#1 - jk

Pin

#2 - Elin

Det är sånt som händer. Han får helt enkelt lära sig av misstaget och gå vidare. Ingen big deal

#3 - Anonym

Haha så söt

#4 - Anonym

Han är inte redo.

#5 - Anonym

Hahahahaahahahahha nu kommer han bli så jävla roasted

#6 - Anonym

En 5 åring hade klarat av att göra det rätt, pinsamt

#7 - Anonym

Hållkäften anonym

#8 - Anonym

lol

#9 - Anonym

Nice PR Jockiboiiiiii

#10 - Vembryrsigvadmanheterjagälskarchokladdontberudebekind

Men han måste la ha gjort det medvetet?

#11 - Anonym

Saken är att Jocke är 32 i år. Han är inte 10 år och funderar vad han ska bli. En skol elev som går ut och praktiserar. Ofärdig produkt. Han borde ha mer respekt för publiken, bolaget och andra DJ musiker m.m. och inte minst Arrhult. Istället går han upp som en Bolibompa DJ och anser sig själv vara artist. Känns så oseriöst och noll gulligt, han är 32 år i år.

#12 - Anonymi

Jag bajsade idag mellan 6 och 7... lika intressant som dina inlägg...

#13 - jockiboiii

#2 hahahaha varför skulle han göra det medvetet, det är ju inte direkt roligt??

#14 - e

hahhah jag gråter. så dålig

#15 - Anonym

Haha alltså på riktigt? Är inget fan av Jocke men detta är ungefär lika "intressant" som att Therese failade med magnet-fransarna i sin senaste video.

#16 - Anonym

Så pinsam

#17 - Anonym

#Bolibompa DJ för sina barnföljare...hahaha

#18 - Klara

Vad pinsamt att tjejerna inte ens känner igen utan de ska börja sjunga. Och de var verkligen inga "liv"artister. Såg mest uttråkade ut

#19 - Anonym

Ska Jocke & Jonna ta med Danjal och Riley på sin smekmånad? 🤔

#20 - off topic

Trodde verkligen att du skulle göra ett inlägg om Jonnas handbojor på Jockes story hahaha

#21 - Anonym

#19 skulle inte förvånad om de gör det. De gör ju inget själv längre. Så de skall väl filma sin smekmånad också så får deras barn till fans se det.

#22 - Me

Hahha bästa

#23 - Anonym

Tog inte han 150k för en spelning? Otroligt att han inte skäms, han visade i sin facebook live att han INTE kan beatmixa trots att det var det han skulle påvisa, och nu kan han inte ens starta rätt låt...ge mig ett annat exempel på en DJ som tar stora belopp pengar för att spela som råkat starta fel låt live, ett annat exempel bara snälla

#24 - Anonym

gråter åt folk som påstår att jonna verkar "lyckligare" med riley än jocke, herregud dom e gifta

#25 - Anonym

#12 Konstigt att du då ändå är här och läser dom ''ointressanta'' inläggen. Och nja, tyvärr. Tycker denna blogg är intressantare än vad du gör på toan.

#26 - N

what's the big deal? pinsamma människor som sitter och hackar på det. Let it go for god sake. Tycker faktiskt Jocke blivit mognare på senaste tiden, inget litet fan till honom men lite cred för det ska han ha

#27 - Anonym

Herregud, han va nervös ok?? Alla kan göra misstag, och asså detta är inget stort, han råka liksom sätta på fel låt? Aha vadådå?

#28 - P

#19 - såg också något misstänktsamy där! Skickade en screenshot till @seyoutubers via IG direkt.... men inte öppnat än..

#29 - ANON-ETT

Ni som säger att "alla gör misstag", man gör inte sådana misstag om man tar över 100k betalt för något man dessutom inte behärskar. Märks att många på Jockes sida aldrig haft ett riktigt arbete. Det funkar inte så i det riktiga livet, tyvärr.

Och det var varken gulligt eller roligt, bara otroligt oprofessionellt, vilket Danjal dessutom försöka rädda upp - men ändå var Jocke tvungen att avbryta och säga "jag spelade fel låt höhöh".

#30 - Anonym

#20 - tycker mer det är intressant med bondagerepen på hennes handleder, some advanced shit... sen så tycker jag att när det kommer till sänghalmen ska folk skita i vad folk gör så länge båda är med på det.

Att påstå att man är av en yrkeskategori och faila så grovt är mer intressant nyhet, speciellt om man tar betalt för det

#31 - #MITKUSARMU

#MITKUSARMY

#32 - Anonym

De som sjunger jockes låtar har så mycket bakgrundsmusik att dom inte ens behöver sjunga till

#33 - Anonym

vaddå Så man får inte göra misstag bara för att man får 150k i betalt? Okej då

#34 - Looool

HAHAHAHAHAGAGAGGAGGAGAHAHHAHA

#35 - Anonym

#29 ursäkta men på "riktiga" arbeten kan alla göra misstag på olika sätt (de misstag som är omedvetet). Finns ingen som är perfekt. Du lever inte i ett liv som primadonna där allt går som det ska. Sånt kan hända, det låter som på dig och alla andra som kommenterar att Jocke är Satan själv och pga det misstaget kommer hela världen gå under. Finns andra sångartister som t.o.m sjungit fel på konserter. Plus jag fattar inte varför ni har problem med detta? Finns värre saker att tänka på vad som händer i världen än att Jocke gjorde ett misstag. Spelar ingen roll hur mycket pengar det lades på detta, fel kan det bli på många olika sätt. Vänta ni när ni väl gör misstag (omedvetet) så får ni se själva att ni är inte de primadonnor som ni tror ni själva är.

#36 - Filli

För femtio elfte gången den där spelningen var gratis han fick inga pengar för den!!!!!!!

#37 - Anonym

https://youtu.be/F6a2usElNIE
Varje dag börjar youtubers gå emot denna jockiboi. Om Jocke slutar med youtube skulle klimatet kanske bli bättre där. Folk har tröttnat. Jocke kan synas i sverige Tack vare hans unga fans. Utanför kommer ryckte nå ut med alla dessa videosar. Utan de unga fansen har han aldrig fått jobba med saker han inte är duglig nog i.

#38 - Anonym

Att jocke fortsätter efter alla ggr han säger hans ka sluta men lägger upp mer efter sina hot är fan sjukt hur han leker med barns hjärtan. Utpressning. De är så ego och elakt. Han borde avgå och skämas. De är inte fansen som producerar fakta och lägger upp om dig. De är dem som ser igenom fasaden.

#39 - Anonym

http://www.expressen.se/noje/fansens-ilska-efter-parets-ovantade-kop/

#40 - Anonym

"Råkar"

#41 - Anonym

Asså Linns uppdatering ?

#42 - ANON-ETT

#32
Det jag menar är att i det verkliga livet på ett arbete så får man konsekvenser bra mycket mer än """hat"""" om man gör ett misstag likt Jockes. Man kan inte ta sig an ett arbete man har noll kunskap av och förvänta sig att vara på topp direkt. Då skiter det dig som det gör för Jocke.

Jag är så otroligt less på denna pajas. Han ska absolut få följa sina drömmar, men på rätt sätt. Man kan inte ta genvägar jämt och ständigt. När folk i den branch som han gett sig in på faltiskt säger ifrån ang sättet han går till väga tycker jag att han borde ta till sig det, men icke. Liksom varför? Man kan inte leva i tron att all faktisk kritik är HAT hela jäkla tiden.

#43 - ANON-ETT

Mitt svar var till #35 givetvis :)
Och nej det handlar inte om misstag hos Jocke. Det handlar om ren och skär nonchalans och okunskap.

#44 - Pia Svensson

Hej:)
Jag älskar din sida <3<3<3<3<3
Jag vill tipsa om vart jag handlar märkesvaror, inredning, skönhet, kläder, resor billigt på nätet. Har gjort massa med bra fynd här: https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm . Även här har jag fyndat: http://letsdeal.se/r/45051/100
Jag handlar också genom de flesta kändaste webbsidorna på nätet och då får jag bonus genom dessa sidor: https://www.cashbacker.se/ny-medlem/194584 och https://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e .
Dessa sidor har hjälp mig att fynda och sparat mycket med pengar. Hoppas de kan hjälpa dig med :) <3
Kram och lycka till!!!

#45 - Anonym

Jocke påminner om Jockiboi. Hans koncept liknar samma som tidigare. Tidigare blogg gick ut på att chocka sina läsare med överdrivna inlägg och rubriker, clickbait, påhittade historier han erkänt. Allt för bli sedd och få in pengar, på vilket sätt han synliggjorde sig själv kvittade, all publicitet var bra publicitet, exakt som nu. Vem i hans ålder som har ordnat runt om sig, väljer fortsätta hamna på alla sidor utpekad som oseriös och avslöjad. Vem vill ha sånt skit runt sig i all evighet på nätet. Han köpte lös sitt tidigare liv på Google till en del. Men lite finns kvar och folk minns. Nu när han säger sig vara mogen och landat i sig själv ändå tillåter sig själv stämplas som oseriös igen och icke trovärdig. Varje dag och varje vecka står något nytt om honom. Och sällan är de av komplimanger artiklarna publiceras eller video upplägg på Youtube. Hur vill man visa sig mer offentligt efter yttranden som han gör om att sluta ta paus? Hur orkar man konstant bli avslöjad i allt man gör och ändå fortsätta. Är det manus?, avtal?, vad styr? Nu sista musiken.... hur orkar man se hur folk lägger ut mer och mer av detta. De känns som något inte stämmer. Är det någon annan som de skrivs så omsusade rubriker om? Om han vart ung men nej 32 år och inte har mer respekt för sig själv och andra som jobbar 24/7 med att agera professionellt. Istället omoget säger denna person att han tar inte "åt" sig- Jo han tar åt sig då han snabbt måste rädda sig själv på Snapchat. Och vilka finns där och gullar tröstar honom. BARN. Får någon annan vuxen över 30 år stöttning och stöd av barn, nej. Tror denna saga kommer få ett slut då folk börjar ställa sig emot och ifrågasätta honom en gång för alla.
Skärp dig Jocke. Du skulle kunna leva så bra med Jonna i ett hus och fortsätta kämpa för familjelivet. De finns mer att utforska i livet och bakom kameran om inte annat. Rädda upp detta innan de är totalt försent. Jag hoppas allt går bra och att han får leva lyckligt med Jonna då rampljuset slocknar. Ser inte hur stora artister ska kunna förbise allt som cirkulerar på nätet.
Lycka till nu <3

#46 - Emma

Är inget fan av Jocke, men även professionella DJ gör misstag. Finns massa videos på youtube.

#47 - jessica

#46 #35 fast när dom flesta professionella producenter gör misstag brukar det antingen vara mindre misstag (och dessutom om man livemixar som tex deadmau5), jocke hade seriöst ETT jobb på den där scenen, och inte ens det klarar han. Han är ingen DJ som livemixar (då det är fullt förståeligt om nåt går fel NÅNSTANS), utan hans enda uppdrag är att sätta på sin egna låt, och inte ens i början hör han att det är fel låt, hur det nu går till eftersom "han är producenten" av låten. Dessutom brukar de flesta DJ's som kan sin sak vara bättre på att rädda situationen istället för att nervöst ropa i micen att man satte på fel. De flesta tycker nog inte att han inte får hålla på med musik, men vi menar bara att han bör göra rätt för sig och ÖVA innan man kör live istället för att pissa på sina fans på detta sätt genom färdigmixade set som han inte ens kan sköta ordentligt. Precis som vilket annat jobb som helst måste man LÄRA sig innan man visar upp det för en stor publik. Vill du bli jurist finns det krav på vilka utbildningar du gått och vilka betyg du ska ha, inte får du lära dig sveriges lag och rätt EFTER att du fått jobbet. Samma inom musikbranschen om man vill vara en värdig artist.

#48 - Anonym

Bolibompa Dj funkar för jockiboi. Knatte disco funkar fjanta sig på scen

#49 - Anonym

https://youtu.be/BEK5CKyFpBE
Jockiboi snapchat efter händelsen

#50 - Anonym

Herregud hur kan nintone acceptera hans snapchat att han kan bjuda på fler felspelningar. Snacka om skämmigt och oseriöst

#51 - Anonym

Fler kända ansikten från Youtube går in och berömmer Anis Don Demina i kommentars fältet för hans fakta och kunskap.
J kommer sjunka om han inte kommer ner på jorden.

#52 - Teamwork

Publikrekord behöver man säga mer ...och rix FM betalar inte för artister så nu vet ni det ...ska ni snacka hit så kom med fakta era nötter

#53 - Teamwork

Publikrekord behöver man säga mer ...och rix FM betalar inte för artister så nu vet ni det ...ska ni snacka hit så kom med fakta era nötter

#54 - Teamwork

Publikrekord behöver man säga mer ...och rix FM betalar inte för artister så nu vet ni det ...ska ni snacka hit så kom med fakta era nötter

#55 - inget fan men..

det handlar inte om hur mycket han tar betalt eftersom han den här gången gjorde de gratis, de handlar inte heller om att han gjorde ett misstag för visst de kan alla göra, det handlar om att han inte har den respekten som behövs. han respekterar inte andra DJ eller andra producenter, som han hela tiden menar på att han är. han respekterar inte arrangörerna som ordnar hela grejen och framför allt han respekterar inte de fans som kommer och tittar på honom. han behöver övning och han behöver någon som kan se kritisk på hans jobb och säga att han behöver bättra sig eller att han måste göra vissa saker bättre än vad han gör nu. de han har nu är ett gäng med vänner som är stöttande men jag tror inte att de kritiserar honom på ett hälsosamt sätt. och de skadar inte bara jockes namn, de skadar hela företaget. han behöver någon utomstående. en riktig dj som kan lära honom, se på de han gör och se till att han blir så bra som han hela tiden säger att han ska bli (Även om han tydligen ändrat sig när folk började kommentera det) och han behöver vänta med att göra spelningar tills han är redo och vet vad han håller på med. för så som han gör just nu kommer inte att bli bra i längden. om han gör misstag och failar på fler spelningar kommer han inte bli bokad någon mer gång på andra speningar.

#56 - Y

Varför är arrhult ens med? De mimar ju bara, inget live alls. Inga riktiga sångerskor. Tycker det är sjukt pinsamt...

#57 - Anonym

https://youtu.be/IS4rvZRhuos

#58 - Anonym

Ja, snubben tillhör ju inte intelligensreserven. Bolibumpa DJ är ju ett bra namn