Jocke bryter kontakten med Ben Mitkus

Ben Mitkus har vid flera tillfällen sagt att Jockes spökvideos är fejk och att Jocke inte producerar sina egna låtar vilket Ben menar är på skämt.
 
Nu är Ben förvånad över att Jocke valt att blocka honom på instagram och facebook eftersom Ben alltid funnits där för Jocke och gett honom rådgivning. 
 
Jocke valde dessutom att kontakta Bens skivbolag Universal (som tillhör Jockes skivbolag Ninetone Records).
 
Universal ber Ben att sluta prata illa om Jockes musik och Ben tolkar det som att Jocke försöker få Ben sparkad från Universal. 
 
 
 
#1 - Wow

Wow.

#2 - Anonym

Många saker som tyder på att det är Jocke, men fortfarande inte säkert?

#3 - Anonym

Axel dillner är en våldtäktsman!!

#4 - Anonym

Axel dillner våldtog Hampus flickvän.
// nära vän som är jävligt trött på att äckel kommer undan!

#5 - Jonte

Hörde att polisundersökningen lades ner mot Axel. Jävla icke-existerande svenska polisväsendet är! Varför kommer sånna äckel undan? Wtf!?!

#6 - Anonym

Det här stämmer inte!! Det är Vlad han pratar om! Kolla Vlads MS!

Svar: Nej Vlad skojar bara :)
svenskayoutubers.se

#7 - Anonym

Vem är Axel Dillner?

#8 - Anonym

#6 Sen när håller Vlad på med musik? Han är verkligen inte signad till ett skovbolag iheller? Tro inte på allt du läser för Vlad måste ju skämta isåfall

#9 - Anonym

Obehagligt . Face on face off. Som en skräckfilm

#10 - Anonym

Kolla va ben la ut på snap är han rädd?

#11 - Anonym

vem fan är axel dillner?

#12 - Anonym

Vaddå ben tolkar det som att Jocke försöker få han sparkad? Han försöker ju få han sparkad så det är ju knappast nåt som ben bara tolkar det som?

#13 - Anonym

Varför försöker du vända det hör till jockes fördel?

#14 - Anonym

Varför ska Jocke kontakta Bens skivbolag för att be han att vara tyst. Helt klart för att sabotera för Ben. Annars hade han ju bara bett Ben privat så som han gjort med alla andra kanaler. Dessutom att flera youtubers skickat in klagomål till hans kontaktperson samma dag? Försök inte att vända detta till Jockes fördel. Jocke försöker tydligt förstöra för Ben nu.

#15 - Anonym

vem är axel dillner?

#16 - Anonym

Vem i hela friden är Axel dillner? Kan nån vänlig själ svara på det???

#17 - Felicia

Jocke skäms ju inte ens? Hahaha säkert hela gänget som sitter inloggade på hans instagram och tar bort ALLA kommentarer. 200+ kommentarer som är på Bens sida har försvunnit inom loppet på 15 min. Hur länge tror människan att hans falska fasad ska kunna hållas uppe genom att ständigt leka offer och radera allt som bevisar hans riktiga jag? En läskigare människa får man leta efter, jag tror varken vi eller han förstår hur stora psykiska problem han har. Sorgligt. Det värsta är att oavsett hur många och vad folket skriver åt och om honom kommer det aldrig gå in i hans huvud för hans lögner har gått så långt att hans hjärna själv tror på dom. Att han är en ny människa, en bra människa som står emot hatet. När det i själva verket är tvärtom.

#18 - anon

Jocke är en sådan smutsig människa. Hierarkin som pågår är helt sjukt.

#19 - anon

#17 👍👍👍

#20 - Anonym

Jocke är dum i huvudet han ska leka fin och att han är så bra och att han bryr sig om djur. Han skulle aldrog gjort det om det inte var på film! #mitkusarmyforlife

#21 - Anonym

Det är antagligen Tova Helgesson

#22 - Anonym

Han blockar Ben, och försöker få han sparkad från Universal.
Och i samma veva tar hem Anis, som har roastat honom tre gånger.

Hm. Vad försegår egentligen där uppe i hjärnkontoret på den där snubben? :)

#23 - Anonym

Skräckfilm

#24 - Anonym

och nu har han stängt av sitt kommentarsfält... haha

#25 - Anonym

Kommentarsfältet inaktiverat på Jockibois insta. :)))

#26 - Anonym

#21 Tova håller inte på med musik! VAD FAN SNACKAR DU OM!!!!!!

#27 - Anonym

Haha har ni någon källa på detta? Asså haha de är ju helt vanliga människor som gjort denna konversation och skrivit ben och joxked namn. Snälla ungar tro inte på allt ni ser

#28 - Elias

Jocke har väl ninetone som skivbolag? Kanske helt ute och cyklar

#29 - Anonym

#28
Ninetone ägs av Universal.

#30 - Anonym

Jockiboi har valt att inaktivera sitt instagramkontos kommentars fält. Vilken soppa. Stackars Arrhult som ska stå inför hemma publiken imorgon. Dom är så värd all kärlek. Hoppas verkligen de får publikens jubel imorgon. Arrhult<3 och Ben Mitkus <3 peace

#31 - Anonym

Kan du ovanför typ...chilla?

#32 - Anonym

Bullshit om att Joakim har förändrats när det är tvärtom. Om att man ska sprida kärlek när det är han som tog hans psykopat bror till rampljuset så fort han gav dom uppmärksamhet. Killen har problem och lurar sina fans om att han är en sån bra människa. Jocke kommer att gå ner för eller senare. Hans fasad kommer att speglas sakta men säkert.

#33 - Anonym

Haha Jocke är väl avis för att Ben faktiskt kan göra musik....

#34 - Anonym

Dags att avfölja jockeboi, håller tummarna för att fler gör det samma. Inget normalt beteende

#35 - Anonym

Vem minns hunden i Japan den Jocke och Jonna gjorde "allt" för. Dem sa att den fick en annan ägare visst någon köpte den, men till vad till att plåga den, sälja den, utnyttja hunden för pengar? J&J har aldrig ens nämt den hunden när dem kom hem efter det. Vad kommer hända med getterna samma sak dem kommer kanske göra videos när dem snackar med " folk från hotellet " varför? För att hjälpa djuren? För att göra någon skillnad för djuren? Nej! För att bli uppsatt som en person som alla ska tro har världens största och finaste hjärta? Och så klart det blir nog 2-3 kanske videos om getterna och 2-3 videos betyder pengar i deras plånbok. Och adoptions videon om dem var seriösa med att dem tror att dem kommer få ett barn för att dem som håller rättegången i ett annat land? Tror j&j att dem kommer säga " ni har bara gjort en po**fil* men du Jocke säger att det var ett misstag men ändå gör din flickvän Jonna en s*ri* video men det var nog också ett misstag och att Jonna var en scandal beauty modell och Jocke som var alkoholist ni har blivit nya människor hör får ni ett barn"??! WTF då är dem trögare än jag vet inte vad. Och ni som tror på Jocke och på allt han säger. Han försöker hjärntvätta folk (10-13 åringar ) med metaforer och "komplicerade ord" som låter bra som inte har något att göra med det han gråter om på Snap! Jocke varsågod blocka mig för att jag ger dig kritik och skriver mina argument. Men om du inte tycker så kan du ju svara med vettiga argument istället för att blocka alla. Bara för att någon skriver vettiga saker som du är rädd att folk ska se måste du inte blocka! Som ex du säger att din engelska är dålig men när någon skriver "din engelska är inte så bra" så blockar du personen och lägger ut på Snap - Skriv att jag inte har bra engelska då får ni en block och det gå på ett klick, piff så är ni borta från min... och Jonnas youtube kanal! Youtube var bättre förr då fanns det inte många stora youtubers och jag hade inte konkurrens är vad du egentligen menar eller hur Joakim?

#36 - Emma

Ahahah jocke tror verkligen att världen kretsar kring honom. Snart kanske en till person ansluter sig till deras gång eftersom att det nuvarande inte hann ta bort alla kommentarer som inte var enbart positiva för jocke. Synd att han inte hanterar något professionellt och har samma beteende som en tioåring. Längtar tills alla inser all bullshit han håller på med lol, han bevisar bara gång på gång att han inte förtjänar sina lojala följare genom att ljuga för alla.

#37 - Anonym

Haha ben lär vara slut som artist vilket djävla pucko ...kan inte behålla brudar eller kontrakt ...ben är faan bara för mycket

#38 - Anonym

#37 då var jocke på plats och kommentera?

#39 - Anonym

Haha de tror du ...nää du lilla varelse är här inne o kollar upp vissa saker
Samlar lite fakta förstår du
De kommer snart ett reportage om denna blogg

#40 - Anonym

vem e axel dillner

#41 - Anonym

#37#39 har du skrivit båda kommentarerna? Och ska göra ett repotage om bloggen. De du precis gjorde var att trycka ner Ben

#42 - Anonym

Ojoj, kärleks spridaren Joakim är igång igen med att förstöra karriärer..

#43 - Anonym

# sanningen svider

#44 - Anonym

Jocke är en tickande bomb

#45 - Anonym

Ben får skylla säg helt o hållet själv bryter man avtal inom branschen är man rökt

#46 - Anonym

Fattar inte hur jocke kan syssla med så mycket skit utan att det drabbar honom själv? Han om någon borde ju INTE kunna sänka kanaler eller förstöra genom att gå bakvägen genom ett skivbolag för att sänka någon annan. Förutom hela hans barnaskara av fans finns det verkligen någon vuxen människa som litar på och tycker att han är god? Hur kan alla företag missa vilken skit han är? När ska hans kanal sänkas pga all skit han har gjort mot andra?

#47 - Anonym

Ja du de finns en hel del vuxna som följer Jocke ...och i detta fall så har ben skrivet på ett kontrakt gentemot sitt skivbolag som han har gjort kontraktsbrott på ...som i sin tur har blivet en massa små kids som skriver hat i liknade ....en sak finns de pengar o tjäna så är de en massa intressanter som står bakom pengar styr allt

#48 - Anonym

det är ju roligt hur jocke lägger upp ungefär 70 (jag räknade...) snaps om hur han är offret. Han säger att han inte gjort detta och att han "aldrig tar åt sig" men då behöver han väl inte försvara sig med 100 snaps eller?

#49 - Anonym

Vem är Axel Dillner??

#50 - Anonym

Vem är Axel Dillner??

#51 - Anonym

Vem är Axel Dillner??

#52 - Anonym

#48
Han försökte väll stoppa bens fjantiga
Arme som bara förstörde ännu mer för ben
Tyvärr så är de för mycket hat på nätet
Hade dessa småbarn inte skrivet en massa
Skit så kunde de säkert har tystas ner
På nått bra sätt men hans följare har en
Stor del i att de kommer gå åt helvete för han sorgligt men sant ...stora bolag
Skivbolag är inte o leka med ...som man bäddar får man ligga

#53 - Anonymi

Det är ju tur att jocke höjer kvinnohatare som raed o crille t skyarna o fortsätter ha kontakt m chrille men bryter m en som inte har gjort honom något!!!!! 😠😠😠😠😠

#54 - Bb

Vem är Alex dillner?

#55 - Anonym

Det är inte Jocke!? svårt att fatta!? Jocke är inte med i samma nätverk som ben!? Jocke är med i ninetone och ben i universal

#56 - Anonym

#55 nineton ägs av universal, sen finns ddt väl ingen annan youtuber som är producer som ben skojat om vad jag vet?

#57 - Anonym

Såå, är det bara jag som ser allt som att Jocke försöker rikta alla problem till att de är Bens fel?
Tex. att han fått massa hat pga Bens skämtvideo. Men han fick ju hat redan innan den videon.

#58 - Anonym

stackars jocke. falskt anklagad o allt. jag gråter floder :(((( lol.

#59 - Anonym

Du förstår nog när du blir äldre...
Men de är skivbolaget som drar i trådarna
O ben har gjorts säg skyldig till avtalsbrott vilket säkert inte jocke
Har någon inverkan på ....ben har förmodligen fått varningar innan . O hans följare gjorde inte saken bättre ...ben har skitet i de blå skåpet ..kan man säga

#60 - Anonym

Du förstår nog när du blir äldre...
Men de är skivbolaget som drar i trådarna
O ben har gjorts säg skyldig till avtalsbrott vilket säkert inte jocke
Har någon inverkan på ....ben har förmodligen fått varningar innan . O hans följare gjorde inte saken bättre ...ben har skitet i de blå skåpet ..kan man säga

#61 - Anonym

https://youtu.be/5BwsA6X81u0

#62 - Anonym

Jockes snapstory är så patetisk så det är inte sant. Han är så sjukt manipulativ, och skriver verkligen vad som helst för att komma undan lindrigt. Bullshit att han vill ta ansvar och stoppa hatet. Det är ju han som sätter igång shitstorm på shitstorm, och när han blir kritiserad avfärdar han allt som hat eller mobbning. Kan inte vänta tills hans armé av 11-åringar vaknar upp och inser vem han verkligen är.

#63 - Anonym

Jag tycker om både Ben och Jocke. Men i detta fall tycker jag att Jocke har rätt.

#64 - Anonym

Håller med GILLAR dessa två på olika sätt. De som är sorgligt är hur Ben får galet stora konsekvenser och inte andra chans. Något Jocke predikar ALLA ska få. Som få människor fått i verkliga livet förutom Jocke.
Lite som katt med nio liv. Oavsett hur grova fel man begår eller gör blir det inga konsekvenser. Konsekvenser som markera du har förbrukat din chans att utvecklas inom denna bransch. Respekt sker inte över en natt då återfallen vart för många de kommer ta tid och granskas.
Jag gillar Ben och tycker han är enormt duktig och är en duktig musiker. Han har överbevisat hur man reser sig igen och eftersträvar sina mål och drömmar efter IDOL auditionen. Mycket imponerande och kräver hårt arbete. Han gör allt själv och sliter som ett djur.
Luften gick ur då man finner i kommentarsfältet under Bens video
hur Cluless snabbt skrev (i stil med) han önskar han sabbat för Ben, sedan tog bort den meningen gör en så uppgiven och ledsen att han har detta hat inom sig att vilja sänka folk om han inte tänkt om en extra gång. De får en tro på hat och falska lyckönskningar om kärlek på nätet är UPPBLÅSTA STORA FASADER med stora ord om stoppa hatet. Men okej bra han valde ta bort de fast hans åsikt kom ut.
Jag hoppas Jockes nya person kan vända allt hat, de behövs. Kärlek till alla.

#65 - Ella

Kan någon snälla svara på vem axel filmer är? Det kommer inte upp något när man söker på hans namn

#66 - Hannah

Hoppas verkligen Jocke söker hjälp snart. fattar inte hur han kan vända hela detta till att det är synd om honom och att HAN ska ha en ursäkt? Fy vilken människa.

#67 - Emma

Vem menar Fellsis på twitter???

#68 - Anonym

#67 jag kollade upp hennes fb på hennes vänner, tror det är Ben (kan ha fel, men han syns inte med i hennes vänlista där) men Jocke är hon vän med där så han är det inte.

#69 - Anonym

#68 lär ju vara Therese om ni kollar vad Felicia tweetade som hon menade upprörde personen.

#70 - Anonym

Bara en kan fixa det här och det är legenden hydra!!! Stoppa Jocke och hjälp ben att bli större än jocke, alla tar och försöker se till så Jocke får 3 dislikas extra bara för man kan
!

#71 - Anonym

JAg tror det är MAnfred

#72 - Anonym

JAg tror det är MAnfred

#73 - Anonym

https://youtu.be/GUjoDFypKVE
Ny video från Ben

#74 - Anonym

Jocke är inte lika bättre än Ben. Jocke, vad hände med att sprida kärlek? 😊

#75 - #BortMedYtDrama

Drama hela fucking tiden ASSÅ PÅRIKTIGT KAN FOLK LÄRA SÄG ATT TA SAKER PRIVAT, DOM ÄR VUXNA O DOM BETER SIG SOM 13 ÅRINGAR SOM BRÅKAR ÖVER NÅTT LITET ASSÅ DET RÄCKER NU MED YT DRAMA! Kan Ben o Jocke snääääääälla ta detta privat så slipper det bli så mycket hat o alla ska säga sina åsikter om detta bråk?

#76 - Anonym

Man vill bara gråta hur svenska youtube community ser ut. :( Så länge de försiggår maktmissbruk kommer Youtube i Sverige falla sönder och många kommer få sina drömmar krossade. Lackar ur.
Hur kan hat alltid vara felvinklad och hur kommer det sig att samma personer blir utsatta?
De kan vara obefogat men de kan också vara attityden och nonchalans från youtubern.
Hur kommer det sig att flera stora youtuber klarar sig undan blåsväder? Som aldrig blir rostade? eller hamnar på nyhetskanalerna? De finns många med bra energier och duktiga kreatörer som fixar behålla fötterna på jorden fixar vara stor samtidigt behålla respekten och tacksamheten för sina följare. De levererar vuxet om inte noll hat på sina kanaler. De vet för alla vet att minderåriga lever andas Youtube, de är inget nytt. Dom tänker till vad de sänder ut de har inte hybris och gör sitt.
De är stor skillnad

#77 - Anonym

Så jävla patetisk Ben är alltså... drama med allt o alla.

#78 - Anonym

#67 #69 felicia skrev att denna person tagit bort henne från facebook, men hon och therese är fortfarande vänner där

#79 - Anonym

Personen Felicia twittrar om kanske är Moa?

#80 - Anonym

Nu hoppas jag Ben skippar denna Jocke helt. Låt han ite komma in i ditt liv mer. Du är så stark som orkar vågar gå emot Jocke och hela hans gäng själv som är betydligt mycke äldre än dig. Du är bäst Ben glöm aldrig de. Du är dig själv och de är de alla älskar humana vacker människa med hjärta på rätt ställe.

#81 - Anonym

Hoppas verkligen bolaget reagerar nu ...

#82 - Anonym

Låt inte Jockiboi manipulera dig.
Vill inte se dig så här ledsen mer. Bästa Ben. Maktmissbruk måste få ett slut på youtube
Ingen ska bli behandlad på detta sätt

#83 - Anonym

Jockes vuxen gäng bedriver massiv mobbing. BEN MITKUS STÅR SJÄLV. Vad fan sysslar ni vuxna med. https://youtu.be/pJukna5qRE4
Danjal skäller ut Ben på snapchat

#84 - Anonym

Jocke försöker bara dölja att han är en osäker och omogen 31-åring. Han borde inte få ha en Youtube kanal eftersom han bara vill skapa drama och skit genom att fortsätta med sin pissiga kopierade musik! Hoppas detta äckel försvinner

#85 - Anonym

att jockiboi ens skriver "han blandar in barn i drama" får mig att vilja spy..
vem fan tror han att han är? jesus?
är det inte han som hängt ut folk på snapchat och youtube, gråtit ut på snap till sitt barnfölje om saker som inte har med dom att göra, gapat att han ska sluta på youtube stup i kvarten om någon säger något han inte gillar eller kritiserar honom pga att han vill få en liten egoboost av sina barnfans som gör allt för att dom ska fortsätta och det värsta; gråtit och skrikt att han ska begå självmord, allt framför barn.

#86 - Anonym

ben skämtade om jocke och enligt bens screenshots gillade jocke videon med nallebjörnen, så man får göra allvarliga videos där man bevisar att hela jockiboi är fake men om man skojar om något om jocke så jävlar ska man sänkas och ens karriär ska bli förstörd.
och danijals snaps... pinsamma
"man ska tänka 10 ggr innan man lägger upp en video" är inte han typ jockibois manenger? kanske borde ge de rådet till jocke istället.

#87 - Anonym

Om de e nån här inne som verkligen känner
Ben.. så ska han ringa bolaget omg.

#88 - Anonym

#79 det är inte Moa heller. Dom är vänner på fb som jag kan se iallafall

#89 - Anonym

!!OBS!! Omyndigförklara jockiboi innan det är försent!!

#90 - Anonym

#90
Tycker vi börjar med dig först
IQ fiskmås

#91 - :)

Era jävla äckel snaggas som äger denna blogg ba dra er k väggen snälla :)

#92 - Anonym

Ojoj vilken stjärna anis don demina är. Ny kungen på youtube lätt.
Äntligen en vuxen smart människa har entrat youtube scenen. De har gått för långt och uppmärksamheten ger hybris. Bråkar på sandlåda nivå över snapchat säger att ni är vuxna och mogna jaja. Se och njut Anis nu. Dessa människor bleknar https://youtu.be/mhW5tSrJ6K4

#93 - Anonym

#77 Jag hoppas du förstår att det är Jocke som skapat detta? Och det är han som hamnar i flest draman. Och det är inte pga att han är en stor YouTuber. Titta Therese, hon är aldrig i drama och är stor. Det har med Jockes personlighet att göra och hur han ser på saker och ting. Han har fel i detta och hoppas djupt att han snart förstår det och skaffar riktig hjälp!

#94 - Juu

Hur dumma är ni?? Jocke har ju inget med detta att göra?? Det är ju skivbolaget som har agerat och ben som brutit mot kontrakt!!!

#95 - Thilda

Jockeböööi har gått för långt. Man förstör inte för andra. Omogenheten slår igenom så det skriker om det. När ska hans fans se detta och agera? Ben har kämpat för att komma dit han är, Jockeböööi glider på en räkmacka, genom att inte göra någonting själv, han låter andra göra hans skitgöra. Som vanligt.
Tragisk människa. Han är inte värd ett vitten i mina ögon, och jag hoppas andra ser det nu också.

#96 - Anonym

sätt dig ner ben fikus

#97 - Anonym

Inget hat. Undrar bara hur Joakim Lundells tankar går. Han påstår nu att han inte hänger ut personer på sin kanal,insta eller fb. Han glömmer att han pepprar sönder snapchat där är hans nya forum att gå lös i hundratals snapchat per dag. Och att Bens #haschtag skulle vara värre än alla #haschtag han skapat och alla följare han har som går in på andras videosar och haschtaggar Jocke och hotar
Jocke om någon har en armé mini soldater som sprider hat på nätet. Hur många youtuber har inte nämnt att hans armé pallar ingen därför inte nämner Jocke. Makt och fulspel bakom kulisserna.
Jocke står upp för sig med flera vänner som också utöver hans följare ska jiddra samma. När andra youtubers står upp för sig själv då är de fel. Att Danjal spelar in med Kalle anka röst något han anser viktigt, snälla är detta ett skämt. Är snapchat jocke och jonna ab länk att nå ut och göra sig hörd? Att kommunicera what???????? Detta löser inget ger bara mer hat. En åsikt inget hat som sagt.

#98 - asda

Kolla Ben's nyste video. Nu har allt tvärvänt mellan Ben och Jocke. (Knepigt...)

#99 - Anonym

Det börjar kännas som om Jocke börjar tappa sin makt som han hade innan och jag tror de gör honom rädd. För ett år sedan var han vän med de flesta svenska youtuberna. Många var till och med bjudna på hans och jonnas bröllop men nu har han bara de allra närmaste. de andra svenska youtuberna börjar se igenom honom. Tova och Bente har förlorat all respekt för honom sedan han blev vän med Raed. han har nu gjort sig ovän med Ben och de är nästan ingen av de andra på plattformen som verkar umgås eller ens prata med honom eller jonna längre.
jag tror att även fler och fler fens överger dem, Youtube håller på att minska.

#100 - Anonym

Vad gör danijl? sitter han seriöst och försvarar Jocke när Ben inte ens nämner hans namn ihela videon? Nu är de ganska tydligt att de är just Jocke som de handlar om men ändå... och är inte Danilj jockes manger eller något åt de hållet? varför uttalar hans ig om saker då.
jag tror inte att han kan vara objetiv längre och borde kanske se sig om efter ett nytt jobb. han ska skydda jocke jag men inte gå till angrepp mot en annan. att bara anställa sina vänner kanske inte är en sså bra idee

#101 - Anonym

Vad gör danijl? sitter han seriöst och försvarar Jocke när Ben inte ens nämner hans namn ihela videon? Nu är de ganska tydligt att de är just Jocke som de handlar om men ändå... och är inte Danilj jockes manger eller något åt de hållet? varför uttalar hans ig om saker då.
jag tror inte att han kan vara objetiv längre och borde kanske se sig om efter ett nytt jobb. han ska skydda jocke jag men inte gå till angrepp mot en annan. att bara anställa sina vänner kanske inte är en sså bra idee

#102 - Lolipop

Enda som int gillar Jocke??? 🐢

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com