Youtubers från bästa vänner till ovänner

Det går nu mycket spekulationer om att en del youtubers som tidigare umgåtts väldigt ofta med varandra inte längre är vänner.
 
Thomas och Amir 
Thomas har avföljt Amir på instagram och bjöd inte Amir till sin releasefest. 
 
Jonna och Johanna
De har avföljt varandra på instagram och syns inte längre med varandra. 
 
Lakidoris och Joel
De har avföljt varandra på instagram och syns inte längre med varandra.
#1 - Anonym

Ja för "Sociala medier säger ju allt"? or not! bara för att man av följer varandra så betyder inte de att man inte är vänner....

#2 - ebba

I Lovisa och Joels fall kan det ju vara för att dom gjort slut. Har också avföljt mitt ex mest pga det är jobbigt att se personen i sitt flöde hel tiden. Dock 100% att det är nåt som skaver mellan thomas+amir respektive jonna+johanna.

#3 - Hei

Gustav och Johanna var ju med på jockes och jonnas en video för inte länge sedan (Firar vår bröllopsdag) där sade ju jocke att tack att ni kunde komma! Jag har förstått att Gustav och Johanna har flyttat (för länge sedan?) och inte bor längre så nära jocke och jonna därför sees dom inte så mycket mer. Så har ju dom sagt också i några videos att dom bor långt borta och jocke skriver ofta att han saknar gustav..

#4 - Saga

Bara för att man inte följer varandra betyder det inte att man inte är vänner längre. Jag följer inte alla mina vänner på instagram

#5 - Anonym

#4 sant. Men om man som i dessa fall redan följer sina vänner, varför skulle man då göra valet att avfölja om ingenting har hänt?

#6 - O

Thomas verkar dömande, egoistisk och uppmärksamhetssökande. Joel verkar utnyttja, se som han vart på flera andra kända (typ Manfred om shoutouts). Jocke och Gustav är tex inte vänner på fb och han har sagt att sitt barn inte kommer ha en farfar så verkar som broar där bränns 24:7. Sen Amir, Johanna, Lovisa är snälla,varma och äkta personer så inte så konstigt att dom genomser dessa som är kända för att vara otrevliga.

#7 - Kell

Hur vet du att han inte bjöd in Amir, kan ju vart så att Amir inte kunde komma 💗

#8 - Anonym

Ni är medvetna om att de finns ett liv utanför media oxå eller haha

#9 - Sofia

Man Hallå komigen. .. Hur troligt är det att man är kompisar o följer varandra på sociala medier och sen avföljer man varandra men endå är kompisar? Jag brukar inte avfölja mina kompisar utan att vi är ovänner eller nått...

Men till amir o Thomas så måste nått har hänt mellan Marcell-amir-Joel och Thomas så de killarna inte är med Thomas längre. .. HEEEEEEEElt plötsligt

#10 - Anonym

#6 kunde inte skrivit det bättre!!!!!

#11 - Anonym

Eller så vill youtuber vara oberoende av vandra . De blir konkurrenter på nätet å vänner på sidan av.

#12 - Anonym

Titta på jocke. Alla länkar jocke. Ingen länkar jocke. Ego och vill se om sig själv. Enbart jocke som ska ha andra ge honom publicitet han ger inga. Förutom stora. Så blir man stor. Om man har hybris.

#13 - Anonym

Bli stor var narcissistisk

#14 - Anonym

Kanske du får mutor pengar så länkar jocke dig. Du som tror du är vän får uppskatta hans närvaro. Se hur han behandla nemo och flera andra. Hybris. Och självgod egoist som fått små barn att göra som han vill som han nu vet och styr med järnhand. Fult elakt men de funkar. Och gan orkar leva med sig själv i vetskap de funkar.

#15 - Anonym

Manupulativt de är storhet bland dagens egoister skamlig fult och nedriga beteende som ger inkomst

#16 - Hae

#3 Måste säga att ditt inlägg inte var det med genomtänkta jag läst. Jag tippar din ålder är 12-15 år.

#17 - Anonym

Ni är medvetna om att dom flesta stora har andra konton oxå va !!!!
Där man är mindre offentlig o kan skriva
Vad man vill o så vidare

#18 - Anonym

#16 Hahaha. Och du själv är 15-16 eller?

#19 - Anonym

Dock så följer Thomas Amir på twitter. Ovänner tror jag inte att de är. Och vart kommer ens informationen om att Thomas inte bjöd Amir på sin releasefest?

Jag tror ingen av dessa på listan är ovänner. Bara för man avföljer någon på sociala medier betyder det inte att man är ovänner för det.

#20 - Sara

Låter som att Bente ska sluta med Youtube enligt Snapchat. Tråkigt. :/

#21 - Anonym

Jag fattar inte hur ni orka sitta och diskutera detta på en jävla blogg? Har ni inget liv eller? Finns det inget viktigare i livet att bry sig om än sånt här skit?

#22 - M

Är inte insatt/bryr mig inte om några fall förutom Jonna och Johanna. Visst är det inte så konstigt om de inte följer varandra på Instagram OM det inte vore för att de gjorde det för ett tag sen. Klart att det är anmärkningsvärt om två tidigare bästa vänner plötsligt avföljer varandra. Dessutom har de inte synts med varandra på sociala medier på väldigt länge, t.ex. har Gustav & Johanna inte varit med på de senaste spökjakterna. Undantaget var väl när J&J firade sin bröllopsdag, men bara jag som reagerade på att Johanna såg väldigt obekväm och tillbakadragen ut? Hon och Jonna verkade inte ens tilltala varandra.

Tror Jocke & Gustav är vänner, men att Johanna & Jonna av nån anledning inte är det längre. Därför slutar de nog umgås parvis och Jocke & Gustav fått "tona" ner sin vänskap för att antagligen försöka slippa spekulationer om tjejerna och få det att se mindre dramatiskt ut. Bara en hypotes.

#23 - Kattöga

#21 Vardagsunderhållning. Människor gillar drama. Klart man tar del av det om man kan - speciellt då det är personer man känner till som är inblandade. Allt man gör måste inte vara något "viktigt".

#24 - Anonym

#20 Låt henne

#25 - anon

Har Felicia och Sara slutat umgås, eller är det bara jag? :o

#26 - Anonym

Dagens youtuber är samma som bloggade. Samna gäng samma bedrövliga människor som deltar i drama med sina tillkomma flickvänner. Hahaha. De är inte youtuber de är bloggare.

#27 - Anonym

Youtubers går in och tummar upp och hejar på brq saker de gånger jocke gör. JOCKE GER INGEN TUMME UPP ELLER LÄMNAR KOMMENTARER PÅ ANDRA YOUTUBERS. STOR DIVA ÄCKLIGT ATT SE HUR HANS EGO STYR. FY FAN

#28 - Anonym

Nyss bedja jocke sina lojala manipulerade följare streama en gång till hans musik. Han å Jonna går ut å säger att deras följare inye kan hantera allt de säger och förstå saker de gör mellan andra och lämnar ut inte är en order till de små. Med svårigheter att fatta egna beslut. Nu igen 31 år jocke bedja för att hämnas att hans sekt av han som predikant beordnar andra gå in och stream
Nu måste ändå predikant jocke fatta verkar han är framgångsrik i alla han tar sig för. Pga av han församling eller följare. Detta är hans makt han kan göra vad han vill med.

#29 - Anonym

Vem är Jocke lundell?= barnföljare

#30 - Anonym

har aldrig sett en människa som tycker så synd om sig själv som bente gör..
varför slutar hon inte bara med youtube?

#31 - Anonym

Hampus Hedström har flickvän (eller liknande). Såg dom kyssas på TC !!!

#32 - Roza

Även Laki och Sam.

#33 - predikant

#28 Din poäng åsido, skriver du genom google translate?

#34 - Tyra

Sekelius har blivit en diva, framgången har stigit honom åt huvudet tyvärr. Märks så tydligt i hans snaps och vloggar. Trist. Har tyckt om honom men nu har jag avföljt honom då jag inte står ut med hans attityd och divalater. Amir däremot har en jordnära attityd och har alltid haft det ända sedan bloggtiden.

#35 - ebba

#34 Följer bara Thomas på youtube och har inte tänkt så mycket på att han förändrats. Men trist om det är så. Hur menar du att han har divalater?

#36 - Anonym

#34 feel u, märks tydlig att han förändrats

#37 - Anonym

#32 dom umgicks ju senast för någon dag sedan, de la Lovisa ut på snapchat

#38 - A

#34. Same, när man ser honom i andras vloggar märks det nästan ännu mer. Pratar konstant om sig själv och lyssnar inte på de andra som pratar.

#39 - Hannele

#34. Jag håller tyvärr med och det gör ont i hjärtat att säga. Jag har alltid älskat Thomas och att han står upp för homofobi är fantastiskt men det är attityden och hans sätt utöver det. Jag brukar se tillbaka på hans gamla videos när han var jordnära och mysig. Nu känns han mest dryg och egocentrerad. :-(

#40 - David%252520B

amir skulle överraska marcel när han kom från spanien ju

#41 - Anonym

#34 håller tyvärr med... Har följt honom sen han hade typ 10 videos på sin kanal, och sakta men säkert började han bli mer och mer egocentrisk. Började bli mer och mer tydligt vid tiden han flyttade till Stockholm. Har iallafall avföljt honom, och Jocke och Jonna, Felicia Bergström, Gustav och Johanna, Keyyo, Clara Henry, och Lakidoris. Nästan ingen youtuber är sig själv längre

#42 - Anonym

På rix fm efterfest på bånken i Kristianstad sket Jonna fullständigt i Johanna. Gustav och Johanna letade efter Jonna och Jocke, när Jonna ser Johanna vänder hon ryggen till och ignorerar henne

#43 - O

👍🏼
Lakidoris
Amir
Helen Torsgården
Tova Helgesson
Lets feast
Keyyo
Gustav och Johanna
Emma och Konrad
Kaily Norell
Marcel
Ben Mitkus

Dessa är snälla personer som lägger ner enormt mycket pengar och tid (redigering etc) för sina bloggar och inte är med i drama speciellt mycket. Gustav och Johanna sägs vara lite ytliga och utnyttja Jocke och Jonna. Men tycker ändå dom verkar genuint trevliga.

👎🏼

Therese, skulle jag säga 2015-2016 så var hon absolut bra. Men nu känns det väldigt ytligt, får känslan av att hon snart slutar med YB. Hört att hon är väldigt dömande, kall, falsk privat.

Jocke och Jonna, Känns som dessa gör allt för att bli kända - mer visningar- mer pengar. Sen vet man inte var man har dom när varenda person som kommer i deras väg karaktärsmördas och mordhotad av deras fan. Fast än Jocke och Jonna bör vara rejält medvetna om vad deras handlande ger för konsekvenser. Att säga att dom inte ska hata hjälper inte riktgt för tiotusentals 8-13 åringar.

Thomas: Sicken diva han har blivit. Ser att han bara umgås med få youtuber från att annars ha varit med asmånga. Kan ju inte bara en slump. Jag tror iom framgången han har blivit dömande. Han var rolig och skön förr men nu....

Felicia Bergström: alltid ständig tjurig. Hon borde vara glad över alla prenumeranter och möjligheter att säga sitt budskap till vår generation. Visst hon kanske har det tufft. Men det blir ju inte lättare av att sura. Tycker det var ovärdigt det hon gjorde mot Konrad.

Joel. Aldrig tyckt om honom. Där snackar vi slickar uppåt sparkar neråt när dom inte kan gynna honom längre. Se vad han gjort med lakidoris. Jag tror inte det är en slump att hon skriver att hon blivit utnyttjad när så många sagt det till henne. Alltså varnat henne. Handlar inte bara om att dom gjort slut. Joel är med all största sannolikhet en äcklig person.

Linn Ahlborg: Det ben sa om henne i Rhodos prickade mina tankar angående henne. Inget underhållningsvärde. Massa drama och ytligt.

Resten är mer bifigurer ärligt tatlat

#44 - Anonym

Hur kan folk kommentera att Marcel är en god människa? Han är så äckligt falsk och spelar snäll och gullig på sin youtube och snapchat men han är helt tvärtom i verkligheten. Han är en mobbare, fy.

#45 - Ellen

Fast Amir följer ju Thomas

#46 - Anonym

Dock är Johanna och Jonna vänner på facebook fortfarande så bara för att de har slutat följa varandra på insta betyder inte att de är ovänner. Bra ett tips :)

#47 - P

44. Är han? Hur då? Fan synd 😪 Gillar han

#48 - Sandra

Till kommentar #44
Det tror jag inte på alls, Marcel är en jättefin person. Hur kan du veta om han är en "mobbare" och "äckligt falsk" ?? Känner du honom eller? Man märker att han är en godhjärtad person. Sluta hata...

#49 - Emma

Thomas flörtade med Dogge. Därför Amir och Dogge inte e tsm längre.

#50 - ett Weirdo

hmmm, tog bild med lakidoris och Joel wetzwl för inte så länge sedan

#51 - :)

#49, hur i hela världen skulle du kunna veta en sådan sak? Herregud

#52 - ...

#51 De e inte så svårt att få reda på när man gått i samma skola som vissa YouTubers och deras vänner är ens egna vänner. Stockholm är verkligen såååååååå litet.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com