Felicia Bergström tappar respekten för Konrad

Igår skev Konrad att han har mer respekt för Hydra än en del youtubers som förespråkar anti-mobbning men väljer att vara tysta.
 
Konrad tycker att fler youtubers ska stå emot mobbningen på youtube och när han kontaktat youtubers om det har han blivit ignorerad. 
 
Felicia svarar att Konrad snackar mycket bakom stängda dörrar och nu rövslickar han Hydra. 
 
 
 
#1 - GG

Hydra är bara en Leafy-klon, och en total idiot. Så jävla töntig, jag hatar denna redditgenerationen.

#2 - Anonym

#teamhydra ;)

#3 - Roza

Konrad äger bara sanningen. Hydra är ju för fan den enda som faktiskt står för det han säger i hela communityt so shush.

#4 - .

Respekt ska man ha för alla.

#5 - !

#felicia_bergström!!!!
WE LOVE YOU FELICIA

#6 - J

"Ni kan aldrig ändra min tanke om att folk som är tysta är lika dåliga som mobbaren själv". Men alltså vad ska man göra när man själv är superblyg och liksom inte KAN (fysiskt KAN, det kommer liksom inte ut ord) säga ifrån? Eller när man själv mår så dåligt att man vill dö varje dag och inte klarar av att säga ifrån? Det är inte svartvitt... Nu som vuxen skulle jag säga ifrån, men när jag gick i skolan klarade jag verkligen inte av det. Blir så ledsen när jag läser att vuxna människor är av åsikten att det är lika illa att vara tyst som att mobba. Det är inte så himla enkelt att säga ifrån och det är inte helt svartvitt som sagt.

#7 - A

Att jag avprenumererade på Felicia för nästan ett år sedan är jag väldigt glad över. Hennes resonemang håller inte. Alla har rätt till en åsikt, och detta vad Konrads - som jag då kan hålla med om. Väldigt många YouTubers vill kämpa emot mobbning och är ändå tysta när det gäller. Även är väl Felicia en av de som själv har utfryst, dvs mobbat, YouTubers på olika event, eller minns jag fel?

#8 - Anonym

Felicia Bergström the drama queen is back. Och om Konrad tycker som han tycker? Ska han ändra sig bara för att Felicia Bergström säger det? Najj, kör ditt race Konrad. Du behöver inte falska människor som säger vad du ska tycka och göra i ditt liv. #TeamHydra

#9 - Anonym

#teamhydra,Fekica B va ju själv rn av de youtuber som frös ut andra Youtubers på tubecon, va snackar hon om? Herregud. Hydra är en av de vettigaste Youtubers just nu. Han står för vad han säger/tycker.

#10 - Isch

Fan ska hon lägga sig i för...

#11 - v

Skulle inte kalla hydra för en mobbare, han står iallafall för sin åsikt jämfört med 98% av resten av de svenska youtubers. Alla youtubers flödar av dubbelmoral, som hydra sa när manfred och joel hängde ut en oskyldig kille för att de trodde det var hydra; oj vilka bra förebilder ni är..

#12 - :-)🔫

#TeamHydra. Fk Felicia Bergström hon snackar
Så jävla mycket. Få tyst på tjejen nå gång snälla, Drama Queen. Hon borde veta att man fkn får ha egna åsikter, Hon sjunker mer o mer i mina ögon hon e skev.

#13 - Jennifer

Felicia Bergström, Sara Songbird och alla som likt dem förespråkar att mobbning är fel...men endå inte gör någonting åt det....är enligt mig riktigt hemska och falska människor. Dom blev obviously väldigt träffade av Konrads tweet, dom vet mycket väl om att dom bara snackar utan verkstad. Och nu kommer dom kunna göra en video om detta, iochmed denna artikel på bloggen haha. De älskar att skapa kontrollerat drama :)

#14 - Anonym

Alltid ska den där Felicia lägga sig i med sina åsikter. ''Tappade respekten för dig'' som att det är något jävligt dramatiskt som händer där.

#15 - Julia

haha alltså feliciabergström....det finns ingen som snackar lika mkt som henne om att mobbning e fel SAMTIDIGT som hon inte lyfter ett finger för att göra nånting åt det. hon kommer från ingenstans och kastar skit på konrad? hoppas hon ber om ursäkt. har tappat all min respekt för henne, och jag har följt henens kanal länge haha :(

#16 - Så provocerad tjej

Amen seriöst lägg ner . Det är sanningen. Ni kan inte mer sopa sanningen under mattan. Konrad och hydra har rätt. Hydra är den enda spm vågar stå upp för sig själv.

#17 - jessica nygren

bröt felicia på allvar vänskapen med konrad över twitter så fanns det ingen vänskap till att börja med, haha. otroligt falsk människa den där felicia, och hon vet mycket väl om det. annars hade hon aldrig ens kommenterat om hon inte kände sig träffad?

#18 - Anonym

swebliss är så jävla jobbig, kan hon sluta lägga sig i hela tiden? ingen gillar henne asså herregud

#19 - Anonym

Vem är isabell?

#20 - E

alltså det låter som att hon är värsta drottningen och att vi alla ska se upp till henne och att hon alltid har rätt? var inte Felicia mobbad som liten? dessutom kan jag helt klart hålla med Konrad, de som är tysta och inte hjälper är nästan lika dåliga som mobbaren.

#21 - W

Det är inte svartvitt.
Ta kommentarsfälten på Youtube där någon väljer att hoppa på t.ex. Therése Lindgren. Oberoende av om man är hatisk eller kommer med konstruktiv kritik, så får man mängder av skit i nacken av fans och så kallade fans ifall man inte dyrkar Therése och håller med om allt hon gör. Många väljer därför att inte kommentera alls och slippa hat.
Lika är det t.ex. i skolan. En blir mobbad och om man försöker försvara så blir man själv utsatt/utfryst/attackerad. Visst kan det ses som att man håller med om man inte yttrar sig eller säger emot, men ibland gör man det helt enkelt inte p.g.a att man är rädd för att själv bli mobbad.

Vad gäller Felicia Bergström så verkar hon ta åt sig väldigt mycket av sådana här kommentarer. Det var inte längesedan som hon tog åt sig och bad om förlåt av Moa Murderess för att Moa gjorde en video om att hon känt sig utfryst och mobbad av en del youtubers i början av sin tid på youtube. Felicia tog också väldigt hårt åt sig när följare påpekade att Lovisa Kawaii och Marcel Jehrlander blev utfrysta och mobbade. Det skulle väl kunna tyda på att Felicia inte alltid själv har rent mjöl i påsen och vad jag hört av rätt många fans så är hon inte en jätte trevlig och sympatisk person IRL, utan kan faktiskt vara l bitchig. Kanske kändisskapet och det facto att hon numera "är någon" har gjort att hon själv glömmer bort hur det känns att vara utfryst.
Håller med om det som någon skrev ovanför, om man "gör slut" på Twitter är det fan heller någon riktig vänskap från början, det är bara löjligt! Tycker Felicia är en dramaqueen och rent löjlig i sitt sätt att "hota" med att vänskapen är över för att någon tycker olika. Just agree to disagree.

#22 - Sofia

Men vem är hon o uttala sig?? Följer inte henne alls men allt jag hört om henne är ju allt annat än positivt.
Hon ska visst vara gabska duktig att ignorera/inte prata med ex mindre yt på olika edvent mm. Har aldrig hört något bra om henne.
Kan kanske ha fel vad vet jag?

#23 - Aisha

Felicia B är en mobbare själv, fryser ut andra och beter sig som en primadonna bara för att hon "känd"..

#24 - Anders

#18 : Är du dum eller? Swebliss är Konrads flickvän såklart hon står upp för honom! Hade varit dåligt annars. Hon och Konrad, har gjort bra mycket mer mot mobbing än Felicia har.

#25 - N

Var inte Felicia själv en av de som frös ut folk på Tubecon osv? Konrad har helt rätt, folk som håller käften är lika delaktiga som mobbaren. Ser man att nåt är fel, agera. Ja visst, man kan vara blyg & inte våga säga till själv, men samtidigt tänk om du var i den mobbades situation. Alla kan görs något, säga till nån som vågar säga till eller liknande. Finns inget att säga som försvarar mobbning

#26 - Wtf konrad

Jag trodde Konrad och hydra bråka förut? Varför ska alla rövalicka hela tiden?🤔

#27 - Anonym

Lol kollar någon ens på Felicia längre? Glömt att hon finns.

#28 - Andy

Vem vill egentligen vara vän med Felicia? Hade skämts ihjäl av att ens umgås med henne.

#29 - Anon

Tycker Konrad har rätt tbh. Respekt ska man ha för alla, inklusive mobbare, annars är man inte bättre än mobbaren själv. Jag har för mig om att Markiplier gjorde en video angående respekt för alla, till och med de som egentligen inte förtjänar respekt, och jag tycker det passar bra in här.
De flesta youtubers säger att de är emot mobbning, men står bara och tittar på när det händer för de är "för rädda". De säger att de är emot mobbning, men flera har försökt läcka bilder på Hydra innan hans face reveal. Bra förebilder haha.

#30 - Anonym

ALLTSÅ, FELICIA BERGSTRÖM...
Varför kan hon inte bara ta bort sin youtubekanal och alla andra sociala medier. Det ända hon gör är att klaga och gnälla. Det räcker nu, det kanske finns en anledning att hon tappat följare och prenumeranter. Hon anses ha en av de större youtubekanalerna i Sverige, MY ASS att hon har. Hon laddad aldrig upp videos och klagar alltid på hur deprimerad och hur dåligt hon mår. Visst, alla har rätt till att må dåligt MEN SLUTA GNÄLL.

Var det någon annan än jag som tänkte på att Felicia hela tiden tar upp att hon har "en bruten lårbenshals" eller vafan det heter och att hon hela tiden tjatar om att hon är en plus size. (speciellt i 100% vaken). När de skulle göra yoga tillexempel.

#31 - Berit

Gillar inte hydra, och följer inte någon av dessa ovan.

Dock har Konrad rätt! Det värsta med mobbning/utfrysning är inte de som mobbar, utan de som ser vad som händer men inte gör någonting utan bara håller käften. Så typical Svenne.

#32 - Tidigare prenumerant

Inte nog med att Felicia kommer med sådana uttalanden - samtidigt är hon spydig också? Och när hon inser att "oj nu har jag visst skrivit något dumt" så gör hon allt i sin väg för att knyta på sig offerkoftan. Jag förstår inte hur folk ser upp till henne. Särskilt när hennes innehåll på kanalen är byggt på slumpmässiga googlingar om spännande fakta. Inget eget material :') hoppas hon växer upp ~

#33 - #Teamhydra

Felicia är en sån jäkla drama queen-_-

#34 - Anonym

Felicia är en sån jäkla drama queen-_-

#35 - Anonym

Lol vem tittar ens på Felicia Bergström längre HAHAHAHH

#36 - Lisa

Tycker Hydra är en frisk fläkt till skillnad från Splay squad typ Felicia, Sara, Heja Internet osv. Blev speciellt trött på Heja Internets rant på Twitter om att det är hans gäng som har format Youtube sverige osv. Alltså va? I don't think so, kanske i din egna självupptagna bubbla. Rent bulls**t.

#37 - Lisa

Tycker Hydra är en frisk fläkt till skillnad från Splay squad typ Felicia, Sara, Heja Internet osv. Blev speciellt trött på Heja Internets rant på Twitter om att det är hans gäng som har format Youtube sverige osv. Alltså va? I don't think so, kanske i din egna självupptagna bubbla. Rent bulls**t.

#38 - Anonym

Nu gav Thomas Sekelius svar på tal åt Crille. GO THOMAS!

#39 - Emma

Men jag kan väl bara lite spontant känna, vem är den där Felicia!? Det känns som att de ALLA gräver i fel ände, att problemet skulle ligga hos "hydra"? Det blir ett "vi och dem" tänk, vilka är med honom och vilka är inte med honom. Känns märkligt att Felicia inte disskuterar i tråden, utan att hon så kort och konsift attackerar Konrad. Kanske att detta är slutet för youtube. #likabra

#40 - Lovisa

Kan hålla med Konrad faktiskt. Har själv blivit mobbad & jag tycker att de som står och tittar på är exakt lika idiotiska som mobbaren själv. Kan också tycka att många svenska youtubers är riktigt falska då de gång på gång säger hur de är emot mobbning men håller tyst när det väl gäller. Gillar Felicias videos men har börjat tappa lite respekt för henne tyvärr

#41 - Anonym

vadan även om hydra kan tyckas vara lite kontroversiell så står han ju i alla fall för vad han sagt och backar inte + låtsas som ingenting när det tas upp. #teamhydra

#42 - Anonym

Felicia Bergström är så extremt gnällig och bitter kan hon gå och sova

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com