Ben Mitkus berättar om mötet med Linn Ahlborg

Ben har lagt upp en video där han berättar om sitt första möte med Linn Ahlborg på Rhodos. 
 
De träffades vid två olika tillfällen och han insåg ganska snabbt vilket typ av person hon är. 
 
Han tycker att hon har huvudet bland molnen och är väldigt dömande. 
 
När han satt en bit ifrån henne hörde han henne säga: "Ben tjänar så mycket pengar men ändå går han runt där med sina budgetkläder som en tiggare".
 
Ben blir väldigt triggad av kommentaren och han tror att hon kommer att skylla på att hon var full. 
#1 - Hej

Väldigt omoget

#2 - Anonym

Känns som att Ben är en väldigt genuin person så jag tror inte han skulle ljuga om detta. Fan vad Linn var dryg då, vem säger nåt sånt om en annan person? Känns som hon ser ner på alla som har det lite "sämre ställt"...

#3 - Anonym

kärlek börjar alltid med bråk eller vad säger man? :)

#4 - Anonym

Ben är så jävla nice. Han säger sina åsikter och står för dom & känns väldigt ärlig med sina följare!

Inte alls kul att leva i en sån fake-värld som Linn verkar göra där allt handlar om utseende.

#5 - B

Kan tänka mig att Linn är sån i verkligheten... en kompis till mig känner i princip henne och tydligen är hon väldigt spydig och har kallat andra tjejer för horor osv för dom hänger med mycket killar. Sjukt osmakligt

#6 - Gud

Jaha k?

#7 - Anonym

Ja för källkritik är ju onödigt! Jättevärt att sprida något nån viewskåt youtuber sagt om någon annan innan du har nån som helst källa på att det stämmer.

#8 - Anonym

#7 Nämen tjena Linn

#9 - S

Ben är ju besatt av Linn haha. Linn hälsade säkert bara men vill inte bli vän med hnm och han tog det säkert hårt för han ska ju hela tiden vara så chill:)) Bara för de har samma yrke betyder ju inte att de måste bli vänner. Ben brukar ju oxå säga så men han verkar inte leva efter det.
Snälla ni bli lite källkritiska.

#10 - Roza

Helt ärligt har jag inte svårt att tänka mig att Linn sade det. Hon verkar som den typen av person. Ben är tvärtom, väldigt genuin och down to earth.

#11 - Anonym

#10 Samma gäller att jag inte tror linn har sagt det, alla känner nog till att ben varit ganska så besatt utav linn de senaste månaderna, jag menar hur många videos har han gjort angående att linn är hans youtube-crush. När linn bekräftar att hon inte är intresserad på det sättet verkar stackars ben tagit illa upp, väldigt barnsligt att han ska hitta på massa bullshit för att få linn att se dålig ut bara för att hon inte vill ha något med ben att göra.

#12 - Anonym

#11 vad jag vet har Ben en flickvän, varför skulle han då vara intresserad av Linn? Hela crush grejen var ett smart & roligt PR-trick han gjorde. Så tror verkligen inte han är besatt av henne iallafall.

#13 - Mina

#11 Håller med dig helt! Ben verkar överdriva så jävla mkt

#14 - Anonym

#12 hur kommer det sig då att han nämner Linn i varje video typ ?

#15 - Anonym

#12 t.ex. i hans vlogg så tjata han så mycket om att linn var i Rhodos och hur roligt och spännande det skulle vara att träffa henne. Och ifall du påstår att det var ett skämt eller lalala man märkte på my att hon blev provocerad varje gång han nämnde linn. Det känns bara som att hela historian ben tala om är påhittad, liksom att linn var klängig när hon inte alls var intresserad från början och till och med sa i sina videos att det hade gått för långt med det där "PR-tricket"

#16 - Svar till #7

Varför skulle Ben va kåt på views när han har fler subs än Linn?

#17 - jessica

anledningen till att det är lätt att tro på ben i detta fall är för att hon är så i sina videos också. skillnad hade det varit om linkan hade varit huuuur annorlunda som helst i sina videor jämfört med irl men hennes spydighet och "översittarhet" går rakt igenom rutan i hennes egna videor. driver om kläder från primark och pratar på ett sätt så man märker direkt att hon inte vet något annat än det "fina och rika" livet. visst, jag tycker hennes videor kan vara rätt underhållande och hon har (oftast) bra humor men ni som inte märker av hur upp över molnen hon är bara i hennes videos, alltså va? att ben säger att hon var så i verkligheten, inget konstigt alls. hon är ju så i sina videor och ni som säger något annat måste verkligen lära er att bli mer uppmärksamma på vad ni ser och hör på nätet och irl.

#18 - Emma

Varför skulle Ben ens lägga upp en bild på Linn på hans instagram om Linn nu va så himla elak loch dryg mot honom? Han har hittat på hela historien hemma efter stt han sett Linns video där hon faktiskt berättat sanninengen. Ben är patetisk.

#19 - Anonym

In och tagga på Jocke # Live as you learn