#1 - Felix

Älskar dessa två!!

#2 - Anonym

ÄNTLIGEN någon som når fram till HYBRIS Jocke - tack Ani Don Demian.
De är okej att sätt höga mål. Helt rätt av Jocke. men han ska fan inte tramp på professionella och tro att han kan vakna och titulerar sig själv med yrkesnamn han inte har och är där. de är att spotta någon i ansiktet som slitit dag in och dag ut som du gör på sidan av alla andra projekt. Ska du vara en person av ödmjukhet ska dem du samarbetar med få mer creed än ditt varunamn. Ditt namn säljer, men produkten är skapad av andra mestadels. Tycker de ska vara AVA - Arrhult som borde lysa upp namnet sitt på scenen. Då dom står för musiken och uppträdandet LIVE!!!!. Du är inte där än. Men kan komma dit. Men att stå bakom ett DJ bord du inte behärskar och petar på en play knapp och startar förinspelade låtar hoppar runt på scenen är inte talang. de är bara galet att få sitt namn så upphöjt framför dessa begåvade tjejer som står där på scenen av äkthet. Hatar inte Jocke men tycker de är så fel att han får så mycket beröm likt samarbete med GMX och fler för att hans namn är igenkänt bland barn. Fattar inte varför hans namn ska synas och inte Arrhult. Men antar de får bra betalt att stå i skymundan. Tack för ordet.

#3 - Tyra

AMEN TO THAT #2

#4 - Ano

Anis har rätt mäktig hybris också, med all rätt.

#5 - Anonym

Lol bra att han använder mobilen istället för att lyssna

#6 - Jag är snygg

Jag är snygg

#7 - Anonym

Anis har fått hypris ändå man ba sätt dig ner gubben

#8 - N

Det är väl ändå ganska moget av Jocke. Istället för att bli arg och kränkt av Anis videos så tar han tag i det och vill bli bättre. Jocke har växt i mina ögon de senaste året, visst man kanske inte kan kalla sig DJ efter ha medproducerat en låt, men samtidigt så har han viljan att fortsätta kämpa för sina mål. Respekt för det

#9 - Anonym

Hahah fast nej anis har inte fått hybris????

#10 - Anonym

https://youtu.be/ZkKzcP4wUc0
Jockiboi i blåsväder

#11 - Sofia

OJ, detta var oväntat :O

#12 - Ella

Enligt bentes snap så slutar hon med youtube

#13 - Anonym

kunde inte anis lärt jocke lite taktkänsla också? jockibois seanste dj-snapchats var så pinsamma och jag satt påriktigt och skämdes..

#14 - Anonym

Ehhhhh varför har Jocke skrivit i sin insta profil att han är från Norge Hahaha?

#15 - Anonym

#14 hans pappa är från norge

#16 - Anonym

känns som det är en ganska ny grej att alla måste vara astydliga i sin insta-bio med varifrån de kommer? och att svenskar plötsligt vill vara special snowflakes och gör en stor grej av att de faktiskt har små anor från andra länder?

#17 - Anonym

Jocke kanske ska börja sin nätkampanj mot hat på socila medier i sin familj.
Chrille har helt spårat och inser inte hur han hetsar fram hat i onödan.
Man blir glad av att se Raily och Felicia kommentera detta omogna uttalande. Vi behöver inte en till vuxen person som skapar skit på nätet där unga spenderar all sin vakna tid.

Tur Raily säger ifrån på Chrille sida och Felicia. Behövs fler.

#18 - Anonym

Jocke kanske ska börja sin nätkampanj mot hat på socila medier i sin familj.
Chrille har helt spårat och inser inte hur han hetsar fram hat i onödan.
Man blir glad av att se Raily och Felicia kommentera detta omogna uttalande. Vi behöver inte en till vuxen person som skapar skit på nätet där unga spenderar all sin vakna tid.

Tur Raily säger ifrån på Chrille sida och Felicia. Behövs fler.

#19 - confused

jag hittar inte snapsen? hr jocke raderat de?

#20 - Anonym

https://youtu.be/76w1l3v5FSQ
Kika in Ben Mitkus sensate video.
Tycker fan synd om Ben:(
Han ska vara glad han slipper denna person. All kärlek till Ben<3

#21 - Anonym

åååh jävlar, bens nya video! jockiboi gör det igen.

#22 - Viktorfucker

Är det clueless eller Jocke ben talar om? Var skrev felicia/Riley sina uttalanden om Chrille?

#23 - Anonym

Maktmissbruk i fel händer. Mår illa av att se hur hjärtlös en del blir. SNÄLLA GÅ IN PÅ BEN MIKUS INSTA YOUTUBE OCH BOMBA HONOM MED KÄRLEK . HAN ÄR FÖR BRA FÖR ATT BEHÖVA NÅGON SOM SABOTERA ALLT HAN BYGGT UPP. RUTTEN VÄRLD.

#24 - Anonym

älskar att jockiboi framför kameran sitter och säger att man ska sprida kärlek och inte hat samtidigt som han bakom kulisserna försöker förstöra en killes karriär. en kille som kämpat sig fram och kommit framåt pga hans talang. wow, nu har jockiboi verkligen nåt botten av ruttenhet.

#25 - B

Skriv om Ben nu!!! Och att man ska lovebomba honom! Jocke har gjort det igen! Vill ännu en gång sänka en annan person.

#26 - Anonym

Kan idiot Jocke låta ben va?? Älskar ben #mitkusarmy❤️❤️❤️

#27 - Hästskit

Angående Ben's video antar jag att personen det pratas om handlar om Joakim Lundell eftersom han är inte vän med Ben på Facebook eller följer varandra på Instagram.

#28 - LÄS

INNAN NI KASTAR SKIT PÅ JOCKE ANGÅENDE BEN SKAFFA BEVIS PÅ ATT DET ÄR HAN! JOCKE ÄR INTE MED I UNIVERSIAL SÅ DET ÄR INTE HAN JOCKE ÄR MED I NINTENO (stav) SÅ CHILLA

#29 - Anonym

Det är inte Jocke som Ben pratar om!! Jocke är signad av skivbolaget Ninetone, dvs inte samma skivbolag som Ben är signad av!

#30 - B

Idioter! Det tillhör universal!

#31 - Anonym

Men jo det är Jocke, om det inte hade varit han hade han sagt det för längesen!

#32 - Anonym

Googlar man lite kan man få upp:

Katalognummer: SEWLR1701001
Ljudbärare: Download
Artist: JOAKIM LUNDELL
Titel: MY ADDICTION (FEAT. ARRHULT)
Bolag: UNIVERSAL
Märke: NINETONE RECORDS
Utgiven: 2017-05-18

Dvs, märket är Ninetone men bolaget är Universal.

#33 - Anonym

Fyfan, jocke är ju helt jävla galen, blir rädd på riktigt. Han är så fucking manipulativ och ond, att se bens video får mig att må illa av Jocke. FYFAN

#34 - Mimmi

Det är väldigt tydligt på att Ben mitkus sa fel när han sa att denna person är signad för samma skivbolag som han själv. Man kan läsa tydligt i mailet han fick av universal (bens skivbolag) "hej vi har idag blivit kontaktade av ........ (Joakims) skivbolag." Om båda var signade till universal så skulle de inte skrivit så. Ben råkade bara säga fel, han kommer säkert ut med den infon snart... ytterligare en grej som pekar på att det är Jocke ben pratar om är att i Anis don deminas senaste video säger anis klart och tydligt att jockiboi anklagat ben för att ge ut information till anis roast videos. Det finns till och med en bild på ben på "thumbnailen" till anis video. Anis förnekar då detta och säger att han har själv många kontakter som har suttit brevid när jockibois låtar producerats och där ifrån fått informationen... DET ÄR
JOCKIBOI SOM FÖRSTÖRT FÖR BEN

#35 - Mimmi

OKEJ eftersom jockiiiiiiboooooiiii varit så ful och bett hans lilla gäng med rövslickare maila universal så kan vi göra samma sak eller huuuuur MITTKUSARMYYYY?!?!?!?! Maila info.se@umusic.com för att stötta ben!!!! Be alla ni känner maila info.se@umusic.com och berätta vilken lögnare jockiiiiboiiiii är

#36 - B

35# håller med! Maila nu! Hjälp Ben!❤️

#37 - Anonym

#34 dock kan det ju ha stått ninetone, och det är ett märke för universal. behöver inte betyda att ben sagt fel

#38 - Anonym

Vlad la ut på Snapchat att Bens video handlade om honom??

#39 - Anonym

Sluta anklaga någon när ni inte ens vet vem det är.

#40 - Anonym

Jocke, vet att du läser här för du är en självupptagen narcissist, kan inte du söka hjälp för dina GROVA problem? Folk kan inte ens ge dig kritik för då ska de anmälas och hotas och förstöras. Folk kan inte få skämta om dig för då ska du förstöra för dom? Ben har aldrig kastat skit på dig. Du är precis som du alltid har varit för folk ändras inte och i synnerhet inte du, du har alltid varit vidrig och kommer alltid vara. :) whitetrash

#41 - Anonym

OMG, vlad la ut att de är han som ben pratar om? wtf

#42 - Anonym

#38 tror vlad söker uppmärksamhet då det klart och tydligt stod i mailet "artistkollegor". Vlad är ingen artist.

#43 - Anonym

okej, vlad skojade. allt är lungt igen

#44 - Anonym

#42, så sant. Tycker det är lite underligt ifall han gör det för uppmärksamhet

#45 - Anonym

Så onödigt av Vlad

#46 - BULUCK

KAN ALLA FÖR EN GÅNGS SKULL SLUTAAAAAAA MÅLA UPP JOCKE I ETT JÄVLA HÖR O SKYLLA ALLT PÅ HONOM?!?!?!? NI TROOOOOR NI VET ALLT MEN DÄR HAR NI FEL!!!!! VLAD GICK SJÄLV UT MED ATT VIDEON HANDLA OM HONOM SÅ SLUTA HATA PÅ JOCKE!

#47 - Anonym

#46 han skrev alldeles nyss att han skämta om att bens video handlade om honom, gick inget vidare att skydda Jocke denna gång ellerhur?

#48 - Anonym

#46 Vlad sa han sa han skämta nu lol

#49 - Anonym

Otäck person

#50 - Anonym

#10 Jockes gode vän(Gustav) har också lagt säg i det. Han har kommenterat där.

#51 - N

80% av människorna som kommenterar sånt här youtube drama måste ju bli lite mer neutrala. Gillar man inte Jocke, då jävlar ska man ställa sig på den andras sida och hata på Jocke. Moget. Och jag lovar, att mer än hälften av alla som hatar på Jocke bara är avundsjuka på hans framgång. Ni kan inte dra upp allt han gjorde för flera är sen. Det är gjort visst, man kan inte få det ogjort, men samtidigt så har han gång på gång visat att han är förändrad. Ni som förnekar det, fine. Ni har bara bestämt att Jocke är Jockiboi & då är ni bara trångsynta. Jag tycker det var ganska moget gjort av Jocke att dels inte nämna några andra på deras kanal, och dels inte gå ut med namn på snapchat. När man "skojar" om andra på en hyfsat stor kanal får man kanske räkna med bakslag. Jo man får visst skämta i Sverige, men inte på andras bekostnad? Det är inte ens skämt, bara omognad. Många av de som skriver "stötta ben", "#mitkusarmy", ni tycker inte ens om Ben, ni har bara nåt emot Jocke & vill se han sjunka. Gå ut barn och lek, låt mobilen ligga inne ett tag.

#52 - Anonym

Är de bara jag som undrar fall de verkligen är Jockes ide att bjuda hem Anis till sig för att lära sig dja? jag undrar om de hans mangement som bett honom göra det så att de inte ser lika dumma ut när de inte kan kontrollera vad han skriver och lägger ut på snap, insta och Facebook. känns lite som det.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com