Jocke bemöter kritiken om Ghost Producering och DJ-skandalen

Jocke har släppt två låtar som toppat listorna men många har varit tveksamma om hur delaktig han varit.
 
Under en livesändning på facebook berättar han att han inte döljer att Joakim Daif och Pontus Frisk också är med och producerar. 
 
Han berättar att det är han som skriver grundutkastet till en låt som Ava Arrhult sedan översätter till engelska och han nynnar sedan en melodin då han inte kan den tekniska biten. 
 
Han berättar också att han inte vill bli en DJ och väljer därför att använda färdigmixade låtar under spelningar. 
 
#1 - Jag tror inte på tomten

Men Hahaha okej, så han nynnar låtarna? Tror han ens själv på det?! Jag tror mer på tomten än på att han nynnar melodin till låtarna...

#2 - Anonym

Han gick ut med först han var DJ. Därför kom kritiken. Han var lite snabb att titulera sig själv vilket reta riktiga DJ. Likaså med att han kunde sjunga sedan inte kan sjunga. Han gör ibland uttalanden som blir ifrågasatt. Detta leder till massa missuppfattningar runt Jocke. Hans impulsiva agerande. Men då vet alla han är ingen DJ och spelar färdigmixtrade låtar och står på scen för att agera dragplåster. De var Ärligt och vågat. Även hur han erkände han ingen sångare var. Då är de okej.

#3 - lol

Vänta, skriver han texterna på svenska och sen översätter? Hahahaha det är en lögn

#4 - jk

Vänta va? sa han inte att han ville bli bäst inom DJ? Eller missminner jag mig?

#5 - J

Jocke är den mest manipulerande människan jag sett. Han säger att han är DJ sen helt plötsligt så har han aldrig sagt det. Han säger att han har en talang men uppenbarligen har han inte det ö.h.t. Det är så patetiskt att han tror att han kan kallas musiker. Han är helt talanglös när det kommer till musik. Vad kan han ha skrivit i det där utkastet för låttexten? Min kärlek mår dåligt = Ava skriver all i need för hon har talangen. Och sen NYNNAR?? Hahahah alltså detta är så skrattretande. Hur han måste rädda sig själv varje gång han har ljugit så han ljuger bara mer.

#6 - M

Fast det här går ju emot totalt allt han tidigare påstått. Innan har han ju varit väldigt tydlig med att det är hans låt, och aldrig nämt Joakim Daif eller Pontus Frisks namn. Även om han kanske inte påstått att det till 100% är hans egna verk så har han ju inte varit särskilt bra på att ge credd till Arrhult eller Daif & Frisk. Sen så minns i alla fall jag att han har påstått att han lärt sig såpass mycket engelska att det är han som skrivit texten direkt utan att den ska ha översatts. Dethär med att han inte vill bli en DJ kan han ju inte påstå att han sagt hela tiden, det är bara att kolla på den liven han gjorde när han remixade låtar där han gång på gång sa att han vill lära sig så mycket som möjligt och bli en legit DJ.

Att han i denhär liven tycker att det är fel att folk vill granska honom och hur produktionen av dethär gått till är löjligt. Det är självklart att folk vill veta om det som påstås verkligen är sant, och har man inget att dölja borde man ju inte angripa och kritisera folk som väcker frågor och kommer med motbevis/motargument.

#7 - Anonym

Blir så trött på folk på denna blogg fram för SD 2018 så vi blir av med Råttorns

#8 - Anonym

Han skrev på avicii osv på snapchat flera ggr. Då måste han vara dj. Hans uttalanden gör att folk reagerar. Sägwr en sak tar åter fram och åter

#9 - Anonym

Någon annan som tycker Ida wargs pojkvän är konstig o läskig

#10 - Anonym

I Mikaels (pojken drömmer) my story pratar han om hur de som intervjuar på Bråvalla trackar ner på människorna där osv. Tror han syftar på Jocke och Jonnas senaste video.

#11 - Fellu

Ni som kommenterar här, titta och lyssna på hela liven istället för att skriva efterblivna hatkommentarer som jocke svarar på i liven men som ni inte vet eftersom ni inte har tittat!!

#12 - Anonym

#9 jag med skitobehaglig 🙄 Ida säger hela tiden "han skämtar bara" men asså, det är ju hur han är, obehaglig och läskig

#13 - Anonym

Inte vill bli en dj? men i liven sa han att han ville bli bäst i världen? loool kan han någonsin own up to his shit?

#14 - E

varför har han ALLTID solglasögon på sig? Läste något om en operation, vad var det för något?

#15 - Anonym

Jocke kan ju vara den mest manipulerande och obehagligaste personen jag har sett....

#16 - ebba

#14 Det var en ögonoperation som han gjorde för säkert mer än ett halvår sedan, tog bort påsarna under ögonen typ.. Men känns mer och mer som att han försöker dölja knarkpåverkade ögon. Kollar man hans snap så la han ut en bild på sig själv där han skrev något i stil med ''här hade martin garrix precis kommit fram och sagt att han kände igen mig, så glad att jag nästan ser drogpåverkad ut'' asså att han själv tar upp det och skyller ifrån det är bara så suspekt

#17 - Anonym

hahahha, "jag anser mig själv vara öjmjuk" säger han som skryter om hur rik han är och hur "bäst" han är på allt. vet jocke ens vad ödmjuk betyder?

#18 - Alma

Ännu en video där pajasen motsäger sig själv. Fkn patetisk looser.

#19 - Anonym

Inte kan det tekniska? Det är det man måste kunna för att producera musik. Det finns rätt många ställen där han påstår att han producerar själv. Utan att "kunna det tekniska". Asg

#20 - Josefin

Jocke ska göra ett samarbete med Martin garrix

#21 - Minna

Vilket skämt. Var det inte Jocke som var så noga innan med att poängtera att han alltid gjorde ALLTING själv... Sen när folk kommer på honom så är det som att han aldrig sagt det han sagt och skyller ifrån sig på haters.. Småungarna går på det och fortsätter älska Jocke. Samma visa om och om igen.

#22 - Anonym

O varför syssla med musik när man uppenbarligen inte kan något om det?? Han säger att han hittat sin talang men han kan varken skriva låtar eller göra musiken... Vilken talang o sitta och nynna på en melodi, det kan jag med göra så kan någon få göra en hit åt mig.

#23 - Anonym

De e faan bara en massa kuljudar som snackar skit på denna blogg rensa ut skiten

#24 - Anonym

Jocke har sagt i någon video för länge sedan att han känner sig osäker utan solglasögon. Och lite kanske stämmer..Han käns mer säker då han får ha dem på. Sedan att han har gjort operation där ärr han tycks skämmas för också bidrar till att ha dem på mest hela tiden. Iallafall vid inspelining och korttagning.tycker han ska lita på sig sjäv och våga vara utan glasögon. Trevligare att se ögonen med dem man pratar eller lyssnar på.

#25 - Anonym

Jocke lyckas alltid ha en skev verklighetsuppfattning på tid. De låter som att allt han säger och gör är år och dar sedan. Fast de är 3 månader bråket med brosan. Och att han var DJ en vecka kanske. Och allt annat att sluta på youtube. De var inte fem år sedan. De är ganska färska uttalanden och blunders. Inte för att de gör något. Men varför lossas som de hänt så längesedan när de kan hända saker en vecka bort.

#26 - Anonym

Och det kallar han att skriva en låt? Alltså stort jävla lol

#27 - Anonym

Vad är det för SD nasse som kommer hit och skriver?

#28 - Anonym

Det är imponerande att han lyckats intala sig själv att han inte behöver kunna någon musikteori, inte kunna något instrument, och inte kunna sjunga, men ändå säga att han är den som skrev låten hahahh...
Alltså det är ju BARA i hans omvridna värld och logik någon skulle kunna ge han någon cred...och att han börjar flumma runt med att känslan är det viktiga? Vad menar han med att han bidrar med en känsla??? Ingen vet!

#29 - Anonym

Men nu ska han sluta på youtube. Flera snapchat har någon fångat upp på youtube och nyhets kanaler där han går ut med detta.

#30 - anonym

Vadå INGEN gör sin egen musik? Dom som är riktiga artister gör sin egen musik, själva. och förstår ingen att artisters röster idag görs om så mycket att det inte ens är musik. Dom som verkligen älskar musik gör den inte för radio eller för att bli störst och bäst, dom gör sin musik för dom själva. Säger som en jag tycker är riktigt bra.. kan du inte skriva en låt på 20 minuter borde du ge upp. För musik ska komma från hjärtat direkt på papper.

#31 - Anon

Kolla in vad Ben Mitkus sa om Linn Ahlborg i hans senaste video...

#32 - Anonym

Obehaglig snubbe, har han helt tappat verklighetsuppfattningen? Hade varit förståeligt med tanke på hans livsstil för ett par år sedan... BTW, bara jag som kommer ihåg när han och Jonna visade sina sexleksaker på youtube? och videon "jockiboi testar att ha analsex" där en närbild på hans ansikte visades medan Jonna tog honom i analen med en dildo? Det här var inte ens så länge sen, det var typ 2013

#33 - Jossan

En sak förstår jag inte HUR kan Jocke släppa 3 låtar på 5 månader känns ju lite för snabbt också om man gör musik

#34 - Elin

Var det bara jag som tänkte på att när han la upp sin snap story så verkade han påverkad? Alltså inte droger utan mer alkohol.
Har tänkt på sista tiden hur man kan se han konsumerar mer alkohol på sista tiden. Han var ju väldigt noga med att han inte dricker och sånt innan.

Tycker han börjar bli värre, säger sig att det inte ska bli mer videos om allt på youtube men ändå utrycker han sig om de på snap med? Sitta ner och prata.. Jag är dels 20 år, jag tittar inte på videosarna på youtube längre. Men tänker på dessa barn och yngre som tittar och tror på denna människa?
Han måste ju stoppas..

#35 - Thelma

Ursäkta mig men när Miriam vann en Rockbjörn förra året tig hon med sig sin producent Victor Rådström UPP PÅ SCENEN så för Jocke att säga att Miriam aldrig har tackat någon för att den har hjälpt henne med låten är ju bara bullshit.

#36 - Anonym

#34 ändå så ser man extremt många kommentarer från dessa unga fans där de skriver att de stöttar honom till 1000 och alltid kommer tycka om honom och allting. Så du behöver inte oroa dig för de unga.

#37 - Anonym

#32 det var 2014, om inte början på året 2015 tillochmed

#38 - Evelina

Så bara för att jocke precis har börjat DJ:a så får han inte kalla sig för DJ?! Logiken på en del alltså.. Och så äckligt gjort av den större DJ:n att sänka Jocke sådär, vad fan förväntar han sig? Att Jocke ska kunna allt perfekt direkt eller?

#39 - Anonym

32 år och fortsätter söka empati och uppmärksamhet hos barn?. Lägg ner denna självömkan nu på snapchat. Du säger du inte orkar youtube mer. Ta bort kanalerna då. Använd din tid till annat du predikar om. Hur många ggr ska barn sitta och lyfta din velighet och ösa komplimanger böna och be du är kvar. Skärp dig nu. Intw fan sitter du såhär på Facebook till de äldre. Nu räcker de med detta fjanterier du tigger från ungar. Du har hittat din ålder påstår du nu. Och mognat med självförtroende. Visa att du kan berömma dig självbild ta egna beslut. Låt unga vara unga nu.

#40 - Anonym

https://youtu.be/yGaz4CM-ELY
Jocke på snapchat berättar han vill lägg ner youtube. Barn skriver för fullt till honom nu på instagram. Tycker detta är bedrövligt. Hur många ggr ska dessa barn få åka berg och dal bana med hans beslut. Nu borde detta vara sista gången han går ut med att sluta med youtube.

#41 - Anonymi

ALLT ljuger den människan om... lika dum i huvudet som linn...

#42 - Anonymi

ALLT ljuger den människan om... lika dum i huvudet som linn...

#43 - Anonym

Nu skriver han på snapchat att han fått lov att filma när han skapar musik i studion. Så att människor får se han kan. Hans självförtroende att kunna bekräfta sig själv och veta om han duger är fan katastrof. Bara ord som kommer ut att han struntar i vad andra tycker. Han styrs av andras tankar. Dokusåpa kändis

#44 - W

#38 Evelina. Nej, man är inte något bara för att man precis börjat lära sig det!
Jag är inte läkare för att jag börjat en läkarlinje, eller präst om jag börjat läsa teologi eller författare för att jag skriver en bok hemma i mitt arbetsrum (som jag inte kommer att ge ut). Man har inte titlar innan man har hunnit samla erfarenheter, eventuellt gått kurser och avklarat prov och jobbat/jobbar som något.
Nej, DJ är inte samma sak som att studera till läkare, MEN om logiken är att vem som helst får köpa ett DJ set (spelare etc.) och sedan stå och jamma i sitt vardagsrum och kalla sig DJ, då tar det liksom lite bort värdet från dem som studerat musik, gått på DJ utbildning (som t.ex. Jonnas vän Johanna gjort) och jobbat som DJ.

Det var inte längesedan Jocke sa i en video att han skulle lämna musiken och satsa helhjärtat på Youtube och videor för att han är totalt tondöv, kan inget om musik och tycker att det är pinsamt att stå och sjunga playback på konserter och låtsas vara något han inte egentligen kan (efter hans "musikkarriär" med GMX). Sedan hinner det gå några månader och han ger ut en låt som han påstår att han skrivit själv och producerat själv, i en video berättar han om sin stora talang och hur han älskar att mixa olika beats och är riktigt jävla duktig på det och verkligen har hittat sig själv nu och ska satsa på musiken osv.
Hur går du från tondöv och omusikalisk till talangfull låtskrivare på några månader?? Jag spelar flera instrument, har lärt flera personer att spela t.ex. piano, har hållit på med musik hela mitt liv, har aldrig haft en tondöv, omusikalisk elev som gjort en helomvändning och blivit jätte duktig på mindre än 6 månader, trots hårt arbete. Klart yrkeskunniga inom musik ifrågasätter Jockes uttalanden.

#45 - Anonym

#44 har joakim någonsin uttalat sig sanningsenligt???? Förvirrande tillfälliga utsagor???? Närmast liknelse med bäst före datum där vi pratar dagar. Tro inte på allt du hör och ser. Källa Joakim då han blir kritiserad.
Tror på mirakel att en dag blir han sann:)

#46 - Anonym

#44 har joakim någonsin uttalat sig sanningsenligt???? Förvirrande tillfälliga utsagor???? Närmast liknelse med bäst före datum där vi pratar dagar. Tro inte på allt du hör och ser. Källa Joakim då han blir kritiserad.
Tror på mirakel att en dag blir han sann:)

#47 - W

#45 Nej jag är inte så korkad att jag tror på allt jag hör och ser, jag är KRITISK till allt Joakim Lundell säger/skriver/uttalar sig om. Därför ifrågasätter jag hur en person kan påstå att han gått från tondöv till musikgeni på mindre än 6 månader och dessutom får folk att tro på det han säger. Hoppas på ett mirakel där alla youtubers slutar ljuga, förstora och hetsa men tror tyvärr inte att vi kommer att få se ett sådant mirakel :D

#48 - Anonym

#29 Japp han ska sluta med youtube IGEN!! Hahaha Men ta han inte på orden samma vecka ville J starta prank kanalen i höst eller vad han skrev till barn följarna hahaha. Vilken luffare hahaha
https://youtu.be/yGaz4CM-ELY next level

#49 - Anonym

Jocke är.en del av hatet på yt

#50 - Anonym

#Mitkusarmy bort med falskheten

#51 - Anonym

Jocke har glömt vad han gjort. 1 2 månader bort. In å tagga. # levsomdulär

#52 - Anonym

In och tagga #Live as you learn

#53 - Anonym

Är bara en tidsfråga någon klipper ihop jockes dagliga gnäll på hans dubbelmoral han gått ut med nu. Käns som han skriver denna text till sig själv. Senaste fb inlägg

#54 - Anonym

https://youtu.be/D5H8oB-GZ44
Nu har joakim lundell tagit ner sitt långa inlägg om honom och musiken på Facebook. Kolla videon som genom skådar denna Joakim Lundell

Flera stora youtuber är inne och kommenterar och nyhetskanaler. Videon är bra formulerad från Anis.