#1 - 1:

Och vad menar du med sennan inlägg att Joakim Lundell är rik eller snälla nån har inte du någon annan att skriva om alla vi vet ju att du hatar honom men om du hatar honom så behöver inte du skriva om varje andetag han tar". Jockibois spökjakt är fake, Joakim gör inte sina egna låtar, Joakim skämtar om våldtäckt osv" du har aldrig någosin skrivit något positivt om Jocke bara hat och saker emot honom. Du rövslickar Therese Lindgren så jävla tydligt du skriveri bara positiva saker om henne alla vet att hon är din favorit skärp dig Ida du är en vuxen människa tror du verkligen att hat kommer lösa sig du måste hjälpa till och få bort Hatet inte införa nya/mer hat

#2 - Anonym

#1 true shit

#3 - Anonym

#1 vart får du fram att svenskaYT hatar jockiboi? Om Jocke slutar klanta sig så mycket så finns det inget att skriva, men nu klantar han sig och ljuger så mycket så han glömmer bort lögnerna själv.

Tycker denna blogg bara skrivit saker som redan finns ute på nätet och inget annat.
Jocke får helt enkelt sluta ljuga och klanta sig :)

#4 - Anonym

Men snäll, i detta inlägg skrev hon om Jockes framgång. HUR kan ni ta det negativt? HUR?? Snälla förklara det

#5 - Lol

Jag har ine ens hört My addiction

#6 - Anonym

#1 ta ut pinnen ut röven och gå ut och lek snorunge..

#7 - Anonym

https://youtu.be/sqfZumVHUe4
Jocke har tröttnat på hatet. Inte en dag försent. Han var med och la grunden även fast han tycks förträngt de. En vuxen prerson som visat hur man hänger ut folk och skriker ut sitt mående för hundratusentals tittare. Blottar upp andras liv så de får hat. Åsikter likt sin bror men så är de släkt även fast de inte har samma åsikter men gör dåliga uttalanden som hetsar. De vore på sin plats att Jocke ber om ursäkt och inte bara lägger över skuld på andra. Jocke har själv bidragit med dålig attityd och respekt på nätet. Och med en knatte armé av följare och mindre smarta snaps och video på yt sprids hatet än mer. Stå för de du gör och var ärlig så kanske fler tar efter. Just nu ökar hatet bara mer runt Jocke och mest på yt. Och de är en svenska plattform med skit att vilja titta på. Om han som stor youtuber kliver åt sidan som har fler projekt än youtube slutar som han sagt 10 tal ggr. De mesta hatet ligger på honom och atmosfären på youtube är inte var den en gång varit. Nytt fräscht önskas. En omstart.

#8 - Anonym

Trött att se samma vloggar från samma tillfälle Jocke med vänner lägger upp. Stort alterego att sprida sitt namn. Man blir hjärntvättad av alla vänners inspelningar av samma dagar samma platser samma personer. Otroligt uttjatade. Plus alla expose och fejk kräk less på at ens höra Jockes namn.

#9 - Anonym

https://nyheter24.se/noje/kandissverige/889210-christofer-berg-jamfor-tsunamin-med-invandringen-i-sverige
Denna familj alltså -----------

#10 - Svar till dig 3

Men man märker ju att hon hatar bakom Lundell. Alla människor gör fel och han är också en människa och om han är klantig är du perfekt då eller? Ingen är perfekt när ska människor inse de? Och vad menar du med att han ljuger har du själv sätt honom ljuga man ska inte döma människor genom vad andra människor säger om någon säger att du är en rasist och du är offentlig skulle du vilja att tusentals skulle tro de då eller? Du måste se de med egna ögon innan du skriver något eller säger att han ljugers. Therese är inte häller jävla mogen hon klantar också till sig då och då men har du sätt ett ända inlägg som är emot Therese nej varför då jo för Hon favoriserar henne

Du frågade vart jag har fått att svenskayoutubers inte gillar Joakim Lundell och mitt svar är men det är så jävla tydligt har du inte sätt och hon (Ida) smutskastar honom hela tiden hin har aldrig skrivit något positivt om honom undra varför jo för Ida hatar honom

#11 - Anonym

https://youtu.be/IS4rvZRhuos
Klockren kritik. Sant sant sant de hon tar upp. Bra video

#12 - Sofia

Haha denna blogg borde döpas om till skvaller om Jocke och Jonna!!!
Snälla nån måste ju finnas annat och skriva om??
Och du blundar för kritiken du får.
Har sett ett fleratl yt som inte är så nöjda med ditt innehåll här.
Tycker du ska ta det till sig.
Som vuxen måste man respektera andras gränser.
O gör man inte det får man oxå ta konsekvensen utav det.
Se bara hon som drev en skvaller blogg som va stor och skrev massa om bla Tyra fast Tyra varnade henne fortsatte hon vilket slutade med en anmälan el iaf hot om en.
Kort efter slutade hon blogga o gick upp i rök.

#13 - Sofia

Haha denna blogg borde döpas om till skvaller om Jocke och Jonna!!!
Snälla nån måste ju finnas annat och skriva om??
Och du blundar för kritiken du får.
Har sett ett fleratl yt som inte är så nöjda med ditt innehåll här.
Tycker du ska ta det till sig.
Som vuxen måste man respektera andras gränser.
O gör man inte det får man oxå ta konsekvensen utav det.
Se bara hon som drev en skvaller blogg som va stor och skrev massa om bla Tyra fast Tyra varnade henne fortsatte hon vilket slutade med en anmälan el iaf hot om en.
Kort efter slutade hon blogga o gick upp i rök.

#14 - Anonym

Att alla i det här kommentarsfältet är emot bloggen/ bloggaren är ju bara löjligt. För det första är Jocke den största svensktalande YouTubern, så det är inte så konstigt att hon skriver mest om honom. För det andra gör han ofta märkliga saker som drar uppmärksamhet och intresse bland folk (som då vill läsa bloggen). För det tredje så har bloggdrivaren aldrig aldrig aldrig från vad jag har sett direkt publicerat några fula ord, egna åsikter etc. om någon YouTuber. Visst kan man tycka att bloggen är vinklad, men det är inte detsamma som att ljuga/ hata. Allt det som står är sant och om ni tycker att det är så dumt och ointressant kan ni väl för tusan bara sluta läsa den här bloggen? Det är en skvallerblogg. En SKVALLERblogg. Sen när är skvaller det mest väsentliga på denna jord? Gillar ni det inte - läs det inte. Det är verkligen inte svårare än så. T.ex Jocke då, och alla hans små hjärntvättade fans, får ju faktiskt räkna med att om man väljer att leva på ett visst sätt och dela med sig av hela sitt liv för hela världen att folk kommer granska det och vara kritiska och lägga sig i. Alla har rätten till en egen åsikt som de har rätten att uttrycka sålänge det inte trycker ner någon enligt våra diskrimineringsgrunder. Vilket bloggägaren INTE gör. Däremot gör t.ex. Jockes bror Chrille det när han säger att homosexualitet är onormalt. Jockes förflutna är väl inte särskilt imponerande i mångas ögon och visst kan man försöka ha överseende med det, men vissa saker kan man bara inte glömma. Folk här som inte gillar bloggen får sluta kritisera och bara sluta läsa. För jag har en känsla av att inläggen om Jocke drar många läsare vilket en blogg behöver för att överleva. Jag hoppas på att du fortsätter som du gör "Ida"!!!

#15 - Anonym

50 miljoner kronor my ass, bolaget har inte ens lämnat in ett bokslut än så det vore intressant att höra vart du fått dina fantasi siffror ifrån Ida.

Förövrigt kommer jocke & Jonna AB aldrig att komma upp i den omsättningen

Svar: Här: https://nyheter24.se/debatt/888552-joakim-lundell-det-har-onskar-jag-mig-av-sverige-2018
svenskayoutubers.se

#16 - Anonym

Dagens skämt/ Jocke säger att hatet måste stoppas, var de inte han som kallade nyheter24 pissluffare för några månader sen? Barn gör inte som vuxna säger, barn gör som vuxna gör. Tänk på det jockiboi:)

#17 - S

Så jävla kul att bente inte fattar att den där tjejen ljuger om att hon köpte hennes dator på blocket hahah

#18 - No one cares

Nu blir jag lite ledsen, Jonna är en lika stor del av Youtubekanalen som Jocke.

#19 - Anonym

#17 du är en sån typiskt hatfull person som VILL att det ska gå fel för andra. Väx upp och skärp dig.

#20 - Anonym

Till alla er som försvarar jockeboi med "alla gör misstag".
Att börja med droger, inget misstag ett val. Göra en porrfilm, inget misstag ett val. Göra det största hatkontot mot kvinnor är ett val inte ett jävla misstag. Att vara med och grunda ScandalBeauties var också ett val inte ett jävla misstag. Att lägga upp dagens runk varje jävla dag är ett val det med inte ett misstag.
Folk måste lära sig skillnaden mellan val och misstag. Att sätta på fel låt på en spelning är ett misstag men allt annat han gör är ett val och endast en fucking fel val. Ett val är något man medvetet gör och ett misstag är något man omedvetet gör.
Samma med otrohet det är ett val inte ett jävla misstag.

Han kommer aldrig förändras och alla val i livet formar en person som människa så nej han förändras aldrig och som alls ser kommer sanningen fram mer och mer. Det fungerar inte längre att skylla att det var misstag eller att det var länge sedan. Det kommer alltid finnas kvar och forma den människan. Han är en egoröv som endast tänker på sig själv, stackars Jonna som är blåögd.

#21 - Anonym

Du glömde mest visade svenska P-rulle

#22 - G

#18 sant

#23 - Anonym

Narcissistiska människa

#24 - Anonym

#20 att du är så fast i det förflutna är bar så sorgligt. Aldrig lärt dig att gå vidare? Det man har gjort är gjort och finns inget man kan ändra på nu mer än att göra bara bra för sig nu, det ÄR misstag om man inser det sen, det VAR ett val då men hade sina anledningar. Om du inte kan se att Jocke har ändrat sig är du så låst i den negativa bubblan vilket är riktigt onödigt. Folk kan förändras om de vill. Han håller inte på med droger, han hänger inte ut tjejer på någon sida som han utnyttjar, gör inga porrfilmer, Jonna är inte med i ScandalBeauties och otrogen är Jocke definitivt inte. Att det misstaget han gjorde på scenen tar ni så jävla allvarligt och gör det till en big deal. Men det är faktiskt så att misstag kan alla göra. Finns INGEN människa som är perfekt på något sätt. Lek inte primadonnor som ni tror ni är. Lägg inte tid på att vara så bittra och hatiska mot honom när han inte ens gör er någonting, låt han sköta sitt. Och kom inte och säg " ja men lägg dig inte i våran åsikt o bla bla bla" jo för jag blundar inte för hat/mobbning m.m. Han skadar inte någon . Att ni inte gillar honom det är okej men behöver inte hämta eran inre demon och tro att Jocke är Satan själv. Herregud finns värre saker i denna världen att vars orolig eller arg över. Sprick eran bubbla och kom ut.

#25 - Anonym

https://youtu.be/ggIyXSUBwZ4
Ben Mitkuse säger sin åsikt om youtuber som tar upp de är för mycket hat på youtube/vad händer med youtube. Han har så rätt. RESPEKT! !!!!! #VADSNACKARNIOM

#26 - Anonym

TYcker att alla som inte s'tt BEn MIktus nya video ska se den, det han s'ger 'r s] sant och han har 100% r'tt.

#27 - Anonym

Kan väll inte bara vara jag som hör likheterna mellan Fast car - Jonas Blue och Jockes My addiction? Lyssna på droppen

#28 - anonym

Ben sa precis i sin live att han och My forfarande är tillsammans

#29 - K

Ännu en youtuber bryter tystnad: https://www.youtube.com/watch?v=AWQLeQrCKbk

#30 - Gud

Bra uppdatering...

#31 - Aisha

Var är källan för dessa uppgifter?

#32 - Anonym

Alltså hydra är så fin att jag får ont i mitt hjärta, asså påriktigt ont❤️😞
Är det bara jag???

#33 - Anonym

#32 Ja det är nog bara du, själv gillar jag inte knarkare

#34 - Anonym

#32
Wtf.....de nog bara du ja

#35 - Anonym

#33 Vi förstår att du inte heller då gillar Jockiboi eller väldigt många andra människor på denna planet.

#36 - Anonym

Förstår inte vissa alltså.. Först klagar folk på att hon bara skriver negativa saker om Jocke, när hon väl skriver något positivt om hur framgångsrik han är så klagar ni på det också?? Hur ska ni ha det egentligen? 😂

#37 - Linnea

Vad grinar alla här i kommentarsfältet för?
Hon smutskastar ingen!
I detta inlägg skriver hon hur framgångsrik han är, inte hur korkad han är.
Gnäller ni på hant.se, nyheter24 osv också? för de är också skvaller.
Ni som skriver hat här har denna blogg som ett irritationsmoment. Om ni plockar bort det moment och därmed slutar läsa så kommer ni alla bli lyckligare personer.

#38 - Anonym

Jockiboi tror tittare inte sett fler uthängningar än Chrille och Raed. Men snälla ska du be om ursäkt gör de påriktigt. Fler än en person i familjen har du hängt, du har kastat skit på Therese, paow, Aina, näst in till alla PH- deltagare även lagt upp och tagit mer bittra inlägg klagar jämt och ständigt, på alla sociala medier. Anna Lisa och hennes kille skulle aldrig skaffa barn sa du å massa fler du tyckt mycket om. Du har gjort och sagt så sjukt mycket
Vilket du såklart inte kan göra ogjort helt rätt. Men att ditt hat du spred var godkänt??? Så många printar du dumförklarat folk. Bemött barn fult. Elakt kallt å spydigt de går att enbart blocka utan hota lägga ut dem. De du får som kritik och säger hat är galet. En del är hat och sabbade syften men mycket är kritik och för du spelar överlägsen och tar på dig ära över saker du inte behärskar. Bäst är när Jonna säger...De käns som att tittarna inte har en egen åsikt. BOOM...Just därför tror de på allt skit. Och gör allt för er oavsett de är fejk eler osanningar. Spelar ingen roll vad ni gör de stöttar er ändå. I rätt som fel beslut

#39 - Anonym

Extrema clickbait rubriker och skandaler och massa mer gav er många tittare glöm aldrig de. Allt nu just idag fördömer har ni gjort och deltagit i.

#40 - Anonym

Det är lätt att vara efterklok då skadan är skedd. Tänkt att ni idag fattar att er publik är barn som ite fixar att förstå och tolka era tvära vändingar på rätt sätt. Ni kanske ska sätta åldegräns på vuxen snack videos som inte är lätt för barn att förstå. De bör inte sitta med era problem och grubbla efter de sett era videos. Skriva som 6-11 åring in trösta Jocke. De kan se då ni testar godis och challanger och nån vlogg. Spökjaketer på myndig gräns. Så får föräldrar logga in och ta ansvar om barn ska se och sitta med. Citerar Jocke..- Barn gör inte som vuxna säger. Barn gör som vuxna gör. Och där har ni varit med och bidragit med ett hårdare klimat på youtube. Ni bär ansvar som du från sa dig helt 6 månader bort på kritik. Men de är allas skyldighet att ta ansvar. Och de är vuxna som bör föregå med bra exempel. Hur ska vi annars få hatet att sluta. Jag hoppas du mognat och fattar varför många blir irriterad då du sällan lever som du lär.

#41 - Gurka

Dom van vell inte 2 priser föra året?

#42 - Gurka

Dom vann vell årets sjärnskott 2015?