#1 - Josefa

Oj, har inte riktigt tyckt om hans musik innan men den här var ju sjukt bra!

#2 - Lucas

Jävlar vad han har steppat upp låten fastna direkt haha

#3 - Anonym

Tycker ni seriöst de här är bra musik??

#4 - Anonym

Sommarhit lätt. Sjukt bra låt. Ben äger!!! Så jävla kung du är. Å du sjunger dessutom och är med att göra musiken. Ingen annan youtuber har lyckatsed de. Du är artist.

#5 - Anonym

En till skräpradio poplåt, omöjligt att känna någonting när man hör den.
Väntar fortfarande på att en youtuber som gör musik ska testa något mer originellt

#6 - Anonym

Kul med eget matrial och ingen dålig kopia. Nynnar redan på denna underbara härliga låt. Man blir så glad och uppåt av den do do you love me ...grymt jobb Ben ❤❤❤❤

#7 - Anonym

Inte min typ av låt, men riktigt bra gjort av honom och bra att han tydligt gick ut med att det inte är han som skrivit låten, till skillnad från vissa andra

#8 - Anonym

De bästa med Ben Mitkus är att man vet han varit med och skapat låten. Och är musikalisk. Man får vara med bakom skapandet och se hur han sätter toner och fixar melodier osv. Blir glad att se de inte är bara en youtuber som lever på sina följare som lyfter deras låtar oavsett kvalité. Hejja Ben sommar låt wow

#9 - Anonym

Haha..Du tänkte på Joakim. Legitimerad mångsysslare och världsbäst hahaha han är en pajas

#10 - Anonym

Riktigt grym låt

#11 - Anonym

Ni som klassar detta som en skräpradio poplåt... det här är vad radio behöver, sverige behöver. Just en sådan låt som Ben Mitkus. Låtar nuförtiden som görs är ju i exakt samma stuk som Jockibois. Går du in på topplistan på spotify så kan du höra att var 6e låt är en annan låt än drop låt. Jag skulle inte klassa detta som en skräpradio poplåt, I call this masterpiece. Hoppas att detta blir hans genombrott

#12 - Anonym

Astråkig låt och en väldigt trist och vanlig röst som dessutom är jävligt redigerad. Den jät killen kommer inte kunna sjunga live.

#13 - Anonym

Hade kanske varit bra om han kunde sjunga, låter inte alls bra när rösten är så redigerad

#14 - Anonym

#12
Lyssna gärna på topplistorna nuförtiden, säg mig hur stor andel av artisterna inte har redigerat sin röst. På topp 50 i Sverige så kan jag säga att säkerligen 48 låtar om inte 49 är redigerade. Sen kan man diskutera hur mycket den är redigerad och ifrån vad jag hör så är den inte så mycket redigerad. Jag håller själv på med musik så vet exakt hur allt fungerar. Han har autotune på vissa ställen där det egentligen inte skulle behövas, känns mer som att han använder autotune på dessa ställen med flit för att färga låten modernt vilket kan diskuteras om det är fint eller inte. Förövrigt tycker jag som hållt på med musik sen 12 år att låten är en klockren hitkänsla.

#15 - Anonym

fast nästan allas röster är redigerade nu för tiden, man kan inte direkt komma undan från det. Men den är jävligt bra asså!

#16 - Anonym

#12 Nu misstar du dig och tror Ben är Jocke tror jag. Ben kan sjunga live, Jocke var tondöv och kunde inte sjunga alls. När Ben Mitkus uppträder till skillnad från Jocke står han där äkta på scen. Inte fejkar sina framträdanden med playback som Jocke eller hans nya hobby som dj.
Tycker som tidigare här att de är sådan musik som behövs. Nytt fräscht och genomarbetad låt med klass.

#17 - Anonym

Ben upträdde den här låten där jag bor och kan lova att det inte är autotune på hans låt då han sjöng exakt lika bra live. Han var jättebra på scen och hade skitbra publik kontakt. Alla sjöng med också, det var jättekul. Låten är bra och Ben är bra :)

#18 - Isak

Kass

#19 - Anonym

BÄSTA LÅTEN<3

#20 - Anonym

Du som säger att Ben kan sjunga live är tondöv!

#21 - Lisa

Vilken kille som helst från en musik klass skulle kunna sjunga den och ingen skulle höra skillnad. Så generiskt

#22 - Liam

Han borde hålla sig till YT och skapa drama och ljuga. Det han är bra på. Inte sjunga

#23 - Anonym

Suger

#24 - Anonym

#21

Fast nej, mycket behöver inte handla om hur bra rösten är i sig men just ID. Ben tycker jag har ett otroligt starkt ID, jag skulle kunna blunda och han skulle kunna sätta på vilken låt som helst som han gjort eller inte släppt och jag skulle känna igen hans röst, så som Shawn mendes & Justin Bieber.
Det är väldigt få som har ett så pass starkt ID som Ben. Så att säga att någon från en musikklass kan sjunga den lika bra stämmer nog inte. Visst de kanske kan sjunga den likabra eller bättre men det kommer inte låta som Ben.

#25 - Anonym

Är gson på youtubers nu för att få ut sin smörja? Räcker inte mello?

#26 - Arg kille

Liam-

Du må vara en helt efterbliven människa. Skapar han drama och ljuger? Då följer du nog inte Ben. Han är nog den enda youtubern som har båda benen på jorden, tar upp viktiga ämnen som andra inte vågar prata om, som spenderar timmar av sin vardag till sina fans, som uppenbarligen inte gör youtube för pengar. Skulle inte bli förvånad om du är ett litet hydra fan på 12 bast

#27 - Anonym

#24. Om du menar unikieten i tonen och klangen så är den minimal hos ben. Alla har en idividuell klang men vissas sticker ut. Det gör inte Ben så antagligen är du hans mamma eller nån proddkille som jobbat med han.

#28 - Anonym

#25 Ben är ju signad till capitol. Såg att majoriteten av artisterna i hans skivbolag har medverkat i mello. Alltså jobbar säkert Gson med skivbolaget också, säkert bara en tidsfråga innan Ben är med där också.

#29 - Liam

Arg kille Ben!
Dina lögner har blivit avslöjade som du sen försöker släta över med fler lögner.

#30 - Anonym

27#. Tror han t.om nämnde i någon vlogg där han sa att han blev signad pga att skivbolaget tyckte att han hade ett starkt ID och rösten var något han skulle fortsätta öva och utveckla.

#31 - Jonna

Man får inte ha autotune på scen på mello så sorry Ben

#32 - Anonym

#22 Liam du har förväxlat Ben med Joakim. Ben ingår inte i några drama på youtube. Den titel och priset går i år igen till inge mindre än Joakim Lundell. Där har de varit STORA rubriker herrejävlar alltså. Ben är en av få som säger vad han tycker och avstår från drama och galor för priser. Ingen dubbelmoral kung där inte.

#33 - Anonym

Äre ba jag som tykker han likna ett mummintroll?

#34 - Anonym

Trist dynga. Sorry

#35 - Anonym

Vilken tur Ben kan sjunga jonna du som tvivlar♡♡♡ han kommer gå långt inga som helst tvivel på de. Trevlig kille med fin attityd. ♡♡♡ och grym sångröst.

#36 - Anonym

Gillar att det finns folk som klagar på Ben. Jag är inget Ben fan men jag ser hur mycket han vill med musiken och hur mycket han kämpar i jämförelse med andra youtubers. Första gången han stod på scen och sjöng var inför 5000 pers. Jag beundrar hans stora driv att alltid utvecklas. Att bli nerslagen så som han blev på idol och ändå ställa sig upp för att fortsätta, det är något som väldigt få skulle gjort!

#37 - Anonym

Synd bara att han sitter och samplar och snor beat från olika låtar (mestadels love me like you do) och sätter ihop allt i en låt istället för att skapa något eget från grunden. Refrängen och trummorna är alldeles för likt love me like you do

#38 - Anonym

Synd bara att han sitter och samplar och snor beat från olika låtar (mestadels love me like you do) och sätter ihop allt i en låt istället för att skapa något eget från grunden. Refrängen och trummorna är alldeles för likt love me like you do

#39 - Anonym

#38. Kolla in hans video från studion där de visar hela processen, han sa att han ville ha umbrella/Love me like you do trummor faktiskt.

#40 - mimi

det finns inte en enda signad artist som inte tunar sin röst, det är helt normalt och okej. det är dock skillnad att totalt förvränga sin röst, ändra pitch osv. denna snubbe hamnar någon stans emellan de två. bättre standard än övriga youtubers iallafall.