du kommer ALDRIG bli en bra person om du fortsätter anklaga andra när du själv har gjort fel.

#37 - Anonym

Det är så obvious att Bente & Fredrik är mer än bara kk med varandra. Hon var liksom med till hans systers studentskiva idag, dom håller hand och han pussar på hennes kind och axel osv. Så som de är mot varandra är man bara om man har känslor för varandra. Det började med att de bara låg med varandra men det är tydligt att de har fallit för varandra. Går inte att ta miste på.

#38 - Evelina

Jag fattar inte varför ni envisas med att skriva att det är fake, "bara 10 åringar som tror på sånt" osv.
Det är helt okej att inte tro på andar men det är också helt okej att tro på andar.
Varför hålla på å trycka ner folk och vara elaka bara för de inte har samma åsikt som just dig?

Jag antar att ni har väldans mycket hat i kroppen, kanske har ni det svårt i livet.
Men jag har ett tips, kolla inte och läs inte om något som har med andar att göra.. Jag lovar att erat liv kommer bli mer harmoniskt.. och vi som faktiskt tror på andar också får må bra. För det är inte ett dugg kul å se era kommentarer om hur dum i huvudet man är osv.

#39 - Anonym

När ska jocke vlogga utan solglasögon? No hate

#40 - E

Jonna och Johanna har slutat följa varandra på Instagram, någon som vet vad som hänt mellan dem?

#41 - Helle

Hörni de är inte alls fake jag tror på spöken och jockiboi fuck uou!!!

#42 - Anonym

Jag har aldrig fattat grejen med deras spökjakter. Vad är så roligt att kolla på? Det pratar lite med spöken, blir rädda och springer iväg. Fattar verkligen inte det roliga. // från en 13 årig tjej.

#43 - Anonym

Jocke, du la upp en video på snap där du skrev att du inte brydde dig om folk la upp videor där de exposar dig och sånt. Men nu ska du lägga ner denna serien för du orkar inte få hat? Din dubbelmoral e ju fruktansvärd.

#44 - Anonym

Jocke, du la upp en video på snap där du skrev att du inte brydde dig om folk la upp videor där de exposar dig och sånt. Men nu ska du lägga ner denna serien för du orkar inte få hat? Din dubbelmoral e ju fruktansvärd.

#45 - Anonym

Klart han kan pausa/lägga ner spökvideos, han fick ju sitt pris... Sen vann han ju ett pris för sin låt, undra vad nästa steg blir, årets gamer? Eller kanske årets pajas som han borde vunnit varje år sedan 2012.

#46 - Anonym

ja men hur jävla smart är det att skämta om att man ska plantera ett spöke i en serie av videror som många redan tror är fejkade? inte så väldigt. hade daniajl tänkt lite längre hade han själv fattat hur jävla korkat de egentligen är. De är bara att kolla på alla kommentarer som de redan har på youtube och instagram och facebook. De står redan där att många tror att de är fejkat för att f fler visningar. Men allt kanske bara är ett sett att inte göra fler spökvideor. Jockeboi och co kanske är smartare än vad alla andra inser och ve vad som skulle hända fall Danijl sa så. Vem vet?
jag tror på att de finns någonting annat därute men jag tror inte att jockes videor är sanna. för när laxton är på samma ställe händer bara hälften av de som händer när Jocke och jonna är där.

#47 - Anonym

Kolla Mitkus senaste video. Handlar om inkomster på Youtube sponsrade shoutout och hyra liseberg och bad hus reklam på vidosar sponsrade produkter hur och vad man tjänar på. Intressant video.

#48 - Anonym

https://youtu.be/vvcFNfwRw0o