#1 - Anonym

ÄLSKAR att Therese tog hem två priser utan att säga NÅNTING ALLS om guldtuben, och linn Ahlborg tog nästan hem årets stylevideo fast hon inte heller sagt NÅNTING ALLS om guldtuben , visar vilka som är riktiga vinnare :)

#2 - wtf

klart som fan att bente ska klaga, aldrig ska hon nöja sig eller vara glad för andras skull.
nej, danjal hade inte vunnit utan jocke men bentes snap förtjänar inte heller vinsten så som hon beter sig där. (snackar skit om folk, klagar osv).
bente är ärligt talat så jävla jobbig, när ska hon fatta att hon är vuxen och måste börja agera som en sådan??

#3 - Saga

Men då kan la hon ta en minut och tack Tova. Hon skulle inte vara någon utan henne.

#4 - Anonym

Det där är inte alla snaps Bente la upp igår,
Du väljer att inte ta med snapsen när hon sa att Danjal förtjänade det

#5 - Anonym

bente la upp fler snaps igår

#6 - Anonym

Du kanske ska ta med dom andra snapsen hon skrev igår? Titeln stämmer inte

#7 - Anonym

#3 Håller med!

Bente hade inte haft så många prenumeranter om det inte hade varit för Tova. Visst har Danjal glidit en hel del på Jockes kändisskap, men Bente har gjort det på Tova också. Usch.

#8 - Anonym

Hon började dock ursäkta sig när kritiken började strömma in på hennes instagram bland kommentarerna. Så jo, hon missunnade Danjal vinsten. Men hon började be om ursäkt när folk klagade som sagt. Bente hade aldrig gjort det annars.. btw, Bente var inte den som skulle ha vunnit om Danjal inte hade gjort det. Hennes MyStory är inte ens rolig. Hon upprepar sig flera gånger i varje snap och dessutom skapar hon sjukt mycket hat via sin snap. Så att hon ens var nominerad var för mig helt oförståeligt. Hon förtjänade inte sin vinst så hatisk som hon är. Vart så lättad när hon inte var bland de 2 som fått flest röster i den kategorin!

#9 - Anonym

Menar den här kvinnan allvar. Jag tror fortfarande ändå inte att bente skulle vunnit , Vad är det hon gör på snapchat ?? lägger videor på sig själv när hon ligger på sängen och slappar. Bente tror det handlar bara om vem som laddar upp flest storys ...de måste vara bra storys.

#10 - Anonym

Bente skulle ändå aldrig vunnit. Det handlar inte om vem som lägger ut mest storys utan vem som har roligast bäst innehåll

#11 - Anonym

Även fast Danjal är en skön snubbe så har Bente en poäng där. Alla som hänger med Jocke får snabba prenumenater och tittare. De är ett faktum bara. Därmed inte sagt de kan vara bra för de. Danja förtjänar säkert sitt pris. Så grattis till dig. Från de ena till de andra- Tänk att dagens droger består av BEKRÄFTELSE av okända. Tänk vad sjukt att inte kunna bekräfta sig själv utan behöva lägga ut 24/7 alla dagliga steg och sysslor på media för att känna sig levande. Denna drog är sjukligt stor att måste jaga varje dag. Narcissistiska behov att bli tillfredsställt av andras gullande. Barn kan jag förstå men vuxna som söker barns uppmärksamhet där blir de lite skumt. Vi har ett samhälle där barn berättar hur deras föräldrar är mer intresserade av sina telefoner och uppdateringar på medier. Alltså va???? De är en samhällsdrog som tagit över människan. Ett beroende som förmodligen kommit av något annat beroende. Eller blivit någons startskott för beroende. En jakt på tillfredsställelse i kroppen man får genom smicker och bli sedd. Avslutar med alla mina tankar till London och de drabbade och dess anhöriga. Måtte detta meningslösa våld få ett slut.

#12 - Alex

Sant

#13 - Anonym

Bente är helt enkelt bara en sjukt misslyckad människa, skittråkigt liv, skitdåligt beteende och dåligt självförtroende. Fan synd om människan. Förstår varför hennes pojkvän lämnade henne.

#14 - Jockiboi dai

Therese vann utan att ens en gång nämna guldtuben!
Jockiboi dörimot betalar för folk ska se att han vill vinna.
Therese är guld.
Jockiboi är plast

#15 - anonym

sån jävla bitterfitta är hon, ba va glad för dn annan människa?? går inte det eller?? fy fan "danjal tacka jocke för priset" fy fan så jävla låg människa

#16 - Anonym

Haha! Wow vilket vinklat inlägg! Du tog inte ens med allting! Hon säger att hon tycker att han är en värdig vinnare senare. Snällanån!

#17 - Anonym

#11 VUXNA MÄNNISKOR OCH FÖRÄLDRAR SOM KONKURRERAR MOT BARN- OCH UNGDOMAR OM UPPMÄRKSAMHET PÅ NÄTET SKRATTAR. VART FAN GICK DE FEL BORDE INTE VUXNA GE UNGA MER UPPMÄRKSAMHET SÅ DE INTE BEHÖVER HÄNGA PÅ NÄTET FÖR BEKRÄFTELSE.

#18 - Anonym

Men hon har ju sanning är det hon säger. Han är ingenting utan Joakim. Jonna hade inte varit där som hon är idag om hon inte hade varit med Joakim. Ni som säger något helt annat är ju bara konstig.

#19 - Anonym

Har hon tagit bort dom nu?

#20 - Anonym

Hon bad endast om ursäkt bara för att folk blev upprörda. Bente förstår inte vad som är okej och inte. När ska hon lära sig sociala regler

#21 - Anonym

Hon var ändå inte värd priset. Hennes mystory är patetisk och skrattretande. Kan hon inse att hon måste skaffa sig en utbildning eller jobb typ..NU? Eller tycker hon att hennes "karriär" på youtube (och snap som hon själv ser om ett jobb) går bra? Pft

#22 - Anonym

Hade jag vart en YouTuber och vän med Jocke hade jag aldrig velat få hans fame och va igenkänd som Jockes kompis som fick 100 000k prenumeranter på 1 månad.

#23 - Anonym

#20 vill inte att de ska låta som att jag försvarar bente för hur hon betedde sig va jävligt fittigt , men hon har ju aspergers (och även adhd)o de här med att inte förstå vad som är ok eller inte faller inte lätt för personer med sånna diagnoser. säger inte att man borde skylla allt på de men de e ju en intresant faktor osv

#24 - Anonym

Bente har hållit på med YT i flera år, hon får knappt något. Tex Jockes bröder och grannen alex.. Dem har inte jobbat lika hårt som alla andra youtubers. Väldigt synd att de blir såhär när de finns folk som kämpar hårt och sen så finns de andra som är vän med en ''kändis'' som ja, dem gör så att dem kämpar mindre.

#25 - Anonym

Bente har hållit på med YT i flera år, hon får knappt något. Tex Jockes bröder och grannen alex.. Dem har inte jobbat lika hårt som alla andra youtubers. Väldigt synd att de blir såhär när de finns folk som kämpar hårt och sen så finns de andra som är vän med en ''kändis'' som ja, dem gör så att dem kämpar mindre.

#26 - Anonym

Bente har hållit på med YT i flera år, hon får knappt något. Tex Jockes bröder och grannen alex.. Dem har inte jobbat lika hårt som alla andra youtubers. Väldigt synd att de blir såhär när de finns folk som kämpar hårt och sen så finns de andra som är vän med en ''kändis'' som ja, dem gör så att dem kämpar mindre.

#27 - Anonym

#22 lättförtjänta pengar och rövslickeri,so way not??? De lönar sig
Alla behöver inte behålla sin heder. En del är nöjd ändå. Upp till var och en hur man vill få sin inkomst och bli känd

#28 - Anonym

Dock får hon visa respekt också..

#29 - Anonym

Årets snapchat handlar om en person som gör snaps med bra kvalitet, inte snaps med kvantitet. Vem som helst kan göra hundratals snaps varje dag, och det betyder inte att de automatisk förtjänar att vinna. Grattis Danjal!

#30 - Anonym

hon är visst glad för danjal, så jävla lågt inlägg att välja att inte ta med resten av hennes snaps där hon sa att hon är glad för hans skull och att han är värd priset osv..

#31 - lol

quality < quantity

#32 - Anonym

HQHAHHAHAHAHHA enligt bentes egen utsago försökte hon få till det med Carl deman efter guldtuben ? Och han var inte intresserad vilket bente tolka det som att han kanske har tjej? HHAHAHHAHAH AA DET VAR NOG ANDLEDNINGEN GE MIG SYRE

#33 - Anonym

hon har ju rätt i det hon säger

#34 - >:(

ehh? hon la ju upp mera varför tar du bara med det negativa hela tiden väx upp ida

#35 - Anonym

#34 Bente fan armé som försvarar henne. väx upp själv? bente menar ju såklart inte hennes ursäkt eftersom hon sagt liknande innan men hon sänks i folks ögon när hon ber om ursäkt o sen upprepar gång på gång på gång... är de nån som ska växa upp så är du nog du gumman lilla :)

#36 - M

Jag kan till viss grad hålla med Bente. Danjal vann på grund av Joakim som har promotat hans snapchat och att han är en värdig vinnare. Jag följer inte Danjal på snapchat så jag kan inte riktigt yttra mig om han är värdig vinnare eller ej, men han vann nog mestadels pga Joakim. MEN, Bente måste kunna vara vuxen nog att vara glad för en annan människas skull, även fast att hon nu då har bett om ursäkt eller vad folk i kommentarerna påstår. Skulle inte Danjal ha vunnit, skulle med stor sannolikhet Tova vinna för hon är ingen som rent ut sagt skriver nedvärderande ord om andra framför en stor publik, såsom Bente gör. Men grattis till Danjal och alla andra som vann något pris.

#37 - Anonym

#34 alla fattar ju att hon säger de för att rädda sitt egna skinn .. hon menar ju inte de egentligen LOL

#38 - Anonym Alesas

#30 och ni som säger att Ida borde ha tagit med sig resten av snapsen där hon säger förlåt bla bla bla, hon sa det bara för att hon fick massa skit på sig. Om alla skulle ha varit lugna med hennes åsikter så skulle hon aldrig ha sagt förlåt. bente är en vidrig människa

#39 - Anonym%20Alesas

Asså Bente är så JÄVLA misslyckad att hon måste trycka ner andras framgång

#40 - Josef

ät bajs då fkn idiot

#41 - Anonym

Asså den människan är så jävla cringe och ska hon verkligen öppna käften om de där?Hon hade inte vart något utan tova.Så otroligt vidriga snaps av henne,danjal är som sagt en värdig vinnare,han my story är så sjukt roliga så jag förstår att han vann,de märks att hon är avundsjuk,vet inte vad jag hade gjort om hon vunnit då hon bara klagar,bölar och mobbar andra människor,förstår inte ens varför hon är nominerad lol.

#42 - T

Hon är bra till en viss del men hon gör narr av andra youtubers och är rasist, hon gör inte så gott intryck om man ska säga så. Hon borde dock inte gnälla, hade hon varit en mer positiv person och inte så jävla dum mot andra hade hon kanske tagit hem minst ett pris. Hennes snapchats består bara av gråt, klagomål och roasting av andra youtubers..Vet inte vem Danjal är men grattis till han! :) Only my opinion folks.

#43 - Anonym

Bra sagt Jocke.

#44 - Anonym

Några lättkränkta? Bente har för i helvete helt rätt och hon är den enda som förtjänar priset vem fan bryr sig om jockes hor manager eller vad han är. Ingen bryr sig.

#45 - Anonym

ENDA anledningen att hon "bad om ursäkt" är för att rädda sitt eget skinn. Har ni följt Bente ett tag så vet ni att detta är standard henne. Att göra bort sig på snapchat och sedan grina och be om ursäkt för att hon blir kritiserad. Hennes ursäkter betyder inte ett skit för hon fortsätter vara ett jävla rövhål mot andra. Hon bryr sig helt enkelt inte ett skit om andra människor och det kommer inte ändras. Enda anledningen att hon gillar snapchat är för att det inte finns något kommentarsfält där så att folk inte direkt kan kritisera hennes vidriga beteende, som man kan på youtube och instagram.

Jag är helt för att alla ska vara sig själva osv, men det får ALDRIG vara på bekostnad av andra. Man ska inte ändra sig för någon annan skull, men när folk kommer till skada av ens beteende så är det fan ens eget ansvar att ändra på det. Vilket det är i Bentes fall. Hennes beteende är inte okej för att hon ständigt gör sig rolig på bekostnad av andra, och det är hennes ansvar att sluta med det, det är inte alla andra som är "butthurt" och "lättkränkta".

#46 - Anonym

Visst, det beror på jocke att folk har hittat danjal, men det är väll klart som fan att danjal förtjänade priset folk har ju röstat på honom för dem tycker han va bäst av dem nominerade, inte för han känner jocke, tror bente seriöst att folk sitter o tänker så när dem röstar "bente är bäst men jag röstar på danjal för han känner jocke" förstår självklart att bente är besviken, jag hade också blivit det om jag va henne, men det är inte alls schysst av henne att säga att danjal vann pågrund av jocke, danjal vann för att majoriteten tyckte att han va bäst

#47 - Anonym

fattar ej?? först säger hon att hon vet att hon inte kommer att vinna och är säker på det. Sen när någon annan vinner (som hon är övertygad om) blir hon arg och tycker att han vunnit pga jocke? det är lite sant att han fått mer fans av jocke såklart men det känns lite konstigt att hon reagerar på det sättet när hon är övertygad om att hon inte kommer att vinna, hon borde varit glad för hans skull. sen att hon ändrar sin åsikt direkt när hon får kritik för att rädda sitt eget skinn.. tycker hennes snap är kul att titta på ibland men att bete sig så lågt, då är man inte värd priset oavsett

#48 - Anonym

Men lilla lilla älskade Bente du fattar väl att utan Tova hade ingen brytt sig om dig längre tacka Tova att du ens får 1000 visningar 🤧😘

#49 - Anonym

#7 och #3
Whaat? Jag upptäckte Bente låångt innan Tova, Bente blev ju känd iallafall ett år INNAN Tova...? Så det ni säger är verkligen inget annat än fel, icke korrekt.

#50 - Anonym

#7 och #3
Whaat? Jag upptäckte Bente låångt innan Tova, Bente blev ju känd iallafall ett år INNAN Tova...? Så det ni säger är verkligen inget annat än fel, icke korrekt.

#51 - Anonym

#50. Jovisst, Bente började med youtube innan Tova. Men det gick riktigt trögt för hennes kanal. Innan Tova blev stor så hade Bente kanske 30-40k subs och några tusen visningar per video. När Tova blev stor och ökade snabbt i subs började Bente i samband med detta att umgås med Tova. Så Bente uppnådde 100k subs på bara ett par månader när hon hade nått som sagt 40k subs max på hela den tiden hon haft sin kanal vilket iallafall var 4 eller 5 år. Så utan Tovas "boost" hade Bente inte ökat så fort som hon gjorde under förra året.

#52 - Anonym

Bente "jag har iaf inte fått min fame av någon annan" fast utan Tova hade hon inte haft någon "Fame" så hon kan ju ta o tacka Tova att hon blev nominerad ens

#53 - Anonym

#50 bente fanns på youtube för Tova men utan Tova hade hon inte haft så många subs som hon har idag

#54 - Evelina

Folk måste sluta anklaga Jocke för att "köpa" röster. Han har sagt "rösta på oss om ni tycker att vi ska vinna" och mig veterligen så har exakt alla en egen vilja att bestämma vem man röstar på. Och barn röstar väl ändå på den dom tycker om.. Inklusive mig, jag röstade på Jocke och Jonna för att jag gillar dom.. inte för att dom "tvingade" mig. Tycker det är så tråkigt att folk ska missunna Jocke och Jonas vinster och säga att dom har köpt röster och att dom tvingar sina fans att rösta.

Men det är klart, det svider nog i ögonen på folk att Jocke har tagit sig dit han är idag.

#55 - Anonym

Förstår inte varför hon grinar... Hon kom inte två heller så hon skulle inte vinna ändå? Tråkigt beteende av Bente, känns som att man alltid hittar något som hon har sagt fel/kränkande. Väldigt irriterande person som ständigt gör så att folk mår dåligt!

#56 - Anonym

Förstår inte varför hon grinar... Hon kom inte två heller så hon skulle inte vinna ändå? Tråkigt beteende av Bente, känns som att man alltid hittar något som hon har sagt fel/kränkande. Väldigt irriterande person som ständigt gör så att folk mår dåligt!

#57 - Anonym

Men bente är ju dem suraste fittan på hela youtube inget är nånsin hennes fel. Hon är bäst. Hon har alltid rätt hon har aldrig gjort fel. Vinner nån annan nåTT är dom inte bra. Ect

#58 - Anonym

HAHAHAH MEN DET ÄR SANT JU.... VEM FAAN ÄR DANJAL OM INTE JOCKE VA DÄR.....

#59 - Anonym

Kan vi prata om att hon skämtar om kvinno vold med? Finns bild på de kanske är för du är så jävla kränkande och behandlar folk illa och gör narr av massa folk skämtar/trycker ner transmänniskor handikappa de poc mm kan ju fan vara därför du inye vinner för att att du gör saker som inte är ok nånstans

#60 - Anonym

Det hon säger är sant det vet alla men tycker det är sjukt att ni inte tar med allt hon skrev för hon skrev så mycket annat. Tycker även Bente förtjänade det mest eftersom att hon lägger ner mer tid på snapstoryn än någon annan, detta är någonting som hon verkligen gillar. Ingen av dom som var nominerade var så social som henne. Plus att Danjal bara vann detta på grund av Jocke för vem hade han varit utan han. Men grejen är den att hon var besviken och bad om ursäkt och tycker ni borde ta med allt innan ni lägger ut någonting.

#61 - Anonym

Killen Bente ligger med heter Fredrik Björnlod hehe...

#62 - Julia

Haha stackars bente som inte vann årets snapchat, tycker inte ett dugg synd om henne. Avskyr henne 😀 Synd att Tova inte kan se vilken idiot hon är vän med haha

#63 - Julia

Danjal glider inte på Jockes kändisskap, han har varit med Jocke sedan flera år tillbaka och jobbat med dem.

#64 - Anonym

Det är så obvious att Bente & Fredrik är mer än bara kk med varandra. Hon var liksom med till hans systers studentskiva idag, dom håller hand och han pussar på hennes kind och axel osv. Så som de är mot varandra är man bara om man har känslor för varandra. Det började med att de bara låg med varandra men det är tydligt att de har fallit för varandra. Går inte att ta miste på.