Därför är Jocke och Nemo inte längre vänner

Jocke och Nemo träffades på Kungarna av Tylösand och har varit vänner i 7 år men nu är vänskapen över.
 
Nemo berättar i sin podcast att Jocke svikit honom och gjort honom ledsen minst tjugo gånger. 
 
Han fortsätter att berätta att när Jocke gästat hans podcast vid två tillfällen har han båda gångerna lovat att lägga ut avsnitten i sina sociala medier vilket inte har blivit av.
 
Nemo misstänker också att namnet på tv-serien "Jocke och Jonna möter" var tagen från hans podcast "Nemo möter en vän" för att provocera honom. 
 
Till Hänt berättar Jocke: Det var TV3 som valde namn. Han kanske bör tänka på hur stor han egentligen är, det luktar lite hybris där. Vårt liv går inte ut på att provocera honom, utan vi fokuserar på vårt och gläds åt det han gör och åstadkommer. Jag och Jonna önskar honom allt gott i livet med familj, barn och framgång.
 
#1 - GUD

skriv om att Tova snapar och kör bil, vad Bentes kk heter. MER SKVALLER

#2 - Anonym

När ska du ändra heder?

#3 - Emma

E så jävla besviken på den som har den här bloggen, när man mejlar till henne då skiter hon o svara kommer inte titta på den här bloggen mer om hon inte skriver till mig, skriv om ni blir behandlade så som jag blir nämligen ignorerade av henne

#4 - Anonym

Jag tror att det beror på att det är så många som skriver till henne samtidigt, tycker absolut inte du ska känna dig ignorerad❤

#5 - Anonym

Jocke luktar lögner.

#6 - Anonym

Byt Header

#7 - Anonym

Byt Header

#8 - Anonym

När ska du byta Header

#9 - Anonym

När ska du byta Header

#10 - Anonymi

Tjut då.....

#11 - Anonym

DE var väll
de bästa jocke ha gjort o bryta med den där Pundarn

#12 - Anonym

Byt hedern da horjövel

#13 - :)

Men kan ni lugna er med att hon ska byta header? Hon är nog väl medveten om det själv men det är klart att det tar tid att få ihop en snygg header. Att bli kallad horjävel för det lilla är bara patetiskt.

#14 - Anonym

det är hennes blogg och hon har vilken header hon vill och byter när hon vill,
vill hon inte sätta jockiboi och jonna i mitten så gör hon inte det.
herregud, att man kan bli upprörd av en sådan liten grej.

#15 - Anonym

Efter läst polis papperna om Nemo förstår man varför han inte vill ha något med en sån person och göra https://minfil.org/y4T5n5b0ba/B9944-10.PDF

#16 - Anonym

De bästa med Nemo är att han är ärlig. Till skillnad mot Jocke som myttar om allt. Hans trovärdighet i allt han säger blir svår att ta på allvar. Han ljugit för många ggr helt enkelt. Nemo har förändrats och står för saker han gjort utan förskönande och till din uthängning av papper. GLÖM INTE JOCKE STOG BAKOM HONOM Under denna tid. Glöm inte hur jocke hängde tjejer som veckans knull och slynstämplad. Ibte mycket bättre. Men man kan förändras eller hur.

#17 - Anonym

"16
fortsätt Dröm Nemo Är Nemo ; jocke har Hängt ut ja ... men som sakt de är ju bara o kolla i belastnings registret o bilda säg en igen uppfattning

#18 - Adde

En sak ja undrat över är vad FAN de är som händer med Youtube och dessa youtubers. Känns inte som knappt någon youtuber sprider nån glädje längre. Det är bråk och tjafs och konflikter hela jäkla tiden mellan youtubers och nätverk och bråk som även sprider sig till youtubernas följare som börjat hata på varandra m.m Det finns ingen glädje och det har avspeglats på GULDTUBEN som blivit allt annat än en lyckad tillställning för youtubers och derras fans ... Finns dock ett Undantag det är "helen torsgården" hon håller fortsatt stämningen uppe och är en glädjespridare i mörkret. Det Fanns ju en till youtuber som brukar va den ständiga positiva själen på Youtube men dessvärre har den annars så glada anja rosenskjold också tappat glädjen och visa sin bittra sida känns det som... Jag Hoppas youtuberna hittar tillbaka till glädjen igen och den positiva andan som var förr. Och till sist vill jag ge er youtubers ett gott råd "lägg ner alla tjafs och bråk det gynnar INGEN verken er själva youtube eller era följare. Va ett gott exempel i stället och sprid glädje till era följare och andra youtubers..

#19 - Olsson

Vilken podd? alltså avsnitt lyssnade på hela med körberg men hörde inget :/

#20 - Emma

#4 först svarade hon 1 gång men sen så skiter hon o svara

#21 - Anonym

Den här bloggen är falsk

#22 - Anonym

När jocke hängt ut har dessa jenter fått hat av okända människor som köpt jockes påhitt vilket resulterat i näst in till daglig terror och glo ord. De borde inte fått publicerats alla inlägg och sidor gan skapades. De skulle stängts ner direkt och fått varningar.

#23 - Anonym

Clu less swed nästa jocke lundell. Drama gubbe med galen dubbelmoral. Predikar stoppa hat och bidra med hat, säger och gör flera saker ändrar sig lika snabbt. Obehagligt
- Vad fan händer med dessa 30 åringar på Youtube med massa barn som kollar.
Snälla när ska schysta youtuber få ta plats som inte skapar drama, trött på vuxen sandlådan skäms

#24 - Anonym

Skriv om att Tova är gravid igen,och om Jocke och Jonnas porrfilmer

#25 - Anonym

Linn Ahlborg var på Summerburst där det är 18 års gräns och hon är bara 17!

#26 - w33

Det är inte på grund av namnet utan av innehållet. Nemo möter en vän handlar om att ha ett samtal och gå in på djupet.Vilket Jonna och Jocke också har beskrivit.

#27 - Sofia

Hej (ta bort om ej passande)
Jag har valt att öppna ett yt konto o dela av mitt tragiska förflutna.
Som bla kommer handla om
" depression
" missbruk
" sexuellt utnyttjande/våldtäckt
" mobbning
" utanförskap
" min barndom som var allt annat än bra
" social fobi
" ångest
" misshandel i ett förhållande
Mm
Mitt syfte är att främst Nå ut till tjejer/kvinnor med liknade problem då det är något jag brinner för och vill försöka hjälpa om jag kan

Så ta gärna en titt
Sök Sofia Sandén

#28 - Anonym

#26
Tragiskt då får man bara göra ett matlagnings program också då eller ?
Hade tv3 vart intresserade utav Nemo så hade dom ju givetvis kontaktat honom
men nu valde dom jocke o jonna ... snälla tänk lite innan ni sprider skit

#29 - Anonym

De valde J&J för de vet att deras unga följare kollar och därmed får tittarsiffror. Nemo drar en mer vuxen publik medan J&J gör barnprogram.

#30 - Em.

"luktar lite hybris där". Kasta inte sten i glashus, Joakim Lundell.

#31 - Anonym

#19
Podden heter oklart har jag för mig!

#32 - ebba

du måste ange tydligare källor...nemo berättar sin podd skriver du, vilken podd? vilket avsnitt?

#33 - Anonym

Nytt beroende som är minst lika farligt och självdestruktivt där livet går ut på att bli omtyckt från att du stiger upp tills du går och lägger dig. Utan uppmärksamhet går personen under. Ganska långt gånget hur man söker bekräftelse utanför sig själv för tillfredsställelse.