#1 - Anonym

Förvånar mig inte ens.. inte så värst kul att hamna på friendzone tåget eller ben? så nu jag gör han allt han för att försöka förstöra för linn.

#2 - ellen

hahah bens lösning när han är olyckligt kär naww

#3 - ellen

hahah bens lösning när han är olyckligt kär naww

#4 - J

Ben påminner så jäkla mycket om en gammal vän. Hen drog ihop det ena efter det andra. Bara för att verka vara tuff.. ni vet, när vissa är små och de tror att allt de säger är sant. Mytoman kan det också heta, såhär i äldre ålder. Man ljuger för sig själv och fantiserar ihop så mycket i huvudet, att man tillslut tror på det själv. Och skäms därför inte för att säga det till andra...

#5 - Sara

Fast jag va i närheten och hörde ngt liknande från Linns mun:) Linn sjönk i mina ögon i detta fall.

#6 - Anonym

Jag var där och hörde när hon sa det...

#7 - A

Även fast att detta skulle kunna vara en kommentar som kom från Linns mun har jag mycket svårt att tro att hon skulle säga något sådant om Ben helt random? Ben har visat besatthet av Linn där han upprepande gånger blivit dissad, vilket dock må ha varit ett pr-trick. Därför skulle det ej förvåna mig om han vill dra igång något stort igen.

#8 - Anonym

#5 ,#7 hah försök igen som att någon går på att ni var där och "hörde" det snälla.. hade inte ben tagit upp denna historian som verkar så sjukt påhittad om ni frågar mig men det är ju bra min åsikt och tanke kring detta, så varför hade ni inte tagit upp detta tidigare och skallrat om det då? nää för det hände aldrig.

#9 - Anonym

#9 Bra sagt!

#10 - Anonym

9 Jag gjorde det faktiskt men det tas inte upp av en anonym ?

#11 - Anonym

#7 käft

#12 - Anonym

Jag tycker Linn verkar vara en genuin person, hon kanske bara threw some shade men det betyder inte att hon är falsk och ytlig tbh

#13 - Anonym

Men bara se här hur spydig hon är. Tycker hon var spydig i sin senaste video om nyheter24. Man kunde väl ändan sagt det på ett snyggare sätt. Och om hon inte pallar med all kritik hon får så lägg ner youtubekanalen. Hon börjar ju bli lik Jocke, löst det utanför det offentliga istället. Och förvisso tjänar hon ihop sina pengar själv. Men hon är ett rikemansbarn, och kommer alltid förknippas med det.

#14 - hEj

Linn har sagt dumma saker förut men har väldigt svårt att tro att hon skulle säga så om Ben haha. Dock skulle jag inte bli förvånad om det visade sig att det var sant men jag tror Ben fortsätter med sitt pr-trick som verkar funka fortfarande då det skrivs om och pratas om en del

#15 - Anonym

Jag tror på Ben, han verkar vara den som är mest ärlig på Youtube. Plus att jag hat fått en uppfattning av Linn som att hon är lite dryg och typ tycker att hon är "lite viktigare" än alla andra. Behöver absolut inte vara så, bara min uppfattning jag fått via YT.

#16 - Anonym

#14 hon kanske kan ha sagt det på fyllan? Alla är inte smarta då

#17 - Anonym

Grejen är att jag personligen tror mer på Ben än på henne. Hon brukar vara en tjej som tycker att alla ska se perfekta ut enligt henne. Asså rika!

#18 - Alma

Det skulle kunna stämma det som ben säger. I en av Linns tidigare videos tror det var"öppnar födelsedagspresenter2016" sa hon ju nått med att hon aldrig skulle gå runt i samma skor, då kanske hon inte har några problem med att klanka ner på andras klädstil bara för att man inte vill/kan lägga 30-50 k i månaden för kläder och skor.

#19 - Anonym

Kollar man på Linns vlogg från London kallar hon & hennes brorsa primark för budgetställe, framställer det som något negativt. Medans primark var det stället Ben shoppade mest på i sin London vlogg, kläderna därifrån som han visade upp i slutet av sin vlogg var fräscha. Jag tror på Ben

#20 - jessica

med tanke på att hon drivit om primarks priser och att det är så fult och budget i SIN EGEN VLOGG skulle det inte förvåna mig det minsta om hon sagt det ben påstår

#21 - Anonym

det enda linn har bra smak i är skor så det spelar ingen roll hur många tusenlappar hon lägger på sin outfit, det ser inte bra ut ändå

#22 - #TeamAhlborg

#TeamAhlborg

#23 - Anonym

Oavsett om hon gjort det eller ej, Vf ta upp de? Förstår fan om hon sagt nåt spydigt på fyllan, han är ju fan sjuk i huvet. Han har tjatat om henne i typ 7 månader och ÅKTE till Rhodos för att hon var där, säg fan inget annat, aldrig att han hade gjort det annars. Han tog en sista minuten för att han visste att han skulle träffa på henne till 100% på bargatan. Förstår att hon blev less vem fan hade inte blivit de jävla stalker har han ingen flickvän att lägga tid på?:)

#24 - Emma

Varför skulle Ben ens lägga upp en bild på Linn på hans instagram om Linn nu va så himla elak loch dryg mot honom? Han har hittat på hela historien hemma efter stt han sett Linns video där hon faktiskt berättat sanninengen. Ben är patetisk.

#25 - Anonym

Bara för man tjänar en viss summa behöver det inte betyda att man vill lägga ut på dyra saker eller märkeskläder. Så Linn är lite aning slug. Hade jag tjänat fett mycket pengar hade jag inte lagt pengar på dyra kläder.

Vet inte om de båda bara säger vad de säger men borde förstå bättre. Så om ben hittar på pga sin klädesplagg det är så rätt löjligt att säga eller tänka så.

#26 - Anonym

#24 hej Linn hahah, fan vad tönt

#27 - Anonym

Jag tror hela Bens "intresse" kring Linn är bara att han driver, både med henne och tittarna. Han tycker sånt är kul, det känns så iallafall. Självklart är han med stor sannolikhet inte intresserad av henne på det sättet, han är ju med My? Man ser att Ben älskar henne. Men han vet vad som provocerar både Linn och tittarna så han gillar att bre på lite extra kring att han är intresserad av henne. PR-trick kallas det. Vet inte riktigt vad jag ska tro, men varför skulle Ben ljuga om nåt sånt här dock? Vad vinner han på det? Han har väl fler subs än Linn iallafall? Så det kan inte vara av den anledningen liksom, att jaga fler subs. Dessutom så är detta ord mot ord litegrann. Ingen vet om det är Ben som talar osanning eller om det är Linn. Varför tro blint på Linn bara för att hon säger att hon aldrig sagt detta? Det är ju inte till hennes fördel heller att hon påvisat liknande taskig attityd i sina vloggar, då hon försöker få Primark att se dåligt ut för att det är billigt. Denna attityd har genomsyrat flera videos, som nån skrev; angående hennes födelsedagsvideo osv. Ben känns därför mer trovärdig, men ja... det är ord mot ord ändå :) Tyvker dock att Linn sjunker mer och mer. Hon börjar bli lika whiny som Jocke.

#28 - marrwé

Om man ska vara ärlig så är ju inte Ben's klädstil klass eller fin någonstans han ser ut som en nylänning utan pengar. Sen tjänar han bra och bor hemma fortfarande så han väl unna sig utan att snåla.

#29 - Anonym

#28 va? Varför ska man ha dyra kläder för att man tjänar bra? Han kanske inte tycker alla märkeskläder är snygga och föredrar kanske att köpa sina kläder på H&M då? Höjden av onödig konsumtion om man bara ska handla dyra kläder för "att man kan"... känns jättedumt och onödigt.

#30 - Anonym

Skulle inte förvåna mig om Linn hittade på det. Innan hon vart "för känd" för att vara min vän längre, så var vi jätte nära. Hon bettede sig som ett svin, spottade på invandrare som tiggde, och var bara allmänt bitchig. Hade man inte pengar eller värsta märkeskläderna så fick man inte vara med, och jag hade inte råd med ett shit.

#31 - Anonym

#28 på en live på twitch förut berättade han att han står för all hyra & mat hemma alltså har han utgifter

#32 - Anonym

Ben ser väldigt konstig ut , underbett och allmänt obehaglig + fett äckliga händer och fötter

#33 - Anonym

Jag var nere på rhodos och hörde när Linn sa detta. Så tyvärr ljuger inte Ben mitkus.

#34 - Anonym

#19, #20
Har ni varit på primark? Primark ÄR budget, det är hela grejen. Finns skitfula grejer men finns också fina grejer precis som överallt - smaken är som baken som man brukar säga. Beroende på vilken primark man går till så är det mer eller mindre synligt hur jävla budget det är.

#35 - Anonym

#19
Ja men primark är ju ett budgetställe? Du verkar få det som bara för att det är billigt kan det nt vara fint även fast du verkar tycka om primark. Jag tycker primark är skit precis som h&m och skulle aldrig handla där. Känns inte bra att ett par skor kosta 79 kr eller att bhar kostar 30.

#36 - Anonym

Tror dom har planerat det, att görs något sånt och sedan säga att vi blev prankade

#37 - Anonym

Tror dom har planerat det, att görs något sånt och sedan säga att vi blev prankade

#38 - Anonym

#36 lol så luftig är inte linn, så nä knappast.

#39 - jessica

#34 ja jag har varit på primark men du vänder ju på hela syftet med kommentaren? det är budget ja och personligen hittar jag aldrig nånting där inne men tog den vloggen som exempel på när hon sagt något indirekt spydigt om budgetsaker, menar bara att det inte skulle förvåna mig om hon sa det son ben påstod. vad JAG tycker om primark och budgetkläder framgår inte i min kommentar för det har inte med saken att göra.

#40 - Anonym

luffig inte luftig mena jag såklart

#41 - Anonym

#13 Kritik? Det är hat. Två helt olika saker.

#42 - Anonym

#13 Kritik? Det är hat. Två helt olika saker.

#43 - Anonym

När man är olyckligt kär .... HAHA

#44 - Anonym

Linn sa att dom endast träffades en gång och bara hälsade men dom tog kort? Haha första gången mab träffas i några sekunder så plockas en mobil upp.. Men ben sa även att det var stelt oså men ändå så stog dom och tog kort? Blir det inte mer stelt. Hahahahahaha vem fan ska man tro?

Det där med att Linn sa det om ben, ärligt det skulle inte förvåna mig. Vad ska man göra? Hon e uppvuxen i ett rikt samhälle och ser ner på folk som inte är rika. I någon video sa hon "vem köper skor för 400 kr" jadu... MÅNGA

#45 - Anonym

Linn sa att dom endast träffades en gång och bara hälsade men dom tog kort? Haha första gången mab träffas i några sekunder så plockas en mobil upp.. Men ben sa även att det var stelt oså men ändå så stog dom och tog kort? Blir det inte mer stelt. Hahahahahaha vem fan ska man tro?

Det där med att Linn sa det om ben, ärligt det skulle inte förvåna mig. Vad ska man göra? Hon e uppvuxen i ett rikt samhälle och ser ner på folk som inte är rika. I någon video sa hon "vem köper skor för 400 kr" jadu... MÅNGA

#46 - Anonym

Det känns som något Linn skulle kunna säga

#47 - Anonym

#26 Tror du att #24 är Linn, då vet jag fan inte hur många hjärnceller du har kvar.

#48 - Anonym

Det kan lina gärna vara Linn som ljuger bara för skydda sig själv?

#49 - Anonym

Så trött på joakim lundell. Har hans tidsuppfattning och minnet helt försvunnit. Efter ett långt inlägg på FB som är fint skrivet absolut. Men i helvete han är den han pratar om att ge människor en andra chans och se personer bakom psykisk ohälsa,drog och beroende problem med mera fina ord han slänger sig med i en lång text. Han pratar svenskar hänger ut. Vart ligger hans insikt? Vem har hängt ut flest på youtube? Vem har skrivit inlägg men tagit bort. De är han gör får sällan konsekvenser. Han ska få yttra sig konstant om ALLT
Mycket han konstaterar människor gör mot honom nu är fult och missunnsamhet nedriga och jäkligt taskigt. De gjorde han bara nån månad bort. Eller svara nedlåtande och älskar skriva piss luffare med mera och lilla framför saker han inte tål höra. Härskartekniken. Vet han ens vad han gör och sänder ut ? Ser han sig själv ens? Och pratar vi klagar som svenskar. Hallå!!!!Vem klagar högst??? Jocke. Varje dag på snapchat går han in med fler sidor och tycker så mycket om allt. Och söker sympatier för allt. Kul du är där du är idag. Visa du själv nu lever upp till detta tal. Då får du respekt

#50 - A

Varför skulle Linn ljuga om detta? Hon la ut en video först av de två då hon sa att dem endast pratats vid en gång. Hur skulle det då komma sig vara Ben som talar sanning om han lägger upp videon efter henne först och främst. Ben ljuger för att försöka skapa något och få uppmärksamhet. Stackars My alltså.

#51 - Anonym

#50 Tror Linn kom hem några dagar innan ben :)

#52 - Anonym

Personligen tycker jag märkeskläder är så jävla onödigt. Jag tycker även att folk som klagar på "budget kläder" är så jävla patetiska, för ni vet att ni bara betalar extra pengar pga märket när ni köper märkeskläder? Det är samma kvalite på en tröja som kostar 79 kr på h&m som det är på en som kostaer 499 kr på a&f.
Har ni någonsin tänkt på varför ni köper märkeskläder? För att det är fint? För att det är bättre än annat? Oftast är det för att passa in och inponera. Har ni någonsin tänkt på hur märkeskläder påverkar samhället? Det skapar klasskillnader och mobbning.
Jag gissar även på att dom som sitter och utalar sig om detta bor hemma och lever på pengarna som deras föräldrar jobbar ihop. Och att då kräva att föräldrarna ska lägga upp till 1000 kronor mer för att få ett märke på kläderna är idiotiskt och bortskämt.
Istället för att sitta och klaga kanske ni ska tänka på hur priviligerade ni är, ni får dyra kläder av era föräldrar, ni betalar inte ett skvatt, ni behöver inte jobba eller kriga, ni lever i ett fritt och bra land, men endå sitter ni och klagar på att h&m mm är "budget" och inte "fint nog"

#53 - Anonym

alltså, chrilles snap;
"det är en vidrig plattform alla hugger varandra i ryggen och skapar drama och tjänar pengar på varandra, det startas intriger och kaos diskutioner uppstår och "sekt" följare agerar hitmans för att släcka andras kanaler, jag ska ge er ett klart exempel!
TOVA och Bente har byggt upp en sektliknande följetåg och fick tupjucket när Jocke träffade raed på bråvalla, [...] han får snabbt hat för detta och team labil går ut och säger att vi tappat respekten för Jocke."
Menar han påriktigt att Tovas och Bentes bilder på snapchat där dom skriver att dom tappat respekten för Jockiboi, alltså en bild var, och på det sätt skickat sina "sekt" följare för att sänka Jockibois kanal? I så fall skulle dom nog fortsatt att lägga ut om det vilket Jocke verkligen förtjänar, han som säger sig bry sig så mycket om kvinnor som far illa och mår psykiskt dåligt och sedan hänga med en kille som enligt honom själv har psykiskt misshandlat en tjej som han kallar sin vän? Äckligt beteende. Tycker Tova har all rätt att säga vad hon tycker om det då det är hon som är offret och hon borde bryta sin relation med jockiboi direkt.
Ursäkta men det du beskriver Chrille passar in på några andra mycket bättre, som har sektföljare och hänger ut folk så fort dom får chansen och tar allting offentligt för att tjäna lite extra, ska ge dig en ledtråd då du verkar ganska trög...
du, din kära bror och hans fru.

#54 - Anonym

#52 PREACH. Håller med dig <3

#55 - Hon som har budget kläder

Så mycket CRED till dig #52!

#56 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=5V5L3Txq300 Bästa!!

#57 - David B

Ben påstår att Linn har gjort det men det har hon inte! om hon har gjort kan ni ge mig 2 anledningar!
Ben är ju hel knäpp på youtube han är ju en person som kan säga ge mig likes, ge mig views ge mig pengar.
i min smak så tror att han är så. Medans Linn är lugn och är en som person säger ni kan kolla på mina videos jag bryr mig inte mycket likes,views och pengar jag får på mina sociala medier. så är det i min hjärna och i min smak. sen får fan tycka vad ni vil. det var allt jag skulle skriva.

#58 - Anonym

åh joohoo vad Linn bryr sig om pengar. Haha anledningen till varför hon ens uppdatera youtube är för pengarna... liksom det kan finnas perioder där honladdar upp, men mellanrummen är alltid runt 3-4 veckor. Hon påstår att hon ska ladda upp oftare nu när hon har sommarlov, men har hon verkligen det? NEJ! Uppdaterar hon bloggen ofta? NEJ! Hon väljer själv, I get it, det är ju hennes kanal/blogg, men, när hon märker att hennes views går ner laddar hon upp för hon behöver pengar. Hon är pengarkåt o det vet nog alla efter att ha sett sött hon köper. Vadå köper en givenchy väska som hon har använd vad, typ 1 gång? Hon är på riktigt blåst.

#59 - Anonym

Chrille kan nog vara den äckligaste, patetiska människan någonsin, fyfan vilket jävla äckel asså.

#60 - TeamMigSjälv

Asså på riktigt. Har läst alla kommentarer om Ben och Linn på det här inlägget och snälla folk, fans. Lägg av. Jag tycker det va lågt av Ben att ta upp ett problem mellan honom och Linn offentligt när Linn inte gått ut nånstans på sina sociala medier med något dåligt om Ben. Men om Linn nu har sagt något elakt om Ben så är inte det alls schysst heller, men då skulle Ben ha tagit det enskilt med Linn istället. Tagit ett snack face to face bara dem två och frågat ut lixom. Dock om han vill va väldigt mogen av sig så borde han inte brytt sig alls, visst det är skit surt att höra någon annan snacka skit om en men det blir inte bättre av att ta till sig det och skapa massa drama och kaos sen få andra att börja hata på den personen, då är man tyvärr inte bättre själv. Sen så kan och vill alla inte älska en.

Båda verkar vara två bra människor men när det kommer till problem mellan dem så borde de skärpa till sig, speciellt Ben för att hänga ut Linn va varken bra eller snällt gjort. Sen av er som har skrivit här i kommentarsfältet att Linn är en bortskämd snorunge eller liknande, Ben själv va med i ung och bortskämd (2016 om jag inte har fel) så (som sagt) att säga att Linn är ett bortskämt rikemansbarn för att "skydda" Ben är ingen idé. Visst hon och hennes familj har massa pengar och köper dyra grejer men bara för det är man inte direkt bortskämd. Hon har nog fått massa prylar och sånt genom åren, men hon har nog också givit tillbaka en hel del nu när hon jobbar med yt. Hon köpte ju lixom en Rolex till sin bror för egna pengar.

Sen om Linn nu lägger elaka kommentarer på andras klädstil (som ni i kommentarsfältet skrivit) så är det verkligen inte heller schysst. Vi lever i ett fritt land år 2017 där alla får se ut och klä sig hur de vill utan att nån ska behöva kommentera något negativt. Då är det den som kommenterar som har problem, inte din klädstil.

Tack för mig, xoxo.

#61 - YAAS

#60 MEN WOW! ÄNTLIGEN HAR VI EN MOGEN KOMMENTAR HÄRINNE! RESPEKT

#62 - Ellen

#15 Håller med! Jag liksom många har nog fått den uppfattningen av Linn att hon är lite dryg och snobbig utanför sin youtubekanal. På youtube målar hon upp en fasad av att hon är så mogen, vuxen, tjänar sina pengar själv och yada yada. Men i verkligheten är det bara fest, partaj, dyra väskor, snygga killar och supa med vänner som gäller. Dessutom är hon ett rikemansbarn och hade fått det mesta serverat på silverfat vare sig hon hade en youtubekanal eller inte. Alla de ovanstående sakerna jag nämnde om Linn i verkligheten säger ju en hel del om hennes personlighet, det sänder ut dryga signaler.

Varför skulle Ben sitta och koka ihop massa skit om Linn om det inte stämmer för fem öre? Om han nu vill "sätta dit henne" kan jag till och med förstå honom då många har en felaktig bild av henne i och med hennes youtubefasad. Han lägger korten på bordet och nu kan inte Linn stå för det eftersom hon direkt måste gå ut och försöka försvara sig sådär drygt på Twitter. Bara det säger ju allt. Är så trött på att se alla manipulerade Linn Ahlborg-fans som är lika trångsynta som Linn är fake.

#63 - TeamMigSjälv

#61 Thank you!!♡

#62 På vilket sätt var hon dryg mot Ben på twitter? Det var ju han som startade igång hela dramat genom att lägga upp en video där han snackade om henne i en otrevlig ton så såklart reagerar Linn. Tycker dock att det är väldigt omoget och onödigt att dem två delar med sig av det här och inte tar det privat då det är väldigt lätt att fixa.

Inte för att vara taskig nu men du (#62) verkar vara lika mycket manipulerad-Ben Mitkus-fan så som du snackar om alla manipulerande-Linn Ahlborg-fans. Sen (inte för att vara elak mot Ben nu men) tror jag att Ben har blivit mer curlad än Linn då både hans mamma och lillasyster servade honom väldigt mycket då han bodde hemma (se ung och bortskämd 2016). Visst han är nog inte så som han var då längre och han har nog bättrat sig rejält men jag tror inte att när Linn är 21 att hon ber sin Mamma och storebror att fixa alla hennes vardagssyslor åt henne.

XoXo

#64 - Anonym

Haha älskar att ni alla snackar som ni känner Ben och Linn väldigt bra. Det ända ni sett är dom bakom en jävla kamera så sluta lek att ni vet vad dom är kapalla att göra och inte göra

#65 - Anonym

Linn förtjänar tyvärr inte pengarna hon tjänar. Hon trycker ner de fattiga. Hon spottar på invandrare. Allmänt dryg i videos. Jag skulle inte bli förvånad om detta är sant för Ben är jävligt genuin och inte som Linn. En sjuksköterska, läkare eller polis borde ha hennes lön istället.

#66 - Anonym

Oavsett om det är sant eller inte, varför i helvete ska han göra en video om det? Till och med en idiot förstår ju att det endast kommer leda till hat? Om det nu är sant så räcker det väl med att han tar det med henne själv? Varför göra en video om det ens? Så otroligt omoget.

#67 - Anonym

Hoppsan de gick klämma ut ytterligare en video från Bråvalla av J&J. Ganska uttjatat då hela deras gäng matar ut samma vloggar med samma personer i från samma ställe. Så även om Jocke ska sluta med youtube kommer han synas i massa videosar ändå. Inte för att han kommer sluta. Detta är så öppenbart ett inövat media tränat manus de sysslar med. Trovärdigheten är borta efter samma uttalanden. Så följa sitt hjärta och inte hjärna för pengar verkar vara mer snack.

#68 - Anonym

Bente har blivit dissad av mr grey

#69 - Anonym

En klassisk stereotyp med dokusåpa syndrome. Gör en cliffhanger. Rädslan att inte bli sedd och hörd.

#70 - Anonym

#68 KNAPPAST förvånad inte första gången inte heller sista... BENTE är knappast den bruden man har ett förhållande med... Hon verkar jäkligt krävande och styrande.. Killen fick väll som ALLA andra killar Bente legat med "vilket är några stycken vid detta laget" nog..

#71 - TeamMigSjälv

Håller verkligen med #64 och #66. Ingen av oss känner dem här människorna, det enda vi har fått se är hur de är på internet sen har vi hört ryckten om si och så. Egentligen borde vi inte ens bry oss ett skit om deras drama då folk bara blir galna och börjar hata på folk de inte ens känner.

Det var dock väldigt omoget av Ben att göra så som han gjorde, att han inte tog det privat istället. Men man ska verkligen inte hata på honom för det. När jag skrev att han hade varit med i ung och bortskämd så ville jag på nått sätt visa att han och Linn inte är så olika när det gäller "bortskämdhet". Ja hon har nog fått sin bortskämdhet i pengar men Ben har fått sin i typ tjänster (eller vad man ska kalla det). Det är fortfarande samma grej, bortskämdhet.

Kram på er alla, hoppas ni har det bra. Kram till både Linn och Ben, ni båda är 👌👌

Ta hand om varandra, xoxo♡♡

#72 - Spyr

Raed säger att hydra röker på, men det gör ju jockiboi med ? Hans bror la ju ut prints när det avslöjades att alla i det gänget röker på. Alltså printar från deras gruppchattar. Men det var de ingen som brydde sig om? :-)

#73 - Anonym

Alltså Jocke och Jonnas videos?? Snacka om att bara göra videos för pengarna. Springer runt och filmar i någon timme där de provar mat eller intervjuar folk, kallar det jobb?

#74 - Anonym

En del personer gör en personlig konkurs genom att exponera sig själv överallt konstant. Resultat hybris. Tittarna får en mättnadskänsla. De räcker nu. Stopp. Vi ser och hör dig hela tiden. Kom ner på jorden du är inte metropolen eller guds gåva till folket. De finns mer än ditt alterego att ta del av.Leverera kvalite istället för kvantite. Gör det sällan hellre än mjölka pengar. Är dessutom plattformen fullsmetade med expose med fler nyheter runt personen vill man bara kräkas. Orka se mer av den/de personerna. Ungefär så blir känslan av Lundell. För mycket!!! och man kan inte förbise dem pga de existerar överallt. Tycker synd om andra youtuber som också har sitt jobb och plattform på youtube. Hur fan orkar dom med all publicitet dessa tar. Och tror inte de är av avundsjuka mer hur de fläker ut sig i bra som dåliga föredömen. Går de sanera på något sätt bort dessa på youtube.inget hat. Bara less på detta

#75 - Anonym

Jocke verkar dessutom ha avtal med Nyheter24 efter sin försoning med dessa journalister. De skriver banala skotske grundat på Jockes uppdateringar. Orka

#76 - Anonym

Då är väll bara du slutar titta eller läser ....svårare en så är de inte förstår du lilla vän ...de finns några st som följer dom #ironi# och så länge folk tittar så kommer dom att publicera klipp o liknade ,det är just negativa kommentarer som din som förstör nätet

#77 - Anonym

När man är olyckligt kär.... haha vilken lögnhals Ben är , helt sjukt.

#78 - Anonym

Youtube lär bli met trevligt utan j och J mindre feJK och expose

#79 - jag

asså faan va bitchig hon är!

#80 - Denise

Jag var där, hörde när linn sa det :/ blev besviken på henne

#81 - Anonym

In och tagga på jocke. #lwvsomdulär

#82 - Anonym

#levsomdulär

#83 - Idis

ni vet ju inte ens om de är överens om att göra dessa inspelningar...

#84 - J

Hur mycket pengar Linn än har, så är hon fortfarande straight up orange i sin senaste video. Det är knappast fräscht.

#85 - cluelezz

asså omg ingen har bevis på att Linn egentligen sa så, och ni som ba "jag hörde när hon sa det" ni fattar väl själva att dedär låter jävligt dumt. det är bara ben som inte fick den uppmärksamheten av Linn som han försökt få i gud vet hur länge, men fick inte och vill därför hämnas mot Linn och skapa drama för att han vet att alla 10-åriga mitkus-fans tror 100 procent i precis allt han säger. men jag tror nog och hopas på att alla över typ 15 år fattar väl att det är skitsnack dedär.