#1 - Filla

Det är han värd!!! Bästa jocke 👍

#2 - Juu

👏👏👏

#3 - Anonym

Kul för honom☺️

#4 - Anonym

#1 Hej jockiboi

#5 - Filla

#4 vad får dig att tro att jag är jocke? Olen kyllä suomesta ja seuraan Joakimia joka päivä. Håll käft ditt svin!

#6 - Anonym

#5 Lättstött much?

#7 - Anonym

#5 Lättstött much?

#8 - Anonym

Joel wetzel röker, titta Amirs senaste vlogg vid tiden 7:22 till 7:42

#9 - Anonym

Usch trodde bättre om Joel....

#10 - Anonym

#8 apropå han, han är 100% smyg gay. (Inget fel med de)

#11 - Anonym

Vem FAN bryr sig om någon röker. Det är deras liv och ni har inte ett skit med det och göra och det är inget ni kan ändra. Snälla nån.

#12 - Anonym

Vem FAN bryr sig om någon röker. Det är deras liv och ni har inte ett skit med det och göra och det är inget ni kan ändra. Snälla nån.

#13 - Anonym

#5 Triggered

#14 - Anonym

#5 Joakimia, vad är det för böjning på Joakim?


#15 - Anonym

Haha...uppenbart att Jockes crew betalat för inlägget. Säger inte att det är fel, men jäklar vad annonsigt det där är skrivet

#16 - Anonym

jag tror också att Joel är smyggay😂💀

#17 - v

Det där är så en köpt anons

#18 - v

Det där är så en köpt anons

#19 - Anonym

Hahahha någon kommenterade inlägget på perez hiltons hemsida & sa att det låter som Alone av Alan Walker

#20 - Ida

Otroligt genomskinligt att det är en betald annons.

#21 - Anonym

Bara jag som tycker att låten suger. Haha. Men nekar inte att Jocke är framgångsrik.

#22 - Anonym

Lol det är en köpt annons:)

#23 - Sofia

En kanal som vill stötta människor med olika problem. Har eget tragiskt förflutet med missbruk, svår uppväxt, mobbning, Depp, socialfobi, utnyttjande våldsamtförhållande med ex sambo, och massa mer. Brinner för stötta andra med liknade problem och vill visa de finns en väg ut. Kommer dela hela min historia här.
PS kolla in min insta för mer info om detta

Insta:sofiasandenyoutube
Kontakt:mokaka82@hotmail.com

#24 - Anonym

Jag var på samma fest som Joel en gång, och då såg jag honom röka ett flertal gånger

#25 - Filla

#14 Joakimia är en böjning av hans namn på finska🙈🙈🙈

#26 - Anonym

Att han inte skäms Jocke. Utge sig vara DJ och producer han har mycket att leva upp till nu. Kan han verkligen på riktig stå där ovh tycka gan är världskänd på så billiga grunder. Fy sjutton. Skulle fan inte sova om natten om jag utgett mig vara något jag inte lever upp till. Hoppas hna får visa sima "talnager" live så får vi se vad han kan och inte. Antar han självbild är skev och hybris hög. Tänk vad kändisskap kan ge personer med bekräftelsebehov missvisande uppståndelse. Billigt

#27 - Anonym

#25 Alright, hade aldrig hört den tidigare. Man lär sig något nytt varje dag.

#28 - Anonym

Han har ju betalat för det där inlägget

#29 - Anonym

JOAKIM LUNDELL SVERIGES SNAPCHAT KUNG. DEN LÅTEN SPEGLAR HANS PERSONLIGHET MEST SOM HAN GJORDE.

#30 - Anonym

jockiboi på snap; förstår inte att haters inte lärt sig att säga "fyfan va sämst du är på det där" det är det dummaste ni kan göra på min hjärna är som en maskin och köttar tills jag är bättre än dom flesta bara för att motbevisa.

skulle vara kul att höra jockiboi nämna en grej han är bättre än dom flesta på, förutom ha hybris och vara mannipulerande. några förslag;
jag är en jävla grym jävel på att söka uppmärksamhet från småbarn på snapchat
jag är en jävla grym jävel på att hänga ut folk och skapa drama sedan ta på mig min sköna offerkofta

#31 - Bajs

Om dom bara visste att Jocke inte gjort låten lol

#32 - Anonym

Undra om det är Amor som köper ut cigg till Joel?

#33 - Anonym

Amir*

#34 - Anonym

32 åring. Vem orka sitta på snapchat hela dagen och hävda sig bland små barn borde inte han umgås med jämnåriga och föra sina problem och tankar med dem. Söka barns uppmärksamhet hm... kan aldrig vara utvecklande då han altid får medhåll hur än han tabbar sig. Eller känner man sig större och bättre om man går ner i ålderskretsar med sig själv. Helt galet. Om han enbart gör reklam där för "sina" låtar eller annat. Men sättet han maniskt snapar 24/7. Har jag missat något eller finns de fler i hans ålder som inom kändis sverige som sitter på snapchatar sig igenom dagarna?

#35 - Anonym

Bibel jocke kallar joakim lundell sig själv för. Alla snapchat han skriver. Första insikten. Boom. Nästa är erkänna sitt sekt liknande manupulativa sätt han hjärntvättar följare på. Boom

#36 - e.

märks hur anis märkt hur bra det går om man börjar vara på jockes sida och slutar ifrågesätta honom. kan nästan slå vad om att dom kommer göra något samarbete inom musiken sen.

#37 - Anonym

skriv om att joel röker, usch.

#38 - Anonym

Stör mig på att det står att all i need är hans senaste singel han har ju släppt två till efter lol

#39 - Curry

Skriv om att Egonslife gjort comeback

#40 - Curry

Skriv om att Egonslife gjort comeback

#41 - Curry

Skriv om att Egonslife gjort comeback

#42 - Anonym

Haha no lifers i kommentarsfälten, so what om Joel röker? Påverkar det erat liv eller? HAHA HERREGUD!

#43 - Anonym

#42 med tanke på att han är minderårig (?) så påverkat dy hans tittare

#44 - Anonym

#34 Men herregud, hans karriär bygger ju på sociala medier. Snapchat är ju ett väldigt bra verktyg att ha daglig kontakt med sina fans via. Att hans målgrupp är yngre än han själv är inte konstigt. Knappast så att pojkband får skit för att deras målgrupp är yngre tjejer till exempel. Dessutom låter din ton sjukt nedvärderande mot yngre. Jocke har för övrigt en umgängeskrets i sin egen ålder så jag förstår inte vad problemet är. Du kanske borde lyssna på en föreläsning om att lyckas på sociala medier. Jag hamnade på en sådan av slump och har mycket mer förståelse för den branschen nu.

#45 - Anonym

#43 Tror du verkligen att han ska hålla koll hela tiden om han har en cigg i handen eller inte varje gång någon filmar honom? Visst det kanske inte är varje gång han säger till hans vän att inte filma honom. Be föräldrarna istället att inte låta deras mindreåriga vara i internet.

#46 - Anonym

#låtjoelröka

#47 - Anonym

Det är få människor jag verkligen inte unnar sin framgång och en av dem är Jocke. Tycker han får alldeles för mycket uppmärksamhet han inte förtjänar. Blir så provocerad av att en människa som är så rutten och beter sig så ruttet får så mycket fame. Fy.

#48 - Anonym

#46 är du helt seriös? Du kan inte uppmuntra minderåriga att röka. Visst folk ska inte lägga sig i Joels liv men folk måste ju fortfarande få honom att sluta förstöra sitt liv. Jag bryr mig dock inte om tillexempel Joakim röker lika mycket, dock tycker jag inte om det för folk har filmat det och då kanske hans yngre följare börjar röka också. Men Joel är som sagt minderårig och jag tvivlar starkt på att hans föräldrar har sagt att det är ok att röka. Så din #låtjoelröka är helt fel.

#49 - Anonym

#48 shit vilken bajsnödig kommentar haha slappna av!

#50 - Anonym

#49 du är säkert en rökare som inte ser felet. Joel är minderårig och därför får han inte röka, det är väldigt många minderåriga som röker och det har blivit väldigt normalt. Men man ska inte säga att det är ok för Joel att röka.

#51 - Anonym

#50 bra sagt!!!!

#52 - Anonym

Jockiboi, legenden som blir säger att han blir bättre på engelska hela tiden men fortfarande inte kan stava challenge:') dock är det antagligen inte han som la upp videon så oh well

#53 - Anonym

#52 Störde mig på att han i sin video där han pratar om låten "Addiction" uttalar Anxiety som ANNEXITY och inte "Anksaiety". Men men som du sa, knappast han som lagt upp videon och vem vet, kanske han blir bättre på engelskan när han ska skriva sina låttexter :D

#54 - ava

skulle inte förvåna mig om han bad honom skriva om honom på hans blogg och ge honom massor av pengar

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com