Jocke och Jonna kritiseras efter hästköpet

Jonna har köpt en ponny till Jocke och nu har de fått mycket kritik eftersom tittarna tycker att de är okunniga och inte har tid att sköta en häst. 

Jonna har dessutom köp en sadel som inte är utprovad på hästen vilket kan skada hästen.

Jocke svarar på snapchat att Jonna spenderar 4-5 timmar varje dag i stallet och Jonna svarar "vi har hundar men de rider vi inte heller på". 

 
 
#1 - Anonymi

Jonna är så jävla dum i huvudet!!!! "Om sadeln inte passar så köper vi en till. Det är ju som skor" jävla bortskämda rika äckelbitch!!!!!!!!!!!!!!! 😠😠😠😠😠😠😠 JAG HATAR ER!!!!!!!!!!

#2 - Anonymi

Dessutom har ALLA hästar som registreras i sverige ett namn.... förutom deras... dom köpte väl den på en hästmarknad eller direkt från slakteriet.....

#3 - Anonym

#2 den har ett namn men det här blåsta paret tror man kan döpa om en häst.

#4 - Roza

Som hästmänniska sedan fler år tillbaka kan jag säga - dem har INGEN JÄVLA ANING om vad de har gett sig in på. Det är ett ENORMT steg från medryttare 2 gånger i veckan till 24/7 hästägare.

Har dem pengar? Ja.

Tid? De pratar ju JÄMNT om hur fucking stressade dem är?

Intresse? Jonna har ju det, men Jocke? Nej.

Kunskap? NEJ FUCKING NEJ. Du kan inte gå från att rida lite till att äga en häst.

Att äga en häst handlar mer om att kunna knäppa på ett täcke, det handlar om att t.ex kunna känna igen sjukdomar, att kunna jobba hästen ordentligt - t.ex, vem ska rida hästen i form? En 8-åring?

Tragiskt.

#5 - Roza

#2 Tror den har ett reggat stuteri namn, men att dem kallar den för Melody.

#6 - hatar_hästar98

hahahah älskar alla hästtjejer som blir helt vansinniga lol jävla töntar

#7 - Anonym

4#
Fast de e ju stallägerns son som skulle ha hästen om man kan lyssna o ta in information,sedan fixar säg nog säkert de där med sadeln ja är själv häst intresserad o ser fram emot ev,vloggar som ni håller på så lär dom ju aldrig filma

#8 - Anonym

#1 men det är ju sant? Bara att lämna tillbaka den om den inte passar. Och hon har jobbat sig till pengarna.

#9 - Roza

#6 Hah, låt mig gissa? Du är en fotbollskille på 10 år, du spelar Minecraft, tittar på Hydra och låtsas att du är Orten? HAHHAH

#10 - Anonym

Och vad är de som säger att man inte som kille kan bli intresserad ja va inte heller så bra i början ,o är man till räckligt intresserad så löser säg nog tiden oxå ska ni se

#11 - Roza

"Fast de e ju stallägerns son som skulle ha hästen om man kan lyssna o ta in information,sedan fixar säg nog säkert de där med sadeln ja är själv häst intresserad o ser fram emot ev,vloggar som ni håller på så lär dom ju aldrig filma"

Men VARFÖR köpa en häst om de ej har kunskap? Och varför ska en liten kille på 8 år få ett full time ansvar att rida en ponny?

#12 - Anonym

8#lugn o fin de är bara as må flickor ...de finns fortfarande nått som heter ångerrätt när man tex köper sadlar o allt annat oxå givetvis men dom fattar ju inte hur hon menar

#13 - Anonym

De i ska nog se att den där killen nog oxå har en mamma som är häst intresserad
O de är väll ett jättebra tillfälle att träna bort sin häst rädsla så gjorde jag allafall

#14 - f

jag som hästmänniska blir otroligt frustrerad när jag ser dessa två personer åka och köpa en egen häst efter att Jonna varit medryttare i bara några månader?? En häst är ett enormt stort ansvar och tar massa tid (halva mitt egna liv går ut på att ta hand om mina hästar) och Jocke och Jonna säger konstant att de inte har tid för saker? Nått som gör mig riktigt arg är att Jonna seriöst jämför att ha häst som att ha hund, det är inte ens i närheten av samma sak! För den delen så ser man också på bådas kroppsspråk när de leder och håller i hästen att de inte har en aning om vad de ska göra om hästen får panik och vill fly?? Att ha häst KRÄVER kunskap och att du som person kan läsa av hästen hela tiden! Jocke flippar för att hästen går efter honom och försöker få tag i fler morötter? Jonna, när hon ska ta hästen av honom när de går, går seriöst in framför hästen? och VARFÖR köpa en häst du inte ens själv ska nyttja? Jonna ska alltså fortsätta vara medryttare på hästen hon varit de till men skaffar utan anledning en liten ponny, bara för att de vill vara hästägare? Jag blir så frustrerad, folk tror det är enkelt med hästar - det är inte det!

#15 - :)

Kan inte alla chilla lite grann? En sadel går att lämna tillbaka, man kan ju råka köpa en fel storlek dessutom. Och stallägarens son kanske har ridit hela livet? Dessutom, han kanske är typ 13 så han kan en del? Och jag tror inte stallägaren har något problem med att fodra den ibland, ofta ingår ju det dessutom. Om Jonna inte kan rida, jaha? Hon ska ju ändå inte rida ponnyn, bara ta hand om den.

#16 - Anonym

Fast nu var de väll så att de var ju en massa kommentarer om Jocke skulle rida på den o folk hånade som vanligt ,o de var ju då jämförelsen kom ,faan som häst kille blir ja riktigt rädd för tjejer hur ni funkar

#17 - Anonym

#17 inte en chans att du är en hästkille haha

#18 - Anonym

Ja tycker hästsporten är helt underbar men som många häst tjejer beter säg
För står ja att mina killkompisar vill
Prova för minsta fel man gör eller säger
Så blir man ju halshuggen

#19 - Anonym

Hur vet jonna om sadeln passar när hon inte gått till en sadelmakare? Och att jämföra med en hund? Är hon seriös?
Det bevisar om och om igen hur okunniga dom är och när dom ska försöka försvara sig så är deras "svar" 10 gånger värre..

Och alla hästar har redan ett namn registrerat, du kan inte bara döpa om den.

Nej man rider inte på hundar men en hund och en ponny är förf*n inte samma sak.

Förstår att alla erfarna hästägare blir arga

#20 - Anonym

Som hästägare blir jag frustrerad och orolig över deras okunskap.

#21 - Anonym

Man går för tusan inte bara och köper en häst! Kan dom där två börja växa upp någon gång och lära sig saker innan dom hoppar in i något, hoppas dom nu är beredd på ha hästen hela livet och lägga ner halva sitt liv på hästen.

#22 - L

Trodde & hoppades på att det var en clickbait på deras video.

#23 - Anonym

Herregud vad folk ska klaga pga en fucking häst, varför bryr ni er ens? Har ni inget annat bättre för er? skaffa er ett liv kanske? Jag gillar inte Jocke och Jonna men va fan att sitta och klaga på internet ni tror ni är bättre själva..... not

#24 - Anonym

#26
De roligaste är ju att alla som gnäller är anonyma gå in på deras FB i stället så vi får se vilka ni är haha sitta kasta skit anonymt skapligt moget beteende
Undrar hur ni behandlar era djur brudar

#25 - Anonym

#27
hahah precis så jävla fega alla är vågar inte stå för de dem säger

#26 - ???

#27 Men du är ju också anonym???

#27 - Anonym

Visst är jag men de spelar ingen roll
För ja kan döpa mig till vad va vill
Kolla på andra medium om man ska skriva
Nått de finns oftast ett inlogg
Dom tex nyheter 24 ,nouw o så vidare det kan vara samma person as om skriver allt skit också vem vet

#28 - Anonym

#29
vi klagar inte och kasta inte skit på någon

#29 - Anonym

#29
vi klagar inte och kasta inte skit på någon

#30 - ???

Det var ett skämt :P

#31 - Anonym

#27 behandlar mina djur jävligt bra ska du veta. Annars hade jag knappast brytt mig när jag sett andra inte behandla djur bra?

#32 - Anonym

Gör ett inlägg om spotlight centrals nya video

#33 - Lilla kalle i skoggen

#34
Du förstod inte poängen tydligen...

#34 - Anna

Ja, alltså. Jag ska hålla mig kortfattad.
Jag hoppas att hästen trots HELT okunniga människor som ägare får allt den behöver från rätt foder, utrustning och träning. Jag hoppas innerligt att någon kunnig styr rodret och att ponnyn får en duktig liten ryttare.
Jocke blir DJ på 5 månader och Jonna fullärd hästmänniska på 2.
GE FAN I ATT KÖPA DJUR NI INTE KAN HANTERA!

#35 - Evelina

Tänk om alla galna hästtjejer hade kunnat andas först innan dom spyr ur sig massa skit.
Jonna köpte ju ponnyn "tillsammans" med den här tjejen som hon rider hos, Jocke står bara som ägare..
Jonna har ridit förut, i typ 6 år.. Är inte det ganska bra erfarenhet?!
Och hon ska ju dessutom ta hand om ponnyn tillsammans med den här andra tjejen som antagligen har tid för det.

#36 - Anonym

omg

#37 - N

Kan inte alla så kallade hästmänniskor bara chilla lite. Låt de köpa en häst. Hur de kommer ta hand om den kan ju ingen säga redan nu. Vänta & se. Sköter de den dåligt, fine klaga. Men ni har inget att utgå ifrån redan så lägg energin på annat istället. De tar hand om Batman & Affe exemplariskt så jag tror de tar hand om hästen minst lika bra. Hälften av er som kritiserar är nog bara avundsjuka för ni också vill ha en häst. Var glada för Jonnas skull istället. Puss på er

#38 - Anonym

Svar till #38
Folk reagerar på att jonna är okunnig i det hon gör. Hon passar inte in sadeln, hon vet knappt vad grejerna ska användas till " ööhm..tror jag..ööhhm..eller vad de nu kallas..öhm.. " folk reagerar på att hon köpt en häst till någon som inte ens är erfaren alls inom hästar (jocke) varför ska HAN stå som ägare? Kul grej eller? = noll ansvar. Och en häst har alltid ett namn registrerat redan, de går inte att döpa om vilket som borde fatta. Men å andra sidan jämför dom ju en ponny med en hund och sadlar med skor.

Hoppas dom är beredd på behålla hästen hela livet nu och inte säljer den när dom tröttnar på den. Och tar hand om den och läser på innan dom ger sig in i något.

#39 - Emelie

#38 en tjej med 6 års hästvana vet att det heter benskydd, att man inte har utsläppt hår under hjälmen, att man inte bara köper en sadel utan att ha testat den/använt sig av sadelmakare/köper med hästen, köper normala eller säkerhetsstigbyglar och inte något anpassat till Islandshästar och att man INTE bara köper en häst på det här märkliga sättet!

Detta är skamligt, och är fruktansvärt hur J&Js små fans på 9 bast tror sig ha lika stor hästvana som deras idoler tror sig ha.

#40 - Anonym

#40 det uppgår inte för dig att andledningen till att vi är upprörda är för att vi har så mkt kunskap om hästhållande att vi ser att det här är problematiskt? Tror dom flesta av oss som kommenterat (inklusive jag) antingen har egen häst eller har haft.

#41 - Anonym

Harregud.. förstår att hästägare blir arga, och ni som säger åt folk att sluta hata på J&J, när det kommer till djur där folk vet betydligt mer än dom där två ungdomarna så är det inte mer än normalt att man skriver kritik så dom förhoppningsvis tar åt sig och gör rätt.

Jag bryr mig inte om j&j, bryr mig om djuren däremot.

#42 - Anonym

Sorry, men jag som typ aldrig har ridit i hela mitt liv såg ju på deras video att Jonna inte kan tillräckligt om hästar. Allt handlade ju om vad som var snyggt att sätta på hästen. Och att jämföra en hund med en häst... Finner inga ord.

#43 - Anonym

Har du märkt att du har lagt in två identiska kommentarer Ida?

#44 - Anonym

KAN NÅN MER VUXEN FÖRKLARA RISKERNA MED ATT SITTA O SKRIVA ANONYMT
DET KAN JU VARA VILKEN DJÄVLA STOOLE SOM HELST SOM SITTER HÄR OCK SKRIVER

#45 - Anonym

#44 Va?

#46 - Anonym

Fattar inte varför de köper en ponny dessutom en liten sådan, om de nu skan ha häst ska de väll ha en storhäst

#47 - Anonym

Såg en sak nu. Alla snackar om att jockiboi är den största youtubern i svenska communytit. Men ijustwanttobecool har ju typ 100 tusen prenumeranter mer???

#48 - Anonym

#47 sant, men jag tror jocke får mer visningar oså

#49 - Anonymi

Jag hatar jonna!!! HATAR HATAR HATAR!!!!!

#50 - J

Hästar är en frukt

#51 - Lovisa

Angående alla påståenden att "ingen av dem har kunskapen att ta hand om häst" så påstår ju även Jonna att hon ridit i 6 år? Dessutom, ja dem är rika för dem jobbat sig till pengarna, och då går det faktiskt att behandla sadeln som ett par skor. Om den inte passar som byter man. Kan ni bara sluta klaga? Det är deras häst, deras jävla beslut. Dem är lyckliga, dem (kanske) ska på ett adopterat barn, dem har 2 hundar, underbara vänner och nu en häst? Tycker de flesta här är patetiska och ganska negativt inställda på deras beslut. Om det går åt helvete så finner dem en lösning. Tror hästen kommer ha det bra! :D Ska bli roligt att se hur dem ska rida in den och sköta den.

#52 - ugh

Idioter. Hästar är inget man bara går och köper för att man vill. De är inga leksaker eller dekorationer. De kräver otroligt mycket tid och vård. Jocke och Jonna klagar konstant över hur stressade de är, hur ska de ha tid till en häst? De vet inte ens hur man rider! Orkar verkligen inte med dessa människor.

#53 - Anonym

#51 hon har alltså ridit i 6 år men vet inte vad benskydd heter? Sure.

#54 - Anonym

Mår illa av denna videon. 1. Man köper inte en sadel bara sådär utan att ha provat den först! 2. En liten kille som knappt kan ngt kan inte bara rida hästen! 3. Alla hästar har ett namn innan man köper dom!!!! men det kanske är ngt skumt med deras köp. 4. Varför skaffar man en liten ponny?? Istället frö en häst som jonna kan rida på?? 5. Man jämför fan inte en häst med en hund! 6. En häst kräver mkt ansvar och tid, har dom den tiden?

#55 - Anonym

#37 N! Du kan inte jämföra en häst med 2 små hundar, du vet nog inget om hästar isåfall

#56 - Anonym

Pinsamt.. frustrerande och Djurplågeri. Lär dig om hästar innan du går och köper än.

#57 - Anonym

Blir så otroligt frustrerad när man vet vad det innebär med att ha egen häst. Detta handlar absolut inte om avundsjuka, jag har själv 2 egna hästar. Det handlar om hästens välmående, förlåt men detta är idioti..

#58 - Anonym

Att det ska jämt vara något minsta fel dom gör i era ögon herregud. Om ni hatar på dom så mycket varför slösar ni inte eran "dyrbara energi" på något annat istället? Inte konstigt att hat byggs på mer och mer. Låt Jocke och Jonna vara, gör de något fel får de stå för det. Det är inte våran business. De har ett ansvar ja det är korrekt och gör de fel så ge dom råd istället eller konstruktiv kritik men ge dom inte massa hat det är jätteonödigt!

#59 - Fillq

Ni är så patetiska här i kommentarsfältet😂😂😂😂😂 ta tag i era egna liv istället

#60 - Anonym

Låt dessa impulisiva personer vara bara. De lever för skapa rubriker av olika dess slag. Folk tröttnar tillslut då de blir för mycket och överdrivet. De är inte alla som fixar att bli "kända". De går vilse på vägen av uppmärksamheten. Andra youtuber på samma plattform börjar reagera och våga säga ifrån. Sanningen slår hårdast mot den som ljugit.

#61 - Anonym

#35- Det är skillnad att rida på ridskola i 6 år, (för vem vet hur länge sen?), och att faktiskt äga en egen häst.

Jag har 13-14 år av erfarenhet med hästar(familjen har haft häst sen jag var småbarn), gick på ridskola i 6 utav de åren, men skulle inte skaffa häst för att jag vet att jag inte passar som ägare till privat häst (vilket inte J&J verkar veta).

#39 - jag hade alltid utsläppt hår när jag red utan några problem? Ridläraren hade nog sagt till annars.

#62 - Anonym

#58 detta är inte "minsta lilla fel" Och nej jag tänker inte se förbi när djur kan fara illa.

#63 - Operera bröst

Påtal om nå helt annat, Har Sasha opererat brösten?? Dom gick från små till gigantiska?

#64 - Anonym

Ni som skriver att vi ska "sköta våra egna liv " så ni menar om vi ser att ett djur blir misskött ska vi bara stå och se på? De handlar inte om "hat" mot jonna/jocke, De handlar om en häst liv och allvarlig kritik dom bör ta till sig från folk som faktiskt kan hästar.

#65 - Anonym

#63, tror bara det ser ut som det sen hon nått en hälsosam vikt efter att återhämtat sig från sin ätstörning.

#66 - Anonym

Stackars häst, är allt jag kan säga.

#67 - Anonym

#62 jag har inte heller sagt att man ska blunda för det heller men du översriver en aning nu med din kommentar. alltså det är inte direkt så det med sadeln att om den inte är rätt storlek så är det för fan klart att de inte sätter på den och spänner utav helvete och efter bara "hmmm....... tror den är för liten"
De ser ju fan om den är för liten om de bara sätter på sadeln (utan att spänna fast) på hästen och ser då den är för liten osv. De har ju inte skadat hästen på något sätt och skulle inte få för sig att göra det heller med vilje. Och även om de är okunniga för hästar så lär dom ju sig till slut. Som sagt ge konstruktiv kritik istället för att slänga på hat i första hand. Skippa hat, tänk och sedan ge råd och tips på diplomatiskt sätt. Att ge hat och skällsord gör inte saken bättre.

#68 - Anonym

#67 du kan iafl ingenting om hästar (du kanske inte har sagt det heller). Det handlar inte bara om sadeln är för liten. Det är hur den ligger. En sadel måste vara helt anpassad till hästens rygg, och alla hästar har olika ryggar. Det finns sadlar för svängda ryggar, raka ryggar, breda ryggar, smala ryggar och har du fel storlek på bommen eller fel tum så kommer det klämma och skava osv, det är DÄRFÖR sadeln ska passas ut av en sadelmakare och inte att man beställer en sadel på nätet. Det är liksom basic stuff man lär sig tidigt på ridskola när man är 10 år typ. Lustigt att Jonna enligt egen utsago hållt på med hästar i 6 år men vet inte ens namnet på benskydd ? I deras serie sa hon att hon ridit lite när hon var liten , varför sa hon inte att hon ridit i 6 år där? För att det är lögn. Hon ser väldigt osäker ut i närheten av hästar och såg ut som ett frågetecken när hon packade upp alla sponsrade hästprylar. Dom satte på ett svett/fleecetäcke mitt i sommaren utan andledning? Hon kan ingenting tyvärr

#69 - Anonym

#68, bra skrivet! :)

#70 - Anonym

Utnyttjar Amanda Lundgren jockibois kändis skap? I hennes senaste vlogg "plankar in på bråvalla" ser man Amanda och hennes kompis prata med några killar, under konversationen säger Amanda "vi väntar på danjal, jockibois kompis"

#71 - Anonym

Blir så fkn provocerad av Bentes senaste snaps..
Finns väl för fan en jävla anledning till att man måste förnya pass/legg ibland. Är ditt legg gammalt kommer du inte in även om du har åldern inne, så säger lagen! Varför skulle ni få någon jävla special treatment??

#72 - Anonym

#70
Förmodligen, hon fick ju sina biljetter av Jocke med, vip dessutom. Hade hon inte fått dom hade hon ju inte åkt dit.

#73 - :)

#39 - Emelie 2017-07-07
#38 en tjej med 6 års hästvana vet att det heter benskydd, att man inte har utsläppt hår under hjälmen, att man inte bara köper en sadel utan att ha testat den/använt sig av sadelmakare/köper med hästen, köper normala eller säkerhetsstigbyglar och inte något anpassat till Islandshästar och att man INTE bara köper en häst på det här märkliga sättet!

Detta är skamligt, och är fruktansvärt hur J&Js små fans på 9 bast tror sig ha lika stor hästvana som deras idoler tror sig ha.


Ursäkta, men varför ska man inte rida med håret utsläppt? Jag tror inte direkt man dör av det, och hon är inte okunnig pga det? Hon kanske inte hade en snodd med sig då helt enkelt?

#74 - Anonym

*Fortsättning på min tidigare kommentar #73*
Om du kollar på Instagram så har hon uppsatt hår varje gång? Om du syftar på första gången hon la ut bilder kan hon ha håret utspritt.

#75 - Anonym

#68 antingen missuppfattade du vad jag sa eller så ville du helt enkelt inte förstå. Som jag har förstått efter så lång tid jag har följt jocke och Jonna är att Jonna är rätt så vimsig när hon säger vissa saker och ting men det gör inte henne till lögnare för det, jag kan också säga vimsiga saker som inte ens har en mening, man är då ingen lögnare för det. Tänk utanför boxen ibland.

#76 - Såärdetsåkäft

Fittjonna påstår att hon har ridit i 6 år... det första jag lärde mig var att "hästen som är röd med röd man" kallas FUX!!!!!!! ÅÅÅÅÅ!!! FAN VAD JAG HATAR JONNA!!!!! JÄMT dryg o elak o bortskämd o när hon öppnar käften så inser man hur jävla dum i huvudet hon är!!!!!

#77 - Anonymi

Någon som hoppas att jocke o jonna skiljer sig så att han kan hitta en snällare flickvän? JAG!!!

#78 - Anonym

Haha kvaliteten på denna blogg är fantastisk

#79 - Anonym

DEt har inte slagit nån här inne att allt kan vara ett prank Eller ...hahahaah

#80 - Anonym

https://youtu.be/0zj2a-tEncc
Nytt och fräscht på Youtube! In och följ Anis Don Demina.
Ny energi annorlunda videosar. Spännande miljöer med nya tankar EGNA åsikter som inte räds. Underbar varm kille som vet vad rätt och fel är. Kommer producera vid intresse märkeskläder där hälften av intäkterna går till någon välgörenhets organisation. ÄNTLIGEN en vettig manlig person som vägleder unga. Son inte lurar i unga falsk smörja gör egen vinning. Här får man se ärlighet. Love him <3

#81 - Anonym

Ni alla klagar på att hon inte sköter sina djur men ni sitter istället där och med en gris eller ko på tallriken och käkar upp den till middag och hur bra sköter ni djuren då? Försök inte att påstå att ni bry er för de gör ni!

#82 - Anonym

ni bryr er inte* ska de stå

#83 - Omfg

Visst sadeln går att lämna tillbaka. Men jag tänker på hästen. Hästen kanske får en sjukdom som inte är lätt att märka, om man inte är van vid det?
Hästen kanske får tillexempel hovröta, men dem kanske inte vet att det är dåligt och gör inget för att förebygga det om man ser symtom.
Kul att hästvärlden får mer uppmärksamhet, men tänk efter lite. Jag har ridit i 5 år har inte köpt häst, har haft erbjudande men jag kan fan inte tillräckligt och antagligen inte dem heller eftersom dem gjort detta köp efter jonna ridit i cirka ett halvår (?)

#84 - Anonym

För alla er som säger "varför ska ni bry er?, det är deras beslut. För alla hästmänniskor/djurmänniskor/människor som inte är djurmänniskor men som tycker att djur förtjänar att ha det bra är det inte konstigt att dem blir oroliga, om ni tror att ett barn skulle riskera att fara illa, skulle ni då inte bry er? För många är hästen och djuren lika värdefulla som barn och när du adopterar ett barn går man igenom en lång, rättslig process. Man kan du vara hyfsat säker på att många barn kommer i rätt händer. Med djur är det inte samma sak. Ingen kollar om du har kunskapen som krävs, ingen kollar om du har tiden som krävs, ingen kollar om du har orken som krävs. Djur är inget man skaffar för stunden och gör sig av med när man inte längre orkar bry sig. De ska behandlas precis som ett barn, och du gör dig ju för fan inte av med ett barn bara för att du inte orkar...så snälla, det finns anledningar till människors oro, för vissa bryr sig om djur lika mycket som alla borde bry sig och människor.
Dessutom finns det flera varningsklockor som bevisar att det är mycket dem inte har koll på.

#85 - lol

vet man inte ens vad tyglar är så kanske man inte kan tillräckligt...

#86 - Anonym

#79 Ganska uppenbart att det inte är det?

#87 - Anonym

SAKER GÅR ATT KÖPA IGEN, MEN ÄR INTE DETTA SLÖSERI PÅ PENGAR OCH ETT JÄVLIGT LAT SETT ATT BA, AA VI KÖPER DENNA SÅ KAN VI KÖPA EN ANNAN??
1. ridvästen kanske inte passar ungen.
2 DEM SKA VÄLL INTE HA FLEECE TÄCKE PÅ SOMMARN??
3. hästen kanske inte trivs med bettet
4.man har inte sadelpad för det är snyggt utan om hästen behöver det..
5.:(

#88 - Anonym

#86
vi får väll se förhoppningsvis
DEt kan ju lika gärna vara stall ägarens häst

det är mycket som inte stämmer om man säger så
lite för uppenbart kan ja tycka nått lurt är det

#89 - Anonym

Jocke flaggade ju för ett tag sedan att de kunde ev komma ett prank 2017
varför inte fucka upp hela häst Sverige,
nått är de som inte stämmer alla ifall,
kan vara så att dom kankse köpt hästen , och ställ ägaren ska ha den ,, de finns hur mycket
kompinationer som helst fär att lura upp folk

#90 - Anonym

Men snälla...clickbait. ..rubriker...media tränade personer som vill synas...De ger pengar...har ni inte lärt er hur detta par funkar...bilarna de "köpt" verkar vara leasade. De finns inga privat ägda bilar på deras adress...Mycket de har kan vara sponsrade samarbeten. Så hästen behöver inte vara DERAS. Det vore extrent konstigt lm de köpte en häst med tanke på de reser mycket och har hundarna borta titt som tätt och ökar på med mer bundna rutiner som de kräver. Men vad vet jag....Tror de är en clickbait och wanna be igen flascha lite inför sina följare med nya "köp".

#91 - Anonym

#90
Tack du tog orden ur min mun, problemet är att folk inte fattar det vilket
resulterar i mer tittare = mer pengar , ´tyvärr kommer vi få se mer av sådant
innan dom nya lagarna går i bruk

#92 - Anonym

#90
Fotnot: bilarna bör vara leasade igenon nått av företagen annars är man bara korkad
de inte många förstår de är att företaget äger typ allt,
och omsättningen är hög , bara för det har dom förmodligen inte värst feta löner
om folk kunde förstå hur de funkar skulla allt bli bättre

#93 - Anonym

Haha tweeten Sofia Karmefjord (sofiaizabelle) skrev om bente

#94 - Anonym

Måste bara Tilläga dom är ruggigt bra vad dom gör alla fall, lite över 333000
tittare på ett dygn , chas is king dom satt säkert o drack nått gått i poolen
o skrattade åt alla

#95 - Anonym

Om ni nu tror att Jocke och Jonna inte kan sköta ponnyn så anmäl dom då till djurskyddsinspektören så får dom åka kolla så får ni svart på vit hur det ligger till

#96 - Anonym

https://youtu.be/yVWORoFQD_o
Copycat haha vad fan

#97 - Anonym

http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/07/jonna-koper-en-hast-till-jocke

#98 - s

Det är ju mycket möjligt att Jocke äger hästen på papper, men det är stallägaren som tar hand om den och hennes son som ska rida den?
Isåfall ser jag inget fel med det. Det ska väl bara låta häftigt att Jocke har en häst.
Är ju många som äger travhästar också, men de varken tränar eller sköter dem.

#99 - taskigt.

asså jag blir så trött. bara för att de är rika och kan göra i princip vad som helst betyder inte det att de kan prioritera sig själva över andra levande organismer. de jobbar mycket, reser, har två andra djur redan och bråkar dessutom, med tanke på jonnas "sjukdom". att köpa en häst mitt i allt det här är ingen bra idé. de kan antagligen ingenting om hästar, vad jag vet kan ingen av dem rida? en häst måste motioneras, precis som med hundar. de måste ridas varierat i alla fall varannan dag och jag tror inte att de har tid med en häst utöver jobb, egentid och fritid. detta är ingenting förutom fel och jag hoppas att de inser det snart och kan ge hästen till någon som faktiskt kan ta hand om den och ha riktig tid med den. jag hade ärligt talat inte haft någonting emot detta om de hade varit hästkunniga och länge velat ha en häst. men att helt plötsligt köpa den lite sådär spontant som om den är en bil är ingenting förutom orättvist.

#100 - Gillar inte hästar

Kan inte alla hästtjejer ta och chilla lite

#101 - Anonym

Jag kan noll om hästar, aldrig varit intresserad av det. Men alla människor som kan tänka logiskt förstår att detta är fel. Jämföra hundar med hästar, och sadlar med skor?! Och det viktigaste verkar vara att hästen ska ha på sig snygga saker, inte att hästen faktiskt mår bra vilket alltid borde komma först. Och eftersom dom säger minst en gång i veckan att dom har ett så fullspäckat schema, knappt har tid för att sova eller äta, dom lämnar bort hundarna titt som tätt hos hundvakt, hur fan ska dom ha tid med ännu ett djur som kräver så otroligt mycket tid?? Finns folk som lägger ner över halva sitt liv på sin häst. Och det är en jävla skillnad på att åka till stallet och ta hand om en häst några timmar i veckan och att vara hästägare!

#102 - Anonym

Media tränade alt köpta med manus. Inget förvånar längre då de kommer till detta par. Likt alla möjliga video som genomskådar varje steg de tar och lägger upp.

Hästköpet -om man inte har självförtroende måste man hitta andra sätt att hävda sig på.
Har man dessutom extremt bekräftelse behov att synas 24/7 och pengar på de, kan man hävda sig och impa på människor som tycker pengar är status. I detta fall unga följare som blir otrolig imponerade av deras inköp. Mycket är samarbeten och gratis eller reducerat pris med förmåner då de har många följare.

De vet vad som drar barns uppmärksamhet. Och de vet hur de ska impa på dessa ungar. Och de får lön och ett liv med extra allt.

#103 - Anonym

Så är de de gäller o suga ut de mesta innan tuben försvinner , o till alla er som tror de går åt helvete om dom slutar med YouTube glöm det ...i detta yrke så är de planering fler månader till och med
År likt ett manuskript

#104 - Malin

Man behöver inte rida för att ha en häst. Man ska helst aktivera den på andra sätt. Hoppas någon sätter sig på er och förväntar sig att ni ska springa på kommando.🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃

#105 - yeah

hästar är inte bara leksaker eller fina prylar, utan levande djur, och folk som inte har en aning om hästar borde kanske istället ba gå och se på en häst då och då istället för att köpa en.

#106 - Linnéa

Detta gör mig riktigt orolig!
Man kan inte bara köpa en häst för att man ridit i någon månad men har ridit några år som ung. En häst är inte samma sak som en hund.
Hoppas verkligen detta är ett skämt. Dom ska kanske sätta sig ner och prata igenom drömmar. Man blir inte DJ över en natt och man blir inte fullärd hästmänniska på nån månad heller. Jag lärde mig som ung att man bör ha minst 6 år med aktiv erfarenhet. Du ska ha ridit, tagit hand om hästar, fodrat och lärt dig allt runt om innan du tar steget och köper en häst.
Jag tror dessvärre att detta är ett spontanköp för att dom har pengar, men när dom inser jobbet och ansvaret med det hela så kommer det rinna ut i sanden och va tråkigt. Jag tror dom har sålt hästen igen inom ett år.
Stackars häst.