Bente har hittat sig en Christian Grey

Efter att det tog slut med Markus har Bente nu hittat en ny kille som hon kallar för Mr.Grey.  
 
Han är VD för ett företag som omsätter några miljoner kronor och han ska ha hjälpt Bente när hon haft ont om pengar. 
 
Hon har varit noga med att hålla honom hemlig men nu väljer hon att visa upp honom på snapchat. 

 
#1 - Anonym

Han heter Fredrik

#2 - Haha

Fredrik björnlod
Trodde alla redan visste de.

#3 - Anonym

Wtf jag blöder ur mina öron

#4 - Anonym

Kan någon typ berätta när Tova kommer tillbaka på yt? ...Har det hänt något??

#5 - Anonym

Nice

#6 - Anonym

Nice

#7 - Anonym

Han är snäll mot henne

#8 - Anonym

Han är snäll mot henne

#9 - Anonym

BENTE har hittat MR MONEY MAN "cash is King " 💰💴💴💳

#10 - Anonym

Lol golddigger

#11 - Anonym

Den där rubriken är skrattretande, vem är det som äger den här sidan? Pahah

#12 - Natta

So what om han har pengar? Alla är inte ute efter pengar.

#13 - Anonym

Asså... kolla hennes snapchat själva... hon är ingen golddigger

#14 - Anonym

Fyfan vilken golddigger hon är. Riktigt patetisk är hon. Och hur sjukt är det inte att hon typ ligger med honom och ham sedan hjälper henne ekonomiskt? Helt sinnes.

#15 - Anonym

Kolla på Bentes MS på snapchat. Att Han är VD för ett företag som omsätter några miljoner kronor och agt han ska ha hjälpt Bente när hon haft ont om pengar stämmer inte. Att hon kallar honom Mr.Grey är pga för deras sex. Och att hon inte bryr sig vad han arbetar med. Ta reda på sanningen först innan du, Ida och ni andra gör en förhastad bedömning.

#16 - Anonym

Du kanske ska ta reda på fakta innan du skriver. :)

#17 - Anonym

Klart han har gett henne pengar, det fattar väl vem som helst.

#18 - Anonym

Hon har ju sagt själv att hon städat hans lägenhet för pengar, det är ju att hjälpa henne?????? Att Bente har så kass självinsikt att hon anser att denna blogg "vrider och vänder på saker" fast det ALLTID skrivits endast om henens egna ord/handlingar är ju out of this world. Förstår inte varför man måste dela med sig av alltalltallt när man uppenbarligen inte kan hantera när det uppmärksammas. Skyll dig själv som visar upp allt och alla.

#19 - Anonym

Vad har Ida ljugit om? Denna gång och tidigare? Ingenting. Man får ju stå för sina ord och handlingar, vilket Bente saknar förmågan atr göra.

#20 - Anonym

Vad är hans insta?

#21 - Elin

Vart har Ida ljugit? Det är bara googla på Fredrik Björnlod och företaget omsätter 14,5 MILJONER.
Klart som fan att hon umgås med honom bland annat för pengar, vem skulle inte?

#22 - Anonym

Bente borde växa upp och börja jobba ihop sina egna pengar... Tror det skulle vara nyttigt för henne. Jag är fan mognare, det värsta är att jag bara är 15...

#23 - Anonym

fast ida ljög ju isåfall om att HAN gett henne pengar, han är fortfarande vd på ett företag.

#24 - Anonym

Älskar att hon påstår att det är en lögn när HON själv sagt att hon städat hans lägenhet för pengar - dvs, han har hjälpt henne ekonomiskt. Dessutom får hon mat för att hon inte har/haft råd att köpa mat. Haha asså??

#25 - Anonym

Han har ju alltså hjälpt henne när hon haft ont om pengar genom att ge henne pengar för att hon städat hans lägenhet samt gett henne mat

#26 - Anonym

Usch. Bente är ute efter pengar. Ingen true love

#27 - Nini

Äh vafan! Skit i att Bente blir upprörd över vad som skrivs om henne, att det är överdrivet osv. Hon kör ju själv på det stuket, snacka skit om andra och bryr sig inte ett piss om folk tar illa upp eller inte. Nu får hon vad hon själv förespråkar. Why so butthurt

#28 - Anonym

Det jag undrar mest är hur en så röten person som Bente lyckas hitta bra (vilket även denna verkar vara) killar ens? Hur orkar man ens umgås så intensivt med Bente om man är en vettig människa? Fattar ej. Och så går Anty och Sara Songbird som är så genomgoda människor runt och är singlar. Sjuk värld vi lever i.

#29 - Sandra

detta är varför jag har tagit bort henne från snap. världens vidrigaste människa

#30 - Anonym

Hon har ju själv sagt på snap ty hon har städat han lägenhet för lite pengar sen nu front hon över detta inlägg?

#31 - Åsa

Men snälla folk, det här är en skvallerblogg ingen nyhetssida! När ska folk fatta det och även youtubers. Vad jag vet så talar inte skvallerbloggar alltid sanning utan dom skriver om skvaller..

#32 - Anonym

#28 han kanske tycker om att få ha sex med en tjej hur mkt han vill i utbyte mot mat pengar och husrum

#33 - Corina

Nice 😍

#34 - lol

Hysteriskt att 14 åringar gnäller om hur man tjänar pengar "hederligt". Ute i riktiga världen finns massa folk som ligger i utbyte mot pengar, så är det bara - oavsett om Bente gör det eller inte. Skulle säga det är hederligare arbete än att ljuga på en skvallerblogg heltid i stället för att skaffa ett riktigt jobb.

#35 - Eh

Varför skaffar hon inte bara ett jobb eller sköter de "jobb" hon har? Att vara runt 20-års åldern och ha sex och städa en killes lägenhet i utbyte mot pengar är något jag inte förstår att man frivilligt gör istället för att sköta sitt jobb. Men det är hennes val och hans val, kul de funkar för dom 👍

#36 - Anonym

#34 om detdär är en pik mot mig så var det inte speciellt schysst. Jag ansåg bara att bente är ganska omogen... Hon har inget jobb bränner pengar på massa onödiga saker så hon måste flytta till sin morsa. 0 kr på kortet kan inte ens köpa mat men vill ändå och gör planer för att operera brösten. Hahaha omg är man så gammal som hon ska man väl kunna göra ngt bättre med sitt liv....

#37 - Tired AF

OMG VEM FAN BRYR SIG. Den här bloggen borde heta "stating the fucking obvious".

#38 - anonym

Ni ska se snart har MR Grey betalt Bentes nya bröst cashen finns ju för honom är det små summor..

#39 - Anonym

Asså detta e sjukt, Bente får va ihop med vem som helst av vilken anledning som helst utan att folk ska klaga Asså låt henne ha ett liv för fan, hon kallar honom mister gray pga deras sex och visst hon har betalat för att han STÄDAT HENNES LÄGENHET, Det står på denna bloggen att han betalar henne Asså snälla nån, det e Bentes liv och jag fattar nt vrf folk ska bry sig så mct om vad andra gör, ta tag i era egna liv för fan istället för att dömma andra,detta e en skvallerblogg och ingen nyhetssida, väx upp för tusan.

#40 - Arg

Källor på det tack? Det är så himla patetiskt och sorligt att du använder dig av youtubers privatliv och kryddar dem med lögner för att få visningar... Sjukt respektlöst och där gick droppen för mig. Innan tyckte jag att det var en blogg som bara tog upp äkta händelser som man skulle kunna hört vart som helst på internet, men att du börjar publicera lögner och dessutom bilder på honom så att alla nu kunnat hitta honom trots att Bente inte vill att han ska vara offentlig är bara sjukt elakt. Och ja, jag vet att Bente visat honom på snap, men det försvinner efter 24h, och hon visar iaf inte upp närbilder på han och hans profilbild på fb. Tack så mycket för att du förstört det hon vill hålla privat. Hoppas du är nöjd nu

#41 - Anonym

Ni som säger han betalar BENTE för ha sex hoppas ni kan bevisa det för det är EXTREMT grova anklagelser ni kommmer med . för ska man fin dra det ni säger så påstår ni att BENTE håller på med prostitution.. "säljer sex för pengar"

#42 - Anonym

När ska du byta omslagsbild?!

#43 - Anonym

Kan nån säga vad han har för insta?

#44 - Anonym

Pengarkåt

#45 - nyfiken

när jag googlar på hans företag så står det att han har 19495 i omsättning om året vilket inte alls är mycket, eller? hittar inte vart dessa miljonsummor kommer ifrån men om någon hittar länka gärna källan :)

#46 - Anonym

#36
Så bara för att man är 20+ och inte har något jobb så är man omogen tycker du?
Jag är snart 24 år och har inte haft annat än säsongsjobb/ nystartsjobb pga av min diagnos som gör det svårt för mig att kunna ha ett vanligt jobb, så det gör mig omogen då tycker du?
Vad jag vet så har Bente också någon typ av diagnos, så det är därför hon är som hon är. Tänk lite för fan.

#47 - Anonym

Till #40 - Källa? Detta är en skvallerblogg, inte en nyhetssida. Källor behövs ej. Men om du nu behöver en källa så BENTES SNAPCHAT. Hon har inte ljugit om någonting, Bente har själv sagt att hon städat hans lägenhet för pengar och att han ger henne mat, det är att hjälpa ekonomiskt. Och hade hon brytt sig så jävla mycket om att folk inte skulle veta vem han är så hade hon inte visat upp honom, simple as that. Namnet har redan kommit fram band annat i kommentarsfältet på den här bloggen, så att hon grinar att folk tar reda på vem han är är endast hennes eget fel. Hon hade kunnat ge fan i att visa honom MEEEN hon är så jävla besatt av uppmärksamhet. Och ingen närbild? Man har klart och tydligt sett hans ansikte även om bilderna inte varit tagna från en millimeters avstånd. Och man kan printa på snapchat också, så det försvinner inte alls efter 24 timmar.

Detta ligger endast hos henne. Hon får faktiskt skylla sig själv till 100%. Det finns massor av människor som legat med andra utan att VISA UPP det på snapchat. Hon har ingen spärr och förstår inte att man inte behöver dela med sig av allt till alla. Hon får skylla sig själv och har noll rätt att klaga när folk uppmärksammar vad hon gör. Och ännu en gång - Ida har inte ljugit om någonting i det här fallet.

#48 - Anonym

Till #40 - Källa? Detta är en skvallerblogg, inte en nyhetssida. Källor behövs ej. Men om du nu behöver en källa så BENTES SNAPCHAT. Hon har inte ljugit om någonting, Bente har själv sagt att hon städat hans lägenhet för pengar och att han ger henne mat, det är att hjälpa ekonomiskt. Och hade hon brytt sig så jävla mycket om att folk inte skulle veta vem han är så hade hon inte visat upp honom, simple as that. Namnet har redan kommit fram band annat i kommentarsfältet på den här bloggen, så att hon grinar att folk tar reda på vem han är är endast hennes eget fel. Hon hade kunnat ge fan i att visa honom MEEEN hon är så jävla besatt av uppmärksamhet. Och ingen närbild? Man har klart och tydligt sett hans ansikte även om bilderna inte varit tagna från en millimeters avstånd. Och man kan printa på snapchat också, så det försvinner inte alls efter 24 timmar.

Detta ligger endast hos henne. Hon får faktiskt skylla sig själv till 100%. Det finns massor av människor som legat med andra utan att VISA UPP det på snapchat. Hon har ingen spärr och förstår inte att man inte behöver dela med sig av allt till alla. Hon får skylla sig själv och har noll rätt att klaga när folk uppmärksammar vad hon gör. Och ännu en gång - Ida har inte ljugit om någonting i det här fallet.

#49 - Anonym

#46: Bara för att man har en diagnos är man inte berättigad att bete sig som ett rövhål mot andra människor. Hon är inte omogen för att hon aldrig haft ett riktigt jobb, utan för att hon har en sjukt barnslig inställning till allt och beter sig omoget. Hon kommer förmodligen aldrig kunna få ett "riktigt jobb" för att hon skiter i hur hon beter sig och är mot andra.

#50 - Anonym

#46 ojojo lilla adhd unge, får visst redan damp... Jag sa att hon bränner så mkt pengar på onödiga saker så att hon inte har råd med mat. Det är omoget.. Vem som helst borde ta mat före sina jävla bröst och klarar man inte det borde man nog vara inlåst på psyket haha. Men visst skyll på hennes diagnoser hon är trots allt över 20 och då borde man ha lite vett i skallen.

#51 - Anonym

#49 mkt bra sagt!!

#52 - Rosa panter

Hur kunde Bente ha råd med en gamingdator för cirka 8000 kronor?

#53 - Anonym

#52 herregud jag undrar också??

#54 - Anonym

Lol nyss på bentes story "åh alla vill veta vad du heter men det får ni inte även om det kommer att komma ut snart" är hon seriös? Folk har ju skrivit i flera dagar nu på typ alla inlägg vad snubben heter? Om hon nu uppenbarligen läser bloggen borde hon väl veta det nu? Eller vill hon bara ha mer attention?

#55 - Anonym

#50
Okej, och hur moget är det att kränka någon som had adhd och säga att dom får damp? Det är två helt olika saker.
Jag menade inte att det är okej att hon beter sig som hon gör pga det, sa bara att det kan va en anledning.
Och att det faktiskt finns folk som är 20+ men psykiska problem som inte kan ha ett vanligt jobb pga det. Och det tycker du är omoget?
Riktigt jävla kränkande.

#56 - Fredrik

Han heter Fredrik ..

Fredrik björnlod

#57 - Anonym

Så Bente säger att den här bloggen har hittat på att han hjälpt henne ekonomiskt..
Att ge någon mat, bo hos en annan person, och få pengar genom att städa personens lägenhet är att hjälpa någon ekonomiskt

#58 - Anonym

#45
Det är 19 495 Kkr, dvs 19 495 000 kr. Mångmiljonbelopp per år, ja.

#59 - Anonym

^ och jär är den källan https://www.ratsit.se/5565057832-Aktiebolaget_Wermlands_Byggplat#ekonomi

#60 - Anonym

Hur fan folk ens använda denna block som källa och trovärdig??

#61 - -

får sån ångest när barn följer bente, hoppas verkligen att hennes följare finns där bara för ironin för hon är verkligen ingen förebild och hon vågar verkligen inte vara sig själv. Hon är bara ett jättehårt skal och helt tom inuti, stackaren.

#62 - J

Tycker så synd om Fredrik, alla vet att bente redan förstört sitt liv men måst hon dra med andra i skiten.

#63 - J

Tycker så synd om Fredrik, alla vet att bente redan förstört sitt liv men måst hon dra med andra i skiten.

#64 - Anonym

KOLLA BENTES SNAPCHAT - HAN HAR INTE GETT HENNE PENGAR

#65 - Anonym

KOLLA BENTES SNAPCHAT - HAN HAR INTE GETT HENNE PENGAR

#66 - Anonym

KOLLA BENTES SNAPCHAT - HAN HAR INTE GETT HENNE PENGAR

#67 - Anonym

KOLLA BENTES SNAPCHAT - HAN HAR INTE GETT HENNE PENGAR

#68 - Anonym

KOLLA BENTES SNAPCHAT - HAN HAR INTE GETT HENNE PENGAR

#69 - Anonym

KOLLA BENTES SNAPCHAT - HAN HAR INTE GETT HENNE PENGAR

#70 - Anonym

KOLLA BENTES SNAPCHAT - HAN HAR INTE GETT HENNE PENGAR

#71 - Anonym

KOLLA BENTES SNAPCHAT - HAN HAR INTE GETT HENNE PENGAR

#72 - Anonym

KOLLA BENTES SNAPCHAT - HAN HAR INTE GETT HENNE PENGAR

#73 - Anonym

^ ta de lite lugnt nu bara.

#74 - Anonymi

Jag bajsade igår.... ungefär lika intressant som dina patetiska lögninlägg

#75 - Anonym

#72 varför har hon sagt det innan då? PÅ HENNES SNAPCHAT? Kan satsa min mamma på att han köpte datorn till henne nu också

#76 - Anonym

Hur fan kan det ens finnas folk som fortfarande försvarar och tycker om Bente?
Hon skulle bokstavligt talat kunna ta en bild på dig och lägga upp på sin mystory och skriva att du är ful, för att sen skratta åt det och kalla dig kränkt.

Hon är en vidrig människa som inte förtjänar sin fanbase, hon skiter fullständigt i er.
Hon är som ett barn mentalt, antagligen därför bara småbarn följer henne.

#77 - Anonym

#76 - PREACH! Hoppas verkligen att folk (dvs barnen som följer henne) snart förstår att hon är en kass människa och ingenting att se upp till öht. Hon är 23 år och kan inte ta hand om sig själv, vad är det att ha som förebild?

#78 - Anonym

#76 sant, bente va rätt rolig förut men hon har förändrats totalt i mina ögon, d ba sorgligt hur folk ba "du räddade mitt liv" "du är min största förebild döööör 😭😭😭😭❤️❤️" såå patetiskt

#79 - Elin

Bente har bestämt sig för göra en anmälan mot dig för förtal tillsammans med flera andra youtubers. Varsågod.

#80 - Anonym

#79 - Men HA.HA.HA det måste ju vara ett skämt? Förtal? Allt Ida skrivit i den här bloggen är saker som folk gjort eller sagt öppet på sina sociala medier. Att de två min senare inte kan stå för saker när de får kritik är ju knappast en grund för förtal. De får väl lära sig att tänka innan de gör/säger saker så slipper de hamna på den här bloggen.

Bente om någon kan väl knappast grina om förtal f.ö. Hon hänger ju ständigt ut och snackar skit om folk på sin snapchat.

#81 - I

#80, helt rätt!

#82 - Anonym

Många bäckar små räcker för ett Åtal ;)

#83 - Anonym

#82 vad bra, då kan alla som bente förtalat, kränkt, osv gå ihop tsm och anmäla henne :) lär ju vara ett par hundratals pers

#84 - Anonym

Men herregud vad folk skriver elaka saker här. Hon är vuxen och måste väl ändå få göra sina val själv. Hon har väl inte direkt vadit elak mot någon? Vem hon ligger med är ju upp till henne och har inget me er att göra...

#85 - Anonym

#84
Vem hon har varit elak mot?
Hon har hängt ut människor och kallat dem för både det ena och det andra, dessutom suttit och snackat skit om nästan alla youtubers och säger att de inte förtjänar sina prenumeranter.
Som om att hon gör det? Hon förtjänar inte ett skit, helt enkelt.

#86 - Anonym

BENTE och TOVA ska spela in en helt egen serie för VIA Free gick BENTE ut med på sin kanal i dag. Jag viste inte att Viasat gillade folk som står för rasism och homofobi m.m Fattar inte hur dom kan samarbeta med BENTE.. Tova ät okej men BENTE No..no

#87 - Anonym

Tips: Bente och Tova ska ha en egen serie på viafree. Den kommer ut i höst och man kommer få se dom upptäcka los angeles tsm.

#88 - Anonym

palla skriva om deras serie tsm. bente kmr förstöra allt ändå, tova är ju galen på snapchat (som bente) men till skillnad ifrån Bente så kan Tova lugna ner sig och bete sig bra medans Bente ba kör på o förstör allt.. sorry men vem fan orkar kolla på två 20 åringar som springer runt o tycker att "berty" o massa annat sånt skit är kul? dom e ju båda typ 10 år i hjärnan... o skyll inte på diagnosen för ja känner folk som har asperges o adhd som är mer mogen än vad dom är :)

#89 - Anonym

#84 Nä absolut hon har inte varit elak mot nån alls. Du följer inte henne på snapchat ellerhur? Hon hånar handikappade, hänger ut oskyldiga människor, hon har sagt att hon vill skära halsen av ägaren till denna blogg för att dra ett exempel. När hon fick vänta på hissen pga att den var upptagen av ett pensionärspar kallade hon dom för horpensionärer och att dom snart kommer dö ändå. Ska jag fortsätta? :)

#90 - Anonym

Om Via Free vet allt BENTE sagt gjort så hade hon nog inte ens varit till tänkt till det programmet

#91 - Dera

#90: Sant... Tror de inte ens vet själva vem hon är. Kan förstå varför man skulle vela göra en serie med Tova och någon annan youtuber, men Bente? Så elak och problematisk som hon varit så kan jag inte förstå det. Kul för dem, men tror inte det är något jag kommer följa...

#92 - Anonym

#90 dom vet nog en del om bente eftersom Jocke fick ha ett programm trots all skit han gjort + han är sveriges största youtuber så dom måste ju känna till vad han gjort xD

#93 - Johan bergstoh

I SARA SONGBIRDS VLOGG SÅ SER MAN ATT VIKTOR FRISK HÅLLER I EN CIGG VID 9:04

#94 - Anonym

Till #93 Vem FAN bryr sig?

#95 - Anonym

#93 HAHAHHAAHAHAH. Han röker. Vad vill du säga med det?

#96 - Anonym

Ska Tova och Bente alltså göra en EXAKT likadan serie som Simon och Emma Lusetti PRECIS släppt med Viafree??

#97 - Synd

Tycker synd om Fredrik. Nu har Bente suttit honom i en position så om det går knas i deras "relation" och hon gråter ut på snap så kommer hennes crazy fans spåra upp honom. De vet ju också hans fullständiga namn så ett enda klick och man får reda på hans telefon nr, adress och allting. Synd synd synd...

#98 - Synd

Tycker synd om Fredrik. Nu har Bente suttit honom i en position så om det går knas i deras "relation" och hon gråter ut på snap så kommer hennes crazy fans spåra upp honom. De vet ju också hans fullständiga namn så ett enda klick och man får reda på hans telefon nr, adress och allting. Synd synd synd...

#99 - 100

Herregud Bente blir seriöst bara värre och värre

#100 - Anonym

#98 - Håller med. Han vet förmodligen inte vad han gett sig in på. Deras relation - oavsett vad det är för typ av relation - kommer gå åt helvete förmodligen ganska snart och då kommer han gå samma öde till mötes som stackars Markus. Bli uthängd och totalt nedsnackad för att sedan bli kastad i sopkorgen och bortglömd på en vecka medan fansen lynchar honom. Den här killen har ju nackdelen att bo i Sverige dessutom och det kommer inte bli vackert.

#101 - Anonym

100 kommentarer!!

#102 - Anonym

Dags att uppdatera lite kanske?

#103 - Anonym

hydras identitet är avslöjad haha..

#104 - Dera

https://www.youtube.com/watch?v=ahKj1EjmBqU
:-)

#105 - Gud

Alltså Bente förtjänar inte ens att resa gratis .... Hon är rasistisk, homofobisk och JÄVLIGT elakt och lättkränkt
Usch dem kunde ha valt någon annan som Tova kunnat rest med!

#106 - Trött

#106, Hon har vänner som är bögar, tror du hon är homofob?
+ Det var Tova och Bente som ville detta tillsammans, jävla idiot.

#107 - Anonym

#106 varför uttrycker hon sig homofobiskt då? Snällt mot sina gayvänner :-)

#108 - Anonym

Jockiboi fakear sina spökjakter, kolla Jeppegamings senaste video!

#109 - Anonym

#103, vart har du sätt det?

#110 - Anonym

#103, vart har du sätt det?

#111 - Anonym

#103, vart har du sätt det?

#112 - Anonym

#103, vart har du sätt det?

#113 - Anonym

Det är så obvious att Bente & Fredrik är mer än bara kk med varandra. Hon var liksom med till hans systers studentskiva idag, dom håller hand och han pussar på hennes kind och axel osv. Så som de är mot varandra är man bara om man har känslor för varandra. Det började med att de bara låg med varandra men det är tydligt att de har fallit för varandra. Går inte att ta miste på.

#114 - Anonym

Bente är bisexuell så hon är absolut inte homofob. Dessutom har hon vänner som inte är svenska så hon är inte rasist heller. Hon har samma grova råa humor som Family Guy. Plus att en av hennes diagnoser gör att hon inte förstår när hon sårar andra. Jag har växt upp med personer med samma diagnos och det är otroligt vanligt. Man kan förstå själv när man blir sårad men inte när man sårar andra. Och det finns många som älskar att skämta om det "man inte ska skämta om". Som är Bentes typ av humor... Och Family Guys humor. Hingst även sagt att man ska ta allt hon säger med en nypa salt för att allt som hon säger är 99% av tiden ironiskt. Och som sagt så förstår hon inte när andra tar illa vid sig. Man måste kunna skämta om saker utan att ta allt så jävla personligt. Hon driver ju med sig själv och sin sexualitet och det faktum att hon är tysk med.

#115 - Anonym

Så mycket som du skriver om Bente så borde hon finnas med i bilden högst upp i din blogg.

#116 - #115

Bara för att man har en diagnos så innebär det inte man får betee sig hur som helst,känner många med diagnoser och det beteer sig inte som Bente gör.Det där med att skylla på diagnoser håller inte

#117 - Anomym

Namn: Fredrik Emanuel Björnlod
Ålder: 25 år (Fyller 26 i år)
Födelsedag: 19 Augusti
Telefonnummer: 073 444 46 78
Företag: Wermlands Byggplåt, omsätter 14,3 miljoner per år
Bor: Adress | Folkbokföringen
Herrhagsgatan 39A
652 22 Karlstad
Lägenhet 1203
Förhållanden:
Nuvarande- Bente Schramm
Ex- Förlovade sig med Mimmi Blom den 21 Juli 2013 (Förhållandet har tagit slut)
Utbildning: Har studerat på Nobelgymnasiet
Personnummer:19910819
#118 - Anonym

Namn: Fredrik Emanuel Björnlod
Ålder: 25 år (Fyller 26 i år)
Födelsedag: 19 Augusti
Telefonnummer: 073 444 46 78
Företag: Wermlands Byggplåt, omsätter 14,3 miljoner per år
Bor: Adress | Folkbokföringen
Herrhagsgatan 39A
652 22 Karlstad
Lägenhet 1203
Förhållanden:
Nuvarande- Bente Schramm
Ex- Förlovade sig med Mimmi Blom den 21 Juli 2013 (Förhållandet har tagit slut)
Utbildning: Har studerat på Nobelgymnasiet
Personnummer:19910819
#119 - Anonym

#106 Att använda "hon har vänner som är gay" som ett argument är så jävla löjligt. Det är som att säga "jag kan inte vara rasist för jag har poc vänner".
Sen det där om att hon är bi, tror jag knappast på. Jag tror hon bara har varit inpulsiv och sagt att hon skulle kunna testa att vara med någon tjej.
Men visst, om vi nu skulle säga att "homofob-kortet" är ute ur leken så finns det fortfarande många anledningar till varför hon inte förtjänar det hon har.
- Hon sjöng "n-ordet" live på tube-con.
- Hon har sagt att vissa youtubers inte förtjänar det dom har.
- Hon har förulämpat linn ahlborg och sagt att folk bara följer henne för att hon är rik
- Hon har varit transfobisk på sin snapchat
- Så fort folk inte tycker som henne och säger imot är folk "lättkränkta" eller "butthurt"
- Så fort hon gör något dumt och förstår att det var dumt skyller hon på sina diagnoser. Kan inte komma på ett tillfälle när hon har sagt förlåt.
(jag är själv bipolär och har ångest, men jag kan kontrollera mig och förstå att jag gjorde något som var fel)
- Hon skrattar åt folks utseende och lägger ut bilder på folk på hennes snapchat. Men hon blir väldigt arg när folk inte tycker att hon är snygg.
- På guldtuben när hon inte vann så satt hon och snapade om hur "vinnarens följare är fejk" och att vinnaren "skulle tacka jocke".
- Hon vill uppenbart provocera folk med tanke på hennes ig.
- Hon är som ett barn i huvudet, hon kan t.ex inte hålla i sina pengar eller laga mat.
- Hon har hotat ägaren av denna blogg flera gånger.