#1 - Anonym

Det är ju lite tröttsamt med alla Youtubers som kommer med musikvideos och nya låtar hela tiden. Saknar när de flesta bara riktade in sig på Youtube.

#2 - Pinsamt

Verkligen en B-låt dessutom, haha....

#3 - Bananen

När skall alla youtubers komma ner på jorden? Ni tror att ni är något usch

#4 - Anonym

Inte direkt bästa låten...

#5 - Gud

Fortfarande mycket bättre än tease...
Tycker Felicia är svinbra

#6 - Anonym

skiter i om hon är youtuber eller inte, det är ingen bra låt och hon har ingen speciellt bra röst heller. Vem som helst får tydligen göra vad som helst idag och kalla sig för artist,författare u name it fast de är helt talanglösa,tycker de är helt fuckt up och de handlar inte om avundsjuka. Jag tycker bara det är fel

#7 - Anonym

skiter i om hon är youtuber eller inte, det är ingen bra låt och hon har ingen speciellt bra röst heller. Vem som helst får tydligen göra vad som helst idag och kalla sig för artist,författare u name it fast de är helt talanglösa,tycker de är helt fuckt up och de handlar inte om avundsjuka. Jag tycker bara det är fel

#8 - Dela

Är det ingen som reagerar på att Tova hela tiden filmar när hon kör bil!? Hade någon annan gjort det skulle det bli ett jävla liv, konstigt att de är helt okej för att Tova gör det. Idioti.

#9 - marre

AHHAHAH Felicia verkar lite blåst som inte fattar att Zeana utnyttjar henne för hennes lilla kändiskap. När hon väl tagit sig fram, kommer hon dumpa henne, lika snabbt som de lärde känna varandra. Zeana är jugge, så hon kan gamet.

#10 - Lina

Hur många av oss här har inte någon gång drömt om att får släppa en egen låt eller satsa på en musikkarriär? Ganska många av oss skulle jag gissa på.
Jag tycker det är FANTASTISKT att youtube är ett så brett nätverk att det ger människor chansen att få uppfylla en dröm på detta sätt. Som Felicia säger så har det alltid varit en dröm för henne att få släppa en låt och att hon med hjälp av youtube fått denna chans är otroligt. Detta betyder inte att hon kommer släppa youtube för att satsa på musiken utan det är ett beslut hon själv får ta i framtiden.
Jag vill därför säga grattis till alla youtubers som får chansen att släppa en låt för att uppfylla en dröm, vare sig det är en bra eller dålig låt och artist.

#11 - Anja Rosenskjold

Avundsjukan i kommentstsfältet på denna bloggen får mig att vilja spy.
Detta är jantelagens äckliga ansikte och det är enligt mig otroligt pinsamt hur många alltid ska försöka trycka ner andra. Säg mig varför ni tycker det är fel att lyckas med mer än en sak i livet?
Varför ska man inte få sjunga för att man jobbar med Youtube? Vem är det egentligen som har rätt att bestämma om det någon annan gör är bra eller dåligt?
Sluta vara så jävla avundsjuka på andra och lägg istället kraft på att lyckas med det NI drömmer om att göra i livet.
Det skadar inte att vara glad för någon annans skull.

#12 - Anonym

Det handlar inte om att vara avundsjuk!! Så fort man kritiserar någon/något så är alltid svaret att man är avundsjuk på personen i frågan! Jag är fan heller avundsjuk på henne, jag har noll desire att va en offentlig person, att bli känd, att syssla med musik eller något jag vet fan knappt vem bruden är. Jag säger bara att jag tycker låten va dålig och att det är sjukt att folk som knappt kan sjunga spelar in låtar och kallar sig för musiker, för mig är det som att spotta på de med riktig talang och jag tycker det är pinsamt hur det har blivit. Sen självklart får väl folk göra vad fan dem vill, egentligen bryr jag mig inte men är bara less på att se folk som henne släppa kass musik, folk som inte ens kan skriva gör böcker med ghostwriters och kallar sig författare. Tycker bara allt blivit helt sjukt.

#13 - Anonymi

Det intressanta är ju att 99% av alla youtubers tror att dom är störst bäst o vackrast... dom tror säkert att guldtuben är guldbaggegalan.... överklass äckel som trycker ner sina tittare o skryter är vad ni är!!!!!

Credd till helen torsgården, ella grundel,allice sjöstrand dom är dom ända som inte skryter över hur rika dom är.....

#14 - Anja Rosenskjold

#14
Skryter om att vi är rika?
Åh herregud alltså. Det är väl ändå inte många youtubers som är det eller ens skryter nånting om sin inkomst.
Många jobbar ju till och med andra jobb vid sidan av Youtube.
Vart får ni all hat ifrån? Att ni ens orkar vara så fyllda av negativitet.

#15 - J

#14 Eftersom du inte ens kan stava så antar jag att du är en av de där 99% fjortisar som endast är avundsjuka. Ge dig...

Tycker hon sjunger bra! Kul att hon ens vågar prova.

#16 - v

Förlåt men den var fan inte bra haha

#17 - BENTE BENTE

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA alltså bentes my story när hon mimar till låtar och säger att hon förtjänade "årets snapchat"? HEEEEEEJ DÅÅÅ :)))))

#18 - Anonym

Jag trodde hon gick estet musik på gymnasiet? Eller har jag helt fel? Sen brukade hon typ sjunga i hennes intro "och välkommen tillbaka". Det är typ den kopplingen jag ser att hon har till musik. Sen att hon gör youtube och även satsar på en musikkarriär bryr jag mig inte om som alla andra verkar göra. Men var låten bra? Nej skulle jag säga...

#19 - Anonym

Detta handlar inte alls om just detta inlägget men någon som vet vad som "hänt" med Victor Höglund? Han har inte vart social på sociala medier på ett bra tag.

#20 - anonym

#18 haha Bente borde ju satsa på musik karriär. Vi såg ju hur bra det gick när hon sjöng Beyoncé - Formation på Tubecom. Bente blev ju typ Världskändis Media här i Sverige och utomlands skrev ju om henne.. "psst.. Att det var p.g.a rasistiska själ det talar vi inte högt om" ;)

#21 - Anonym

Svar till 19: Sedan han blev anklagad för våldtäkt har han helt försvunnit. Man kan ju undra varför.

#22 - Hon som säger i från

Kan folk inte låta dom göra vad dom tycker och vill. Bara för att dom är Youtubers betyder inte det att dom alltid vill vara det, KOM IGEN OCH VÄX UPP. NI KAN INTE BESTÄMMA ÖVER VAD DOM SKA GÖRA OCH INTE. Det är som att jag skulle komma in i det liv och säga om du vill byta jobb att du inte får det. Kom igen ni som kritiserar dom väx upp. Det är inte erat liv om det handlar om.

#23 - Anonym

ALLA youtubers som gör musik suger. Finns INGEN youtuber som kan sjunga, och om de skulle kunna sjunga skulle de ha satsat på en musik karriär

#24 - Hon som säger i från

Varför kritisera och trycka ner människor. Tänk den dagen youtube lägger ner för att ingen håller på ed det och ingen vill sponsra youtuber, för att det bara finns hat. ÄR DET ALLA HHATERS FEL. OM DU VILL SÄGA NÅGON ELAKT, SÄG DET INTE ALLS. ALLA yputubers är inte dåliga på att sjunga # 23 för att du har inte hört ALLA yputubers sjunga. #23 OM DU INTE ÄR NÅGOT SNÄLLT ATT SÄGA SÄG DET INTE. DU KAN VARA EN AV DOM SOM FÅR YOUTUBE ATT DÖ UT

#25 - Anonym

Herregud. (#22 & #24)
Livet skulle inte gått under? Tror nog att vi överlever.

#26 - Ida

#8 Har också regaerat på det, det känns som om hon borde vara försiktigare när hon nyss fått körkort? Samt att lägga upp det offentligt, hon borde ju vara rädd över att bli av med kortet. Inte att förglömma att det är livsfarligt, både för henne och andra.

#27 - Ida

#8 Har också regaerat på det, det känns som om hon borde vara försiktigare när hon nyss fått körkort? Samt att lägga upp det offentligt, hon borde ju vara rädd över att bli av med kortet. Inte att förglömma att det är livsfarligt, både för henne och andra.

#28 - Anonym

är d bara jag som ej förstår hur någon med så lite taktkänsla och rytm som Jocke lyckats prodda en låt?? Funderat över det ett tag haha.. Syftar på videon där han fistpumpar till All I need på sin "spelning"

#29 - Anna

Skulle vilja höra vad hon går för på riktigt för jag skulle knappt kalla det här sång.
Kan tänka mig att hon kan sjunga om hon får rätt låt för sin röst. Har inte gillat några av youtubernas låtar än så länge så hoppas hon får göra en till!

#30 - Anonym

HEJ. Vet någon vem "Kaiilynorell_bilder" på instagram är? Fett creepy

#31 - Anon

Vad är det jockes bror skrivit på snapchat som han får hat för ?? Orkar ej lägga till för att se

#32 - Anonym

30
Ser ut som att det är printat från en porrfilm pga bra kvalité? Plus det var inte så jättelikt kaily ens?

#33 - :)

Skit bra låt om man gillar svensk hiphop!
Men ven fan är den där tjejen hahahah
Zarena får publicitet av Felicia
Inte tvärs om.

#34 - Anonym

#19 följ tildisprivve på insta så ser du :)

#35 - Anonym

DRICK för varje gång jockiboi säger "asså"

#36 - Anonym

#35 Asså.. För mycket dricka är farligt få i sig det kan va dödligt.. så näää kids gör inte det .. 😂

#37 - Anonym

DAGS ATT BYTA HEADER IDA ;)

#38 - Anonym

DAGS ATT BYTA HEADER IDA ;)

#39 - Manna

Therese Lindgren pratar om att starta en blogg. Återkommande gånger. Sara Songbird igår på Twitter: "jag är med blogg!"

Alltså seriöst. Kan man bli mer uppenbar? Pinsamt ju

#40 - Viskningen

Tycker du också att livet är svårt? Kanske kan vi hjälpas åt. Bloggar för att vi ska känna oss mindre ensamma. Titta gärna in!

#41 - anonym

Alla youtubers blir artister bara för att dom håller på att dö ut, bara för att dom måste hitta något annat som folk ska gilla. och man behöver inte ens vara bra på att sjunga längre för en röst görs om så mycket. vart är det här påväg undrar jag.

#42 - E

den va ju inge vidare :/

#43 - Anonym

Youtube är snart dött. Folk gör färre videos, visningarna sjunker hos många. Jag personligen har avprenumererat på sjukt många. Varje gång jag ser att någon lagt ut en video suckar jag, inget nytt som händer. Det är challenge, vloggar, hauls, drama och gråtvideos...inget annat. Tur Netflix finns, lite variation där haha

#44 - emma

haha vissa här måste chilla. kan ni inte vara glad för andra människors skull? sån jäkla avundsjuka alltså

#45 - emma

#43 Tycker inte det är så mycket sånt i det engelska youtube-communityt. Det är mest vara svenska communityt som är skit lmao.

#46 - Anonym

#45 Emma
Nej jag vet, kollar nästan enbart på engelsktalande kanaler numera. Svenska Youtube suger dase rent ut sagt

#47 - fdkjhfkjh

Amanda Lundgrens story, första gången hon är lite privat? tycker dock synd om henne att hon känner sig ouppskattad av familjen.

#48 - fdkjhfkjh

Amanda Lundgrens story, första gången hon är lite privat? tycker dock synd om henne att hon känner sig ouppskattad av familjen.

#49 - Anonym

Någon kanske borde säga till Tova att snapa när man kör bil är olagligt och livsfarligt? Hon riskerar inte bara sitt egna liv utan flera andras. Hoppas hon blir av med körkortet för hon är obviously inte tillräckligt mogen för att ha det :))

#50 - Anonym

Tova är en FARA i trafiken hoppas polisen stoppar henne och säger till för det kommer sluta illa antingen kommer hon krocka eller köra på någon. Och skulle hon köra på någon så denna avlider så är Tovas liv över tror inte hon skulle kunna återhämta sig om det händer

#51 - Anonym

#49
Nja, det är ju trots allt inte olagligt att använda mobilen när man kör. Det är däremot olagligt OM det påverkar din körning, att du vinglar till, ostabil hastighet etc. Men sålänge det inte påverkar din körning så är det inte olagligt i Sverige. En väldigt otydlig lag och svår att faktiskt straffa någon för det, iom formuleringen av lagen. Och så länge Tova kör som man ska, så får hon använda mobilen.

#52 - Anonym

Riktigt dålig låt, skämskudde på den

#53 - Sofia

https://youtu.be/9w7d6JEtLaQ

Kolla gärna min nya kanal som handlarna om mitt fd ex missbruk, sexuellt utnyttjande, tragisk bakgrund mm.
Kolla mitt nål är
Och hjälpa tjejer i liknade sits

#54 - Anonym

Bentes "mr grey" heter nog Fredrik björnlod. Hon blev nyss vän med honom på Facebook och det liknar han som hon har visat på snap

#55 - Anonym

#54 det är han

#56 - Anonym

Linn är på summerburst i Stockholm som har 18-års gräns, kolla hennes taggade bilder på instagram

#57 - Anonym

Bra uppdatering.

#58 - Gud

Bra uppdatering.....
Det finns jätte mycket att skriva om! Snabba på

#59 - Anonym

Det var den sämsta låten ever

#60 - Anonym

När ska du ändra hedern? Lol

#61 - mmm

ja men den ar ju inte bra sorry

#62 - Sur tjej

Blir pissed of för att de använder sin youtube fame för att få lyssnare! Hon har ingen talang :}

#63 - Anonym

Fyfaan, sämsta jag hört typ. Stängde av efter 10 sekunder. PIN

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com