#1 - Anonym

Oki <3

#2 - .

Sjukt jävla dålig

#3 - Marie

Bästa låten Jocke har släppt! Tycker vi ska kötta låten så den toppar topplistorna! Bra att Jocke fortsätter vara sig själv och vågar fortsätta med musiken trots alla hatiska videos som just nu går runt på youtube och endast sprider hat! Nu visar vi vad äkta talang är!

#4 - Anonym

#3 Hej Jocke!

#5 - kalle

#4 äkta talang? hahahahahahahaahahaha, du skämtar????? han har inte gjort ett skit .creeds till dom riktiga producenterna

#6 - Anonym

#2 Varför vill du endast sprida hat? För en gång skull kan du väl bara njuta av musiken och om du har negativa åsikter kan du hålla de för dig själv???

#7 - kalle

menar #3

#8 - Alicia

Säkert Jockes gäng som är inne och kommenterar bra saker härinne. Suck

#9 - Anonym

#6

Bara för att man tycker en låt är sjukt jävla dålig så är de inte hat utan en åsikt

#10 - Anonym

#5 Jag anser att Jocke är en riktig talang. Han har känsla för musiken och det är något han brinner för. Han kan Dj:a och även om det blir fel så lär han sig av sina misstag. Alla gör misstag! Jocke kan även få ur musiken som är i hans huvud till att producera en melodi till låtarna.

#11 - Lol

Sjukt dålig hahahahah lägg ner

#12 - Hehe

Låter som alla andra låtar men hört Inget speciellt med denhär låten..

#13 - Anonym

Den är faktiskt jävligt bra!

#14 - Anonym

Jobbar i branschen. Hörde på omvägar att en stämning är på väg.

#15 - JB

Grym låt! Den bästa hittils. Ger mig gåshud... riktigt fin text. Men samtidigt sorglig på något sätt.

#16 - Anonym

#10 Lägg ner Jocke!

#17 - Anonym

#14 stämning?

#18 - Anonym

Haha älskar att han ändrade dropet efter alla exposa honom för att kopiera igen. Låter likt ändå men man hör att han har försökt ändra lite bara för att inte då skit

#19 - jessica

#10 känsla för musiken?? hahahah han kan inte ens vifta armarna i takt på sina spelningar

#20 - Anonym

Tycker den är fet. All cred till producenterna! (Noll cred till Jocke säger sig självt)

#21 - lol

Ida borde göra så man behöver koppla ett Instagram konto för att kommentera 🙄

#22 - Anonym

#10 hej Jocke

#23 - Anonym

#8 Inte helt orimligt hans gäng/vänner är här och sprider positivitet runt hans namn. Vem skulle värna om sitt jobb???? De arbetar och är vänner på samma gång. Om Jockes namn blir ner skitat drar de ner hans varumärke. Vilket på sikt genererar mindre pengar och lön att dela ut logiskt eller hur?.
Om du ser en video med J&J ser du inte dubbelt om du ser fler liknande videos. Du behöver inte uppsöka en optiker *försöker vara rolig och skojar* De är hans närmaste vänner/kollegor som vloggar samma eller passar på göra challenger eller andra liknande videos som sprider namnet vidare.
De "måste" sprida hans namn och "länka". Okej..Utöver detta fylls hans namn med marknadsförande unga fans som "jobbar" i de dolda. De jobbar upp hans låtar och videos till max på listor. Ett teamworke för framgång. De är lojala och försvarar honom i allt riktiga krigare. De taggar varandra och går ihop och skapar en president av sociala medier. Genialiskt:)
Alla länkar taggar Jocke Och Jocke länkar ingen förutom dem som är stora nog och värt att länka. De är så genomtänkt och smart:) Hatten av till framgångs sagan som sprider sig likt "virus". Grattis inget hat <3 <3 sprid kärlek

#24 - Anonym

Men snälla rara Jocke, tror du inte att vi ser på ordspråket att det är du som kommenterar? Dina 12åriga fans skriver knappast "kötta", vilket vi vet att du brukar haha pinsamt

#25 - Anonym

Rekommenderar er att Adda stoppahatet på snapchat om ni är unga ca 10-15 år❤️

#26 - Anonym

#6 "Alla ska få ha sin egen åsikt men i helvete heller att du ska få säga att du tycker annorlunda gentemot mig." Du verkar vara exakt som en människa som säger så, så antingen håller du också käften eller så slutar du tjura över att folk inte alltid tycker som du.

Du normaliserar även 'hat' när du strosar runt och kallar en enkel åsikt för hat. Finns ingenting hatiskt i den åsikten, för du kan väl OMÖJLIGT tycka om alla låtar som finns?
Det handlar inte om att folk ska låta bli att kommentera bara för att de inte tycker låten är bra, det handlar om att inte censurera och att låta alla olika åsikter träda fram.

#27 - ANON-ETT

Det här att Jocke är nominerad till rockbjörnen är så fel. Då handlar det inte längre vem som förtjänar det mest utan att hans fans tycker att "Jocke ska vinna till varje pris! För han ska minsann visa alla att trots allt HAT att han är bäst och han har förändrats" och blablabla. Även ett arrangemang som Rockbjörnen känns nu som Bollibompa, är nästan säker på att det en repris av Guldtuben fast i mindre men ändå större skala. Vad han än ger sig in i kommer han alltid ha sina fans stöd, oavsett om han platsar där eller inte - därför tycker jag att det blir så otroligt fel. Barnen tänker inte kritiskt utan dansar bara efter Jockes pipa i hopp om att göra sin idol glad.

Ok visst han drog upp fler än sig själv på scenen för att ta emot pris för sin låt, men det var ENBART - och så jävla tydligt - bara för att det skrevs överallt att han inte ska ta åt sig all cred och att fler borde få gå med honom upp. Aldrig att det var hans eget påfund, utan bara för att "bevisa" något för alla "HATERS".

Och en sak till - att hans ens kallar Anis Don Deminas roasts om honom indirekt för hat bevisar bara hans omognad och ovillighet att ta åt sig av konstruktiv kritik.

#28 - Anonym

#24 hahhhahha snälla taaack för att fler än jag fattar att det är han som skriver

#29 - Anonym

Alla som tycker till här av missnöje. Om allt är fel och icke regelrätt borde samma anmälan som olämpliga konton och inlägg med fler avvikande innehåll av Youtube kanaler gå att anmäla om man tycker att saker inte följs korrekt. ????
Då behöver man inte yttra sig på sociala medier. Om du har rätt i din åsikt styr då regelverket resten.

#30 - Sofia

Tycker hans musik är bra, men fel att han är nominerad för han jämfört med de andra är ju bara nykläckt färsking. Ja visst han har säkert kämpat med musiken men anser de andra är mer vördiga än han. Han har släppt 3låtar var av de 2första är jävligt bra o nu hans sista lever ej upp till mina förväntningar iaf. Har du lycakats med en låt så ska nästa låt överträffa den gamla men de lyckades han ej med nu. Hade han varit smart hade han släppt denna först ,sen all i need och nu adtictin så hade iaf jag gjort.

#31 - Anonym

Varför säger Jocke och Jonna att ''de inte tänker svara på något hat'', när det mesta inte ens är hat utan bara ren och skär sanning? Allt som kommit fram genom Anis videos t.ex, de svarar ju inte på någonting av det? Tycker det hade varit bättre om de bara svarade på alla misstankar osv som kommit upp istället för att ignorera det.

#32 - Anonym

Så sorgligt att han själv är här inne och kommenterar, #2 "Marie" asså dör hahaha. Tråkigt också att de som faktiskt proddar osv låter jocke ta all cred? Som ngn redan sagt, han kan inte ens vifta med armarna i takt till sina egna låtar, omöjligt att någon med så liten känsla för musik skapat något som låter så pass bra som detta. Hoppas ngn stämmer för plagiat också!

#33 - Anonym

Dom sjunger ju inte ens

#34 - Herr H

Nja, vet inte vad jag ska tycka... lämnas bara med frågor. Plus att detta var återigen ett inlägg om Jocke...

#35 - Anonym

grym

#36 - Anonym

Finns det nåt mer cringe än när Bente mimar till låtar på sin story ahahahhaa

#37 - Anonym

Hydra är så fucking snygg take a moment
synd att han har en flickvän fan vilken tur hon har🖕

#38 - Anonym

#37 Haha så snygg är han verkligen inte...

#39 - Anonym

#26

HERREGUD jag säger vafan jag vill det är en åsikt om en låt och inte en person SNÄLLA NÅN !! Yttrandefrihet har du någonsin hört talas om de eller? nej tydligen inte

#40 - Anonym

Vad är linn ahlborgs blogg för skämt ? Hon är alltså i marbella sen en vecka tillbaks och har inte uppdaterat _en_ _enda_ gång

#41 - Anonym

Jocke förmedlar hur han blir startracktet av hur "hans" låt spelas de som inte fattar bakom kulisserna med små följare gå in på hans snapchat. Där anser han sig själv vara så stor. Fast han vet de gör honom musik varje gång offentlig.

#42 - Anonym

Snapchat har blivit den bästa inkomstkälla att ragga lätt manipulerade haket att förse sig och ragga småttingar för att bli känd. Lägg på filter och ge gulliga emijos å du har dem

#43 - Anonymi

Känns som han har svikit youtube.... jag saknar när han var mer vanlig o gjorde pranks... nu är det bara snobbigt o välgjort o bara massa låtar.....

#44 - Anonym

Till alla youtuber. Adda alla vänner be dem sprida era namn. Anlita folk att uppdatera om er tagga och sprida ge tävlingar som muta. Be dem filma och lägga ut samma fast olika fast från samma tillfälle. Be dem dela allt ni gör gärna dubbletter. Och sitt på snapchat 24/7. Mata ert namn å era liv kör bara. Ta söta bilder 24/7 oavsett ålder ni är i bara köra på de är så de funkar. Gör snapchat i allt ni gör dela med allt och skit i de du sa dagen innan. Unga finns där ute ni når dem så kör nu in och var där all vaken tid. Å be under icke vaken tid någin annan lägger ut. Kom igen.
Så ska ni se ni får mer visningar och popularitet. Anlita folk som nämner era namn hela tiden #spamma jämställdhet.

#45 - Mims

Kan inte alla gå in på chainsmokers insta och kommentera att de borde stämma Jocke?

#46 - Anonym

DET HANDLAR INTE LÄNGRE OM SPONTANA LIKES. DE HANDLAR OM FÖLJARE. DE HANDLAR OM MANIPULERANDE LIKES.
VI PRATAR PARTIE OCH FÖJARE.
HAR DU FÖLJARE FÅR DU ALLT OCH DE BEHÖVER INTE PRESTERA MYCKET FÖR ATT ÅSTAKOMMA EN HEMMA VIDEO MESTADELS AV SIN UPPLADDINGAR FÖR ATT GÖRA VINST. INGEN MER KAVLITE AV CHALLANGER VISNINGAR AV ATT SMAKA GODIS ELLER BARA BABBLA BORT TID OCH BERÄTTA SAKER ANSER MAN HÅLLER INOM FAMILJEN FÖR ATT FÅ SJUKA SUMMOR PENGAR FÖR SAMMA VIDEO SOM ÖVRIGA PÅ YOUTUBE. ATT J&j ENS SÄGER DE GÖR TRÅKIGA VIDEOS DÅ DE INTE ÄR INBLANDAD I DRAMA. NO SHIT JOCKE. STÖRSTA PERSON AV DRAMA OCH SMUTS PÅ BLOGG OCH YOUTUBE TILL NU? DE VET DE KVITTAR VAD DE LÄGGER UPP SÅ TITTAR BARN. SEDAN HAR JOCKE VART ETT KRÄK PÅ MEDIASÅ HAN SKA INGET SÄGA. INGEN SKILLNAD. DE DEM INTE VILL HA ÄRHÖGREÅLDER AV ÅSIKTER. DÄRFÖR SÄNKER DE GARDEN OCH GÖR EN LÄTT INKOMST I HEMMAMILJÖ VID KÖKSBORDET OCH SPELAR IN. ELLER VLOGGAR, DE TJÄNAR MASSOR PÅ ER TITTARE. DE KAN GÖRA MER PÅ GRUND AV ER SOM TITTAR. UTAN ER INGA PENGAR. SÅ OM NI HAR FÖRÄLDRAR SOM INTE HAR RÅD ATT GÖRA ELLER KÖPA SAKER, HELT NORMALT. DE ÄR VÄLDIGT SÄLLSYNT MAN KAN KÖPA ALLT MAN PEKAR PÅ OCH GÖRA ALLT UTAN PENGAR. PENGAR STYR BARN. OCH HAR MAN PENGAR KAN MAN GÖRA MYCKET, MEN DE ÄR VERKLIGEN INTE ALLT.TROR NI ERA FÖRÄLDRAR KAN FILMA LÄGENHETEN, GÅ RUTN PÅ STAN OCH FILMA, GÅ PÅ DJURPARKER, HYRA BADHUS UTAN SAMMARBETEN OCH KUNNA BETALA DETTA? ATT SITTA HEMMA OCH SPELA IN FÖR ATT FÅ INKOMST LÅGT DÅ NI VISAR EN BILD PÅ HUR PENGAR INTE SPELAR ROLL, OM DET INTE PASSAR KÖPER MAN EN NY. ELLER KÖPER EN KAFFEMASKIN FÖR HUMÖR. ELLER..SJUKA SAKER NI LÄGGER UT VAFÖR. BLIR ARG HUR NI FÅR UNGA SE PÅ LIVET. HOPPAS NU JOCKE OCH JONNA FATTAT VAD FAN DE SÄNT UT OCH TAR ANSVAR OCH FATTAR ALLT OCH JOBBAR FÖR EN BÄTTRE MILJÖ ELLER SLUTAR MED YOUTUBE

#47 - Linnéa

Tycker låten är som vilken som helst, inget som helst speciellt med låten. Tycker att låtarna bara blir sämre då jag tycker att All i need är den bästa låten han gjort.

#48 - Anonym

För att bli stor. Fixa en intern youtube familj att samarbeta med som Jocke.

#49 - Anonym

I år kopierad musik å boksläppt sammarbeten. Nästa????

#50 - Anonym

spelar ingen roll om den är bra eller inte, oavsett har jocke inte producerat den och den är ren kopia av chainsmokers, hoppas han blir stämd för plagiat eller nåt

#51 - Anonym

Håller med dig #43. Saknar när dom bara gjorde pranks och när dom filmade sina videos och vloggar själv. Dom kan inte ens sitta och spela in en testar video utan att de ska ha en kameraman som försöker hålla kameran stadigt. Saknar när det bara var Jocke och Jonna och inte massa andra runt omkring..!

#52 - anonym

men vafan han suger ju, varför i helvete gör han låtar, eller vadå gör andra gör ju jobbet åt han...

#53 - Anonym

#21 så sant

#54 - Haters gona hate😜

Bara jag som kollar på den här bloggen för att se dom senaste yt nyheterna och inte för att hata?? Varje gång jag läser kommentarerna så står det nästan bara hat. Hat på hat på hat. Vissa människor har inget annat för sig tydligen och skriver hat istället. Så jävla sad för dom människorna #nolifers. Ni haters kan ju alltid önska er ett block med penna i julklapp och sitta och skriva ner era känslor och hatiska åsikter där😂😂

#55 - Anonym

#54 Jag menar haters GONNA hate på namnet hehe.....😬😬

#56 - Anonym

Hur mycket har Jocke betalat dig Ida?

#57 - Anonym

*Jocke släpper en låt i sitt namn som han ej gjort själv

#58 - Anonym

Om man inte går ifrån offentligheten efter läckt en en porrfilm eller och väljer posera i sexuellt av syfte på sidor man betalar för att få se. Då kan man göra vad som helst. Man kan få pengar på annat sett och börja sin karriär . Och de gör ni nu men era val för två år sedan är smutsigt. Svårt att förbi se med så mycket oförstörda barn runt er.

#59 - Anonym

Märks när Jocke själv kommenterar här, haha. Nej jag tänker inte "kötta" låten för att du ska få någon typ av bekräftelse. Gillar inte ens sån här typ av musik

#60 - Anonym

Otroligt pinsamt hur Jocke och antagligen hans vänner sitter och kommenterar här på bloggen. Förstår ni inte hur jävla uppenbart det är att det är ni? Men sluta inte för all del; det är otroligt underhållande!

#61 - Anonym

Bente blev tydligen precis misshandlad

#62 - e.

"Bästa låten Jocke har släppt! Tycker vi ska kötta låten så den toppar topplistorna!" hahahaha Tjena Jocke! du hänger här ofta va?

#63 - Person

Jag tycker låten var fet bra men... det är inte Jocke som har gjort den. De riktiga producenterna bör få kred. Jocke har ju inte gjort ett skit, såsom det ser ut nu har han inte gjort något uttallande om det då. jag tänker inte lyssna på den vill inte ge han kred eller pengar. XD Aja bäst han lär sig DJ:a och slutar lura barn!

#64 - Anonym

#61 så som hon beter sig var det bara en tidsfråga innan de skulle hända

#65 - Anonym

JOCKE ÄR DET DE MUSIK SKA HANDLA OM???? Ska folk lyssna på dina låtar för att bevisa att hat inte kan stoppa dig? Folk ska alltså lyssna för att du ska få bekräftelse, inte för att dom är bra? Du är så jävla störd så man blir rädd

#66 - En musikskapare

Kära Jocke. Om det viktigaste för dig är att hamna överst på topplistorna, och du ger ett starkt sken utav att det är så, så gör du inte musik av rätt anledning.

Folk spekulerar fram och tillbaka angående hur stor del du faktiskt bidrar med i musikskapandet, men hade du brunnit för musiken "på riktigt" så hade det viktigaste varit att göra låtar som ligger sig varm om hjärtat. Såklart att du får bli glad att folk uppskattat låtarna, men det är inte det som sker just nu...

#67 - Anonym

Var det inte Jocke som skulle sluta försvara sig mot kritik? I senaste videon sitter han i 4 minuter och försvarar sig xDDDDD :PPPPPPPP

#68 - Anonym

HAHHAHHAHAHSHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHH ge mig luft igår skrev en person här på bloggen att deb sakna att Jocke och Jonna filma själv och nu idag säger Jocke i sin nya video att dom saknar att filma själv 😂😂😂😂😂😂😂😂 Jocke måste sitta här dygnet runt

#69 - Anonym

# 65 Han har hybris och narcissistiska beteede. Blir så trött på denna självupptagna människa. En hel video har han lagt upp nu med 2 statister. Vid namn Danjal på ena sidan och sin fru på andra. I mitten sitter egot och pratar och pratar och pratar, så less på denna röst.....
Hur fan orkar folk runt honom vara i hans närhet. de är bara han han han hela tiden.

#70 - Anonym

Här är beviset att låten är en ren ripp off. Skäms NineTone! Skäms!
https://youtu.be/F6a2usElNIE

#71 - Anonym

Dålig låt! Roligt för Jockiboi dock att hans 8-åriga fans avgudar honom och gör vad som helst så att han kan få sin dagliga dos bekräftelse...

#72 - Anonym

#70 Kollade på videon. Faaaan vad pinsamt för NineTone att ge ut det här!

#73 - Anonym

# 14 hur går det med stämningen???????

#74 - Anonym

Är det någon som vet vad The Chainsmokers verkligen tycker om låten då inte Jocke närvarar?

#75 - Anonym

Bente har blivit misshandlad enligt hennes mystory

#76 - Anonym

#75 gött! :)

#77 - Anonym

#73 Det går säkert bra. Det tar ett tag att formulera en stämningsansökan som kommer att lämnas in mot Ninetone

#78 - Anonym

På the chainsmokers insta har några vart in och skrivit att Joakim Lundells låt är en kopia av deras låt.

#79 - Anonym

#75 härligt :)

#80 - Anonym

Linn ahlborg har hon opererat brösten? Kolla hennes senaste vlogg i början. Hon har aldrig haft så stora och formadd. Jämför med videos/bilder. Hon går på p-piller sen 2 år sen, de skulle inte påverka något nu.

#81 - Linne

Vem är den blonda tjejen på bens snapchat? Det är inte my.

#82 - Anonym

#14 stämning? Finns det någon källa ifrån vem vilka som ska stämma ninetone?

#83 - Anonym

#68 FUCKING DÖR HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHHA la också märke på det men det är ingen nyhet om att han Jockiböi sitter här inne om dagarna 😂😂😂😂😂😂

#84 - Anonym

78# Där är många som har skrivit till deras instagram om att jockes nya låt är lik en av deras.

#85 - Anonym

https://youtu.be/gWVkm-yn7YY

#86 - Anonym

Jockes snapchat. Vill som alltid tacka mitt underbara team bakom denna låt och Arrhult som varit med och skrivit text och melodi samt Daniel Gidlund för hans underbara vocals. Tror vi testat 15 olika personer innan vi hitta Daniel haha. Skriver Jocke

#87 - Anonym

https://www.svtplay.se/klipp/11334394/arrhult---satsar-pa-internationell-karriar
In och hylla dessa två unika vackra individer. Vilka proffs de är wow. De ska ha enormt mycket creed för dessa låtar. Hoppas deras namn får glänsa och hamna högst upp på listorna i världen snart de förtjänar verkligen all uppmärksamhet för allt arbete de gör. All kärlek till Arrhult ni äger ♡♡♡

#88 - Anonym

#87 helt otroligt att jocke har mage att kalla sig producent. Kolla på dom här tjejerna, dom är mer producent och mer musikaliska än vad jocke nånsin skulle kunna försöka bli. Synd att man inte kan köpa talang jocke :)

#89 - Anonym

jävla pajas! Snubben tillhör ju inte Sveriges intelligensreserv....

#90 - Anonym

Oh he want something just like this

#91 - Anonym

Oh he want something just like this

#92 - Anonym

Vem är det som sjunger denna?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com