#1 - E

GO THOMAS!

#2 - W

YAZ DADDY WERK! GO THOMAS!!!

#3 - Anonym

Bra Thomas! Äntligen någon som vågar stå upp mot diskriminering! #TeamThomas

#4 - Anonym

Sluta aldrig vara er själva❤️❤️

#5 - Anonym

Detta är bland det dummaste jag sett, det är 2017 man får vara och se ut precis som man vill så länge det gör en själv glad! Go Thomas! ❤️

#6 - Anonym

Borde man inte uppföra sina barn till att inte mobba folk pga vem man är ist för inte vara som man är för att inte bli mobbad? Sjuka jävla saker som crille säger :)

#7 - Anonym

Precis som det finns människor som är homosexuella så finns det djur som är det. De finns forskningar i att djuren som är det är biologiskt skapade så för att det just ska finnas andra djur som tar hand om de djur (barndjur) vars föräldrar dött. Precis som en adoption. Så det är ju fult normalt. Så varför skulle inte det va det hos människor också då?? Vi har ju ändå sjukt likt DNA till djur.

#8 - En annan E

Ja vad ska barnen säga som har två mammor eller två pappor. Spelar väl ingen jävla roll vilket kön föräldrarna har, så länge hemmet är fyllt med kärlek, stabilitet, trygghet och möjligheten att man får vara precis som man är! På mina barns dagis har det funnit regnbågsfamiljer, och vet ni vad, dessa barn var precis lika älskade och välomhändertagna som alla "vanliga" barn.
Förstår inte argumentet att "regnbågsbarn" skulle få sämre liv än "heterofamiljebarn".
Hur många heterofamiljer skiljer sig inte och barnen får åka av och an mellan sina föräldrar? I hur många man-kvinna förhållanden förekommer det dagligt våld, misshandel, psykisk och fysisk terror? Mår de barnen bra bara för att de har en mamma och en pappa? I hur många heterofamiljer förekommer det sexuella övergrepp på barnen? I hur många heterofamiljer är droger och alkohol en del av vardagen? Svaret på dessa frågor är: i alltför många. Dessa barn far på riktigt illa. Dessa barn har inte en chans till ett normalt liv, trots att de haft både en mamma och en pappa.

På riktigt Chrille, du var tvungen att nämna att regnbågsbarn blir mobbade? Seriöst? Ja kanske av idioter som du själv som inte kan hålla tungan rätt i mun. Men vet du vad? Barn blir retade för hur de ser ut, vad de har för kläder, vad de kan och inte kan, vilken bil de har osv. det finns hur mycket "anledningar" som helst att reta någon annan. Därför måste det få finnas olika familjer, olika kärlekar, olika utseenden och olika människor, hur ska barnen annars lära sig att behandla alla med respekt?

Thomas Sekelius, tack för att du tog dig tid att svara på Chrilles idiotiska uttalanden och tack för att du visar hur bra man kan ha det, när man får vara den man är. All kärlek till dig Thomas och till alla andra som är just som ni är och som vågar vara dem ni är.

#9 - emma

Älskar Thomas så mycket! En riktig förebild ❤️

#10 - Anonym

Work

#11 - Anonym

Fortfarande får folk tycka och tänka som dom vill..tycker han så, fine låt honom. Likaså som jag ej tror på Gud och andra tar illa upp för att jag ej tror på någon gud. Varför ens ta illa upp över andras åsikter.

#12 - sandra

🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

#13 - -M

blir helt livrädd när jag läser det chrille skrivit... hur kan en människa vara så blåst å tro något sådant å komma här å sprida massa skit om vad som är normalt och onormalt? usch för såna som han
bästa thomas som står upp för det här <3

#14 - Anonym

YAS BIIIIITCH, SLAY THEM ALLLLLLL!!!!!!!❤❤❤❤ heja thomas, kung är du!!!!

#15 - Anonym

Jag gillar inte Chrille men vad hände nu med att alla få ha sin egen åsikt? Man får vara homofob om man vill så länge man inte gör några personliga påhopp vilket han inte gör utan han säger bara sin åsikt och sen behöver man inte hålla med, som sagt vi alla har en åsikt så låt han få säga sina åsikter om man han vill!

#16 - S

Min kusin har två mammor. Han mår jätteglad och är en väldigt glad och positiv människa.

#17 - S

Jättebra'
~
Trött j*vel haha

#18 - Anonym

Man undrar om Jocke har samma åsikter som Chrille? Hmm för Chrille är fan dum i huvudet!

#19 - Anonym

GO THOMAS <333

#20 - Anonym

Marcel har också svarat

#21 - Roza

SÅ JÄVLA BRA DU ÄR THOMAS.

#22 - H

Det handlar inte om rätten till att ha sin egen åsikt utan snarare om att Chrille motsätter sig homosexuellas existens. Att han uttrycker sig om att mänskliga rättigheter inte är tillämpad för alla utan enbart för heterosexuella. Han kränker en så stor grupp människor på så många plan att det här inte finns något som helst argument för att Chrille har rätt att uttrycka sin åsikt offentligt. Visst, Sverige har yttrandefrihet men någonstans finns det gränser. Att vara homofob, rasist och tro på ett ojämställt samhälle är alla nivåer av tänkande där gränsen är nådd. Det är inte medmänskliga tänkanden och värderingar utan åsikter som enbart grundar sig på förakt och viljan att kränka och skapa orättvisor.

#23 - Roza

#15
Handlar om hur han sprider att det är "onormalt". Nej, det är inte onormalt. ABSOLUT med att man får ha sina personliga åsikter, nemas problemas. men att på ett så sätt öppet forum och till en så stor publik stå och tala om vad som är normalt, dvs vad som är okej och inte, hur är DET om något rätt?

#24 - Anonym

Men sanera bort familjen Berg och Lundells släkte från sociala medier. De tror de kan betee sig hur som helst. Nä fy sjutton.

#25 - Anonym

Men Chrille menar att de är bättre att föräldrar har psykisk ohälsa och uppfostrar? ??? Än ett par som älskar varandra. Så jävla less detta pack som fläker ut sin familj på nätet och tror de är så jävla mycket bättre. Fördomsfulla typer.

#26 - Anonym

Hela familjen verkar må sjukt dåligt och tar ut de på andra personer. Likt Jocke med slynstämplad och alla andra tilltag för dåligt mående. Som samhället ska acceptera för de mår dåligt. Vad ska denna bror ha för orsak varför han beter sig illa????

#27 - Bara kärlek

Jösses, människan är ju helt hjärndöd.

Är så glad att det finns människor som Thomas, Marcel, Amir med flera. All kärlek till dem! Riktiga förebilder.

#28 - E

''Skulle du vilja att din pappa skulle ha klänning och läppstift på din student?'' Hell yeah, bara läppstiftet inte är djurtestat ;)
''Vad skulle skolan, vänner osv tro?'' om dina vänner inte accepterar dig eller din familj för de/du är, dra åt hlvete med de vännerna, du förtjänar bättre.
Var vem du vill vara, oavsett vad sånna idioter som Chrille tänker. Go Thomas!

#29 - Anonym

Woho heja Thomas!!🌈🌈

#30 - Anonym

På samma sätt som Chrille har rätt att spy galla sådär så har resten av oss civiliserade människor rätten att ta ut vår ilska på honom?
Man kan inte säga vad fan som helst och tro att man får komma undan med det utan motstånd

#31 - Anonym

Som homosexuell gör människor som Chrille mig rädd. Det är sånna som han som är anledningen till varför jag inte vågar gå på gayklubb som jag vill.

#32 - Anonym

Vet Chrille om att han kan bli anmäld för hets mot folkgrupp efter allt han har sagt?

#33 - Anonym

Så likt Jocke då han hetsade folk. Alla tjejer var slyner. Och nu Chrille vad fan är de för fel?

#34 - I

Hela Berg familjen mår extremt dåligt. Alla vet att Chrille har haft det tufft säkert därför han tar ut hans ilska genom att säga sådant. Herregud vilken blåst människa! GO THOMAS <333

#35 - Anonym

Vad är crilles snap om man får fråga?

#36 - Amanda

Detta, md tanke på att jocke hänger med honom och håller kontakten, får också mig att förstå att Jocke säkerligen håller med honom mkt. Hade man varit emot homofober hade man aldrig supportrar någon som säger såhär om homosexuella. Även ironiskt att chrille snackar om nysvenskar som inte anpassar sig... haha men chrille du anpassar ju dig inte alls till ett tolerant samhälle heller? Du passar mycket bra bland de homofober som både finns i Sverige redan nu och kommer hit imorgon :) Finns massa invandrare med bättre syn på homosexuella än dig.

#37 - Anonym

GO THOMAS!!!🏳️‍🌈❤

#38 - Anonym

Ben mitkus instagram blev inaktiverat efter att han lagt ut en teori angående larmet som skedde i Stockholm. Han skrev "Nyhetssidorna & regeringen ljuger för er, det är inget tekniskt fel. Det är hackerattack mot strategiska mål. Alla myndigheters hemsidor är nere, de skyller på att det blev "varmt" och för hög trafik. Är det verkligen sant så är det extremt pinsamt för Sveriges myndigheter att inte ha bandbredd" Har screenshottat bilderna också så kan skicka om du vill.
Frågan är vad som har hänt med hans instagram

#39 - -

''Vänster vidriga'' ... jaja vi fattar att du är homofob och troligtvis röstar på SD.

#40 - Aa

Nyheter 24 är inte sena att haka på. http://rakita-telekom.ru/noje/888940-joakim-lundell-christofer-berg-attack-hat-homofobi

#41 - Anonym

#11

Man får faktiskt inte säga exakt vad man vill. Att diskriminera en grupp eller enskilda personer är olagligt.

#42 - Anonym

#18 tror jag nog inte eftersom han jobbar med en transperson (arrthult systrarna)

#43 - anon

#42 Man kan vara transfobisk även fast man känner några transpersoner

#44 - Anonym

#43 ja det kan man men on han skulle ha samma hat som Chrille skulle han nog inte direkt jobba med en

#45 - Anonym

Konstigt att Christofer vart en så sjukt trångsynt jävla idiot TROTS att han växte upp med en mamma och pappa.

#46 - J

Yttrandefrihet blev en grundlag för att människor ska kunna yttra sig i diskussioner utan censur. Inte så att människor ska kunna kränka andra människor på grund av kön, etnicitet, läggning eller religion. Givetvis har Christoffer en yttrandefrihet, men det är ALDRIG okej att yttra kränkningar om hbtq personer bara för att de inte faller honom i smaken.

#47 - L

Så Chrille, du tycker du hade en superbra uppväxt bara för att du hade en mamma & en pappa?

Kommer inte lägga mer energi på honom, men GO THOMAS!🏳️‍🌈

#48 - Anonym

Är det bara jag eller men jag hatar att Jocke ska ta över så mycket, det är nästan bara han i vloggarna och jag gillar jonna så mycket mer. Synd att det alltid ska vara jocke jocke jocke och aldrig jonna. Hatar inte direkt jocke men tycker bara det är så synd att jonna nästan aldrig syns

#49 - Ellen

Men fy skäms på er alla som drar in Jocke i den här soppan också som Chrille har kokat ihop på egen hand. Vad Christofer säger kan väl inte Jocke stå till svars för? Blir så frustrerad när Jocke får ta så onödigt mycket skit för hans ena bror ställer till det. Bara för att Chrille har åsikter, extrema utan dess like, så betyder inte det att Jocke per automatik tycker likadant. Alla har vi väl en egen talan? Jocke kan ta avstånd från hans åsikter men han ska inte behöva säga upp bekantskapen med sin egen bror för att han har åsikter som inte överensstämmer med sina egna eller många andras. Som alla så fint säger jämt, dra inte alla över en kam, nej precis - håll er till det då.

#50 - Anonym

Jag undrar om Chrille någonsin pratat med någon som vuxit upp med samkönade föräldrar. Jag känner folk som vuxit upp med homosexuella föräldrar och de är för att homosexuella ska få ha barn. Om det nu är så skadligt att ha homo-föräldrar, hur kommer det sig då att de enda som är emot det inte alls varit i kontakt med det.

Och varför ska man besluta saker kring barn baserat på mobbning? Nej, det är inte sådana så värst intresserade av. Hade de velat förbjuda allt som hade kunnat orsaka mobbning så hade för fan allt behövt förbjudas. Men de är bara emot homo-föräldrar. Antar dock att de är okej med att döpa spädbarn till Bengt-Arne.

#51 - Anonym

Thomas, vi älskar dig

#52 - PERSPEKTIV SNÄLLA

Klänning och smink är uppfinningar av människan. Påhitt. Egentligen är vi bara komplicerade apor. Djur på en planet i universum och viktigare än så är vi inte. Men att en hane av arten homo sapiens har på sig ett tygstycke som är lite för långt, enligt Chrille, är tydligen över gränsen. Eftersom det bryter emot den kultur han är för.

Anti-feminister kallar gärna andra för lättkränkta. Men om en snubbe har klänning går de i taket. De tycker att man är butthurt om man konfronterar dem när de vill ta bort mänskliga rättigheter. Men man är fan tydligen inte lättkränkt om man blir förbannad över hur långa tygstycken andra har på sig. Blows my mind, verkligen. Människor är så perspektivlösa så det är otäckt.

Om folk kunde inse hur små vi är i universum ändå. Då kanske folk kunde sluta bry sig om så banala saker som vem någon annan knullar med eller om någon har lite färgat pulver på ögonlocken. Fan alltså. Dumheten.

#53 - Elli

#50 EXAKT! Jag blev mobbad för att min pappa var tjock, min mamma var kort, vi inte hade pengar att köpa märkeskläder och fina bilar och stor TV, så att "orsaker" till att mobba någon hittar man oavsett vilket kön ens föräldrar har.
För mig spelar det absolut ingen roll om min son vill ha klänning, smink, byxor, långt hår, kort hår, pojkvän, flickvän, partner... Så länge han själv är nöjd och trivs med sitt liv, så är jag glad och stolt över att få vara just hans förälder. Är han hetero och vill ha barn-fine då stöttar jag honom, är han hbtq+ och vill ha barn-då stöttar jag honom också och jag hoppas innerligt att han en dag kan vara lika öppensinnad mot sina egna barn och sina vänner/bekanta/andra han träffar på under sitt liv.

#54 - Anonym

SÄTT HONOM PÅ PLATS, THOMAS

#55 - Anonym

FYFAN VAD RÄTT Thomas<33

#56 - e..

Hoppas innerligt att han ändrar åsikt den dagen han själv får barn som kanske vill adoptera ihop med sin samkönade partner.

#57 - Anonym

Fast Chrille har tränat bort sina hjärnceller. Så detta förvånar mig ej då han har en Aura att vara så jävla korkad. Verkar vara något i Berg blodet

#58 - M

Bästa Thomas!❤️🏳️‍🌈

#59 - Mootheeer

YAZ MOTHER THOMAS WÖÖÖRK

#60 - Anonym

GO BÄSTA THOMAS

#61 - Anonym

Har Ben tagit bort sin Instagram? Hittade han inte


#62 - E

🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

#63 - E

Crille är bara ute efter uppmärksamhet - ge honom inte det. Sprid inte hans åsikter vidare.

#64 - Tarzan

#38
Jag vill gärna ha screenshotsen.
Om du vill kan du maila dem till tarzanbananen10@gmail.com

#65 - Tarzan

#38
Jag vill gärna ha screenshotsen.
Om du vill kan du maila dem till tarzanbananen10@gmail.com

#66 - Anna

Chrille förstör verkligen för alla.
Jag är röstade på SD, men jag är för all hbtq-rättighet. Jag tycker att människor få vara exakt hur de vill och vara med vilket kön som helt! Jag tror inte på en "kärnfamilj". Jag älskar homosexuella.

Jag vet att SD föredrar en "kärnfamilj", tyvärr. Vilket är en av de punkter jag ogillar. Däremot så är alla andra partier för religioner och kulturer som vill se homosexuella döda.
Dubbelmoral helt enkelt, själv är jag ateist.

#67 - Anonym

Ska man ändra livsstil bara för att barn kan vara elaka? Snarare får man uppfostra sina barn till att ge fan i att vara elaka. Punkt.

#68 - Anonymi

Ingen som har reagerat på jockes snapchatbild där han skrev att jonna är 18 idag??????

#69 - Anonym

#39 Vad har det med något att göra? Jag är Sverigedemokrat och jag tycker hbtq-rättigheter är otroligt viktigt. Så snälla sluta spä på fördomar att alla som röstar SD är homofober och rasister.

#70 - ...

#68 ingen har reagerat för det är inte Jonna..

#71 - Usch

Familjen berg förvånar mig aldrig... alla 3 är dem vidrigaste som går på denna jord

#72 - Lotta

Go Thomas!!! ❤️🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈 #teamthomas

#73 - A

Vem bryr sig? Han är ju trash.

#74 - Annika oliveskog

Villen äcklig homofob! Hade alla m
accepterat att alla människor är olika så kanske inte mobbning hade funnits! GO THOMAS!

#75 - Johan

Crille har ju rätt! Gud skapade mannen och kvinnan och inget annat!! Om du föds med en pung så är du kille och föds du med en snippa är du kvinna!!

#76 - Regnbågspojken 🌈

YAAAAS MAMA WEEEERK 🌈🌈🌈🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

#77 - Linnea

Hur kan man ens vilja följa denna människa på snapchat och youtube? Människan är ju pantad (vilket vi vet sen innan) och har ingen medmänsklighet för 5 öre. Sluta ge människan uppmärksamhet. Hans selfies ger mig fan rysningar.

#78 - Anonym

Varför blir alla så upprörda över att han uppenbarligen är homofob? Gör världens grej av det..finns värre saker. Tycker var och varannan i dagens samhälle är lite "gay" om man får säga så? Kan folk sluta dra på sig offerkoftan och göra en sån big deal av att vara bi/gay osv för det är ingen stor grej? Varför fortsätta göra det till något stort och fantastiskt när det är så vanligt i dagens 2017..kommer alltid finnas dom som hatar i allt. Hatar invandrare, tjocka, smala osv osvvvv

#79 - Anonym

#78 till skillnad från dig så blundar vi andra inte för hat, mobbning, rasism m.m vi uppmärksammar för att bryr oss. Det är inte så att vi inte blundar för allt annat än detta. Det är okej att inte gilla HBTQ men man behöver inte vara så spydig och kränkande som Chrille är. Folk som är gay, transa, bi, m.m blir fortfarande kränkta, misshandlade m.m av homofober. Så ska det inte gå till. De ska leva ett gott liv precis som alla andra. Jämställdhet.

#80 - Lynn

Jag tror inte någon i det här kommentarsfältet fattar hur jävla korkade och puckade ni alla låter när ni argumenterar.

#81 - Anonym

Go chrille!