#1 - Anonym

Fan

#2 - Bra

Härligt å höra att de är oskadda❤️

#3 - maria

Michelles syrra roastar Manfred under hennes instagrambild. Vet inte om hon är allvarlig eller inte, men skulle kunna vara. 😅 https://instagram.com/p/BWzwPivgkhH/

#4 - Anonym

Härligt att höra att de mår bra!💖

#5 - haha

#1 haha

#6 - haha

#1 haha

#7 - Anonym

..

#8 - Anon

#3 Lol vilket skämt, ingen kul roast om det nu skulle vara det?

#9 - Anon

#3 Lol vilket skämt, ingen kul roast om det nu skulle vara det?

#10 - Andy

Synd.

#11 - Tova

Tova har förlovat sig? Såg på hennes snap. Hon har ju en ring åsså tog hon ett kort på en manshand med ring!

#12 - Anonym

Ni som säger "synd" och skrattar åt detta. Hur kan ni stå ut med er själva? Ni är riktigt hemska människor.

#13 - Anonym

Är inte Wilma också i Grekland?

#14 - Hhhhhh

Varför skriver du inte om Wilma hon är också där med Anton och hans familj

#15 - Anonym

Ni som skrattar, ni är hjärtlösa.

#16 - Anonym

Antar att jag är hjärtlös lol.

#17 - Lol

Damn it

#18 - Anonym

Helt ärligt bara orolig för getternas skull

#19 - Anonym

Han kunde inte tagit en seriös bild utan ett sånt jävla filter och utan en sån min?

#20 - Anonym

Jocke sa äntligen ja förr att anis don demina ska lära honom dja

#21 - Anonym

#11

Hon skickade tidigare på snapchat att hon köpt en sån där ring till sig själv för att den var fin och att den var såkallad "svindyr".

#22 - Anonym

Undrar så mycket varför Jocke inte kan bli helt vegan/vegetarian?? Han säger att han väger lite? Det är inte direkt som att man käkar luft när man slutar med kött.. Omg

#23 - Anonym

https://youtu.be/s56N8r1Wur8
Jockiboi

#24 - Anonym

http://sv.tinypic.com/view.php?pic=2e30nrd&s=9#.WXMHu4WeyEc

Hela grejen med att han spela fel låt var ett PR trick, Jocke skrev det i en FB kommentar som nu är borttagen. (Screenshoot av det han skrev i länken)

#25 - Anonym

https://youtu.be/7s417LKDTpA
Om Jocke ....bra video... no hate...
Då de går bra kan man få en känsla man är gud.

#26 - Anonym


http://sv.tinypic.com/view.php?pic=2e30nrd&s=9#.WXMHu4WeyEc

Jockes framgångs koncept. Bra som dålig publicitet gör dig känd wanna be k_t.

#27 - Anonym

https://youtu.be/xDIJjz_A6uk

#28 - Anonym

Din uppdatering SUGER, och jag säger detta för att jag vet så mycket mer du skulle kunna skriva om...
om du inte kan skriva om drama så gör typ q&a oftare

#29 - Anonym

Aså seriöst jag fattar inte varför du tog med det här han sa bara att dom mår bra inte att dom tycker det är bra och dom sänder en tanke till de som är döda/skadade

#30 - Anonym

#22 har man ätit kött i hela sitt liv och inte läst tillräckligt om vegeterianet/veganer så känns det automatiskt om man tar bort kött att man äter väldigt lite så det är som luft.
Men Jocke kommer så småningom bli vegeterian/vegan. Man blir inte det över en natt. Inte ens Therese Lindgren blev vegan över en natt. Det är inte enkelt för vissa att bara sluta med kött. Och då kan det vara för många olika anledningar och det handlar då inte om att man saknar kött för det är gott osv nej så är det inte. Finns många olika anledningar för olika folk till varför man inte kan sluta med något direkt. Precis som t.ex rökning man kan inte sluta direkt (ok vissa är extremt starka och klarar av men alla är olika) och det beror på att hur man mår fysiskt att man har abstinensen och att man själv mår dåligt att man känner så och man vet att man mår dåligt skit om man fortsätter. Det är en anledning. Sen som sagt finns fleeer anledningar men att säga som du gör känns väldigt påtvingat och otålig. Låt Jocke ta sin tid. Det kommer.

#31 - Anonym

Nytt superfärskt drama!!!
https://youtu.be/xDIJjz_A6uk

#32 - Anonym

#22 det är mycket mer fett och proteiner etc i kött och mejeriprodukter så man måste äta mycket mer om man är vegetarian, och Jocke har själv sagt att han hatar grönsaker, så det skulle bli väldigt svårt för honom att äta 3 gånger så mycket mat av något som han ogillar.

#33 - gud

HAHAHAHAHAH alltså En dag med Livros verkar så jävla bullshit hahahahhahahahahha

#34 - Anonym

HHAHAHAHHHHA ÅH HERREGUD HOPPAS INTE JOCKE KOMMER FÖRSÖKA GÅ SLÅ DENDÄR KILLEN HAN KOMMER JU VA NERE PÅ 5 SEKUNDER STACKARN VÄGER JU BARA 64 kg!

#35 - Anonym

#34 vikten har inte med och göra om man är svag eller stark. Det sitter i huvudet hur stark man är. En överviktig människa kan vara jättesvag och en normalviktig kan vara jättestark. En bekant till min familj är rätt smal och ser neutral ut men han har däremot svart bälte i karate. Så döm inte utsidan för fort. Säger nu inte att Jocke är världens starkaste men faktan är faktiskt så att vikten har ingenting med om man är svag eller stark som sagt.

Som jag har förstått också att om man är arg så ökar pulsen i kroppen och även adrenalinet så om man skulle slå ner någon så brukar adrenalinet hjälpa en och bli stark. Men för övrigt tror jag inte att Jocke skulle börja slå någon. Tror mer han skulle slåss i självförsvar dock.

#36 - Anonym

Jocke har sina polare som de umgås med 24/7. När Jocke var rädd för sin bror under deras öppna social bråk som verkat iscensatt låg alla vänner där för de var rädda och stötta varandra. Haha. Tror inte Jocke ska vara så uppkäftig mot fel personer. Unga fansen kan han kalla vad han vill och manipulera. Men går du på fel snubbe då smäller de. Nu hoppas vi de slutar bra och att rättvisan vinner utan våld.

#37 - Sverigebevakning

Härligt o höra att ni mår bra.

#38 - Anonym

Jockeboi borde kolla på dokumentären Från jukebox till surfplatta. Och ta in ALLT DOM SÄGER

#39 - Anonym

Asså de denna sida är ju skrämmande o de är faan inte sidans skapare utan de de är alla ny svenskar som skriver passar inte vårat samhälle så fixa en biljett hem ...punkt slut

#40 - Anonym

O shit vad undernärd jocke ser ut nu. Blir fan orolig

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com